• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik

4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1

Kızlaaaarrrr benim diyetisyen gelmiş çağırdı ( artık adam beni çağırıyo unuttum ben bide öğle yemeği de yemiştim istemedim gitmek ama oldu artık)
neyse gayet iyi dedi niye çekiniyosun 24 günde 600 gr direk yağ gitmiş dedi sıvı artmış ama mineral eksik her gün 1 sodayı iç mutlaka dedi. birde artık yürüyüşe başlıycam fakat kahvaltıdan yada akşam yemeğinden sonra dedi. yoksa spordan sonra daha çok yeme ihtiyacı hissedermiş insan yarım saat sonrada ayran yoğurt süt birini tüket dedi... bide l carnitine alırsan daa etkili olur diyo sonuçta senin vücuduna sağlıklı yağ giriyor diğerlerini yakman kolaylaşır dedi. salona yazılmıyorum sonuçta orada bantta yürüyüp para vereceğine doğada yürü en iyisi dedi oraya vericen parayla kendine fındık ceviz al diyo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bugunku menum

anammmmm gram gram bu ne... şaka bi yana nasıl gitti kuzum bugün... afiyet olsun bu arada

Kızlaaaarrrr benim diyetisyen gelmiş çağırdı ( artık adam beni çağırıyo unuttum ben bide öğle yemeği de yemiştim istemedim gitmek ama oldu artık)
neyse gayet iyi dedi niye çekiniyosun 24 günde 600 gr direk yağ gitmiş dedi sıvı artmış ama mineral eksik her gün 1 sodayı iç mutlaka dedi. birde artık yürüyüşe başlıycam fakat kahvaltıdan yada akşam yemeğinden sonra dedi. yoksa spordan sonra daha çok yeme ihtiyacı hissedermiş insan yarım saat sonrada ayran yoğurt süt birini tüket dedi... bide l carnitine alırsan daa etkili olur diyo sonuçta senin vücuduna sağlıklı yağ giriyor diğerlerini yakman kolaylaşır dedi. salona yazılmıyorum sonuçta orada bantta yürüyüp para vereceğine doğada yürü en iyisi dedi oraya vericen parayla kendine fındık ceviz al diyo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
l- carnitine alinca karacigerde birikmesin diye baya spor yapman lazim kuzum esim kullaniyor

anammmmm gram gram bu ne... şaka bi yana nasıl gitti kuzum bugün... afiyet olsun bu arada
kendime ayri olctum esime ayri onun menuleri farkli kilo almak istedigi icin. Bana karataydan farkli gelmedi bi tek yumurta yok kahvaltida. Karpuz kavun uzum ve muz yokyasak onlar kilo vermemi engellermis. Ogunler arasi aclik hissetmedim. Sabahlari cavdar ekmegi soyledi ama yemem ekmek ben dedim tamam dedi :D sabah ve aksam salatalarimda domates olmicak. Taze nane taze roka ve dere otu bol bol tuket dedi. Ogunler arasi mutlaka 5 saat olcak. Vucut yedini sindirecek sonra yenisi yenecek. Karatay gibi aslinda

İyi geceler melekleirmmm saat geç olmasına rağmen bugün mutlaka gireceğim deidm ve geldim:21::21:Haftasonu yazılı misafirimiz vardı bugün hastahane kontrolleri akşamda sünnet düğünü derken trafik yine yoğundu benim özlendiniz melekleirmmm:KK68::KK68:

Şkersiz kahve olduktan sonra sorun yok meleğim:KK50:

Güzeldi prensesim teşekkürler umarım senin de güzel geçmiştir:KK19: Sizin ev de bizim ev gibi maşallah kuzum:KK16:

Afiyetolsun tatlım ama sen ne zaman tartılacaksın kuzum fark var mı yok mu bilelim dimi:KK22:

Hakikaten zor durum selvoşum :KK51: Bitanem her yarım saatte bir atlayınca metabolizma sürekli çalışıyor halde kalıyor:KK49::KK49:Yağ yakımı uzun süre devam ediyor :21:

O konuda haklısın bitanem haramı helali bilmeyen herşeyi yapabiliyor malesef:KK51:

