- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
deryam sen kisa yoldan yapiyosun demek ki bende anlamadim bunu :))canım bak 68,7 mişsin 67,4 olmuşsun yani
68,7 - 67,4 = 1,3 kilo vermişsin
sonra verdiğin kiloyu baştaki kilona bölüyosun
1,3/68,7 = 1,89 çıkıyor
ok tabloyada o aralara sırasıyla yazıyosun haftaya bi kere yaptınmı alışırsın zaten
Evet cnm portakal Çiçekli olanı yazdı onu belirtmeyi unutmuşum:) ikisinde ' dogadan ' önerditebrikler balimm
gunaydin neslimmm insallah
evde portakal cicekli beyaz cay var esimin vazgecilmezi ondan mi icsem.sadesinimi alsam acaba.. Elma kromlu hic duymamistim hangi markanin var balim
Takıma ilk geldigimde hedefimdi ne yazardım amacım renkli dar paça pantolonlarla fink atmak diyeay dun kizlarla konustuk iste artik su renkli dar paca pantolonlardan giymek istiyorum dedim buyaz kesin giymeliyim artik 2.dogum olacak insallah ben hala ilkinin kilolarini vermeye ugrasiyodum oglum 4 yasina gircek 2 ay sonra yuh bana
ama bu sefer en basinda baslicam ki kendimi salmim iste artik nasil gaza geldiysem Sabah 6 da uyandim 3 mile Leslie yaptim 45 dk
sonra bi guzel dusumu aldim falan ama devamli olmasi cok onemli artik son aylara ucundan da olsa yaklastim odem tutmak ta istemiyorum zaten sisim yeteri Kadar bakalm Allah sonumu hayiretsin insallah
bende mı abeslık var bılemedım kıTakıma ilk geldigimde hedefimdi ne yazardım amacım renkli dar paça pantolonlarda fink atmak diye
İnş giyeriz Cnm hem sen iyi gidiyosun
Ooo masallah deryamacanımmmmmşükür iyiyim akşam gittim eve bi ayran daha içtim uzandım biraz uyumuşum 1 saat kadar kalktım baktım toplanmışım üsütne dolap bile boyadım..
Ben kilolari verip Allah nasip ederse hamis olarak burda olacam yine seninle yee degismis olcaz kuzumYok cnm yeni degilim ama senle tanisma firsatim olmadi hamile oldugum icin izindeyim cok sik giremiyorum
listeye eklemedin onu dedim neyseki sevgilibattaniye1 halletmis
ay selvosum azmine hayranim canim tebrik ederim ne guzell vermissin
insallah 60 li rakamlarini da gorcem ben donene Kadar sen son kilolarini vermis olursun insallah
kizzz ben dunden sonra senin icin endise ettim kisir kofte falantebrik ederim cnm sende istikrarladevam ediyosun masallah
canimsinn
hadi insallah biri daha mi hamile olacak acaba Allah soyletiyo olabilir icinize doguyo demek ki
evet cnm kisa bir ara icerisindeyimmm cocugu dogurup haftasinda doncem insallah
ne Kadar basindan baslasam daha iyi olur insllah
Ben giyiyorum ama koyu renklerini borda lacivert siyah falan bi tanede kucuk beden aldim insallah onu kurban bayraminda giyecemay dun kizlarla konustuk iste artik su renkli dar paca pantolonlardan giymek istiyorum dedim buyaz kesin giymeliyim artik 2.dogum olacak insallah ben hala ilkinin kilolarini vermeye ugrasiyodum oglum 4 yasina gircek 2 ay sonra yuh bana
ama bu sefer en basinda baslicam ki kendimi salmim iste artik nasil gaza geldiysem Sabah 6 da uyandim 3 mile Leslie yaptim 45 dk
sonra bi guzel dusumu aldim falan ama devamli olmasi cok onemli artik son aylara ucundan da olsa yaklastim odem tutmak ta istemiyorum zaten sisim yeteri Kadar bakalm Allah sonumu hayiretsin insallah
ayni oluosa sorun yok balimmcanım senin dediğin gibide olur aynıya gelir. ben noktalı olarak hep bu şekilde hesaplarım. malum muhasebeci olunca kısa yollar tercih sebebi
Bakicam elma kromluya hic gormedim sankiEvet cnm portakal Çiçekli olanı yazdı onu belirtmeyi unutmuşum:) ikisinde ' dogadan ' önerdi
