• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyim balim sen nasilsin :) oo masallah hem ders calis hem temizlkk yap bi erkek kardesim olsaydi keske :KK70:

2.3 kg ile atagi bitirdim canim keske bygun gordgum eksiyi dun gorseymisim ama gecti artik. Dukan ayran 3 kasik light yogurdun icine bi maden suyu dokerek yapiliyor ferahlatici guzel bi icecek

Heheheh sorma ablam ya annemle pazara düğüne gittikten sonra talip geliyor babam kızıyor

Ohhh süper yapmışsın valla atağı. Bende bugün içtim maden sulu ayran süperdi

Yarim saattir agliyorum kizlar. Ama sevincten :) hatirlayanlar vardir diyete ill basladigimda motivasyon olsun L beden tayt jean almistim. Bu sabah oldu giydimm istem disi aglamaya basladim cok mutlu oldum. XXL degilim artik L oldumm. Hepinize tesekkur ederim desteginiz icin. Buraya gelmesem basaramazdim iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum

Ohhh süpersin ya daha m s bedenleri görüceksin

gunaydın fıstıklar başarı dolu bir hafta dilerim
14. takımdan sevgiler

selvoşum 5-6 yıl önce ilkkez 3gun istanbula gittim, köprüde 4 saat kalma rezaletine rağmen pier loti harika bi yerdi boğaza nazır. banuma gıpta ettim şimdi orda olmak vardı :KK66:

Bende çok severim piyer lotiyi istanbula 2-3 ayda bir gideriz hep uğrarım. Bir de orada eyüp mezarlığında amcam var orayı ziyaret ediyoruz

Heheheh sorma ablam ya annemle pazara düğüne gittikten sonra talip geliyor babam kızıyor

Bende çok severim piyer lotiyi istanbula 2-3 ayda bir gideriz hep uğrarım. Bir de orada eyüp mezarlığında amcam var orayı ziyaret ediyoruz
İnsallah canim :) sodali ayran super bende simdi iciyorum :D

hepinize merhaba 6.takimin citir olma yolunda emin adimlarla ilerleyen fistiklari selamlar sevgilerrr ¨
iyi haftasonlari nasilsiniz iyi misiniz umarim herkesin keyfi yerindedir zira benimki cok sukur cok yerinde :))
Hosgeldinn canimm :) iyiyim bende biraz yorgunum oda uyuyunca gcecek :)

Bigun istanbula gelirsem en cok gitmek istedhim yer pierre loti :)
Evet canim yaa hersey bol bu haftasonu gidip kizkardeslerkmin dolabini tirtiklicam :KK70: soyledim telde gel ne istersen al dediler :KK70: insallah sende en kisa zamanda L yi giyersjn canimm :)
ayyy pierre loti bende severim hatta gittim gecen sene annem ve kardesimle oglumla
aslinda orasi oynakbasiya cok yakin diye biliyorum hata bulusacaktik ama ben annemlerle gitmistim rahat rhaht sohbet edemem diye baska zamana erteledim insallah bu seferki gelisim de oynakbasimla karslikli kahve iceriz orada :))
insalah firsatin olurda gidersin cnm bnm
gunaydın fıstıklar başarı dolu bir hafta dilerim
14. takımdan sevgiler

selvoşum 5-6 yıl önce ilkkez 3gun istanbula gittim, köprüde 4 saat kalma rezaletine rağmen pier loti harika bi yerdi boğaza nazır. banuma gıpta ettim şimdi orda olmak vardı :KK66:
anam kaptan orda mi yoksa oynakbasini mi diyosunnn cnm
bende cok severim orayi :) son gidisimde azicik gorgusuz insanlarla agiz dalasi yaptim ama olsun yine de guzeldi :)
Gunaydin neslimm :) ben bi kitap okumustum adini unuttum simdi orda cok anlatiyldu orayi sonra googleden baktim bayildim yaa. Keske birgun orda bi araya gelsek :)
neden olmasin cnm bnm insallah bigun toplasiriz cok guzl bi hatira fotosu bile cekeriz :))

