- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Kk nin app mi vardi yine yapsinlar ne kolaylik olur ama bizim icin..kk da ki e postayi bil yeter selvosum boylece unutursan sifirlarsin :)
ohh masallah cnm sana
hafta sonu rehaveti cokuyo insana :)) kimi disarda ben evdeydimm bugun ama esimde evdedydi az isim vardi guya dun evi sildim supurdum ne ara bu kadar dagildi bilemedim valla
hadi insallah gecersin bulbulumm al arabayi enisteden :)
gecmis olsun cnm
off bende cok giick oldum kk nin app ini kaldirmalarina ordan gurpta biri bisey yazdi mi bana bildirim geliyodu o kadar rahattim ki herkese anindan mesaj yaziyodm en azindan gecmis birikmiyodu nolur duyun kk yoneticileri bize app imizi geri verinnn :)
kiz selvos daha cok kucuk ablam diyosun :)) 2 yas var arada :)) ben olsam cildiririm abla demeyin bana diye :)
ohh aiyet olsun oynagim benimmm :)
oyy ben senin hizina yetisemiyorum kuzum Allah zihin acikligi versinn
afiyet olsun bitaanem
bu arada bebegin ismi ranya olacak insallah ama ben son anda sag gosterip sol vurabilirim cunku bu ismi esim secti ali yi ben koydum diye ses te edemiyorum :)
guzel isim ama baska isim olirsa hayiir demem :)
oh oh afiyet olsun sporlar super masallah
bulbulum elin iyi mi cnm allahtan tlf nu buldun yaa baska zaman olsa bulan alir kacardi bundan sonra uslu kiz ol ablanin sozunu dinle derim ben :)
evet bende deftere yazcam hatta rehberdeki tum numaralari bile nolur nolmaz her tlf nu sifirlayinca gidiyo hersey off
isin komik yani yeni sifre yaptim bitti esk sifremi hatirladim :)
ohh eniste ile de yuruyus bile yapilmis cok guzell afiyet olsun askimmm
Bugün şanssız günümde olmalıyım kızlar yürüyüşe çıkayım dedim giyindim hazırlandım tam aşağı inicem yağmur bastırdı ablam çıkma bu yağmurda desede ben inat ettim yaz yağmurudur geçer şimdi dedim aldım şemsiyemi köpücüğümü çıktım dışarı önce şemsiyeyi açarken parmağımı sıkıştırdım ve kestirttim neyse dedim bülbül yola devam sonra çıkalı beş dk olmuşken yağmur hızlandı, hafif hafif yağarken gezmeyi sever köpüşüm ama çok yağdımı asla çıkmaz tam dönelim dedik bu sefer de dolu yağmasın mı hemde sivri sivri benimki başladı huysuzlanmaya hemen koştuk bi kuytuya sığındık dolu geçince çıktık koştuk eve tabi benim çilem bittimi bitermiii beteri sırada. Tam eve yaklaşmıştık elimi cebime bi attım telefon yok hiii buz gibi oldum bıraktım köpeğin zincirini oğlum koş eve dedim döndüm hemen aramaya koyuldum. Bide telefon daha yeni iki ay olmadı elime alalı yağmurda o kadar arttıkı yerler göl oldu dedim bulsam nolcak telefonu bu yağmurda kesin bozulmuştur. Bi telaş elim ayağım titreye titreye arandım ve bulamadım eve geri dönerken hala bakınıyordum meğerse düşürdüğümü fark ettiğim yerin üç dört adım ötesinde düşürmüşüm hemde kuru yere düşmüş hiiiç bişiycik olmamış ama ben ilk başta görmedim onu ödüm kopa kopa arandım demekki bu telaşı yaşayacağım varmış dedim
kk da ki e postayi bil yeter selvosum boylece unutursan sifirlarsin :)
ohh masallah cnm sana
hafta sonu rehaveti cokuyo insana :)) kimi disarda ben evdeydimm bugun ama esimde evdedydi az isim vardi guya dun evi sildim supurdum ne ara bu kadar dagildi bilemedim valla
hadi insallah gecersin bulbulumm al arabayi enisteden :)
gecmis olsun cnm
off bende cok giick oldum kk nin app ini kaldirmalarina ordan gurpta biri bisey yazdi mi bana bildirim geliyodu o kadar rahattim ki herkese anindan mesaj yaziyodm en azindan gecmis birikmiyodu nolur duyun kk yoneticileri bize app imizi geri verinnn :)
kiz selvos daha cok kucuk ablam diyosun :)) 2 yas var arada :)) ben olsam cildiririm abla demeyin bana diye :)
ohh aiyet olsun oynagim benimmm :)
oyy ben senin hizina yetisemiyorum kuzum Allah zihin acikligi versinn
afiyet olsun bitaanem
bu arada bebegin ismi ranya olacak insallah ama ben son anda sag gosterip sol vurabilirim cunku bu ismi esim secti ali yi ben koydum diye ses te edemiyorum :)
guzel isim ama baska isim olirsa hayiir demem :)
