Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlarrr...
ben raporumu vereyim ...

sabah .
1 avuç kiraz....
kavaltı .
3 dl. ekmek .
1 yumurta .
. salatalık
domates

ara
1 acuç kiraz

öylen
çorba
1 pç. pirzola
salata

ara.
10 fındık
1 br. süt
2 kuru kayısı

alşam
kuru fasulye
salata
2kş. yogurt .

ara . daha yemedim sonra meyve yada süt olur ... bugün yürüyüşte yapmadım

yok canım arada oluyoruz ama fazla degil genelde ortalarda oluruz bazanda sondan birinci ..sırnaşık şey

aebenım herzamankı gıbı süpersın giresunun fındıklarını bitireceniz

kıs bitmiyor finduklar ee sık sık gidince arkası bitmeden geliyor .cokacimcoookama göz önüne koymuyorum koysam dayanamıyorum ..göndereyimmim kargoyla valla ciddiyim ...:1rolleyes:

bu arada neler yapıyosun teke başladı işe . erken kalkıyomusun . bari

bediş bebek nasık iyimi küvezden çıktımı ..

yok ya hala aynı durum net bişide demiyolar arkadasa dedim tıpa yada özele sevk yaptırın die yk dio iyi ilgileniyolarmış nası ilglenmekse 3 gundur teshis yok daha ortada olabilirlerle yanıtmı olur tedavimi olur sinilyim ben bu konuda

Birinci miyiz? alkisalkisalkis :dance:

Ya ben inanmıyorum. Sizin monti dediğiniz şeye yabancı yabancı bakıp sizin aranızda bir espri sanıyordum :1rolleyes: Gerçi esprisi de varmış ama linkini yeni okudum da bir sürü şey öğrendim! Ve sonuna kadar okuyunca kafam karıştı tabii. Sıkı bir Selahattin Dönmez takipçisi olarak sadece kahvaltıda ekmek yenmesi kafamı karıştırdı :uhm:

afiyet ossun yag olmasın teke bayılır ben sevmem pek benımkıde kutahyaya getti gine yalnıuzım off offf bnımkı fındık deil borc getiriyo memleketten klava:

gurlu geldiniz valla benım katkım yok bu aralar montı duzgun yapana süper etkili bizim laramız vardı mezun oldu gitti monti amcamız sayesınde

hehe klementinim monti hem çok kolay hemde çok zordur ama eger seni yegenlige kabul eders kilo sorunun kökten hallolur ....hihoyyyt
sen hangi linki okudun diyet listelerindekinimi benim açtıgım beraber yapalım linkinimi ....

ekmek evet ilk etapta kavaltı harim yok çünkü diger yemeklerle ken şekerini yükseltiyor ....
ben bi aralar bozmuştum fkafayı montiyle lara bizim takımdaydı 1 sene sonuç alamamış montiylede 2 ayda mezun olup gitmişti . ama bende hipoglisemi oldugu için sonuç alamamışım benim ara ögün yapmam lazım . hoş montiamcamda izin veriyor arada meyve yameye ..gamyoncuiremsu

saggol balımmmm....
Şeniz
...nasılsın ...

saol canım çokk iyim maşallah diyin çabuk bugun bende sevinçliyim biliyosun 61 le mezun olmuş 1 aydır son süratt tatlı pasta çörek gidiyordum en son 63 küsürü görmüştüm bugun tartıda 61.4 görünce pek sevindim hatta kallise al tıs beni listeye dedim :))) 1 aydır her sabah sirkeli su içiyorum zamanla işe yariyor sanırım ama tabi buna güvenim homini gırtlak pudi gandi de yapmamak lazım değil mi:))
ben çıkıyorum canım kapanıyor artık tükkanımız..öptüm sizi iiakşamlarrrrrrrrrr

ayy ben arkadaşımın avatarına bittim helede bu tosba kendi etrafında dönüyorya durdum dk izledim yaaff

afiyet ossun yag olmasın teke bayılır ben sevmem pek benımkıde kutahyaya getti gine yalnıuzım off offf bnımkı fındık deil borc getiriyo memleketten klava:
kaydirigubbakcemile3 benimkide yok şu an uçakta eve geliyor ....hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvalla kendim vermiş gibi sevindim mehal ....Şeniz
nan karu demiyon ayrılmışın niye hayırdır diye hiççççç:dilcikar::dilcikar::dilcikar: sevincinden gözlerin görmez olmuş herhal ..:roflol::roflol:

aeben yaa benim algı düzeyim düştü gene sanırım
benmi ayrıldığımı demedim sana nasıl yani son cümleni anlamadım yaff kaydirigubbakcemile3
ayy bu bebeler aklımı aldı benim yaa mafoldumben

benmi ayrıldığımı demedim sana nasıl yani son cümleni anlamadım yaff kaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: git listeler benim yanımda ne yazıyo bi bak ...kaydirigubbakcemile

aklını bilemde gözlerin avatarındaki gibi olmuş galiba .:roflol::roflol::roflol:Şeniz

mehalll bu aebenın poposuna depik attıkkaydirigubbakcemile3

bizim bebişten haberr var cigerlerinden hava almışlar 2 kez anne sutu vermişler biberonla duzelme varmışş

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: git listeler benim yanımda ne yazıyo bi bak ...kaydirigubbakcemile

aklını bilemde gözlerin avatarındaki gibi olmuş galiba .:roflol::roflol::roflol:Şeniz

sende kapıdan efendice çıkmayınca tekmeyle camdan mı atıldın hahahaha:roflol:

alkisalkisalkis helal size hak ettmiş gayrıı ay ne hoşsunuz kütahyam yaa hala gülüyorum

:roflol: çok konuşuyom pardon yazıyom diye ...:roflol::roflol:kaca burnunla heryere maydonoz oluyon diyolar bana ..sırnaşık şey bende diyomki valla giderim başka takımlara . beni isteyen çokkkkk sırnaşık şey:roflol:
bizim bebişten haberr var cigerlerinden hava almışlar 2 kez anne sutu vermişler biberonla duzelme varmışş

ALLAH YARDIMCISI OLSUN .....:Saruboceq:
BEN KALKIYORUM KISLAR YARIN kısların sbs var biliyorsunuz nolur dua edin yavrum çok heyecenlı :Saruboceq: RABBIM emeklerinin karşılıgını veersin inşallah :Saruboceq:
burdan bütün sınava gireceklerin ALLAH yardımcısı olsun diyorum ...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…