Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kalkip hemen hazirliyorum sabaha hazir olsun :) saol balim nane yok yarin alirim artik.. Biz yaniyoz yaa resmen agliyorum sicaktan
valla biraz rahatladim soguk olunca bende hazirladim 1 litreye elma 1 litreye limon koydum yeterli bakalim :)
Aslinda cok takmiyorum ben yas olayini.. Onemli olan genc hissetmek saglikli olmak :)

ya iste yasini gostermeyince cok aci oluyo :)

Selam kızlar. Adet olamayaşımın 6.gününden hepinize merhabalar diliyorum spor da yapamıyorum karnım çok şiş. Bugün zumba yapayım dedim nefes nefese kaldım 5 dakikada dalağım şişti

Valla hepinize kolay gelsin hiçbirimizin işi kolay değil

İnşallah olmazsın kuzum. Hııı o zaman kahveden bu. Benide kahve çok tok tutar öğlen o yüzden kahveyle ara yaparım.

Regli oldum çok şükür

Ojh allaha şükür darısı benim başıma

Aaa bende en yakın zamanda sütlü çayı denemek istiyorum. Nasıl yapıyorsunuz?

Dayanıyorum kuzum bir de özel ders olunca bazen akşam 9 da zar zor eve gidiyorum.

Kavala kurabiyesi harika valla aman boşver tarifine falan bakma

Ohh afiyet olsun canımm. Ama ekmeklerle yeğenimizi zehirleme lütfen

Ohhh çok kolay gelsin canım ya. İşte herkesib telaşı başka oluyor.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bİraz evvel eve girdim ve yatmadan sizlere bir bakayım dedim

Akşam yemeğimden sonra eşimin halasına gittik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Bol limonlu suyumuda içtiğimdenmidir bilmiyorum ama akşam 17:00de yemeğimi yediğim halde çok hafif hissediyorum kendimi fakat açlık hissim yok

Eve dönerken eşim çocuklara çaktırmadan dondurma alalım mı diye işaret etti artık o an nasıl baktıysam adamcağız anında PARDON PARDON VALLA KASTEN DEĞİLDİ SUSTUM diyip konuyu anında kapattı

Ben şirkette hallederim o işi çok canım isterse diyince onada temiz bir fırça attım yok sanada Dondurma göbişin önden gidiyor diye
Ailecek sıkı yönetim ilan ettim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ve kaçayım

Sabah; uyanınca sade Filtre kahve
1.ci öğünüm; 2 haşlanmış yumurta, 1 koca tabak domatesli marul salatası
ara; 1 fincan şekersiz nescafe ( Anamla parkta içtik termosla gelmiş hatun )
Birde ekmek arası köfte yapmış öğlenlik yeriz diye sadece 1 tane tadımlık ekmeksiz köfte yedim

2ci ve son öğünüm; Ispanak yatağında 250 gr kadar tavuk göğüs ızgara, 1 söğüş domates

Kadin olmak cok zor kuzum hep stres

Saol bitanemm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah 05:45de uyandım ama tabi bu saatte ne işin var diyip tekrar yattım şükür 1.5 fazladan uyumak çok iyi geldi ve yinede erken uyanabildim ( 07:15de )
Gerçi daha kendime gelemedim ama şimdi şekersiz kahvemi içer kendime gelirim valla iki gündür çok iyi geliyor aç karnına kahve hem akşama kadar daha bir sakin oluyorum ve sapıtma ihtimalim sıfır oluyor sanki

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin....Aminnnn
Umarım çok güzel bir tatil olur ve tatilde bile bol eksiler görürsün

İyi dileklerin için çok teşekkür Amin ederim bu arada bir rakam hatası olmuş 15 gün yokum

Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/

sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?

100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.

90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben )

arkadaşlar yine ben.

ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş

selam kızlar nihayet sakin bir halde gelebildim

geçmiş yapamıyorum mazur görün lütfen öğlene kadar birikmiş işleri toparlamam lazım. pazar günü karbonhidrat günü oldu gibi ölçüyü kaçırmadım ama yediğim ufak tefek şeylerde karbonhidrattı yani
dün sabah artım falan yoktu şükür ama akşam regl oldum ve şuan tam 1,1 gr artı var ama sorun yok. ödem sonuçta ve cumaya kadar atmak için elimden geleni yapıcam inşallah..

ayrica ben de 90 liyim 25 oldum mayista hic sorma depresyona girdim yeni atlattim 25. Yas sendromunu ama ben hep 19 kalcam Banane :)
hahahahha 25 diyoo sendrom diyoooo biz yatıp ölelimmmm o zaman hayatının baharındasınnnn pc cimmmmmm

oyyy kuzum kolay gelsin valla allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…