Ohh insallah alirsin canim hem arabayi hem ehliyetiSelam güzeller bugün ehliyet sınavım vardı sabah nırmal yarım kolluyla çıktım okul dağın başındaymış anam nasıl esiyor yarım saat kadar içeri almalarını brkledim benim kaslar hastalıklı sonuç itibariyle tutuldum kremlendim oturuyorum ama iyi geçti sınavım hayırlısıyla alcam arabayı abimin altından
@Ahbirkingcharlesimolsa
Bulbul-e Bismil
@Efser
@miss_wong
oynakbasi34
@45derya45
@baldandane
@battaniye1
@Dark_Paradise
@makres76
Selvos88
@gel_pcpc
sevgili kizlar bakiyorum da bizim takimda biseyler eksik. kimimiz sadece menusunu yazip kaciyo. Kimimiz menusunu yazmiyor bile. Evet yogunluk icerisinde olabiliriz ama burayi da ihmal etmeyin lutfen siz girdiginizde belki topikte kimse olmayabilir siz alinti yapin sohbet edin nasilsa alinti yaptiginiz kisi geldiginde mesaji gorup cevaplayacaktir. Boylelikle ufaktan guzel sohbetler de baslayacaktir. Sonucta menu listesini hepimiz icin yapiyoruz oyle degil mi? Sizleri seviyorumm bu kucuk hatirlatmayi da onemsemeniz dilegi ile..
bu liste neden bos kaldi kizlarr
Oy benim vekil kaptanım gestapom sıkı yönetime geçmişsino Zaman menu listesini yazmayan yada haftalik 35 mesaji yazmayan Cuma gunu butun gurubun mesajlarini o sayip yazacak eski kurali tekrar getiriyoruz ok mi
he yok herkes duzenli menuleri yazarsa mesajlari da yazarsa herkes kendi mesaj sayisini kendi sayacak
Kabızlık problemi bende çok sık çekerim bunun için kaptanın bir tarifi var kuru inciri akşamdan zeytinyağını koyuyoruz sabah aç karna yiyoruz çok faydasını gördüm ben. Yorgunluk b vitamini eksikliğinden olabilir mutlaka baktır ona canım d vitamini nede baktır kilo vermeyi çok etkiliyor o sonuçların ne çıkarsa sen doktorları dinleme gel bize söyle çünkü karatay'ın kriterleri biraz daha farklı kızlar bir değerlendirsin onu senin için daha yararlı olurbugunlerde kabizim yaEkmegi tamamen kestim nerdeyse ondan mi acaba? Uzun zamandir makarna pilav patates falanda yemedim.. Bilemiyorum ki bol bol su da iciyorum oysa ki. Ben en iyisi yarin sabah kayisili form cay iceyim umarim faydasi olur.
Kizlar bisey soracam ben bugunlerde acayip halsizim ve heryerim agriyor aksam saat 9-10 oldu mu daha fazla ayakta duramiyorum hemen uyumak istiyorum ama eskiden gece 1-2 ye kadar uyumadan dururdum.. bir de merdiven cikinca falan yada ayakta fazla durunca tum gun bacak kaslarim sizliyor vitamin eksikligi falan olabilir mi yoksa kilodan mi
Aaa bir dolunay kalmıştı kiloyu etkilemeyen odamı etkiliyormuş oy ben nere gidemgünaydın canlarrrrrr ancak gelebildim bu sözü duymaktan bıktınız biliyorum ama felaket yoğun sabahtan başladık. şimdi biraz sakinledi hemen pc başına geçim dedim.
dünkü menüm :
sabah : dukan tostu yaptım kendime
öğle : tavuk sote
akşam : et dürümün sadece içini yedim.
annem tarhana yaptı dün. ben yaş tarhanaya bayılırım üç yıldır yemiyodum. dün annem koymuş poşete göndermiş protein günlerini katletmek pahasına yedim valla bi parça pişmanmıyım hayır ama direk tartıyı etkiledi. ayy bide kızlar dolunay günlerinde kilo da etkileniyomuş insan artı çıkıyomuş falan duydunuz mu siz hiç ?
duydum deryam ben o gunlerde iyi kilo veriyorum dikkat ettiğimde
face de kozmik yaşam çeşitli günleri yayınlıyor takip etsende
"
Ağustos/Eylül 2015 Dolunay Detoksu
Yenilenmek için beklediğimiz üç günlük mini detoks tarihi 28-29-30 Eylül.