Çok hafif bir menü olmuş selvoşummm tebrikler:KK9::KK9:

Peynir yerine börek mi efserimmm hem de 2 dilim:KK47::KK47: Diyetisyeninin telini alayım şekercim:21:Yapme efserim susuzluk bünyende alarm verecek kuzum lütfen artırmaya çalış:KK17:

Editör olmak kolay değil bitanemmm yoğunluğunu anlıyorum gönüller de bir sorun değil sıkma kendini:KK60:

Oooo kahveleri kaçırmışım ellerine sağlık meleğimmm:KK60:

3 dk sürüyor deryammm inan zorlamıyor aralıklı olduğu için:KK66:

Afiyetolsun canım:KK60:

Elbette vereceksin Edacımmm nasılı yok zaten bu işi biliyorsun tek esksiğin destek ve motivasyon:KK19:
Öncelikle pozitif düşünmekle başlayalım mı:KK60:

@gel_pcpc cecom neslim var Edacım eylülü mezun ettik bir de feridemiz vardı o da hamile şimdi tatlım
Evet evet hemen başlamadığın kabahatt menüleri görelim kuzum:21:

Water your body diye bir cep programı var meleğim uygulamalardan onu indir içmen gereken su miktarını ayarla ve her alarmda iç bitanem su alışkanlığında çok büyük etkisi var içmen gereken su miktarını ise kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin tatlım başlangıç için leslie yapabilrisen süper olur bitanem:KK19:

Su hayattır leydimmm sne iki kişilik içiyorsun ayrıca :KK50: Denizli serindi meleğim İzmire göre inan burası yanıyor klimasız oturmak mümkün değilo_O ohhh aferim damada sana eşlik etmesi ne güzel:21:

Kuzum evden götürebilirsin snein için zor olmayacaksa .Karatay yapanlar genelde evden götürüyor canım.Sefertası hareketi burdan çıktı:KK66:

Tahminim efser fazla su içmediği için mineral kaybını önlemek için meleğim:KK16: Senin maşallahın var maden suyu konusunda:KK50:

Hayırdır sabah acelenmi vardı kuzum:KK64: 2 servis kaşığı pilav :KK4::KK4:

Bitanemmm hamlaşmıştın birden yüklenmeseydin keşke kuzum geçmiş olsun bitanemm.İçtiğin suyun içine kabuk tarçın atıyorsun meleğim içimi hoş oluyor yarım da limon dilimliyorum tavsiye ederim tatlım:KK50: Ayran detoksunda 900 gr gitmiş maşallah iyi vermişsin kuzum:KK9: güzel moral oldu senin için

:KK9::KK9::KK9:

Bitanem erken kahvaltı yaparsan 3 öğün yapmanda bir sakınca yok öğünlerin arasında en az 4,5 saat olduğu sürece dert etme tatlım.Fakat kahvaltını lütfen geçiştirme en azından bir muz ve bir bardak süt kellogsdan daha sağlıklıdır tatlım :KK60:

Kahvaltına yeşillik biber limonlu maydanoz eklersen daha iyi olur cnm kahveninyanında ise kuru eriği tercih etmelisin:KK19: yeterli su içebilmişsindir umarım:KK22:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Afiyetolsun efserimmm ha gayret her gün 2 bardak artırsan süper olacak tatalım:KK19:

Hoşgeldinnn sevgili adaşımmmmm:KK74::KK74: tatilinin güzel geçmesine çok sevindim bitanem.5 te 5 ile güzel veriyorsun cecom ama kalıcı olmuyor biliyorsun gönlüm razı değil ama karar senin bitanem:KK43:

Elbette katılabilirsin tatlım :KK36: İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmelisin mevcut kilonu ve hedef kilonu da yazarsan deneme süren başlar tatlım:KK19:

Meleğim cısların zamanı ve miktarı önemli kuzum erken yemişsin ve abartmadan yemişsin bence sorun yok:KK19: helva fırsatını da kaçırmamışız afiyetolsun leydim:kk77:

