Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

deryam sen kisa yoldan yapiyosun demek ki bende anlamadim bunu :))

bizim takimda yazan
bu haftaki Kiloyu gecen haftaki kilodan cikariyosun
68,7-67,4= 1,3
sonra cikan sonucu 100 le carp

1,3 x 100 = 130

cikan sonucu ilk gecen haftaki kilona bol

130/68,7 = 1.89

evet goruldugu uzere ikisinin de sonuc ayni gerisi sana kalmis arkadasim kaldi2sene ikisi de seni Dogru sonuca cikariyo :))

tebrikler balimm

gunaydin neslimmm insallah

evde portakal cicekli beyaz cay var esimin vazgecilmezi ondan mi icsem.sadesinimi alsam acaba.. Elma kromlu hic duymamistim hangi markanin var balim
Evet cnm portakal Çiçekli olanı yazdı onu belirtmeyi unutmuşum:) ikisinde ' dogadan ' önerdi

Takıma ilk geldigimde hedefimdi ne yazardım amacım renkli dar paça pantolonlarla fink atmak diye yaz geldi gidiyo giymedim az gitti ama öz gitti Napıyım vücudumu kabullendim artık 1 -2 kilo ara ara aldım verdim bunada şükür artık
İnş giyeriz Cnm hem sen iyi gidiyosun

Takıma ilk geldigimde hedefimdi ne yazardım amacım renkli dar paça pantolonlarda fink atmak diye
İnş giyeriz Cnm hem sen iyi gidiyosun
bende mı abeslık var bılemedım kı ben gıyıyorum valla beyazdaannn sarısına kadar hele dun ten rengı gıydım.. aynada kotu durmuyodu ama dısardakı gozler nasıl gordu bılemem.. tabıkı cıtı pıtı kızlardakı gıbı durmaz ama dogru kombınle guzel durabılır

canımmmmm şükür iyiyim akşam gittim eve bi ayran daha içtim uzandım biraz uyumuşum 1 saat kadar kalktım baktım toplanmışım üsütne dolap bile boyadım..
Ooo masallah deryama
Ben kilolari verip Allah nasip ederse hamis olarak burda olacam yine seninle yee degismis olcaz kuzum hamislik nobetini devralicam
Ben giyiyorum ama koyu renklerini borda lacivert siyah falan bi tanede kucuk beden aldim insallah onu kurban bayraminda giyecem
canım senin dediğin gibide olur aynıya gelir. ben noktalı olarak hep bu şekilde hesaplarım. malum muhasebeci olunca kısa yollar tercih sebebi
ayni oluosa sorun yok balimm

Evet cnm portakal Çiçekli olanı yazdı onu belirtmeyi unutmuşum:) ikisinde ' dogadan ' önerdi
Bakicam elma kromluya hic gormedim sanki
ayy bu ayın 22 sınde 6.takımdakı yıldonumum olacak vayy anasını su kısacık surede 23 kılo verdım gerı bıle aldım sımdı tekrar vermeye calısıyorum
ayy ne guzel 1. Ylini kutlariz hep beraber

hepimizin hayali ayni aslinda citir olmak kucuk bden giymek

evet uzerine bol gomlekle bizdede fena durmuyor sanki yoksam kendimizimi avutuyoruz

SENİN MAŞALLAHIN VAR FISTIĞIMMM NE GİYSEN YAKIŞTIRIYOSUN...

selam güzellerim cumanız mübarek olsun umarım tartı size gülmüştür. ben salıdan bu yana 300 gr vermişim şuan 84 üm bu haftaki hedefim 1,5 kg verip -500 ile listeye girmek bu sefer kararlıyım çünkü sebeplerim var.epey bir motivasyon eksikliği yaşadım umudum kırılmıştı hevesim kaçmıştı şimdi yeniden toparlanıyorum. birincisi ekimde ankarada düğünümüz var uzun zamandır gitmiyorum ankaraya eski komşular eski arkadaşlar beni eski halimle görsünler istiyorum bu dobiş halimle değil. hemde şöyle güzel bir gece elbisesi alırım kendime ikinci motivasyon sebebim ve dahada önemlisi dün adana bilim ve teknoloji üniversitesinden bir hocadan davet aldım. pazartesi yüksek lisans için resmi başvurumu yapıp adanaya gidicem Allahın izniyle. eğer bir pürüz çıkmazsa sonunda bir baltaya sap olabilicembu da demek oluyorki beni yeni bir hayat bekliyor ve tabi bu yeni hayatıma yeni bir ben lazım mümkünse dobicik olmayanından

canımmmm sevindim senin adına.. bende 4 eylülde eski komşularımızın düğününe gidicem şehirdışında o zamana kadar en az 3,5 kilo vermek istiyorum. gazamız mübarek olsun...