selam güzeller
@gel_pcpc kuzum dün başlayamadım cezama akşam misafirim vardı bugün başlıyorum
Selvos88 Selvos88 tebrik ederim tatlım süpersin en kısa zamanda M lar S lar giymek nasip olsun inşşş
bebegimmm olsun bugun basla ama ordaki hoca ne kadar diyosa tam yap please :))bende sana 2. gun videosu atacaktim yarin atarim o zaman :)) insallah sevmissindir cezani :)
ayyy şimdi cezama baktım @gel_pcpc meğerse 3 set squat mış ya o bilsem dün çay servisi için mutfağa gittiğimde bile yapardım ben onu
kiz 3 set ama kactane dur bi daha izlimm :) az mi geldi ki sana ilave edebilirim bak :))
Ben yemek falan karistirirken yapiyorum squati :KK70:
ooo iste bak isteyince hicbir bahanemizz kalmiyo ne guzel spor yapmak icin :))
İnsallah canim :) sodali ayran super bende simdi iciyorum :KK70:
afiyet olsun cnm

ayyy pierre loti bende severim hatta gittim gecen sene annem ve kardesimle oglumla
aslinda orasi oynakbasiya cok yakin diye biliyorum hata bulusacaktik ama ben annemlerle gitmistim rahat rhaht sohbet edemem diye baska zamana erteledim insallah bu seferki gelisim de oynakbasimla karslikli kahve iceriz orada :))
insalah firsatin olurda gidersin cnm bnm

anam kaptan orda mi yoksa oynakbasini mi diyosunnn cnm
bende cok severim orayi :) son gidisimde azicik gorgusuz insanlarla agiz dalasi yaptim ama olsun yine de guzeldi :)

neden olmasin cnm bnm insallah bigun toplasiriz cok guzl bi hatira fotosu bile cekeriz :))

bebegimmm olsun bugun basla ama ordaki hoca ne kadar diyosa tam yap please :))bende sana 2. gun videosu atacaktim yarin atarim o zaman :)) insallah sevmissindir cezani :)

kiz 3 set ama kactane dur bi daha izlimm :) az mi geldi ki sana ilave edebilirim bak :))

ooo iste bak isteyince hicbir bahanemizz kalmiyo ne guzel spor yapmak icin :))

afiyet olsun cnm
Ayy ben cok isterim sizlerle bulusmayi :) saol canim :)
Sporkolik olcan demisti kaptanimiz bagimlilik yapar demisti hakli cikti :)

**14.TAKIM 429. Etap ***4 EYLUL
nhtylz. (87/ 86.5/0.5 /0.57 % )
Rengarenknesli ( 76,6/75,9 /0,8 / %1,04 )

Fairy Tale 123 ( 78 / 78/ /0% )kilosu sabit
denizmrv( 82.8 /82 / 0,8 /%0,97 )
bengiisuu ( 76.4/76.0 / 0.4/ %0.52)
Yeni üye baş. Kilosu: 78, hedef kilo: 66, başlgç. Tarihi:18.ağs.

Nillhan( 99,6/99,1 /0,5 / % 0.5) yeni üye,baş. baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilo: 85, başlgç. Tar.:19.ağs.,

