- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
Carsamba persembe yapalim deryaamm ucuralim.listeyi![]()
anlaştıkkk dostummmm

hadi inşallah takımda uçsun kilolarda bizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carsamba persembe yapalim deryaamm ucuralim.listeyi![]()
İnsallah deryammmanlaştıkkk dostummmm
hadi inşallah takımda uçsun kilolarda bizde
STRES EN BÜYÜK ETKENLERDEN BENCE CANIM, bende ne zaman bişeye taksam kafayı şişerim hemen.
sıkma canını bir kapıyı kapayan rabbim mutlaka diğerini açar. allahım hayırlı kazançlar sağlayabileceği severek çalışabileceği iş kapıları açsın inşallah
iyi dilekleriniz için teşekkürler.kafayı rahatlatsam bedende rahatlayacak.bakalım ne zaman başarıcam bunuüzülme balım sende direnmeye devam et elbet kırılacaktır o direnç. eşin için üzüldüm inş daha iyi bir iş bulur Rabbim hayırlısını versin
İnsallah canim :)Selvos88 teşekkür ederim sana da umarım güzel olur herşey.
Canim tartımin pili bitmiş galiba***6.TAKIM 427.Etap***
45derya45(78,7 /78,4 / 0,3 / % 0,38 )
baldandane(89/ 0 / 0/ % 0 )
battaniye1 (75 /72,6 / 2,4 / % 3,2 )
bülbül-e bismil (83/ 82,9 / 0,1/ %0,02) 419. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 8 e bölündü
Dark_Paradise ( 117 / 116,7 /0,3 / 0,26% )
kaldi2sene( 67,4 / / / % ) ilk kez bildirim yapmadı
makres76 (60,7/60,2 /0,5 / % 0,82 )
selvos88( 76.0 / 75.6/0.4 / % 0.52 )
6. Takım Ortalaması:0,65
afiyet olsun cnm
gecmis olsun hayirdir neyin var
İyiym balim keyfim yerinde sen naislsin :))
hayir yemedim :) ucundan tadina bile Bakmadim esime pasta istemiylrum demistim ama almislar pastasiz olmaz kivircigami mum dikelim dedialirsanjz meyveli alin dedim hic sevmem asla yemem cikolatali olsa dayanamazdim.. Kacamak yapmicam baya incelmis hissediyorum . kurtulunca kilolardan herseyden tadimlik yerim meyve bile yemiyorum artik
selam fistiklar iyi geceler geldim sukur bi selam vereyim dedim gecmis yapip gelcem 5 dk ya ok optum muckss
ozledim sizi![]()
ah atlamisim demek ki cnm :)
ok cnm sorim dedim tahmin ettim hem takimin hem bura hem is hem ev ben dusunurken bile yoruldum :)
ayy bende ayni sorunu yasadim cogu Zaman kizinin yasadigini yasadim bi eksiklik hissediyo agiz calismayinca
ellerine saglik benim utular de hala duruyo valla :)
nasil geciyo isvec aclik var mi :)
afiyet olsun cnm bnm
afiyet olsun cnm
gecmis olsun hayirdir neyin var
oyy bebegim yaa allahindan bulsunlar pis kopekler kendi kizlarina karilarina yapilsa namus bekcisi kesilirler namussuzlar
ahanda cinko bildim aman bosver ben baska yerden de denk geldim bazi fikirleri bana da uymadi herkesi elestirir oldu ama yemeklerine bisey diyemem tabi :)
ayrica is icin de aynen sana katiliyorum hem ne demisler isleyen demir pas tutmaz bak bana evde otura otura tembel oldum valla hep halsiz bitkin hissediyorum
yaa evet neden banlandi ki bilen var mi
beni yormayip kendin halletttigin icin tesekkurler cnm :)
oh oh ne guzel bir aksam gecirmissin canim
bende dun tam gircem esim homurdanmaya basladi ciktim bakamadan sonra da biz trip atiyoruz ilgi yok diye :)))
adim nura cnm
senin adin selva mi oluyo aceba :))
ayrica niye banlandin cok merak ettim :))
vay vay afiyet olsun super
sassy su yu begendin mi cnm
ben dun 3 litre suya biraz zencefil limon nane kattim ama hamileyim diye tirstim icemedim :)) risk almim dedim
afiyet olsun bitanem