Bu süre boyunca:
-Et/et ürünlerinden; süt/süt ürünleri beslenmemizden çıkarıyoruz!
-İşlenmiş gıdalar ve asidik yiyecek-içecekler için de aynı şeyi yapıyoruz!
-Sebze çorbaları ile
tıklayın"
http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com.tr/2015/08/agustoseylul-2015-dolunay-detoksu.html#more
İyi bari canım hallolmuşay kizlar sukur kavusturana sabahtan beri giremedim sifreyi e postayi unuttum neyseki hesap tlf da acikmis ordan once e postayi buldum sifreyi sifirladim sonra kk nin sifreyi siifirladim cok korktum bulamicam diye gel yeni hesapla ugrasmak istemedim :)
benim simdi cikmam gerek ama aksama girerimm optum hepinizi
Amin ablsm inşOhh insallah alirsin canim hem arabayi hem ehliyeti
aynen yoğunum bende daha okul başlamadanSende çok yoğunsun kuzum bende sizleri çok özledimm
Adet olacağın için öyledir. Haftaya daha güzel sonuçlar çıkacağına eminim.
r
canım bireysel olarak algılama sakın. ama sende farkındasındır ki burdan ne kadar uzak kalırsak o kadar motivesiz oluyoruz. buda hepimizi etkiliyor.
afiyet olsun cecom.
afiyet olsun canımm
hahaha kız pastasız doğum günümü olur. sende ben gibi kendini kandırmaya çalışma. tadımlık az bişey yersin kuzum hayatımızda hiç olmıycak değiller sadece dikkatli olmamız lazım.
afiyet olsun tatlım
afiyet olsun
afiyet bol leptin olsun kuzum
inşallah canım
aynen yoğunum bende daha okul başlamadan
son senem ya proje hakkında konuşmaya başladık bile
evet ondan heralde inş canm
Afiyet olsun balimCumartesi günkü menüm
Sabah:
Soğanlı yumurta peynir zeytin domates salatalık biber(annem köy ekmeği yapmış sabah erken kalkıp ama direnip yemedim)
Ara:
Americano
Akşam:
Tavuk şiş dürüm(normalde porsiyon alıcaktım ama arkadaşım ısmarladığı için zorlamayayım dedim)
Ayran
Spor: yoga 100 mekik 20 squat 100 şınav
Su:3 litre
aynen bende akıl defterim var, şaşkınlığım tutar arada not alırım bişileriBen sifremi bilmiyorum telde hep kayitli oldugu icin baska yerden girmye kalksam yandim
dene bülbülüm dene kuzum. geçen ay uyguladım bir hafta, 1kg gitmişti.Oy benim vekil kaptanım gestapom sıkı yönetime geçmişsinçok da iyi etmişsin canım bende bundan sonra elimden geldiğince uyucağıma söz verşyorum kabul etneliyimki izinden beridir çok boşladım bunda biraz da mobilden girmemin etkisi var çünkü yazarken şu anda olduğu gibi kriz geçiriyorum ama olsun biraz da özverili olmak lazım değil mi bundan sonra kaytarmak yok geçtiğimiz haftanın mesaj sayıları içinde affınıza sığınıyorum cumaya kadar pc gelir ve ben de rahat rahat sayarım
Kabızlık problemi bende çok sık çekerim bunun için kaptanın bir tarifi var kuru inciri akşamdan zeytinyağını koyuyoruz sabah aç karna yiyoruz çok faydasını gördüm ben. Yorgunluk b vitamini eksikliğinden olabilir mutlaka baktır ona canım d vitamini nede baktır kilo vermeyi çok etkiliyor o sonuçların ne çıkarsa sen doktorları dinleme gel bize söyle çünkü karatay'ın kriterleri biraz daha farklı kızlar bir değerlendirsin onu senin için daha yararlı olur
Aaa bir dolunay kalmıştı kiloyu etkilemeyen odamı etkiliyormuş oy ben nere gidem
E bi de bunu deneyelim battaniyem deryam ne dersiniz canlar
İyi bari canım hallolmuş
