Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

monti diyetine biraz bakayım...
karbonhidrat rejimi vardı bendede bizamanlar akapunktura gitmiştim oradan kitapçığını vermişlerdi...acaba onamı benziyor....
mesela bir tabak patatez yemeği veya kurufasulye yersen rejim bozuluyor yani o gün...
ama et falan serbest....
bi bakarım canım montiye:lepi:

niluu sen hayatında ilkkezmı diyet yapıyosunnn

ekmek yemen lazım ama tam ekmek yada kepeklı falan özellikle kahvalıda makarna pilav ekmek yerine gecer ama akşam tercih etme muzda cok iyi deil akşam salata yogurt az yaglı corba olur mesela yada sebze yemegi yogurt sadece muzlu sut ögun olmaz

canım böyle güzel bir diyet hiçbirzaman yapmadım...benim yaptığım diyetler sadece akşam yemeğini kesmekti...yani akşam hiç yemeyerek 4-5 kg verdim hezaman....
ama artık evliyim ve eşimi akşam yemeklerinde yalnız bırakmak istemiyorum....
oyüzden ne yiyeceğimi bilmiyorum tam olarakk....

akşamları sebze ağırlıklı beslenmen daha iyi olur bence. yanında yoğurt yiyebilirsin salata
1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı makarna , pilav veya 1 kase çorba yerine geçiyor.

tamam canım bunlara göre dengelerim artık...akşamları sebze yemeğinin yanında 1 kaşık pilav yada makarna hakkım 1 dilim ekmek hakkım var...
ozaman sadece 2 kaşık makarna ve yoğurtta yenilebilir mesela..
bu yazdığına göre dengelerim artık...sonra meyve falan yiyormusunuz peki....ara öğün niyetine yani

canım benim yanlış anladın 1 dilim ekmek = 2 yemek kaşığı makarna veya pilav veya 1 kase çorba ara öğünlerde meyve yiyebilirsin yemeklerden 20 dakika önce veya 2 saat sonra tüketmen gerekiyor.

hayır canım karbonhidrat diyetiç çok farklı bu saglıklı beslenme monti aslında ...
ben yapmıştım bi ara korbondiyeti hızlı verdiriyor fakat yag degil kastan gidiyor en ufak korbonhidratta verdigini geri alıyorsun . :1rolleyes:

TEBRİKLER.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

6. TAKIMIN FISTIKLARIIIIŞeniz

1. Zİ KUTLARIM ... HAKETTİNİZ BAŞARDINIZ ....:1hug::enbuyukkk:

TEBRİKLER.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

6. TAKIMIN FISTIKLARIIIIŞeniz

1. Zİ KUTLARIM ... HAKETTİNİZ BAŞARDINIZ ....:1hug::enbuyukkk:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis 1.mi olduk oleyy:lepi::lepi:
iyi akşamlar kızlar nihayet başardıkmı 1.liğimizi kutlarım hepinize birer buketa.s.

ben bugün yediklerimide yazayım arkadaş kapıda kalmış bana gelebilir
sabah;
1 dilim ekmek üzerine kaşar fırında
şekersiz çay

öğlen;
2 şişe ayran
2 grissini
1 salatalık

ara;
2 grissini
şekersiz çay

akşam;
kıymalı semiz otu
bulyon çorba 1 kase
salata

gede;
1 elma

hepinizi öptüm görüşürüz gece gelirimkaydirigubbakcemile5

bende sizi tebrik ederim....

yamukum senin rejim güzelmiş..ama öğle yemeğin yok gibi bişi....

sırnaşık şey
nüluuu ayaın ugurlu geldi kız inş. bizde sana ugur getiririz

ayy inşallahh kızzz....))))
canım yaa valla çok kararlıyımm çookkk....
akşam ne yiyeceğim bilmiyorum halazemuszemuszemuszemus

ben tam olarak bu zayıflama bölümünü keşfedemedim nerde yarışıyo platform neresi bilmiyorum...
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
buarada ilk kezmi birinci oldu bu takım yoksa herhafta birincimialkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben çıkıyorum canım kapanıyor artık tükkanımız..öptüm sizi iiakşamlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…