• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ohh be alintilar bitti
benim bugun Doktor randevum vardi Doktor illa Seker yuklemesi yapcez dedi nolur nolmaz dedim ilkinde yapmadin o Zaman daha kucuktun gerek yoktu diyo anlamadim o Zaman 21 simdi 25 yasindayim ama acaba kilolu oldugum icin mi yapcak neyse sali gunu gitcem yapcam hakkimda hayirlsii
bebek icinde hersey yolunda dedi saglikli dedi cok sukur

carsamba menusu
kahvalti:
domates sarimsak kavurmasi bi tabak¨
2 parca Beyaz peynir

ara
yarim elma sut

aksam:
3 haslanmis icli kofte
ve eksili corbasi
salatalik 1 tane kucuklerden

persembe
kahvalti:
Doktor randevusu nedeni ile sacma sapan yedim acele
yarim dilim ekmege tereyag pekmez
1 dilim ekmek arasi peynir domates salatalik 1 dilim

ogle:
3 haslanmis icli kofte corbasi ile beraber

aksam:
semizotu na sarimsakli yogurt 1 kase
1 nektari kucuk
1 kcuk mor erik

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK68:

Annemler daha 10 dakika oldu gideli :KK48: Fenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik :KK66:
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim :21::21::21::21: )

Yatmadan sizlere bakayım dedim :KK66:

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım :KK66:

Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum :KK48: )
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok :KK48: )

Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarak :KK48: o yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun :KK70:

Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum :21::21::21::21:
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz :KK68:

ayy bende ayni sorunu yasadim cogu Zaman kizinin yasadigini yasadim bi eksiklik hissediyo agiz calismayinca
ellerine saglik benim utular de hala duruyo valla :)
nasil geciyo isvec aclik var mi :)

oh oh ne guzel bir aksam gecirmissin canim
bende dun tam gircem esim homurdanmaya basladi ciktim bakamadan sonra da biz trip atiyoruz ilgi yok diye :)))

Sağ olasın canım şükür iyi geçiyor diyebilirim :KK48: Seda sayan gibi açım açım diye dolanmıyorum tabi ama açım :KK70: Bünyem cins benim aç kalmayınca zayıflamıyor ama inan hiç rahatsızlık hissetmiyorum zaten öyle olsa bozarım çünkü hiç birşey benim sağlığımdan önemli değil :KK20:
Gayet iyi gidiyor hatta eşim Pazar günü için arkadaşlarla Edirneye çiğer yemeye gidelim mi dedi ( ben zaten sevmem :KK48: ) iyi ama baştan söylim ben listemde ne varsa onu yerim ( evde getirmem gerekirsede evden götürürüm olmadı dışardan alır yerim sakın bana sende döner ekmek yersin yada işte tatlı da yiyelim deme asla yemem dedim :21::21::21::21: oda tamam sen yeterki kendini iyi hisset gerisi önemli değil dedi :KK66:

İnşallah yarında sonraki günlerde de hep eksi görürüm tartıda tabi sizlerde :KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK68:

Annemler daha 10 dakika oldu gideli :KK48: Fenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik :KK66:
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim :21::21::21::21: )

Yatmadan sizlere bakayım dedim :KK66:

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım :KK66:

Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum :KK48: )
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok :KK48: )

Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarak :KK48: o yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun :KK70:

Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum :21::21::21::21:
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz :KK68:

Sağ olasın canım şükür iyi geçiyor diyebilirim :KK48: Seda sayan gibi açım açım diye dolanmıyorum tabi ama açım :KK70: Bünyem cins benim aç kalmayınca zayıflamıyor ama inan hiç rahatsızlık hissetmiyorum zaten öyle olsa bozarım çünkü hiç birşey benim sağlığımdan önemli değil :KK20:
Gayet iyi gidiyor hatta eşim Pazar günü için arkadaşlarla Edirneye çiğer yemeye gidelim mi dedi ( ben zaten sevmem :KK48: ) iyi ama baştan söylim ben listemde ne varsa onu yerim ( evde getirmem gerekirsede evden götürürüm olmadı dışardan alır yerim sakın bana sende döner ekmek yersin yada işte tatlı da yiyelim deme asla yemem dedim :21::21::21::21: oda tamam sen yeterki kendini iyi hisset gerisi önemli değil dedi :KK66:

İnşallah yarında sonraki günlerde de hep eksi görürüm tartıda tabi sizlerde :KK60:
hg cnm oh ne guzel anlasmissin arkadaslarinla
iyi yaptin insallah sonuclarini alirsin bu emeklerinin cidden uyunca iyi Kilo verdiriyo isvec ama sonrasida siki tutmak gerek tarti yuzune gulsun insallah:)

