Aslinda cok takmiyorum ben yas olayini.. Onemli olan genc hissetmek saglikli olmak :)ayrica ben de 90 liyim 25 oldum mayista hic sorma depresyona girdim yeni atlattim 25. Yas sendromunu ama ben hep 19 kalcam Banane :)
valla biraz rahatladim soguk olunca bende hazirladim 1 litreye elma 1 litreye limon koydum yeterli bakalim :)Kalkip hemen hazirliyorum sabaha hazir olsun :) saol balim nane yok yarin alirim artik.. Biz yaniyoz yaa resmen agliyorum sicaktan
Aslinda cok takmiyorum ben yas olayini.. Onemli olan genc hissetmek saglikli olmak :)
İnsallah verirsin sende o zamana kadar balim :) hedefime ulasmadan dusunmuyrum esimde destekliyor sagolsun
Kibrisa ozgu bi kebap canim cok severim ben ama yagli oldugu icin fazla yiyemedim netten bak nasil bisey olduguna tarif veririm ben sana
Off annemde hataya gittiginde biberli ekmek falan getirio kacirmamak imkansiz onlardan
daha sonra gitseniz erteleme olmuyormu balim?
kendimi ac hissetmiyorum balim hasta olmam insallah yani oyle gucsuz falanda kalmiyorum aslinda yazmayi unuttum buraya.. Bizim cafemiz varya biliosundur yazmisimdir.. Kahve firmasi denememiz icin her cesitten birer paket birakmisti begenirsek onalrdan alalim kahveyi gibisinden.. Aralarinda yesil kahvede vardi bende onu eve aldim her sabah iciyorum onu kahvaltidan once sanirim o tok tutuyor ozelliklerinde yaziyor cunku
Regli oldum çok şükür
artik bugunden itibaren yazman gerek cnm benim ayrica Kilo verebiliyosan bence hicte onemli degil kalabalik yada az olmasi :)
Saat tutup is yap canim o Zaman hem kostur kostur Hemde terliyosun iyi oluyo ben arada yapiyorum oyle :)
ooyy fistigim Allah yardimcin olsun bian once gelsin de rahatla insallah :)
sutlu cay bende severim aslinda hatta gece icerim ayran icmezsem aklimda bulunsun :)
bu arada masallah sabh 7 den aksam 6 ya Kadar nasil dayaniyosun cnm bnm :) ben olurdum kesin :))
cidden cecom kesin cok aciyodur ama olmusla ölmuse care yok turkan soray kanunlarini mecburi uygulican artik :))
bu arada kizini cani gonulden tebrik ederim cnm darisi bizim cocuklara ve insallah universiteyi kazandigi gunun mujdesini de aliriz ama hepimiz fitt bi sekilde olmus olarak insallah 4 yil daha kilolu dolanmak istmem :))
yaaa cok merak ettim cnm tum gun sadece sivi mi iciliyo yoksa yemeklerin yanina mi :)afiyet olsun
tabi tabi gelin yamacima hepinizi dogurtup buraya geri gondercem hahahah:))
hayirlisi olsun cnm hakkinizda :)
ben dayanamadim bugun ettim yemini Allah sonumu hayir etsin :)) ama ozel gunlerde kucuk bi ayricalik olacak tabi elimden geldigince en sagliklisini yicem aralarinda baakalim hftaya pazartesi tartilip gorcem fark var mi diye :))
ayy sen nerdeeydin cnm sanirim yurtdisinda dogup buyudun ailende orda olduguna gore bende isvicredeyim bilmiyorum daha once sordum mu :)
aay insallah olursun mu olmazsin mi diyim ne diyim bilemedim ki simdi :)
ay bana kavala demeyin ben tr de bimde gorup almistim allahim ne Kadar guzel geldi bana cok sevdim o kurabiyeyi hatta bi ara evde Tarif mi bakip yapsam dedim neyseki bugun artik yemin ettim yapsam bile en fazla 2 tane yerim :)) ama bende cok sevdimmm tr ye gidinc bak ilk ondan alcam taa seneye yazin insallah 70 kiloda :))
vay cakal sen kendi gelis tarihine mi kutlama yapcan :))
aa selvoss kov onu aklindan ciss böö hic guzel degil hamur isi yicen miden bulancak midene oturcak daha cok aciktircak bosver git ustune soguk bir ayran ic yada evde limonta yap ok 70 olunca yersin :))
eveeet gelelim bugunku menume siftahi benden olsunn :)
pazartesi menusu:
kahvalti:
2 dilim ekmek arasina
2 dilim peynir
bol domates
bol salatalik
aksam:
1 kase tavuk suyuna CORBA