insallah gecer bu istah patlamalari aksamlari en Kritik iste
yap kiz taze zencefilde ekle :)
ama sikilasmak icin spor lazim kuzum :)
ohh daha ne olsun bi ben ekisigim icinde :))
oyy ellerine saglik cnm
hala olamadin mi cnm istersen bi doktora gorun
bebem bu ara makarna yi cok yer oldun sanki yada ben ayni menuyu iki tarafta gordugum icin ayri gunler olarak saniyorum :))
ohh be alintilar bitti
benim bugun Doktor randevum vardi Doktor illa Seker yuklemesi yapcez dedi nolur nolmaz dedim ilkinde yapmadin o Zaman daha kucuktun gerek yoktu diyo anlamadim o Zaman 21 simdi 25 yasindayim ama acaba kilolu oldugum icin mi yapcak neyse sali gunu gitcem yapcam hakkimda hayirlsii
bebek icinde hersey yolunda dedi saglikli dedi cok sukur
iyi geceler arkadaşlar
bugün ayaklarımaa kara sular indi.çocukları gezmeye götürdüm forum istanbul jurassıclanda gittik.buyuk oglum dinazorların delisi oldu.3 tur gezdik eve geldim ayaklarım şişmiş resmen.neyse güzel eğlendiler ama.
canım bende sizleri özledim ama biliyorsun annemlerde istanbuldayım.burası çok yoğun ancak geceleri girebiliyorum.
canım ben seni üniversite öğrencisi sandım.inş.gönlüne göre bi yere girersin
@gel_pcpc çarşamba menümü paylaştım canım
perşembe menü
sabah:karatay kahvaltısı
öğle 1/2 kumpir,1 bardak ayran
buzlu kahve (şekersiz)
akşam:1/2 tabak pazı kavurması
4 lt su
bugün dondurucu aldım kızlar 2 yıldır istiyodum ama araya başka şeyler girince hep kaldı. bu haftasonu kış hazırlıklarımı hızlandırıyorum. sabahtan pazara gidip bütün gün herşeyei tamamlamam lazım... hatta domatesi kaynatmayıp direk rendeleyip dondurucu atayım diyorum nasıl olur acaba
selam canımMerhabalar herkesekaptanım seni çok özledimm artık katıl aramıza
Sonunda haftasonuyarın normalde 2 günlüğüne arkadaşlarla amasraya gidicektik. Fakat hem hava çok kötü hem adet oldum hemde eve yatılı misafirler gelicek ablamın arkadaşları
hepsi üst üste bindi
Yarın da bari kuaföre gideyimde saçlarımı kestireyim bir değişiklik olsun![]()
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 427. ETAP SONUC LİSTELERİ
14-21 AĞUSTOS 2015
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ............................2.TAKIM.................................. %1,17![]()
İKİNCİ..............................3,TAKIM.................................... %0,99
ÜÇÜNCÜ............................14.TAKIM................................ % 0,80
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.........................battaniye..............................3,20%
İKİNCİ
2. takımdan.................................azaydidem......................................3,14%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan................ikonia ................2,94,%
Evet ablacım izinli olacağın etaptan önceki cuma listede belirticez izne ayrılmak istiyor diye sen ayrılcağın zamanı de yeterBulbul-e Bismil canim tam tarih belli degil ama onumuzdeki haftalarda ankaradan gorumcemler gelicek bize. O donem izine ayrilmak istiyorum. Nasil yapiyoruz onu bi hafta oncedenmi bildirmek lazim?
Süpeerr tebrik ederim ablacım seni ve meleklerinioleyyy müjdeyle geldim size
Keşke bunu sabah söyleseydin canım ona göre not düşerdik mazeretli olurdun ama bu şekilde 2. Kez de bildirim yapmadığın takdirde diskalifiye olursunCanim tartımin pili bitmiş galiba
Ugrastim uğraştım ama
Yarın sabah alıp tartilacagim olmaz mı ?