Canim ben baya oldu bu gruba gireli hedefimi yazali baya oldu yani sen yenisin galiba :) neyse hoşgeldin aramıza ..
Evet özel canım tatile gideceğiz bodrum a :)
65 veya 64 le gitmek istiyorum
Beyaz çay yeşil çaydan 3 kat daha etkili dedi cnm,bide özellikle ara öğünlere Elmalı kromlu olanı yazdıhataalarindan ders almis demekki canim ne guzel Allah hic bozmasin huzurunuzu :)
canim bende mevye tuketirken yaninda sut yogurt ayran vs tukettginde daha iyi diye biliyorum sanirim.kaptanimiz soylemisti kan sekerini dengeliyor
Bizede gel bizedeee utucuu
oncelikle gecmis olsun balimm.. Susmamanda iyi olmus birikmis birikmis patlamis napcan bazen insan susamiyor iste.. Beyaz cayi esim surekli iciyor nwdenn onerdi doktor merak ettim
Nasil hesapladın canım bana da öğretsen ?Hedef degil cnm, cuma günkü kilolarımızı herkes kendi hesaplayıp kendi listeye eklemeli ondan bahsetmiş pcpc :)) şimdi ben girdim seninkini haftayada kendin öle yaparsın:) buraların demirbaşıdır kendisi..
Aa hamile mi :)Canım cuma listesine verdiğimiz kiloyu hesaplayıp alıntıyla yazıyoruz ondan bahsetmiş pc cim. pcpc kaptan yardımcımız canım. takımın çok eskilerinden şimdi takımımızın anne adayı o yüzden sahalarda göremiyorum kendilerini
tebrikler balimm***6.TAKIM 426.Etap***
45derya45(78,5/ / / % )
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/75 / 0,4/ % 0,53)
Dark_Paradise (118,9 / / / % )
kaldi2sene(68,7 / 67,4 / 1,3 / %1,89 )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.8/76.0 / 0.8 / %1.04)
6. Takım Ortalaması:
gunaydin neslimmm insallahgunaydın kızlar. bildiriniz bol eksili olsun işallah
evde portakal cicekli beyaz cay var esimin vazgecilmezi ondan mi icsem.sadesinimi alsam acaba.. Elma kromlu hic duymamistim hangi markanin var balimBeyaz çay yeşil çaydan 3 kat daha etkili dedi cnm,bide özellikle ara öğünlere Elmalı kromlu olanı yazdı
canım bak 68,7 mişsin 67,4 olmuşsun yaniNasil hesapladın canım bana da öğretsen ?
45derya45 deryamm nasil oldunn ?
Yok cnm yeni degilim ama senle tanisma firsatim olmadi hamile oldugum icin izindeyim cok sik giremiyorumCanim ben baya oldu bu gruba gireli hedefimi yazali baya oldu yani sen yenisin galiba :) neyse hoşgeldin aramıza ..
Evet özel canım tatile gideceğiz bodrum a :)
65 veya 64 le gitmek istiyorum
ay selvosum azmine hayranim canim tebrik ederim ne guzell vermissin***6.TAKIM 426.Etap***
45derya45(78,5/ / / % )
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/ / / % )
kaldi2sene(68,7 / / / % )
makres76 (60,7/ / / % )
6. Takım Ortalaması:
Reglmin 2. Gunu olmasina ragmen eksiyedeyimm
kizzz ben dunden sonra senin icin endise ettim kisir kofte falan***6.TAKIM 426.Etap***
45derya45(78,5/ / / % )
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/75 / 0,4/ % 0,53)
kaldi2sene(68,7 / 67,4 / 1,3 / %1,89 )
makres76 (60,7/ / / % )
6. Takım Ortalaması:
canimsinnHedef degil cnm, cuma günkü kilolarımızı herkes kendi hesaplayıp kendi listeye eklemeli ondan bahsetmiş pcpc :)) şimdi ben girdim seninkini haftayada kendin öle yaparsın:) buraların demirbaşıdır kendisi..
hadi insallah biri daha mi hamile olacak acaba Allah soyletiyo olabilir icinize doguyo demek kiWalla hepinizde 3 den cok hamile karnı icinde bebek çıkıyor ilk sende gördüm ama dedim surprızmı var ne:)))
Canım cuma listesine verdiğimiz kiloyu hesaplayıp alıntıyla yazıyoruz ondan bahsetmiş pc cim. pcpc kaptan yardımcımız canım. takımın çok eskilerinden şimdi takımımızın anne adayı o yüzden sahalarda göremiyorum kendilerini
gecmis olsun cnm hamarat kadinin hali baska oluyo tabicanımmmmmşükür iyiyim akşam gittim eve bi ayran daha içtim uzandım biraz uyumuşum 1 saat kadar kalktım baktım toplanmışım üsütne dolap bile boyadım..
sağol kuzum kaç gece uykusuz kalınca tansiyon yerle yeksan olmuş. 4 şişe ayran bol tuzla toparladım o yüzden bugün o tuzun etkisini atmak için sırf protein salata ve su ile çabalıyorum...gecmis olsun cnm hamarat kadinin hali baska oluyo tabi
ayy canimm Allah yardimcin olsun insallah odem kalmaz vucuttasağol kuzum kaç gece uykusuz kalınca tansiyon yerle yeksan olmuş. 4 şişe ayran bol tuzla toparladım o yüzden bugün o tuzun etkisini atmak için sırf protein salata ve su ile çabalıyorum...
inşallah canımayy canimm Allah yardimcin olsun insallah odem kalmaz vucutta
ay dun kizlarla konustuk iste artik su renkli dar paca pantolonlardan giymek istiyorum dedim buyaz kesin giymeliyim artik 2.dogum olacak insallah ben hala ilkinin kilolarini vermeye ugrasiyodum oglum 4 yasina gircek 2 ay sonra yuh bana
ama bu sefer en basinda baslicam ki kendimi salmim iste artik nasil gaza geldiysem Sabah 6 da uyandim 3 mile Leslie yaptim 45 dk
sonra bi guzel dusumu aldim falan ama devamli olmasi cok onemli artik son aylara ucundan da olsa yaklastim odem tutmak ta istemiyorum zaten sisim yeteri Kadar bakalm Allah sonumu hayiretsin insallah
45derya45 kuzum yanlis degilmi esaplama sekli.. Verilen kiloyu 100 ile carpip sonra ilk kilosuna bolmesi gerekiyor. Senin dedigin gibi cok az cikiyo yuzdesi..
bi bakimm bakalim ne yazmis deryam :))45derya45 kuzum yanlis degilmi esaplama sekli.. Verilen kiloyu 100 ile carpip sonra ilk kilosuna bolmesi gerekiyor. Senin dedigin gibi cok az cikiyo yuzdesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?