Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy sorma telefondan siteye girmek kadar uyuz bir şey yok valla he

ne guzel bir suru planin varmis haftasonu icin :) pastasiz dogumgunu mu olurmus arkadasinin hatri icin biraz yersin sende :)

Her anım planlı benim ya planlarım bozulunca çıldırıyorum hatta

Pasta en dayanamadığım şey inşallah kesmezler

Bende ekmek yemeyeli 3 ay falan oluyor bugün hamburger yedim hemen başım döndü değişik hissettim kendimi. Bende de kabızlık var çok kötü bir durum

Sbhın garip olmuş sadece cıtırım:)))

Bencede akşam garip full et varmış ama bir halta yaradı öı bakalım

canım bireysel olarak algılama sakın. ama sende farkındasındır ki burdan ne kadar uzak kalırsak o kadar motivesiz oluyoruz. buda hepimizi etkiliyor.

afiyet olsun cecom.

Cuma menum
kahvalti:
karatay kahvaltisi 2 incir esliginde

ogle
1 nektari

aksam:
biryani pilavi yarim Tabak
ve ayrann

gun boyu bol su

afiyet olsun canımm

hahaha kız pastasız doğum günümü olur. sende ben gibi kendini kandırmaya çalışma. tadımlık az bişey yersin kuzum hayatımızda hiç olmıycak değiller sadece dikkatli olmamız lazım.

afiyet olsun tatlım

bugunun menusu
sabah yogurt musli
ogle bir kucuk peynirli sandwich
ara iki tane beyaz unsuz saglikli kurabiye (yine turkce ismini bilmiyorum )
aksam ton balikli+beyaz peynirli yesil salata

sivi 2,5 litre su 2 kahve spor 30 dk yuruyus

afiyet olsun
Bugünkü menum
Sbh serpme kahvaltıdan uygun Olanları yedim
Öglen bir bardak ayran
Aksam bir servis kasığı mantı bol salata
1 Türk kahvesi(1 kare bitter) 3 maden suyu 1 yesil cay
1 saat+yarım saat yürüyüs
afiyet bol leptin olsun kuzum

Gunaydin kizlarr :) kacamaksiz guzel bi hafta sonu diliuorum hepimjze
inşallah canım

günaydın canlarrrrrr ancak gelebildim bu sözü duymaktan bıktınız biliyorum ama felaket yoğun sabahtan başladık. şimdi biraz sakinledi hemen pc başına geçim dedim.

dünkü menüm :
sabah : dukan tostu yaptım kendime
öğle : tavuk sote
akşam : et dürümün sadece içini yedim.

annem tarhana yaptı dün. ben yaş tarhanaya bayılırım üç yıldır yemiyodum. dün annem koymuş poşete göndermiş protein günlerini katletmek pahasına yedim valla bi parça pişmanmıyım hayır ama direk tartıyı etkiledi. ayy bide kızlar dolunay günlerinde kilo da etkileniyomuş insan artı çıkıyomuş falan duydunuz mu siz hiç ?

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece sıcaktan ve fazla su içmekten uyuyamadım tabi doğal olarak geç uyandım
Hemen kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Bu arada kabızlık sorunuda ufaktan çözülmeye başladı tartı yine eksi gösterdi ( dün göstereydi ya )
Umarım hepimiz cumaya kadar çok çok güzel sonuçlar görürüz

Sabah eşimde aradı birazdan yola çıkacağız diye artık akşam 10 gibi falan herhalde evde olur
Bugün kızımlada çok güzel temizlik yapmamız şart malum yarın kuşumun doğum günüsü
Hem eşim geldiğinde de ona vakit ayıracak halim kalsın ( erken yapayım ki temizliği o gelene kadar dinlenmiş olurum )

duydum deryam ben o gunlerde iyi kilo veriyorum dikkat ettiğimde
face de kozmik yaşam çeşitli günleri yayınlıyor takip etsende

"
Ağustos/Eylül 2015 Dolunay Detoksu

Yenilenmek için beklediğimiz üç günlük mini detoks tarihi 28-29-30 Eylül.

Bu süre boyunca:

-Et/et ürünlerinden; süt/süt ürünleri beslenmemizden çıkarıyoruz!
-İşlenmiş gıdalar ve asidik yiyecek-içecekler için de aynı şeyi yapıyoruz!
-Sebze çorbaları ile

tıklayın"
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2015/08/agustoseylul-2015-dolunay-detoksu.html#more

ay kizlar sukur kavusturana sabahtan beri giremedim sifreyi e postayi unuttum neyseki hesap tlf da acikmis ordan once e postayi buldum sifreyi sifirladim sonra kk nin sifreyi siifirladim cok korktum bulamicam diye gel yeni hesapla ugrasmak istemedim :)
benim simdi cikmam gerek ama aksama girerimm optum hepinizi

Ben sifremi bilmiyorum telde hep kayitli oldugu icin baska yerden girmye kalksam yandim

Selam güzeller bugün ehliyet sınavım vardı sabah nırmal yarım kolluyla çıktım okul dağın başındaymış anam nasıl esiyor yarım saat kadar içeri almalarını brkledim benim kaslar hastalıklı sonuç itibariyle tutuldum kremlendim oturuyorum ama iyi geçti sınavım hayırlısıyla alcam arabayı abimin altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…