canım nazlım montıgnac diyeti yapıyor .....kaydirigubbakcemile2ve güzel kilo vermeye başladı ama yapmak biraz zor . mesala yasak dedigim patates havuç makarna .du kastettigim montidede yasakda .. ben kalkmam lazım nazlım yardımcı olur sana .....:1hug:
şimdiden 1. tebrik edrim .....biraz entrikalı oldu ama takımlar bazan yapıyor biliyorumda ondan şettimdi ...sırnaşık şey
teşekkürler kütahyacım...
demek benim diyet çok sıkı olmadı bugün..gerçi hiç ekmek yemedim hçte doymadım yemekte ama olsun...mide alışacak artık ....akşam makarna yemesemmi acaba....muzlu süt içeyim tamam...
nazlı kaç kilo verdin sen
niluu sen hayatında ilkkezmı diyet yapıyosunnn
ekmek yemen lazım ama tam ekmek yada kepeklı falan özellikle kahvalıda makarna pilav ekmek yerine gecer ama akşam tercih etme muzda cok iyi deil akşam salata yogurt az yaglı corba olur mesela yada sebze yemegi yogurt sadece muzlu sut ögun olmaz
canım böyle güzel bir diyet hiçbirzaman yapmadım...benim yaptığım diyetler sadece akşam yemeğini kesmekti...yani akşam hiç yemeyerek 4-5 kg verdim hezaman....
ama artık evliyim ve eşimi akşam yemeklerinde yalnız bırakmak istemiyorum....
oyüzden ne yiyeceğimi bilmiyorum tam olarakk....
tamam canım bunlara göre dengelerim artık...akşamları sebze yemeğinin yanında 1 kaşık pilav yada makarna hakkım 1 dilim ekmek hakkım var...
ozaman sadece 2 kaşık makarna ve yoğurtta yenilebilir mesela..
bu yazdığına göre dengelerim artık...sonra meyve falan yiyormusunuz peki....ara öğün niyetine yani
hayır canım karbonhidrat diyetiç çok farklı bu saglıklı beslenme monti aslında ...monti diyetine biraz bakayım...
karbonhidrat rejimi vardı bendede bizamanlar akapunktura gitmiştim oradan kitapçığını vermişlerdi...acaba onamı benziyor....
mesela bir tabak patatez yemeği veya kurufasulye yersen rejim bozuluyor yani o gün...
ama et falan serbest....
bi bakarım canım montiye:lepi:
TEBRİKLER.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
6. TAKIMIN FISTIKLARIIIIŞeniz
1. Zİ KUTLARIM ... HAKETTİNİZ BAŞARDINIZ ....:1hug::enbuyukkk:
bende sizi tebrik ederim....
yamukum senin rejim güzelmiş..ama öğle yemeğin yok gibi bişi....
Brinci olan 6. takımımıza kocaman birrrrrrrrrr alkisalkisalkis
Ve tatlı üyelerinide a.s.
nüluuu ayaın ugurlu geldi kız inş. bizde sana ugur getiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?