14.Takım Ortalaması:% 0,6

selam kizlar listemizi kontrol eder misiniz
kusura bakma arkadasimm yoktum ben yeni gordum mesajini :)
Sevindim sizlerin adına :KK68:
Bir keresinde bir hikaye okumuştum çocuğun biri evlatlık olduğunu öğrendiğinde ailesiyle konuşuyor ve evlatlık olduğu için ona kötü davranan çocuklara herşeyi öğrendikten sonra çok güzel bir cevap veriyor; Sizleri Anneleriniz karnında büyüttü belki ama benim Annem beni yüreğinde büyüttü diye :KK61:
Tabi uzun ve daha ayrıntılı anlatılmıştı ve sonunda cidden hıçkıra hıçkıra ağlamıştım okadar duygulandım :KK68:
Önemli olan bence zaten doğrumak değil :KK66: Önemli olan kendi kanından olmasada bir çocuğa yüreğinde yer açabilmek, onu herşeye rağmen sonuna kadar sahiplenip kendi evladı gibi görebilmek :KK68:
ay biraz alakaya maydanoz olcam belki ama aklima TAVUK SUYUNA CORBA kitabi geldi cok guzel oykuler vardi icinde :) tee ortaokulda okumustum o kitabi :)
Yelizim isin varsa paylas kontrol edilir nasilsa
ayy neslim valla dun listeyi paylasip ciktim kk dan keske mesaj aatsaydin kit matematigimle kontrol ederdim 5 dk
Taamam tatlım mesaj sayımı düzelteyim ozaman.evet ben bayan basen bu vidyoyu görmüştüm daha evvel ok başlıyorum bıgün. Düğün yarınmış kuzum ya yanlış hatırlamışım belki giderim
git kiz evde durmaktan iyidir insan icine cikinca insan kendini ne kadar saldigini farkediyo :)) daha cok hirslaniyo :)
Bugunku menum
Sabah: lorlu omlet
Ogle: lorlu kofte+ dukan ayran
Ara: kahve
Sra: sutlu kahve
Aksam: balik
Ara: mistik cayi

4 litre su+ 2 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz( ayni hareketleri yapiyorum artik alistigm icin daha kisa surede bitio artik)+1 mil leslie expres
afiyet olsun cnmmm
Merhabalar 6.takımın çıtır bayanları :KK36: nasılsınız keyiflee yerindedir inşallah. Bu hafta ortalamamız iyi ama ben daha iyilerini de gördüm koşun kızlar koşun :KK73::KK73: Veremeyenler ya da sabit olanlar emin olun haftaya daha fazlasını vericeksiniz üzülmeyin :KK31:

Bugünde allaha şükür çok yoruldum :confused: eve geldim temizlik falan yaptım sonra yarım saat ders çalıştım kiralık aşk bitsin de yeniden başlıcam derse :KK34:
oy kiyamam bu kadar yogunluga bide temizlik diyo yaa
bende ba-yil-li-yo-rummm su kiralik ask a yada defneye daha cok :))
@gel_pcpc bu arada canım telden yazıyorum da çoklu alıntı yapmıştımda gitmiş :KK53: sende çok süper vermişsin hayatım hey maşallah :KK54: kocişin seninle gurur duymaşı :KK15: bu arada kaptanım ne zaman dönücek
ay yok artik kocise soylemiyorum ben vercem kilolari bi zahmet o farketsin daha guzel olur
bide simdilik topu topu 300 gr verdim bence belli olmaz o daha :))
Cuma günkü menüm

Sabah:
Şinitzel peynir zeytin domates biber

Öğlen:
Harran kebap
Salata

Akşam:
Kemikli et
Havuçlu kabaklı yoğurtlu meze
Salata

Spor: yoga 2 saat temizlik
Su:3 litre
afiyet olsun bebemm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Akşam yemeğimi yedikten sonra eşimle halasına çaya gittik:KK66:
Kuzen İngiltereden döndü ve görüşememiştik kaç gündür :KK66: Özlemişim valla :KK68:
Beni görünce direk ilk söylediği '' Yengeciğim inanılmaz fark etmişsin valla süpersin '' oldu :KK48:
Nasıl mutlu oldum anlatamam size :21: Bana inanılmaz motivasyon oldu :KK66:

İnşallah bu gazla dahada güzel devam ederim :21:
ay masallah canim yaa ne guzell eminim devam edersin sen
6.takim haftalik mesaj sayim listesi

battaniye1:
Bulbul-e Bismil:35++
makres76:
baldandane: +35
45derya45: izinli
oynakbasi34:+35
efser:
miss_wong :

selvos88:+35
Ahbirkingcharlesimolsa :izinli
Darkparadise :

senasevval:
gel_pcpc: +35

SAymadım ama eminim 35den fazla olduğuna maşallah cenem hiç durmaz :KK48:
bencede senin mesajlar bizim ki gibi +35 tir cnm
iyiyim balim sen nasilsin :) oo masallah hem ders calis hem temizlkk yap bi erkek kardesim olsaydi keske :KK70:

2.3 kg ile atagi bitirdim canim keske bygun gordgum eksiyi dun gorseymisim ama gecti artik. Dukan ayran 3 kasik light yogurdun icine bi maden suyu dokerek yapiliyor ferahlatici guzel bi icecek
ayy bende dunku sislik bugun gitmisti :))
Gunaydin kizlarr kacamaksiz guzel bi haftasonu bizlerin olsun :) iki gundur 6 da uyaniyorum gayet dinc uykumu almis bi sekilde hic bu saatte kalkamazdim nolduysa bana :KK70:
masallah ne guzel aksam da erken yatisosundur erken uyandigin icin ve bu sein bedenine co daha iyi gelecek emin ol
Yarim saattir agliyorum kizlar. Ama sevincten :) hatirlayanlar vardir diyete ill basladigimda motivasyon olsun L beden tayt jean almistim. Bu sabah oldu giydimm istem disi aglamaya basladim cok mutlu oldum. XXL degilim artik L oldumm. Hepinize tesekkur ederim desteginiz icin. Buraya gelmesem basaramazdim iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum
ayy canim benim kiyamam insallah m ve s beden giydigin gunleride goruruz hepberaber cok mutlu oldum darisi basimiza :))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı ve bol eksili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bende bu sabah erkenden uyandım :KK66: kahvaltımıda edip direk çamaşırlara giriştim :KK66: biraz evvelde astım ve kendime bir keyif kahvesi yaptım :KK66:
Bugünlük henüz net bir planım yok ama büyük ihtimal belki komşu ablamla Pierre Lotiye keyif yapmaya gideriz :KK66: Çocuklarıda eşime kakalayabilirsem bende iyisi yok :KK70:

Canım gözün aydın inan senin adına çok sevindim :KK66: İnşallah M beden giydiğin günleride göreceğiz :KK66:
Bende şükür ara ara evdeki dar gelenleri giydiğimde sevinç çığlıkları atıyorum :KK70:
Eskiden kiyafetler olmadıkları için ağlardık ama artık dolap önünde bazen durup yine söyleniyorum üzerime hiç birşey olmuyor diye :KK70: eskiden düdük gibi olan thirtler artık çok bol geldiği için sokağa giyemiyorum :KK70: dile kolay bir ara 56 beden giyerken artık 48 beden bile ufak ufak bol gelmeye başladı hatta 46 bedene zorda olsa giriyorum :KK70::KK70::KK70:
ohh benim yerime de keyif kahvesinden bi yuudum al cok ozledimm istanbuluu gurultusunu bile seviyorum yaaa:))
ayy masallah cecom insallah 42 40 beden giydigin gunleri de goruruz bitanemmm

ayy ^hey gidi gunler heyy aklima eski zamanlarimi getirdin senammm :)) ahh genclikk bekarlik hahahaha
Ayy ben cok isterim sizlerle bulusmayi :) saol canim :)
Sporkolik olcan demisti kaptanimiz bagimlilik yapar demisti hakli cikti :)
valla dun tv onunde bos bos durmamak adina ayakalrimi kollarimi hareket ettiriyodum bende de tekrar basladi bagimliklik :))
Cafe varya canim haftasonu yogun gecti spor ev isi bi asagi biyukari yemek sonrada selcugu parka goturdum pilim bitti bugun :)
ohh baya hareketli gecmis gunun cnm

ay biraz alakaya maydanoz olcam belki ama aklima TAVUK SUYUNA CORBA kitabi geldi cok guzel oykuler vardi icinde :) tee ortaokulda okumustum o kitabi :)

ayy neslim valla dun listeyi paylasip ciktim kk dan keske mesaj aatsaydin kit matematigimle kontrol ederdim 5 dk

git kiz evde durmaktan iyidir insan icine cikinca insan kendini ne kadar saldigini farkediyo :)) daha cok hirslaniyo :)

afiyet olsun cnmmm

ay yok artik kocise soylemiyorum ben vercem kilolari bi zahmet o farketsin daha guzel olur

afiyet olsun bebemm

masallah ne guzel aksam da erken yatisosundur erken uyandigin icin ve bu sein bedenine co daha iyi gelecek emin ol

ayy canim benim kiyamam insallah m ve s beden giydigin gunleride goruruz hepberaber cok mutlu oldum darisi basimiza :))

ohh benim yerime de keyif kahvesinden bi yuudum al cok ozledimm istanbuluu gurultusunu bile seviyorum yaaa:))
O bayilfdigin defne varyaa 32 bedenmisss :D

azcik ucundan alirsin teyzeni kirmamak icin :)

