• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın canlar

Gününüz güzel geçsin inşallah.
gunaydin kuzumm insallah :)

kızlarrr nerdesiniz herkes uyuyomu daha
7 de uyandim kuzum evde tadilat var cok ugrayamadm bitti cok sukur yedek su deposu aldik susuzluk canimiza tak etti

Tünaydın şekerlerimmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36:

Gerçekten çok güzel olur selvoşum bulgur ve yeşillikli enfes oluyor komşunuzdan allah razı olsun:kk77:

Ohhh maşallahın var selvoşum aminnn tatlım hepimizin inş:KK68:

Sütle yapılan mistik çaya benziyor biraz kuzum dene bakalım :KK50:

Aminnn meleğimmm inş tatlım:KK68:

Nazarım değmesinnnn süpersin deryamm:KK9::KK9:

Zaten aralıksız yaparsan alışkanlık haline gelir meleğim yapmadığın zaman huzursuz olursun üstelik mutluluk hormonu da salgılatıyor azmin daim olsun şekercim:21:

Aleyküm selam cecoşummm:KK60::KK60: hadi bakalım 5 te 5 yine işe yarayacak anlaşılan tek korkum kalıcı olmaması meleğim:KK51: Aynen pes etmek yok yıldönümünde fıstık olacaksın inş:21:

Geldim ama kaçacağım meleğimm annemi gezdireceğim biraz 2 dk bakayım sizlere dedimmm :KK16:
malzemelri aldim kaptanim bugun deneyecegim

0016.gif

Benden fıstıklarıma gelsinnnn:KK50::KK50::KK50:
ohh eline saglik kaptanimm :)

:D :D

Ohhh selvoşum da geldiiii:21::21::21:
yemegi yaptim geldimm

Selvos88 Selvos88 bayrağı teslim almaya gelmişşşş :confused::confused::confused:
geldim deryam nobeti devralmaya :D

Size iyi sohbetler canlarımmm kaptan kaçar:KK55::KK55:Akşama görüşürüz bu arada hatırlatayım aylık hedefleriniz için son hafta:KK31::KK25::KK25::KK25:
gorusuruz kaptanim agustos hdefleri dimi?

gunaydin kuzumm insallah :)

7 de uyandim kuzum evde tadilat var cok ugrayamadm bitti cok sukur yedek su deposu aldik susuzluk canimiza tak etti

malzemelri aldim kaptanim bugun deneyecegim

ohh eline saglik kaptanimm :)

:KK70: :KK70:

yemegi yaptim geldimm

geldim deryam nobeti devralmaya :KK70:

gorusuruz kaptanim agustos hdefleri dimi?

hadi susuz kalmazsınız inşallah bi daha canım.

Back
X