aman damlam ucuz yırmışsın. bende geçen aylarda wc yedüşürmüştüm hatırlarsan note3 mü, ve bana ekrana mall olmuştu, üstelik kamera kaliteside bozuldu, şükürler olsun senin başına gelmemişBugün şanssız günümde olmalıyım kızlar yürüyüşe çıkayım dedim giyindim hazırlandım tam aşağı inicem yağmur bastırdı ablam çıkma bu yağmurda desede ben inat ettim yaz yağmurudur geçer şimdi dedim aldım şemsiyemi köpücüğümü çıktım dışarı önce şemsiyeyi açarken parmağımı sıkıştırdım ve kestirttim neyse dedim bülbül yola devam sonra çıkalı beş dk olmuşken yağmur hızlandı, hafif hafif yağarken gezmeyi sever köpüşüm ama çok yağdımı asla çıkmaz tam dönelim dedik bu sefer de dolu yağmasın mı hemde sivri sivri benimki başladı huysuzlanmaya hemen koştuk bi kuytuya sığındık dolu geçince çıktık koştuk eve tabi benim çilem bittimi bitermiii beteri sırada. Tam eve yaklaşmıştık elimi cebime bi attım telefon yok hiii buz gibi oldum bıraktım köpeğin zincirini oğlum koş eve dedim döndüm hemen aramaya koyuldum. Bide telefon daha yeni iki ay olmadı elime alalı yağmurda o kadar arttıkı yerler göl oldu dedim bulsam nolcak telefonu bu yağmurda kesin bozulmuştur. Bi telaş elim ayağım titreye titreye arandım ve bulamadım eve geri dönerken hala bakınıyordum meğerse düşürdüğümü fark ettiğim yerin üç dört adım ötesinde düşürmüşüm hemde kuru yere düşmüş hiiiç bişiycik olmamış ama ben ilk başta görmedim onu ödüm kopa kopa arandım demekki bu telaşı yaşayacağım varmış dedim
Bugunku menum
Sabah: karatay
Ara: sutlu kahve
Aksam: 2 adana kebab + salata+ yarim lavas+1 bardak ayran
4 litre su+ 1 bitki cayi
55 dakika egzersiz+100 mekik+100 ip
ayy kurtarmissin telini cok sukur. Elinde ciddi bi kesik yoktur insallah. Bazen aksilikler pes pese geliyor. Bide keske burdada yagmur yagsa yaaBugün şanssız günümde olmalıyım kızlar yürüyüşe çıkayım dedim giyindim hazırlandım tam aşağı inicem yağmur bastırdı ablam çıkma bu yağmurda desede ben inat ettim yaz yağmurudur geçer şimdi dedim aldım şemsiyemi köpücüğümü çıktım dışarı önce şemsiyeyi açarken parmağımı sıkıştırdım ve kestirttim neyse dedim bülbül yola devam sonra çıkalı beş dk olmuşken yağmur hızlandı, hafif hafif yağarken gezmeyi sever köpüşüm ama çok yağdımı asla çıkmaz tam dönelim dedik bu sefer de dolu yağmasın mı hemde sivri sivri benimki başladı huysuzlanmaya hemen koştuk bi kuytuya sığındık dolu geçince çıktık koştuk eve tabi benim çilem bittimi bitermiii beteri sırada. Tam eve yaklaşmıştık elimi cebime bi attım telefon yok hiii buz gibi oldum bıraktım köpeğin zincirini oğlum koş eve dedim döndüm hemen aramaya koyuldum. Bide telefon daha yeni iki ay olmadı elime alalı yağmurda o kadar arttıkı yerler göl oldu dedim bulsam nolcak telefonu bu yağmurda kesin bozulmuştur. Bi telaş elim ayağım titreye titreye arandım ve bulamadım eve geri dönerken hala bakınıyordum meğerse düşürdüğümü fark ettiğim yerin üç dört adım ötesinde düşürmüşüm hemde kuru yere düşmüş hiiiç bişiycik olmamış ama ben ilk başta görmedim onu ödüm kopa kopa arandım demekki bu telaşı yaşayacağım varmış dedim
Afiyet olsun neslimmmenumu yazım bakalım
sabah kalkınca 2 bardak su,maydonoz kuru
9,00 da 1 armut+1 brd kefir+fındık
14,30 da dunden biraz balıkkalmıştı işe götürdüm yanında 1 domates+1 de yayladan ham şeftali gelmişti sevdiğimi bilen arkadaştan onu yedimçok severim ham şeftali
arada 1 sütlü çekirdek kahve