ayy ne guzel 1. Ylini kutlariz hep beraberayy bu ayın 22 sınde 6.takımdakı yıldonumum olacak vayy anasınısu kısacık surede 23 kılo verdım gerı bıle aldım sımdı tekrar vermeye calısıyorum
hepimizin hayali ayni aslinda citir olmakTakıma ilk geldigimde hedefimdi ne yazardım amacım renkli dar paça pantolonlarla fink atmak diyeyaz geldi gidiyo giymedim az gitti ama öz gitti Napıyım vücudumu kabullendim artık 1 -2 kilo ara ara aldım verdim bunada şükür artık
evet uzerine bol gomlekle bizdede fena durmuyor sanki yoksam kendimizimi avutuyoruzbende mı abeslık var bılemedım kıben gıyıyorum valla beyazdaannn sarısına kadar hele dun ten rengı gıydım.. aynada kotu durmuyodu ama dısardakı gozler nasıl gordu bılemem.. tabıkı cıtı pıtı kızlardakı gıbı durmaz ama dogru kombınle guzel durabılır
Ooo masallah deryama
Ben kilolari verip Allah nasip ederse hamis olarak burda olacam yine seninle yee degismis olcaz kuzumhamislik nobetini devralicam
Ben giyiyorum ama koyu renklerini borda lacivert siyah falan bi tanede kucuk beden aldim insallah onu kurban bayraminda giyecem
ayni oluosa sorun yok balimm
Bakicam elma kromluya hic gormedim sanki
ayy ne guzel 1. Ylini kutlariz hep beraber
hepimizin hayali ayni aslinda citir olmakkucuk bden giymek
evet uzerine bol gomlekle bizdede fena durmuyor sanki yoksam kendimizimi avutuyoruz
bende mı abeslık var bılemedım kıben gıyıyorum valla beyazdaannn sarısına kadar hele dun ten rengı gıydım.. aynada kotu durmuyodu ama dısardakı gozler nasıl gordu bılemem.. tabıkı cıtı pıtı kızlardakı gıbı durmaz ama dogru kombınle guzel durabılır
selam güzellerim cumanız mübarek olsun umarım tartı size gülmüştür. ben salıdan bu yana 300 gr vermişim şuan 84 üm bu haftaki hedefim 1,5 kg verip -500 ile listeye girmek bu sefer kararlıyım çünkü sebeplerim var.epey bir motivasyon eksikliği yaşadım umudum kırılmıştı hevesim kaçmıştı şimdi yeniden toparlanıyorum. birincisi ekimde ankarada düğünümüz var uzun zamandır gitmiyorum ankaraya eski komşular eski arkadaşlar beni eski halimle görsünler istiyorum bu dobiş halimle değil. hemde şöyle güzel bir gece elbisesi alırım kendimeikinci motivasyon sebebim ve dahada önemlisi dün adana bilim ve teknoloji üniversitesinden bir hocadan davet aldım. pazartesi yüksek lisans için resmi başvurumu yapıp adanaya gidicem Allahın izniyle. eğer bir pürüz çıkmazsa sonunda bir baltaya sap olabilicem bu da demek oluyorki beni yeni bir hayat bekliyor ve tabi bu yeni hayatıma yeni bir ben lazım mümkünse dobicik olmayanından
amin ablam 3,5 kg nedir senin için verirsin sen kafana koyarsancanımmmm sevindim senin adına.. bende 4 eylülde eski komşularımızın düğününe gidicem şehirdışında o zamana kadar en az 3,5 kilo vermek istiyorum. gazamız mübarek olsun...
oyyyyyyy kuzummmmm kafaya koyamıyorum bugünlerde pekamin ablam 3,5 kg nedir senin için verirsin sen kafana koyarsan
hahaha durur tabı kılolu olmak var fızıgı duzgun demek zayıf demek degılkı nıce zayıflar var fızıgı duzgun degılOoo masallah deryama
Ben kilolari verip Allah nasip ederse hamis olarak burda olacam yine seninle yee degismis olcaz kuzumhamislik nobetini devralicam
Ben giyiyorum ama koyu renklerini borda lacivert siyah falan bi tanede kucuk beden aldim insallah onu kurban bayraminda giyecem
evet uzerine bol gomlekle bizdede fena durmuyor sanki yoksam kendimizimi avutuyoruz
ammaannn breee deryaaammmm cnm...SENİN MAŞALLAHIN VAR FISTIĞIMMM NE GİYSEN YAKIŞTIRIYOSUN...
