ben çıkıyorum canım kapanıyor artık tükkanımız..öptüm sizi iiakşamlarrrrrrrrrr
sırnaşık şey
ayy inşallahh kızzz....))))
canım yaa valla çok kararlıyımm çookkk....
akşam ne yiyeceğim bilmiyorum halazemuszemuszemuszemus
ben tam olarak bu zayıflama bölümünü keşfedemedim nerde yarışıyo platform neresi bilmiyorum...
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
buarada ilk kezmi birinci oldu bu takım yoksa herhafta birincimialkisalkisalkisalkisalkisalkis
aebenım herzamankı gıbı süpersın giresunun fındıklarını bitireceniz
bediş bebek nasık iyimi küvezden çıktımı ..
kıs bitmiyor finduklar ee sık sık gidince arkası bitmeden geliyor .cokacimcoookama göz önüne koymuyorum koysam dayanamıyorum ..göndereyimmim kargoyla valla ciddiyim ...:1rolleyes:
bu arada neler yapıyosun teke başladı işe . erken kalkıyomusun . bari
Birinci miyiz? alkisalkisalkis :dance:
Ya ben inanmıyorum. Sizin monti dediğiniz şeye yabancı yabancı bakıp sizin aranızda bir espri sanıyordum :1rolleyes: Gerçi esprisi de varmış ama linkini yeni okudum da bir sürü şey öğrendim! Ve sonuna kadar okuyunca kafam karıştı tabii. Sıkı bir Selahattin Dönmez takipçisi olarak sadece kahvaltıda ekmek yenmesi kafamı karıştırdı :uhm:
Birinci miyiz? alkisalkisalkis :dance:
Ya ben inanmıyorum. Sizin monti dediğiniz şeye yabancı yabancı bakıp sizin aranızda bir espri sanıyordum :1rolleyes: Gerçi esprisi de varmış ama linkini yeni okudum da bir sürü şey öğrendim! Ve sonuna kadar okuyunca kafam karıştı tabii. Sıkı bir Selahattin Dönmez takipçisi olarak sadece kahvaltıda ekmek yenmesi kafamı karıştırdı :uhm:
saggol balımmmm....
Şeniz
...nasılsın ...
ben çıkıyorum canım kapanıyor artık tükkanımız..öptüm sizi iiakşamlarrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile3 benimkide yok şu an uçakta eve geliyor ....hihoyyytafiyet ossun yag olmasın teke bayılır ben sevmem pek benımkıde kutahyaya getti gine yalnıuzım off offf bnımkı fındık deil borc getiriyo memlekettenklava:
saol canım çokk iyim maşallah diyin çabuk bugun bende sevinçliyim biliyosun 61 le mezun olmuş 1 aydır son süratt tatlı pasta çörek gidiyordum en son 63 küsürü görmüştüm bugun tartıda 61.4 görünce pek sevindim hatta kallise al tıs beni listeye dedim :))) 1 aydır her sabah sirkeli su içiyorum zamanla işe yariyor sanırım ama tabi buna güvenim homini gırtlak pudi gandi de yapmamak lazım değil mi:))
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: git listeler benim yanımda ne yazıyo bi bak ...kaydirigubbakcemileaeben yaa benim algı düzeyim düştü gene sanırım
benmi ayrıldığımı demedim sana nasıl yani son cümleni anlamadım yaff kaydirigubbakcemile3
ayy bu bebeler aklımı aldı benim yaa mafoldumben
aeben yaa benim algı düzeyim düştü gene sanırım
benmi ayrıldığımı demedim sana nasıl yani son cümleni anlamadım yaff kaydirigubbakcemile3
ayy bu bebeler aklımı aldı benim yaa mafoldumben
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: git listeler benim yanımda ne yazıyo bi bak ...kaydirigubbakcemile
aklını bilemde gözlerin avatarındaki gibi olmuş galiba .:roflol::roflol::roflol:Şeniz
mehalll bu aebenın poposuna depik attıkkaydirigubbakcemile3
:roflol: çok konuşuyom pardon yazıyom diye ...:roflol::roflol:kaca burnunla heryere maydonoz oluyon diyolar bana ..sırnaşık şey bende diyomki valla giderim başka takımlara . beni isteyen çokkkkk sırnaşık şey:roflol:mehalll bu aebenın poposuna depik attıkkaydirigubbakcemile3
bizim bebişten haberr var cigerlerinden hava almışlar 2 kez anne sutu vermişler biberonla duzelme varmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?