vay vay vayyyyy selvosumm tebrıkler tatlım***6.TAKIM 426.Etap***
45derya45(78,5/ / / % )
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/ / / % )
Dark_Paradise (118,9 / / / % )
kaldi2sene(68,7 / / / % )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.8/76.0 / 0.8 / %1.04)
6. Takım Ortalaması:
Reglmin 2. Gunu olmasina ragmen eksiyedeyimm
Gunaydinn canimm ozledik ama kaptanimizievvettt gunaydın kızlar kaptanın modemı bozuk takım bızlere emanet
saol balimmm gecen haftaki artidan sonra ilac gibi geldi buvay vay vayyyyy selvosumm tebrıkler tatlım
cok ıyı olmus cnm... mısafırın cocugu modemını bozmus onda mısafır bıtmezzz bıtmezzzGunaydinn canimm ozledik ama kaptanimizi
saol balimmm gecen haftaki artidan sonra ilac gibi geldi bu
Valla bitmio yaacok ıyı olmus cnm... mısafırın cocugu modemını bozmus onda mısafır bıtmezzz bıtmezzz
En son kactinki efserimKendimle yüzleşme zamanı geldi
75.4 çıktım tartıda.Reglime 2 gün var tabi geçikme olmazsa
72En son kactinki efserim
Regldan olabilir canimm dert etme gidecek kilolar eninde sonunda
İnşallahRegldan olabilir canimm dert etme gidecek kilolar eninde sonunda
İnşallah
Kıssss hamile misin? :))))
Allah Allah hamIle karnı resmi senddede çıkıyor sendemi hamilesin ki :)
Ahaa sendede çıktı tamam kımse hamile degil benim pc sevdiklerinemi yerleştiriyor ne hamile karnını
Hedef degil cnm, cuma günkü kilolarımızı herkes kendi hesaplayıp kendi listeye eklemeli ondan bahsetmiş pcpc :)) şimdi ben girdim seninkini haftayada kendin öle yaparsın:) buraların demirbaşıdır kendisi..Canim ben baya oldu bu gruba gireli hedefimi yazali baya oldu yani sen yenisin galiba :) neyse hoşgeldin aramıza ..
Evet özel canım tatile gideceğiz bodrum a :)
65 veya 64 le gitmek istiyorum
Walla hepinizde 3 den cok hamile karnı icinde bebek çıkıyor ilk sende gördüm ama dedim surprızmı var ne:)))hahhahahaha dedim ne diyo bu tekrar tekrar okuyorum yazdığımı allah allah dedim neyi öyle algıladı ki...
sonraaaa bastım kahkahayıııı
Walla hepinizde 3 den cok hamile karnı icinde bebek çıkıyor ilk sende gördüm ama dedim surprızmı var ne:)))
Bende öleydimde fazlası zarar dedi önce 1 dedi ben cok düşkünüm diyince eh 2 olsun dediMadem suyu nu ben çok içerim günde 3 4 bulur neden uyardı vanim merak ettom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?