kolay gelsin deryammmkızlaaarrrrr çok yoğunnnn gelemedim kusura bakmayın
kovdum gitti unuttum bile balim :)) meyveli suyu sadece icmiosun canim diyetine ek olarak iciyosun ben aksamdan hazirladim dondrdum sabah cafeye inerken yanima aldim eridikce ictim miss gibi elma kokusu tarcin kokusu serinletioda cok guzelartik bugunden itibaren yazman gerek cnm benim ayrica Kilo verebiliyosan bence hicte onemli degil kalabalik yada az olmasi :)
Saat tutup is yap canim o Zaman hem kostur kostur Hemde terliyosun iyi oluyo ben arada yapiyorum oyle :)
ooyy fistigim Allah yardimcin olsun bian once gelsin de rahatla insallah :)
sutlu cay bende severim aslinda hatta gece icerim ayran icmezsem aklimda bulunsun :)
bu arada masallah sabh 7 den aksam 6 ya Kadar nasil dayaniyosun cnm bnm :) ben olurdum kesin :))
cidden cecom kesin cok aciyodur ama olmusla ölmuse care yok turkan soray kanunlarini mecburi uygulican artik :))
bu arada kizini cani gonulden tebrik ederim cnm darisi bizim cocuklara ve insallah universiteyi kazandigi gunun mujdesini de aliriz ama hepimiz fitt bi sekilde olmus olarak insallah 4 yil daha kilolu dolanmak istmem :))
yaaa cok merak ettim cnm tum gun sadece sivi mi iciliyo yoksa yemeklerin yanina mi :)afiyet olsun
tabi tabi gelin yamacima hepinizi dogurtup buraya geri gondercem hahahah:))
hayirlisi olsun cnm hakkinizda :)
ben dayanamadim bugun ettim yemini Allah sonumu hayir etsin :)) ama ozel gunlerde kucuk bi ayricalik olacak tabi elimden geldigince en sagliklisini yicem aralarinda baakalim hftaya pazartesi tartilip gorcem fark var mi diye :))
ayy sen nerdeeydin cnm sanirim yurtdisinda dogup buyudun ailende orda olduguna gore bende isvicredeyim bilmiyorum daha once sordum mu :)
aay insallah olursun mu olmazsin mi diyim ne diyim bilemedim ki simdi :)
ay bana kavala demeyin ben tr de bimde gorup almistim allahim ne Kadar guzel geldi bana cok sevdim o kurabiyeyi hatta bi ara evde Tarif mi bakip yapsam dedim neyseki bugun artik yemin ettim yapsam bile en fazla 2 tane yerim :)) ama bende cok sevdimmm tr ye gidinc bak ilk ondan alcam taa seneye yazin insallah 70 kiloda :))
vay cakal sen kendi gelis tarihine mi kutlama yapcan :))
aa selvoss kov onu aklindan ciss böö hic guzel degil hamur isi yicen miden bulancak midene oturcak daha cok aciktircak bosver git ustune soguk bir ayran ic yada evde limonta yap ok 70 olunca yersin :))
Ayy cok az kilo almissin super insallah bende ikincide boyle azcik alirimeveeet sincik gelelim bana :)
bugun tartildim
hamile kalinan Kilo: 82.300
bu hafta: 87.9
cumartesi gunu 6. ayima gircem insallah
toplam alinan Kilo: 5 Kilo 600 gram
ilk hamileligime gore fena degil tabi
ama kilolu hamile kalinca kotu oldu boyda 160 gerisini siz dusunun :))
bakalim haftaya sonuc nasil olacak :)
ayy suan resmen seni bi Karikatur vardi bi kadin ama 6 7 tane eli vardi her ise kosturan o canlandi senin mesaji ookurken :)Off o kadar yorgunumki anlatamam yine ayaklarimi hissetmiuorum damarlari atilmis resmen yaacafe ev hersey bana kaldi kosturmaktan bi hal oluyorum saat 6 da esim geliuor sonra ev isi yemek yuruyus.. Sporumu bile arada eve cikinca psrca patca yapiyorum insallah faydasi oluyordur. Kayinbabam market isinide bana yikti maraton olan hayatim costu costu
bana link atar misin cnm zahmet olmazsa bi bakim birde hamilelikte zararli mi diyekolay gelsin deryammm
kovdum gitti unuttum bile balim :)) meyveli suyu sadece icmiosun canim diyetine ek olarak iciyosun ben aksamdan hazirladim dondrdum sabah cafeye inerken yanima aldim eridikce ictim miss gibi elma kokusu tarcin kokusu serinletioda cok guzel
Ayy cok az kilo almissin super insallah bende ikincide boyle azcik alirim
ay oyle mi dersin ben ilk hamileligime gre evet gayet az ama kilolu hamile kalinca kar etmiyo malesef :)kolay gelsin deryammm
kovdum gitti unuttum bile balim :)) meyveli suyu sadece icmiosun canim diyetine ek olarak iciyosun ben aksamdan hazirladim dondrdum sabah cafeye inerken yanima aldim eridikce ictim miss gibi elma kokusu tarcin kokusu serinletioda cok guzel
Ayy cok az kilo almissin super insallah bende ikincide boyle azcik alirim
masallah cani gayet iyi menun spor superBugunku menum
Sabah: karatay
Ara: buzlu kahve( kendim yapiorum filtre kahveden sekersiz)
Ara: masala cayi(sutlu yarin bunuda buzlu denicem bakalim nasil olcak)
Aksam: ciger+ salata.+ yogurt
3 litre su+1 litre meyveli su+ 2 kupa bitki cayi