oh oh afiyet olsun sporlar super masallah
bulbulum elin iyi mi cnm allahtan tlf nu buldun yaa baska zaman olsa bulan alir kacardi bundan sonra uslu kiz ol ablanin sozunu dinle derim ben :)
evet bende deftere yazcam hatta rehberdeki tum numaralari bile nolur nolmaz her tlf nu sifirlayinca gidiyo hersey off
isin komik yani yeni sifre yaptim bitti esk sifremi hatirladim :)
ohh eniste ile de yuruyus bile yapilmis cok guzell afiyet olsun askimmm
Cok gecmis olsun canim Allahtan telefona bisey olmamisBugün şanssız günümde olmalıyım kızlar yürüyüşe çıkayım dedim giyindim hazırlandım tam aşağı inicem yağmur bastırdı ablam çıkma bu yağmurda desede ben inat ettim yaz yağmurudur geçer şimdi dedim aldım şemsiyemi köpücüğümü çıktım dışarı önce şemsiyeyi açarken parmağımı sıkıştırdım ve kestirttim neyse dedim bülbül yola devam sonra çıkalı beş dk olmuşken yağmur hızlandı, hafif hafif yağarken gezmeyi sever köpüşüm ama çok yağdımı asla çıkmaz tam dönelim dedik bu sefer de dolu yağmasın mı hemde sivri sivri benimki başladı huysuzlanmaya hemen koştuk bi kuytuya sığındık dolu geçince çıktık koştuk eve tabi benim çilem bittimi bitermiii beteri sırada. Tam eve yaklaşmıştık elimi cebime bi attım telefon yok hiii buz gibi oldum bıraktım köpeğin zincirini oğlum koş eve dedim döndüm hemen aramaya koyuldum. Bide telefon daha yeni iki ay olmadı elime alalı yağmurda o kadar arttıkı yerler göl oldu dedim bulsam nolcak telefonu bu yağmurda kesin bozulmuştur. Bi telaş elim ayağım titreye titreye arandım ve bulamadım eve geri dönerken hala bakınıyordum meğerse düşürdüğümü fark ettiğim yerin üç dört adım ötesinde düşürmüşüm hemde kuru yere düşmüş hiiiç bişiycik olmamış ama ben ilk başta görmedim onu ödüm kopa kopa arandım demekki bu telaşı yaşayacağım varmış dedim
Ah keske oyle bir app olsa eminim cogumuz daha aktif olabilirizKk nin app mi vardi yine yapsinlar ne kolaylik olur ama bizim icin..
Abla demesi benim icin sorun degil nuram 3 kiz kardesim var biri 25 biri 23 biri 21 yasinda :)
Ne guzel tatilini yaptin rahatladin dondun, artik daha siki sarilabilirsin diyetine :) diyetisyene gitmek guzel bir fikir ayrintilari bekliyoruzKızlar tatilden döndüm sizinle iletişime gecemedim Ayderde geçen hafta hava kapalıydı net çok zayıftıburayı ihmal etmek istemedim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu
Kilo durumum biraz berbat o kadar yürüyüş termal havuz benim iştahımı açmış gibi görünüyor
Yarın ilk işim diyetisyenden randevü almak olacak
hosgeldin canimm :) tatilin tadini cikardin sira bizimle diyetin tadini cikarmakKızlar tatilden döndüm sizinle iletişime gecemedim Ayderde geçen hafta hava kapalıydı net çok zayıftıburayı ihmal etmek istemedim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu
Kilo durumum biraz berbat o kadar yürüyüş termal havuz benim iştahımı açmış gibi görünüyor
iyiyim.balim sen nasilsin :) bizde kizlarla annemlerle keyif yapiyoruzGunaydin kizlar nasilsiniz? Ben dun tum gun temizlik yaptim oldum bittim, tum hafta yapamayinca nasil birikmis.. bugunde birazdan alisverise cikacaz ondan sonra tum gun keyif yapmayi dusunuyorum
oh ne guzel :) tadini cikar caanim.. Bende iyiyim belim agriyor yine yeniden ama alistim artik :/hosgeldin canimm :) tatilin tadini cikardin sira bizimle diyetin tadini cikarmak
iyiyim.balim sen nasilsin :) bizde kizlarla annemlerle keyif yapiyoruz
gecmis olsun balim yorulmssundur dun ondan agriyorduroh ne guzel :) tadini cikar caanim.. Bende iyiyim belim agriyor yine yeniden ama alistim artik :/
oo masallah cnm :))Kk nin app mi vardi yine yapsinlar ne kolaylik olur ama bizim icin..
Abla demesi benim icin sorun degil nuram 3 kiz kardesim var biri 25 biri 23 biri 21 yasinda :)
valla oyle tlf nun gitmesi hayatla baglantimin kopmasi demek :))Ahh bülbülüm çokkk geçmiş olsun beler yaşamışsın koca günde. Valla telefonu bende bulamasam fıttırırdım heralde. O kadar para veriyoruz her şeyimiz onlar olmuş halde allahtan bulmuşsun.