Evlilik yıldönümünüzün planlarına bayıldım cecommm inşallah kuzum dikkat edersen neden olmasın gönlünüzce bir tatil geçirirsiniz enişteyle başbaşa:KK68::KK68:

bu elma alışkanlık haline mi gelmeye başladııı :KK20:Yoksa geç mi kalktıno_O

2 gün elma sonrası simit:KK51:

Elleirne sağlık cecom rabbim afiyetle yemek nasip etsin inşallah ben henüz yapmadım 1-2 haftaya inşallah:kk77:

Bu cuma tartını çok merak ediyorum prensesimmm skaın tartılmayı unutma tatlım:KK60:

Hoşgeldin balımmmm ne güzel yerleri gezmişsin hep hayalimdeki karadeniz tatili:KK51:Yaktıktan sonra gitmişken tadına bakmamak olmazdı değil mi :KK16:Tekrar hoşgeldin tatlım:KK74:

Burası kötü alışkanlık yapıyorum meleğimmm.Girmeeyince aklım burda kalıyor inan:KK68:

Maşallah adaşımmmm enerjin daim olsun:KK9::KK9::KK9:

Aminnn meleklerimmm hepimiz için güzel bir hafta olsun inş:KK68::KK68::KK68:

Bzoma moralini lütfen selvoşumm kilolar gittikçe metabolizma yaşın düşecek kuzum.Ooo 200 gr cepte desene:21::21:

Afiyetolsun deryam cumartesi menün harika kuzum:KK9:Pazar günü mantı yenmiş ama kendi cezanı kesmene bayıldımmm bana bunlarla gel meleğimmm:KK60:

Haftasonları genelde sakin olur bitanem.Çok geçmiş olsun canım diş de ne hikmetse gündüz değil de gece delirtiyor:KK51::KK51:

Hiç denemedim selvoşum bilgimm de yok yeni mi çıkmış kio_O

Afiyetolsun selvoşummm simitin cazibesine dayanamadın sanırımmm:KK66:

Bence gidersen süper olur meleğimm .Çalıştığın için eve gelince işe dalıyorsun ama bunu mesaiye kalmışsın gibi düşünn tatlım bence süper olur.Kadın isterse diye boşuna dememişler:KK48:Hazır enişte razı olmuşken git tatlımm :KK28::KK28:

Pipetle çorba filan içseydin keşke kuzum o_O

Bir günde süper rakam bence meleğimmm :KK9::KK9:Sağlık olsun 15 gün sonra tekrar 1 gün yaparsın mideni zorlama tatlım:KK19:

Yapacak bir şey yok tatlım canın çekmiş:KK19: Afiyetolsun yaramasın diyelim:KK16:

Tavuk haşlamanın yanına salata daha güzel gitmezmiydi meleğim hem sindirimin kolaylaşırdı hem de dünü telafi etmiş olurdun:KK22:

Kabak çiçeği dolmasına bayılıyorum selvoşum:kk77: 2 kez yapabildim bu sene burada bulmak zor .Narin olduğu için genelde getirmiyorlar:KK51:

Diş ağrısı için kabir azabı diye boşuna demiyorlar tatlım:KK43::KK43:

Dişinden dolayı yiyememen kötü olmuş tüm gün aç kalmışsın meleğimo_OKeşke mercimek çorbası vs yapsaydın tok tutardı kuzum:KK51:

Geç de olsa geldik cecommm:KK23::KK23: Yarın pattis günü o zaman:KK47: Yarın yine yorulacaksın tatlım.:KK19:

Spor aletleri hiç yoktan iyidir balım. :KK19:

Şu an kıskanmadım desem yalan olur :KK16:haklısın balım 3 kez duş aldım yine üşenmesem girerim o derece:KK16:Eskilere boşuna eski toprak dememişler :KK66:

Evet kaptanım haklısın. Sizin evden de bizim evden de misafir eksik olmuyor maşallah. Bir de yaz olunca. Herkes tatilde.
Aslında 2 kere tartıldım kaptanım. Ama ilkinde 2 haftada 200 gr aldığımı görünce moralim bozulmuştu. Ramazanda kilo almazdım halbuki. Ama bu hafta tartıldığımda 1 buçuk kilo verdiğimi gördüm çok sevindim.