18,00 de taze fasulye+4 kaşık sebzeli makarna+salata+yoğurt
sporlar:
ikindin 20dk yurudum, sıcakta bol bol şantiyede aşa yukarı dolandım
eve gelince 20dk havuuzda yuzdum ve bacak egzersizi yaptım
akşam yemekten sonra 1 saat yuruduk eşimle
bende son hafta basladim 2 ogune arada pek acikmiyorum. Az yedigindendir canimhelal selvoşum sana 2 öğün mükemmel ben 3 hatta bazen 3,5öğün yapıyorum sanırım çok yıyemediğimden acıkıyorum, öğünlerim az oluyor genelde
kk da ki e postayi bil yeter selvosum boylece unutursan sifirlarsin :)Ben sifremi bilmiyorum telde hep kayitli oldugu icin baska yerden girmye kalksam yandim
ohh masallah cnm sanaSporumuda yaptimmEki Görüntüle 1618808
hafta sonu rehaveti cokuyo insana :)) kimi disarda ben evdeydimm bugun ama esimde evdedydi az isim vardi guya dun evi sildim supurdum ne ara bu kadar dagildi bilemedim vallaKizlar yine kayiplardasiniz
hadi insallah gecersin bulbulumm al arabayi enisteden :)Selam güzeller bugün ehliyet sınavım vardı sabah nırmal yarım kolluyla çıktım okul dağın başındaymış anam nasıl esiyor yarım saat kadar içeri almalarını brkledim benim kaslar hastalıklı sonuç itibariyle tutuldum kremlendim oturuyorum ama iyi geçti sınavım hayırlısıyla alcam arabayı abimin altından
off bende cok giick oldum kk nin app ini kaldirmalarina ordan gurpta biri bisey yazdi mi bana bildirim geliyodu o kadar rahattim ki herkese anindan mesaj yaziyodm en azindan gecmis birikmiyodu nolur duyun kk yoneticileri bize app imizi geri verinnn :)Oy benim vekil kaptanım gestapom sıkı yönetime geçmişsinçok da iyi etmişsin canım bende bundan sonra elimden geldiğince uyucağıma söz verşyorum kabul etneliyimki izinden beridir çok boşladım bunda biraz da mobilden girmemin etkisi var çünkü yazarken şu anda olduğu gibi kriz geçiriyorum ama olsun biraz da özverili olmak lazım değil mi bundan sonra kaytarmak yok geçtiğimiz haftanın mesaj sayıları içinde affınıza sığınıyorum cumaya kadar pc gelir ve ben de rahat rahat sayarım
Kabızlık problemi bende çok sık çekerim bunun için kaptanın bir tarifi var kuru inciri akşamdan zeytinyağını koyuyoruz sabah aç karna yiyoruz çok faydasını gördüm ben. Yorgunluk b vitamini eksikliğinden olabilir mutlaka baktır ona canım d vitamini nede baktır kilo vermeyi çok etkiliyor o sonuçların ne çıkarsa sen doktorları dinleme gel bize söyle çünkü karatay'ın kriterleri biraz daha farklı kızlar bir değerlendirsin onu senin için daha yararlı olur
Aaa bir dolunay kalmıştı kiloyu etkilemeyen odamı etkiliyormuş oy ben nere gidem
E bi de bunu deneyelim battaniyem deryam ne dersiniz canlar
İyi bari canım hallolmuş
kiz selvos daha cok kucuk ablam diyosun :)) 2 yas var arada :)) ben olsam cildiririm abla demeyin bana diye :)Amin ablsm inş
ohh aiyet olsun oynagim benimmm :)Kızlar hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 11:00 gibi ancak )
2 yumurtadan omlet
1.5 salatalık
1/2 domates
10 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
ara; şekersiz nescafe
Akşam; ( 17:00de )
1 büyük kase cacık
4 köz biber üzerine domates sosu
Benim için tabiki mutfak o saatten sonra kapandıbu saatten sonrada ancak bol su ve bir tane şekersiz kahve içerim ancak
oyy ben senin hizina yetisemiyorum kuzum Allah zihin acikligi versinnBende şimdi eve girdim derse başlamadan bir uğrayayım yanınıza dedim. Hafta sonu kaçakları belli oldu