Aaaa ranya çok güzel isimmiş ilk defa duyuyorum ama hitabı çok güzel. Anlamı ne?
hg cnm hepimiz tatilde dagitabiliyoruzKızlar tatilden döndüm sizinle iletişime gecemedim Ayderde geçen hafta hava kapalıydı net çok zayıftıburayı ihmal etmek istemedim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu
pazar gunu sizin orda heryer kapali degil mi ki cnmGunaydin kizlar nasilsiniz? Ben dun tum gun temizlik yaptim oldum bittim, tum hafta yapamayinca nasil birikmis.. bugunde birazdan alisverise cikacaz ondan sonra tum gun keyif yapmayi dusunuyorum
ohh sefaniz olsun cnmm Allah muhabbetinizi arttirsinhosgeldin canimm :) tatilin tadini cikardin sira bizimle diyetin tadini cikarmak
iyiyim.balim sen nasilsin :) bizde kizlarla annemlerle keyif yapiyoruz
ohh afiyet olsun cnmdunun menusu
sabah karatay
ogle yok
aksam sebze turlusu + yogurt
sivi kahve + 3 litre su spor tum gun ev isi yapmak
oo masallah cnm :))
evet eskiden app i vardi sonra kk yi yenilediler onu da kaldirdilar o kadar mesaj yazdim rica ettim yetkililere seslendim kabul etmediler
valla oyle tlf nun gitmesi hayatla baglantimin kopmasi demek :))
Ranya isminin anlamı:
1. Sakin, düşünceleri derin olan kimse (Arapça)
2. İnce bakış (Kürtçe)
hg cnm hepimiz tatilde dagitabiliyoruz
artik burada toparlarsin guzel guzel
pazar gunu sizin orda heryer kapali degil mi ki cnm
ellerine saglik insallah kirlenmez ev :)
sen ne okuyosun cnm orda mi dogup buyudun kac yasindasin
yoksa ben gibi evlenip mi geldin
ohh sefaniz olsun cnmm Allah muhabbetinizi arttirsin
fistigim hg aynen app imizi geri verin kk yoneticileri :) raniye yi bilemiciiimmm :)Valla app olsun da torbadan olsun
Anlamı da çok güzelmiş hitabı da çok güzel bence. Raniye diye bir yer vardı sanki
oh oh hamarat fistgiim benim iyi eglenceler simdiden cnm :) aman cok kacirma ha :)Ayy bugün erkenden kalktım duşumu aldım yemek yedik 3 saat ütü yaptımmisafirler gidince tabi çarşaflardı onlar bunlar temizliğe giriştik. Evleri süpür toz al bulaşıkları yıka şimdi de kitaplığımı ayıtladım da giyinip doğum gününe gidicem biraz da gezmek lazım
ayy ismi cok guzelmis minik prensesimizin :) off keske geri verseler ne guzel oluroo masallah cnm :))
evet eskiden app i vardi sonra kk yi yenilediler onu da kaldirdilar o kadar mesaj yazdim rica ettim yetkililere seslendim kabul etmediler
valla oyle tlf nun gitmesi hayatla baglantimin kopmasi demek :))
Ranya isminin anlamı:
1. Sakin, düşünceleri derin olan kimse (Arapça)
2. İnce bakış (Kürtçe)
hg cnm hepimiz tatilde dagitabiliyoruz
artik burada toparlarsin guzel guzel
pazar gunu sizin orda heryer kapali degil mi ki cnm
ellerine saglik insallah kirlenmez ev :)
sen ne okuyosun cnm orda mi dogup buyudun kac yasindasin
yoksa ben gibi evlenip mi geldin
ohh sefaniz olsun cnmm Allah muhabbetinizi arttirsin
aynen canim :) bide yapilmis soguyan kahveler var. Ahmet batmanin kitabi vardi soguk kahve diye. Seni izlerken kahvem sogurdu soguk kahveyi sevdim gibi bi bolumu vardi :) bende bitmek bilmeyen ev isi yuzunden soguk kahveyi sevdimohh afiyet olsun cnm
bicogu beni anlatiyo :) isler bitince de okahveyi icesin gelmiyo artik :)
dogum yaptiktan sonra annem hemen korse taktirdi bana. Gobegim toparlansin diye. Gobegim kilolu olmama ragmen sarkik degil korseden diye dusunuyorum ben. Annem 4 dogum yapmis hic gobegi sarkik degil her dogumdan sonra hemen korse takmis. Dogum sonrasi doktorumda tak demisti. 3-4 ay o korseyle dolastim gercekten faydali bencekizlar aranizda korse takan var mi ?
korse ile incelmek mumkun mu ?
bu ara bunu cook arastirdim da bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim :)
benim daha cok omuz gobek sorunum var kiloyu her yerden esit alirim ama ust bolgem daha sorunlu oluyo.
o nedenle dogumdan sonra bi korse arastirdim onda karar kildim yine de bilgisi olan varsa ogrenmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?