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,4/84 /0,4 /% 0,47)
edahafiz(100,2/ / /% )
efser(74,1/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
miss_wong(76?/ / /% )
oynakbasi34(104,2/ / /% )
Rengarenknesli(77/ / /% )
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(65,6/ / /% )

Free Takım Ortalaması:

hahaha durur tabı kılolu olmak var fızıgı duzgun demek zayıf demek degılkı nıce zayıflar var fızıgı duzgun degıl

***6.TAKIM 426.Etap***

45derya45(78,5/ 78,7 /-200 / % -0,25)
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/75 / 0,4/ % 0,53)
Dark_Paradise (118,9 / / / % )
kaldi2sene(68,7 / 67,4 / 1,3 / %1,89 )
makres76 (60,7/ 60,7 /0 / %0 ) Kilosu Sabit
selvos88( 76.8/76.0 / 0.8 / %1.04)

6. Takım Ortalaması:

ohhh 40 dk yurudum geldım oglene denk geldıgım ıcın ter baska tarafımdan aktı les gıbı oldum yıne napalım cadalozu altedeceksem her yol mubah
ohh ne guzel ter attin ustune mutluluk hormonu salgiladin cnm miss :))
ayy bu ayın 22 sınde 6.takımdakı yıldonumum olacak vayy anasını su kısacık surede 23 kılo verdım gerı bıle aldım sımdı tekrar vermeye calısıyorum
bebem karistirdin galiba :)) kk daki 6. takim haziran da mi temmuz da mi neydi yildonumu sen diger taraftakini diyosun :)) ona bir ppijama partisi yarasirdi vay bee bol oynamalik bitki cayli :)))
valla ayrica tam uyunca veriyosun ve hakikaten cok hizli vermistin o 20 kiloyu eminim bu seferde basaracaksin cnm bnm :)
ay sen suan da da giyebilirsinn gayet iyi fizik maslalh sana
ben mi iyi gidiyorum bilmiyorum ki sanirim kilolu hamile kaldigimdan dolayi cok gozume batiyo eskisi gibi 60 Kilo olaydim takmazdim heralde bu Kadar :)
yok ben tayt pantolon giyiyorum ama siyah yada lacivert koyu ustune de basenleri ortecek uzunlukta bi ust ama ben ustumdeki de altimdaki de renkli olsun istiyom bacimmm :))
bide senin Kadar renkli giyinmeye cesaretli degilim ayrica senin bacak yok bi gobek var benim de vucutta gobek cok var ama aldim mi da bacaklarda orantili bi sekilde Kilo aliyo yani citi piti olmuyo :))
ayy ne guzel cocuk dusunuyosan Kilo verip yapmak daha akillica sonra kurbanlik koyun gibi hissediysun kendini kendimden biliyorum :))
Allah en yakin zamanda saglikli bebisler nasip etsin cnm aminn
yok senin giydigin tarz giyiyorum ama ben ustte altta acik renk olsun bacaklar cubuk kraker gibi Dursun istiyorum :)) hahahah
bitanemm hosgeldinn bak seni ruyamda gordum dedim ruyami hatirlamiyorum ama sadece senin duru guzel yuzunu gordum ay parcasi gibi parliyodu dmeek ki guzel birsey olacakmis oldu da hakkinda hayirlsii ne heyecanlisindir simdi
yeni bir is yeni bir... artik sen doldur sosyallesmenin dibine vur orada hem ne demis atalar tebdili mekanda ferahlik vardir cok mutlu oldum adina
insallah dugune de cok guzel bi elbise ile gidersin Kilo vermis bi sekilde:))
canımmmm sevindim senin adına.. bende 4 eylülde eski komşularımızın düğününe gidicem şehirdışında o zamana kadar en az 3,5 kilo vermek istiyorum. gazamız mübarek olsun...
ay ekimde bende dugune gitcem ama ne giycem hic bilmiyorum Hemde 3 ekim anammm o Zaman a Kadar kac Kilo olurum ki acaba ben allahim sen bana mukayet ol
valla ben cekcem koyu kot hamile pantolonu ustune de bi ust oldu bitti yapcam :))
ama dogumdan 4 5 ay sonra bi dugun olma ihtimali var eger olursa ona 70 li rakamlarda gitmek istiyorumm bakalimm Allah kerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…