***6.TAKIM 427.Etap***

45derya45(78,7 / / / % )
baldandane(89/ / / % )
battaniye1 (75 / / / % )
Dark_Paradise ( 117 / / / % )
kaldi2sene( 67,4 / / / % )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.0 / / % )
miss_wong(76/ / /% )380. etapta kendi istegi ile ayrilan uye geri dondu. Baslangic:2 agustos baslangic Kilo 76 hedef: 65
masalim88( 73,9 / / /% )424. etapta izne ayrilan uye yuzdesi 6 ya bolundu
edahafiz ( 102 / / /% )hamilelik nedeni ile 13.takimdan izne ayrilan uye dondu. Baslangic kilosu 102- hedef kilosu 80- bsalangic: 20 temmuz
6. Takım Ortalaması:

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
edahafiz(100,2/ / /% )
efser(74,1/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
miss_wong( 74.4/ / /% )
oynakbasi34(104.7/ / / % )
Rengarenknesli(77/ / /% )
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(65,6/ / /% )

Free Takım Ortalaması:

iyi geceler arkadaşlar
bugün ayaklarımaa kara sular indi.çocukları gezmeye götürdüm forum istanbul jurassıclanda gittik.buyuk oglum dinazorların delisi oldu.3 tur gezdik eve geldim ayaklarım şişmiş resmen.neyse güzel eğlendiler ama.
balımmmmm :KK200::KK200::KK200::KK200:
nasılsın özledik seni
canım bende sizleri özledim ama biliyorsun annemlerde istanbuldayım.burası çok yoğun ancak geceleri girebiliyorum.

Çok teşekkür ederim ablacım ya. Seninde kızın var büyük şehirde yaşıyorsun çok endişeleniyorsundur. Hani artık bu bir değil iki değil annemler endişelenmesin diye anlatmıuorum artık.

Ben daha hazırlanıyorum sınava ya :KK53:

Manyak çok evet öküz öküz bakmasını bilirker ancak.

Ohh afiyet olsun. Doğum günündü ve pasta yemedin mi :KK57::KK57:

İyiyim kıscem sen nasılsın :anneadayı: bende bir umut yok adetim geçeli 10 gün oldu kabızlık denilen meret zaten bela :KK11: sanırım ilk bağırsak sorunumu düzeltmem lazım

canım ben seni üniversite öğrencisi sandım.inş.gönlüne göre bi yere girersin
@gel_pcpc çarşamba menümü paylaştım canım

Çok teşekkür ederim ablacım ya. Seninde kızın var büyük şehirde yaşıyorsun çok endişeleniyorsundur. Hani artık bu bir değil iki değil annemler endişelenmesin diye anlatmıuorum artık.

Ben daha hazırlanıyorum sınava ya :KK53:

Manyak çok evet öküz öküz bakmasını bilirker ancak.

Ohh afiyet olsun. Doğum günündü ve pasta yemedin mi :KK57::KK57:

İyiyim kıscem sen nasılsın :anneadayı: bende bir umut yok adetim geçeli 10 gün oldu kabızlık denilen meret zaten bela :KK11: sanırım ilk bağırsak sorunumu düzeltmem lazım
ıyyım cnm saol... aaa adet mı olamadın sogan suyu denesen?

deryam buzlu caylarim evde kapis kapis gidiyo :KK70: once bitki caylarimi demiyorum surahiye suzuyorum icine elma dilimi ve limon dilimi cubuk tarcin atip sogumasini bekliuorum sonra 1 litrelik siseye koyup buzluga atiyorum buz gibi olunca icine buz atip iciyorum super oluyor yaa dene bak gorcen

iyiyim balim sen nasilsn.. Valla benim umudum var.. Cok incelmis hissediyorum.. Cok kilo gitmemis olabilir ama baya incelme var
ooo supersın zaten onemlı olan ıncelmek bence demekkı sıkılasmıssın