1 mil expres leslie+100 mekik+45 squat+50 dakika yuruyus
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/detoks-suyu-ile-ayda-5-kilo-verebilirsiniz.848026 link bu canim hamilelikte bi sorun olcagini sanmiuorumayy suan resmen seni bi Karikatur vardi bi kadin ama 6 7 tane eli vardi her ise kosturan o canlandi senin mesaji ookurken :)
Allah yardimcin olsun
bana link atar misin cnm zahmet olmazsa bi bakim birde hamilelikte zararli mi diye
Bebis dogsun saglikla gider elbet kilolar ama yine kontrolu elden birakmaman cok guzelay oyle mi dersin ben ilk hamileligime gre evet gayet az ama kilolu hamile kalinca kar etmiyo malesef :)
merakla onumuzdeki pazartesiyi beklyirum bakalim Kilo ne durumda olacak :)
Saol canim sporu araliklarla yapiyorum insallah faydasi oluyordur.. Simdiden uykum geldi kis gelse rahatlicam birazmasallah cani gayet iyi menun spor super
Yasasin yine tablomuz olmuss427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
cok tesekkur ederim cnm hemen goz atcam :)www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/detoks-suyu-ile-ayda-5-kilo-verebilirsiniz.848026 link bu canim hamilelikte bi sorun olcagini sanmiuorum
tabi ama iste ne Kadar az alirsam o Kadar kolay toparlarim diye dusunuyorum insallah bide ben Kilo alinca heryerim beraber aliyo en son bir patavatsiz buyugum kollarinda mi hamile dedi dusun yaniBebis dogsun saglikla gider elbet kilolar ama yine kontrolu elden birakmaman cok guzel
bende hergun degil ama haftada 3 4 gun yapmaya calisiyorum sporuSaol canim sporu araliklarla yapiyorum insallah faydasi oluyordur.. Simdiden uykum geldi kis gelse rahatlicam biraz
begenmene sevindim cnm :)Yasasin yine tablomuz olmuss
ay selvos bu detoks icecekleri ayda 5 Kilo goturebiliyomus daha sadece basini okdum :)Yasasin yine tablomuz olmuss
off bazi insanlar dusunmeden konusuyorlar yaaa cok gicik oluyorummcok tesekkur ederim cnm hemen goz atcam :)
tabi ama iste ne Kadar az alirsam o Kadar kolay toparlarim diye dusunuyorum insallah bide ben Kilo alinca heryerim beraber aliyo en son bir patavatsiz buyugum kollarinda mi hamile dedi dusun yani
bende hergun degil ama haftada 3 4 gun yapmaya calisiyorum sporu
Cok begendimmbegenmene sevindim cnm :)
bide oyle lezzetliki miss gibi kokuo su bugun yuruyuse giderkende yanima aldim cok guzel serinletmesi bile guzel bubsicaklardaay selvos bu detoks icecekleri ayda 5 Kilo goturebiliyomus daha sadece basini okdum :)
benden 5 Kilo gitse tekrar 82 ye donerim hayal gibi
leslie sudami var onu ilk kez duydum hemen bi arastirim :)) evet canim 88 liyim 2 gun sonra dogum gunum 27 oldum yaslaniyorummaaa bu Leslie su gibi anladimm iyi bari elma cok var bizde ama sari var onla baslim esim taze nane getirirse onu da eklerim ohh miss olur ben bikac kere Leslie su yaptim icinde salaltalik limon nane zencefil var Saat 12 olmadan 2 litreyi bitirmistim :)) yine yazdi cok guzel iyi gelmisti bak iyi hatirlattin bu sefer Leslie yerine evde olan meyvelerle yaparim tesekkurler cnmSelvos88 mucks :))
bu arada 88 dogumlu musun cnm sen merakli pcpc is basinda :))
evet cnm uzerine vazife gibi konusuyolar neyse gecti gitti :) dogum sonrasi iyi cvp vercem insallah :)off bazi insanlar dusunmeden konusuyorlar yaaa cok gicik oluyorumm
Cok begendimm
bide oyle lezzetliki miss gibi kokuo su bugun yuruyuse giderkende yanima aldim cok guzel serinletmesi bile guzel bubsicaklarda
leslie sudami var onu ilk kez duydum hemen bi arastirim :)) evet canim 88 liyim 2 gun sonra dogum gunum 27 oldum yaslaniyorumm
hhahahahhahhaa ay ne guldum kendime Leslie sansone ablamiz icime islemis yanlis yazmsim canim kusura bakma hahahahaha@gel_pcpc canimm sassy su diye bisey var leslie su yok
ayrica ben de 90 liyim 25 oldum mayista hic sorma depresyona girdim yeni atlattim 25. Yas sendromunu ama ben hep 19 kalcam Banane :)@gel_pcpc canimm sassy su diye bisey var leslie su yok
Kalkip hemen hazirliyorum sabaha hazir olsun :) saol balim nane yok yarin alirim artik.. Biz yaniyoz yaa resmen agliyorum sicaktanevet cnm uzerine vazife gibi konusuyolar neyse gecti gitti :) dogum sonrasi iyi cvp vercem insallah :)
valla bennim bura gayet soguk cumadan beri hep yagmur Bulut hava serin size guzel geliyodur soguk soguk :))
evet Bikini projesi adinda bi blog var Bilir misin bilmem ordan bak Leslie su Bikini projesi yaz :) onun da tadi cok guzel istersen salatalik koymayabilirsin bence daha guzel oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?