afiyet olsun bitaanemCumartesi günkü menüm
Sabah:
Soğanlı yumurta peynir zeytin domates salatalık biber(annem köy ekmeği yapmış sabah erken kalkıp ama direnip yemedim)
Ara:
Americano
Akşam:
Tavuk şiş dürüm(normalde porsiyon alıcaktım ama arkadaşım ısmarladığı için zorlamayayım dedim)
Ayran
Spor: yoga 100 mekik 20 squat 100 şınav
Su:3 litre
oh oh afiyet olsun sporlar super masallahBugunku menum
Sabah: karatay
Ara: sutlu kahve
Aksam: 2 adana kebab + salata+ yarim lavas+1 bardak ayran
4 litre su+ 1 bitki cayi
55 dakika egzersiz+100 mekik+100 ip
bulbulum elin iyi mi cnm allahtan tlf nu buldun yaa baska zaman olsa bulan alir kacardi bundan sonra uslu kiz ol ablanin sozunu dinle derim ben :)Bugün şanssız günümde olmalıyım kızlar yürüyüşe çıkayım dedim giyindim hazırlandım tam aşağı inicem yağmur bastırdı ablam çıkma bu yağmurda desede ben inat ettim yaz yağmurudur geçer şimdi dedim aldım şemsiyemi köpücüğümü çıktım dışarı önce şemsiyeyi açarken parmağımı sıkıştırdım ve kestirttim neyse dedim bülbül yola devam sonra çıkalı beş dk olmuşken yağmur hızlandı, hafif hafif yağarken gezmeyi sever köpüşüm ama çok yağdımı asla çıkmaz tam dönelim dedik bu sefer de dolu yağmasın mı hemde sivri sivri benimki başladı huysuzlanmaya hemen koştuk bi kuytuya sığındık dolu geçince çıktık koştuk eve tabi benim çilem bittimi bitermiii beteri sırada. Tam eve yaklaşmıştık elimi cebime bi attım telefon yok hiii buz gibi oldum bıraktım köpeğin zincirini oğlum koş eve dedim döndüm hemen aramaya koyuldum. Bide telefon daha yeni iki ay olmadı elime alalı yağmurda o kadar arttıkı yerler göl oldu dedim bulsam nolcak telefonu bu yağmurda kesin bozulmuştur. Bi telaş elim ayağım titreye titreye arandım ve bulamadım eve geri dönerken hala bakınıyordum meğerse düşürdüğümü fark ettiğim yerin üç dört adım ötesinde düşürmüşüm hemde kuru yere düşmüş hiiiç bişiycik olmamış ama ben ilk başta görmedim onu ödüm kopa kopa arandım demekki bu telaşı yaşayacağım varmış dedim
evet bende deftere yazcam hatta rehberdeki tum numaralari bile nolur nolmaz her tlf nu sifirlayinca gidiyo hersey offaynen bende akıl defterim var, şaşkınlığım tutar arada not alırım bişilerioraya yazdımda açıp bakıyom
sporda tamam oh gel keyfim gel. bende yazim az sonra menu bakalım
dene bülbülüm dene kuzum. geçen ay uyguladım bir hafta, 1kg gitmişti.
aman damlam ucuz yırmışsın. bende geçen aylarda wc yedüşürmüştüm hatırlarsan note3 mü, ve bana ekrana mall olmuştu, üstelik kamera kaliteside bozuldu, şükürler olsun senin başına gelmemiş
ohh eniste ile de yuruyus bile yapilmis cok guzell afiyet olsun askimmmmenumu yazım bakalım
sabah kalkınca 2 bardak su,maydonoz kuru
9,00 da 1 armut+1 brd kefir+fındık
14,30 da dunden biraz balıkkalmıştı işe götürdüm yanında 1 domates+1 de yayladan ham şeftali gelmişti sevdiğimi bilen arkadaştan onu yedimçok severim ham şeftali
arada 1 sütlü çekirdek kahve
18,00 de taze fasulye+4 kaşık sebzeli makarna+salata+yoğurt
sporlar:
ikindin 20dk yurudum, sıcakta bol bol şantiyede aşa yukarı dolandım
eve gelince 20dk havuuzda yuzdum ve bacak egzersizi yaptım
akşam yemekten sonra 1 saat yuruduk eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?