***6.TAKIM 427.Etap***

45derya45(78,7 / / / % )
baldandane(89/ / / % )
battaniye1 (75 /72,6 / 2,4 / % 3,2 )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.0 / / % )
miss_wong(76/ / /% )380. etapta kendi istegi ile ayrilan uye geri dondu. Baslangic:2 agustos baslangic Kilo 76 hedef: 65
edahafiz ( 102 / / /% )hamilelik nedeni ile 13.takimdan izne ayrilan uye dondu. Baslangic kilosu 102- hedef kilosu 80- bsalangic: 20 temmuz
6. Takım Ortalaması:

ah atlamisim demek ki cnm :)

ok cnm sorim dedim tahmin ettim hem takimin hem bura hem is hem ev ben dusunurken bile yoruldum :)

ayy bende ayni sorunu yasadim cogu Zaman kizinin yasadigini yasadim bi eksiklik hissediyo agiz calismayinca
ellerine saglik benim utular de hala duruyo valla :)
nasil geciyo isvec aclik var mi :)

afiyet olsun cnm bnm

afiyet olsun cnm
gecmis olsun hayirdir neyin var

oyy bebegim yaa allahindan bulsunlar pis kopekler kendi kizlarina karilarina yapilsa namus bekcisi kesilirler namussuzlar

ahanda cinko bildim aman bosver ben baska yerden de denk geldim bazi fikirleri bana da uymadi herkesi elestirir oldu ama yemeklerine bisey diyemem tabi :)
ayrica is icin de aynen sana katiliyorum hem ne demisler isleyen demir pas tutmaz bak bana evde otura otura tembel oldum valla hep halsiz bitkin hissediyorum

yaa evet neden banlandi ki bilen var mi

beni yormayip kendin halletttigin icin tesekkurler cnm :)

oh oh ne guzel bir aksam gecirmissin canim
bende dun tam gircem esim homurdanmaya basladi ciktim bakamadan sonra da biz trip atiyoruz ilgi yok diye :)))

adim nura cnm
senin adin selva mi oluyo aceba :))
ayrica niye banlandin cok merak ettim :))

vay vay afiyet olsun super
sassy su yu begendin mi cnm
ben dun 3 litre suya biraz zencefil limon nane kattim ama hamileyim diye tirstim icemedim :)) risk almim dedim

afiyet olsun bitanem
insallah gecer bu istah patlamalari aksamlari en Kritik iste

yap kiz taze zencefilde ekle :)
ama sikilasmak icin spor lazim kuzum :)

ohh daha ne olsun bi ben ekisigim icinde :))

oyy ellerine saglik cnm

hala olamadin mi cnm istersen bi doktora gorun

bebem bu ara makarna yi cok yer oldun sanki yada ben ayni menuyu iki tarafta gordugum icin ayri gunler olarak saniyorum :))
Benim adim selvi balim :)
Neden banlandigima gelince.. Bdv konularina bakiodum biri evli sisman kadinlar ile alakali verip veristiriodu aldatilmayi bile hak ediomusuz.. Kendimi tutamadim bende yazdim.. Hic koca bulamazsam seninkink alirim dedi bana nasil olsa aldatilmaya mahkumsunuz tombisler.. Agzima geleni yazdim kufur degil tabiki ve banlandim.. Bi suru kiside banlandi cunku herkese ayni seyi yazdi
ohh be alintilar bitti
benim bugun Doktor randevum vardi Doktor illa Seker yuklemesi yapcez dedi nolur nolmaz dedim ilkinde yapmadin o Zaman daha kucuktun gerek yoktu diyo anlamadim o Zaman 21 simdi 25 yasindayim ama acaba kilolu oldugum icin mi yapcak neyse sali gunu gitcem yapcam hakkimda hayirlsii
bebek icinde hersey yolunda dedi saglikli dedi cok sukur
Bende seker yuklemesi yaptirmamistim .. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim :)
battanıye hastanede arkadaslar kılo bıldırımını bana yaptı ekledım... kıyamama rkadasım hem kendı hastaydı hem oglu gecmıs olsun
ayy gecmis olsun dilekleimi iletirmisin

gunaydın kızlarrrrrr bende bı degısıklık yok halbukı 10 gundur dıkkat edıyorum yuruyuslerıme de basladım ama dırencı cok yuksek cıkmıstı kırılmayı beklıyor sanırım
devam et canim kirilir direnc insallah

***6.TAKIM 427.Etap***

45derya45(78,7 / / / % )
baldandane(89/ / / % )
battaniye1 (75 /72,6 / 2,4 / % 3,2 )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.0 / 75.6/0.4 / % 0.52 )
6. Takım Ortalaması:

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
edahafiz(100,2/ / /% )
efser(74,1/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
miss_wong( 74.4/ / /% )
oynakbasi34(104.7/ / / % )
Rengarenknesli ( 76,8/ 76,4/0,4 / %0,52 ) :21::21::KK49::KK73:
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(65,6/ / /% )