Teyzemin pastalarına hayranım zaten. Bayramda yapmamıştı kuzenlerle fişfikledik cheese cake yap diye de tiramisu yapmış bu da iyiydi

İnsallah canim :) sodali ayran super bende simdi iciyorum :KK70:

Ohh afiyet olsun yaramasın

afiyet olsun cnmmm

afiyet olsun bebemm

Ayy ablamla odamız aynı ama ikimizde odamızda yatmıyoruz. Zaten ablam eskişehirde okuyor da gelince o salonda ben zaten hep oturma odasında yatıyorum. Oda eşya odası tarzında oldu sadece işte giyinmek için ya da ben ders çalışmak için giriyorum. Ablam gelince eşyalarını her tarafa attı çıldırdım sabah okula gitmeden çamaşırları attım annemde kalkınca sermiş falan akşama kadar dışarıda kurudu onları ütüledim yerleştirdim dolaplarına kendi eşyalarımı da ayıtladım toz aldım sonra evi süpürdüm annem yeter kız diyo :KK53::KK53:

Defneye bende bayılıyorum hele saç rengine. Doğalmoş bir de cıkcıkcık

Bende söylemiyorum farketsinler diye ama anca bir kaç kişi farkediyor. Diğerleri uzadın mı sen diyor :KK71: gerçi uzamışımda okul eteğimden anladım kısalmış baya hem ablamı geçmişim :KK70:

ayy ^hey gidi gunler heyy aklima eski zamanlarimi getirdin senammm :)) ahh genclikk bekarlik hahahaha

valla dun tv onunde bos bos durmamak adina ayakalrimi kollarimi hareket ettiriyodum bende de tekrar basladi bagimliklik :))

ohh baya hareketli gecmis gunun cnm

Ahh be sindim sen hala gençsin çıtırsın maşallah sana :nazar: kızında inşallah senin güzelliğini huyunu alır. Yaşasın boğa burcu dayanışması :21::cool:

cuma menumm:
2 krep
1 ucgen ¨peynir

ogle :
yarim muz

aksam
yarim tabak kurufasulye pilav ayran

cumartesi
kahvalti
2 dilim ince ekmekten mini pizza isterseniz fot da yuklerim cidden cok ince :))
cay

aksam
4 izgara kofte
bol sebze

8232 aadimm :)) spor

Ohh krep mi:oops: eskiden her sabah anneme ya patates kızarttırırdım ya da krep ya da biz cizleme deriz ondan yaptırırdım :KK53: aslında o muzu öğlen değilde sabah kreple yeseydin üstüne de nutella :KK48: neyse sindim sana değil yeğenime yarasın :KK54:

Heheh

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 51
***Free Takım***

gel_pcpc( 88.9/ / / % ) gecen haftanin kilosu 88,9
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34(103,7/ 124,5 / 0,7/ %0,68 ):KK73::KK15:
Rengarenknesli ( 76,6/75,9 /0,8 / %1,04 )
senasevval (52,5 / / /% )
Ooooo birinci belli olmuş:)))

Ooooo hadi masallah azmin kilo vermen incelmen daim olsun:KK60: ayyy ben bile sırıtttım yani :KK53:ne güzel senin adına

6.takim haftalik mesaj sayim listesi

battaniye1: 35+
Bulbul-e Bismil:35++
makres76:
baldandane: +35
45derya45: izinli
oynakbasi34:
efser:
miss_wong :

selvos88:+35
Ahbirkingcharlesimolsa :izinli
Darkparadise :