1 kase buharda az zeytinyagi ile pismis karnibahar (evet dogrudur resmen ask yasîyorum bu ara karnibahar haslama ile :)) )
1 kucuk ince dilim ekmek
su 2 lt yi gecti
Off o kadar yorgunumki anlatamam yine ayaklarimi hissetmiuorum damarlari atilmis resmen yaacafe ev hersey bana kaldi kosturmaktan bi hal oluyorum saat 6 da esim geliuor sonra ev isi yemek yuruyus.. Sporumu bile arada eve cikinca psrca patca yapiyorum insallah faydasi oluyordur. Kayinbabam market isinide bana yikti maraton olan hayatim costu costu
Anlamadim balim yasindan buyukmu gosteriosun?valla biraz rahatladim soguk olunca bende hazirladim 1 litreye elma 1 litreye limon koydum yeterli bakalim :)
ya iste yasini gostermeyince cok aci oluyo :)
Kadin olmak cok zor kuzum hep stresSelam kızlar. Adet olamayaşımın 6.gününden hepinize merhabalar diliyorumspor da yapamıyorum karnım çok şiş. Bugün zumba yapayım dedim nefes nefese kaldım 5 dakikada dalağım şişti
Valla hepinize kolay gelsin hiçbirimizin işi kolay değil
Saol bitanemmİnşallah olmazsın kuzum. Hııı o zaman kahveden bu. Benide kahve çok tok tutar öğlen o yüzden kahveyle ara yaparım.
Ojh allaha şükür darısı benim başıma
Aaa bende en yakın zamanda sütlü çayı denemek istiyorum. Nasıl yapıyorsunuz?
Dayanıyorum kuzum bir de özel ders olunca bazen akşam 9 da zar zor eve gidiyorum.
Kavala kurabiyesi harika valla aman boşver tarifine falan bakma
Ohh afiyet olsun canımm. Ama ekmeklerle yeğenimizi zehirleme lütfen
Ohhh çok kolay gelsin canım ya. İşte herkesib telaşı başka oluyor.
Kızlar yarından itibaren tatileçıkıyorum önce İstabul sonra Ayder tam 10
Buraya yazmayı ihmal etmek istemiyorum ondan izin istemedim tabletim tartım ve siz benim yanımda olacaksınız .
En azından bunu denemek istiyorum.
İyi dileklerin için çok teşekkür Amin ederim bu arada bir rakam hatası olmuş 15 gün yokumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah 05:45de uyandım ama tabi bu saatte ne işin var diyip tekrar yattımşükür 1.5 fazladan uyumak çok iyi geldi ve yinede erken uyanabildim ( 07:15de )
Gerçi daha kendime gelemedim ama şimdi şekersiz kahvemi içer kendime gelirimvalla iki gündür çok iyi geliyor aç karnına kahve hem akşama kadar daha bir sakin oluyorum ve sapıtma ihtimalim sıfır oluyor sanki
Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklarRabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin....Aminnnn
Umarım çok güzel bir tatil olur ve tatilde bile bol eksiler görürsün
Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/
sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?
100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.
90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben)
İyi tatiller canimm :)Kızlar yarından itibaren tatile çıkıyorum önce İstabul sonra Ayder tam 10
Buraya yazmayı ihmal etmek istemiyorum ondan izin istemedim tabletim tartım ve siz benim yanımda olacaksınız .
Bende diyorum bu iste bi yanlislik vararkadaşlar yine ben.
ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş
Kızlar yarından itibaren tatile çıkıyorum önce İstabul sonra Ayder tam 10
hahahahha 25 diyoo sendrom diyoooo biz yatıp ölelimmmm o zaman hayatının baharındasınnnn pc cimmmmmmayrica ben de 90 liyim 25 oldum mayista hic sorma depresyona girdim yeni atlattim 25. Yas sendromunu ama ben hep 19 kalcam Banane :)
Off o kadar yorgunumki anlatamam yine ayaklarimi hissetmiuorum damarlari atilmis resmen yaacafe ev hersey bana kaldi kosturmaktan bi hal oluyorum saat 6 da esim geliuor sonra ev isi yemek yuruyus.. Sporumu bile arada eve cikinca psrca patca yapiyorum insallah faydasi oluyordur. Kayinbabam market isinide bana yikti maraton olan hayatim costu costu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?