ohh ne guzel ter attin ustune mutluluk hormonu salgiladin cnm miss :))ohhh 40 dk yurudum geldım oglene denk geldıgım ıcın ter baska tarafımdan aktı les gıbı oldum yınenapalım cadalozu altedeceksem her yol mubah
bebem karistirdin galiba :)) kk daki 6. takim haziran da mi temmuz da mi neydi yildonumu sen diger taraftakini diyosun :)) ona bir ppijama partisi yarasirdi vay bee bol oynamalik bitki cayli :)))ayy bu ayın 22 sınde 6.takımdakı yıldonumum olacak vayy anasınısu kısacık surede 23 kılo verdım gerı bıle aldım sımdı tekrar vermeye calısıyorum
ay sen suan da da giyebilirsinn gayet iyi fizik maslalh sanaTakıma ilk geldigimde hedefimdi ne yazardım amacım renkli dar paça pantolonlarla fink atmak diyeyaz geldi gidiyo giymedim az gitti ama öz gitti Napıyım vücudumu kabullendim artık 1 -2 kilo ara ara aldım verdim bunada şükür artık
yok ben tayt pantolon giyiyorum ama siyah yada lacivert koyu ustune de basenleri ortecek uzunlukta bi ust ama ben ustumdeki de altimdaki de renkli olsun istiyom bacimmm :))bende mı abeslık var bılemedım kıben gıyıyorum valla beyazdaannn sarısına kadar hele dun ten rengı gıydım.. aynada kotu durmuyodu ama dısardakı gozler nasıl gordu bılemem.. tabıkı cıtı pıtı kızlardakı gıbı durmaz ama dogru kombınle guzel durabılır
ayy ne guzel cocuk dusunuyosan Kilo verip yapmak daha akillica sonra kurbanlik koyun gibi hissediysun kendini kendimden biliyorum :))Ooo masallah deryama
bitanemm hosgeldinn bak seni ruyamda gordum dedim ruyami hatirlamiyorum ama sadece senin duru guzel yuzunu gordum ay parcasi gibi parliyodu dmeek ki guzel birsey olacakmis oldu da hakkinda hayirlsii ne heyecanlisindir simdiselam güzellerim cumanız mübarek olsun umarım tartı size gülmüştür. ben salıdan bu yana 300 gr vermişim şuan 84 üm bu haftaki hedefim 1,5 kg verip -500 ile listeye girmek bu sefer kararlıyım çünkü sebeplerim var.epey bir motivasyon eksikliği yaşadım umudum kırılmıştı hevesim kaçmıştı şimdi yeniden toparlanıyorum. birincisi ekimde ankarada düğünümüz var uzun zamandır gitmiyorum ankaraya eski komşular eski arkadaşlar beni eski halimle görsünler istiyorum bu dobiş halimle değil. hemde şöyle güzel bir gece elbisesi alırım kendimeikinci motivasyon sebebim ve dahada önemlisi dün adana bilim ve teknoloji üniversitesinden bir hocadan davet aldım. pazartesi yüksek lisans için resmi başvurumu yapıp adanaya gidicem Allahın izniyle. eğer bir pürüz çıkmazsa sonunda bir baltaya sap olabilicem bu da demek oluyorki beni yeni bir hayat bekliyor ve tabi bu yeni hayatıma yeni bir ben lazım mümkünse dobicik olmayanından
ay ekimde bende dugune gitcem ama ne giycem hic bilmiyorum Hemde 3 ekim anammm o Zaman a Kadar kac Kilo olurum ki acaba ben allahim sen bana mukayet olcanımmmm sevindim senin adına.. bende 4 eylülde eski komşularımızın düğününe gidicem şehirdışında o zamana kadar en az 3,5 kilo vermek istiyorum. gazamız mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?