Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrr
Çok şükür bugünüde kaçamaksız ve çok rahat bitirdim inşallah karşılığınıda alırım

Umarım bundan sonrada her günüm aynı şekilde geçerde şu bir türlü kendini göstermeyen 99u tez zamanda görürüm
Bugün yediklerimide paylaşayım;
Sabah; 4 -5 tane minik nektarinlerden ( hani şu erikten az büyük olanlardan )
Öğlen; 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak patates salatası ( özlemişim )
Akşam; 1 ufak kase Patates salatası ( saat 17:00de yedim )
20:00 gibide şekersiz sütsüz nescafemi içtim ve cidden patates yememe rağmen hiç acıkmadım
Yemek konusunda bende katıyım

Sofra kurulduğunda bazen tabletle oynayabilirmiyim diyor bende diyorum valla sofra toplanana kadar yedin yedin yemediğin an aç yatarsın diye

aslında aç bırakacağımdan değilde kuralları öğrensin düzenli bir hayatı olsun

bugün öğle yemeğinden sonra Anneciğim patates salatsı çok güzel olmuş bir tabak daha versene dedi ( daha 1 saat olmamıştı yiyeli ve çok sever

) yinede daha yediğini hazmetmedin açıkmış olman imkansız az sabretmesini öğren biraz vakit geçsin yine veririm dedim

( millet yediremez ben istediği halde vermiyorum sırf midesi genişlemesin diye

zaten şu anda yumurta kadar mideleri var çocukların genişletmenin alemi yok

)
Aradan 2 - 3 saat geçti acıktıysan mercimek çorbası vereyim 1 kase daha dedim yok ben tokum dedi ( o anki açlığı sadece can sıkıntısındandı demekki )
Benim kızkardeşim o konuda hiç öyle değil aksine çocuklar gece 11de kek istiyoruz desinler hemen kalkıp yapar yeterki yesinler diye ama pişince yarım dilim ancak yerler sıcakken sonrada ağızlarına sürmezler ( neymiş keki sıcakken seviyorlarmış soğuduğunda yenmezmiş bayat olurmuş

yani anlıyacağın sadece şımarıklık başka hiç birşey değil

)
Annem hep diyor kızım ablan bak ne güzel her konuda kurallarını koymuş çocuklar hem sakin hemde nerede ne yapmaları gerektiğini biliyorlar sende örnek al diye

tabi o zamanda kızıyor devamlı ablamı bana örnek gösterme benim çocuklarım hashas dediklerini yapmayınca ağlarken morarıyorlar diye ( aslında bariz numara yapıp kardeşimi parmaklarında oynatıyorlar

hani bir film vardı ya yabancı

yaramaz çocuğu çocuk esirgemeden aile alınca kurumdaki bakıcılar dahil balonlar ucurup çocuğun gidişini kutluyorlar okadar yaramaz olduğu için

bizim ikizlerde o hesap

sırf onların yaramazlıkları yüzünden eşinin ailesi hiç bir ortama çağırmıyor onları ama hala ay bizi çekemedikleri için çağırmıyorlar zaten bizde meraklı değildik diye kendilerini kandırıyorlar

)
Hep diyorum Allah yardımcısı olsun çünkü ileride böyle devam ederse cidden çok başı ağrıyacak Allah korusun