Ne zorun vardı prensesim topuklularla 5 saat:KK75::KK75::KK75: Bu yorgunluğa alarmı duymaman normal tatlım :KK19:

Afiyetolsun kuzum dondurma uzun süredir hakikaten yoktu menünde hakettin :KK60:Yeni cicilerini güle güle kullan tatlım 4 saatte eminim güzel birşeyler almışsındır:KK36:

Ben bankadan sonra eve gideceğimizi zannediyordum ama annemin aklında pazarda varmış :confused: pazara gideceğimizi bilsem giyerdim terlik :cool:

Aslında dondurmaya da annem zorladı. Pazarda mısır aldırmadım bari bunu ye dedi. Teşekkür ederim kaptanım daha güzelleri senin olsunn. Ben aslında biraz kilo verdikten sonra bişiler almayı düşünüyordun. Amaaaa annem bayramda da bişi almadın ablan aldı sende al diye tutturdu.

Ve kaptan kaçarrrr iyi geceler tatlı rüyalar hepinize yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah:KK36::KK36:

İyi geceler kaptanım çok tatliş rüyalarrrrr

Kizlar gunaydinn.. 7de kalktim lesliemi yaptim cwylarimi demledim ice tea yapiyorum :KK70: kahvaltimi yaptim.. Herkesin gunu cok guzel gecer insalllah

Günaydın canım.
Ohhh sabah spory en sevdiğim :21::21::21: yansın yağlar :KK49:

işte benımde supheye dusmemedekı sebeplerden bırı de bebek bakalım artık

Bir doktoruna sor canım benim. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım da

Bugunku menum

Ohh afiyet olsun. Gram gram ölçmüşsün hey maşallah. Bakalım bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum :KK54:

İyi akşamlar canlarım :KK36: bugün 4 gün sonra 7 saat ders çalıştım başım oldu kazan :KK53::KK53: spor yapıcaktım yemekten önce ama dalmışım yemeğide 8 de anca yedim de kalktım. Biraz geç oldu ama kadar kısmet :KK22:
ara verince ani yuklemeden olmustur o kuzum :D

Bu sıcakta spor yapmak ne zor ya :KK57: akşam yapayım dedim terden ölüyorum :KK53:
bende sonucu merak ediorum gramlara aliskin degildm ama aliscaz :D bende bugun jilian yaparken nasil terledigimi anlatamam su akiodu sandi uzerimden

Merhaba kizlar
Disciye gittim yine bugun kanal tedavisi bitti sukur yarin dolgu yapilacak. Haftayada dis tasi falan temizletecem.
Gunun menusu:
karatay kahvaltisi (cok guzelmis cok ta tok tutuyor)
ogle 1 kase yayla corbasi
aksam salata+ tavuk gogsu

sivi: kayisi cayi, 2 fincan kahve, 1,5 litre su
spor: 30 dk hizli tempoda yuruyus

Aa bisey soylicem motivasyon olsun:) benim kuzenim vardi uzun zamandir gormuyordum kiloluydu baya bugun gordum acayip zayiflamis nasil yaptin diyincede aslinda ozel bisey yapmadim sadece bilinc altimin bildigi ama irademin yok saydigi duzenli beslenme yaptim dedi. O bile verdiyse herkes verir diye dusunuyorum insallah bizde hedefimize ulasiriz :)

Screenshot_2015-07-28-22-43-06.webp

Aa bisey soylicem motivasyon olsun:) benim kuzenim vardi uzun zamandir gormuyordum kiloluydu baya bugun gordum acayip zayiflamis nasil yaptin diyincede aslinda ozel bisey yapmadim sadece bilinc altimin bildigi ama irademin yok saydigi duzenli beslenme yaptim dedi. O bile verdiyse herkes verir diye dusunuyorum insallah bizde hedefimize ulasiriz :)
Duzenli beslenme ve sporla kilo vermemek imkansiz bence :)

banada artik hayatta zayiflayamazsin diolardi simdi gorenler cok oluor :)

Back
X