iyiyim balim sen nasilsin :) oo masallah hem ders calis hem temizlkk yap bi erkek kardesim olsaydi keske
2.3 kg ile atagi bitirdim canim keske bygun gordgum eksiyi dun gorseymisim ama gecti artik. Dukan ayran 3 kasik light yogurdun icine bi maden suyu dokerek yapiliyor ferahlatici guzel bi icecek
Heheheh sorma ablam ya annemle pazara düğüne gittikten sonra talip geliyor babam kızıyor
Ohhh süper yapmışsın valla atağı. Bende bugün içtim maden sulu ayran süperdi
Yarim saattir agliyorum kizlar. Ama sevincten :) hatirlayanlar vardir diyete ill basladigimda motivasyon olsun L beden tayt jean almistim. Bu sabah oldu giydimm istem disi aglamaya basladim cok mutlu oldum. XXL degilim artik L oldumm. Hepinize tesekkur ederim desteginiz icin. Buraya gelmesem basaramazdim iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum
Ohhh süpersin ya daha m s bedenleri görüceksin
gunaydın fıstıklar başarı dolu bir hafta dilerim
14. takımdan sevgiler
selvoşum 5-6 yıl önce ilkkez 3gun istanbula gittim, köprüde 4 saat kalma rezaletine rağmen pier loti harika bi yerdi boğaza nazır. banuma gıpta ettim şimdi orda olmak vardı![]()
Bende çok severim piyer lotiyi istanbula 2-3 ayda bir gideriz hep uğrarım. Bir de orada eyüp mezarlığında amcam var orayı ziyaret ediyoruz