• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar cicişler :KK54:bugünde sabah erkenden kalktım sınava gittim :63: şimdi de sınavdan çıktımda evdeyim yattım tv izliyorum :KK53: ama annem tabi yattığımı gördü ya balkonları yıka diye başladı :KK53: pazartesiye kadar kurs yok ondan sonta tam başlıyor hazirana kadar :63: bir de okulda görüyoruz haftada 40 saat ders kursta 22 saat 4 saat de özel ders oldu mu sana haftada 66 saat ders :KK57: halim kalmıcak bu sene :63:

Merhabalar cicişler :KK54:bugünde sabah erkenden kalktım sınava gittim :63: şimdi de sınavdan çıktımda evdeyim yattım tv izliyorum :KK53: ama annem tabi yattığımı gördü ya balkonları yıka diye başladı :KK53: pazartesiye kadar kurs yok ondan sonta tam başlıyor hazirana kadar :63: bir de okulda görüyoruz haftada 40 saat ders kursta 22 saat 4 saat de özel ders oldu mu sana haftada 66 saat ders :KK57: halim kalmıcak bu sene :63:
AY VALLA COK ZOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN BITANEM YAA INSALLAH BU YIL COK YORULCAKSIN AMA KARSILIGINI ALACAKSIN EMINIM

kızlar dıger kızlar telefonum yok hıc benı ozlemedınız mı hııı:KK42: ınsan kkya akın eder dimi:KK55:
OYY KIYAMAM SANA BEN 2 GUNDUR GIREMEDIM CNM SIMDI FIRSATIM OLDU DAHA EV ISLERI DURUYO :))
SEN YENI TELEFINU NASIL BECERDIN COKERTTIN ACABA :))
DAHA SIFIR TLF :))
dünkü menüm
sabah : 2 yumurta lor peyniri çay 2 krep
öğle : tavuk sote
akşam yağsız tavada yarım uskumru yine yağsız tavada soğanları halka halka soteleyip karamelize olmasını bekledim. balıktan çok buna bayıldım. bundan sonra favorimdir kendileri...

su 2,5 litre + 1 mistik çay + 1 kiraz saplı çay
spor maalesef yok bol ev işi

hiç bişeye yetişemiyorum ben yaaa nolacak bu halim benimmm..
AFIYET OLSUN DERYAMM
VALLA BENDE ANCA FIRSAT BULDUM GELDIMM
Öğlenlik domatesli makarnamıda yedim biraz evvel ve Elhamdüllillah doydum :21:
Yarım saat sonrada hazırlanıp kendimi sokağa atarım :KK66:

Önce kızkardeşimde şekersiz kahve keyfi yapacağız sonrada pazarımızı yapıp döneriz Annemle 18:00 gibi :KK66:

AFFIYET OLSUN CECOM SENIN ISVEC NOLDU DEVAM MI

Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil CANIMMM BITANEMM ALLAH BUGUNKU GORUSMENDE KOLAYLIK SAGLASIN
INSALLAH HAYIRLISI ILE BU ISI ALIRSIN
HAYATINDA YENI BI DONEM ACILSIN INSALLAH GUZEL DOSTLUKLAR KURACAGIN IS HAYATINA ATILACAGIN GUZEL BIR YIL OLSUN SENIN ICIN :)

430.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR][/tr][/td][/tr]
[TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

günaydın dostlar. sevgi barış dolu günler diliyorumm

BİR GÜN BİR HİKAYE DİNLEMİŞTİM ZAATTIN BİRİNDEN paylaşmadan geçmimm dedim

bir hoca öğrencilerine her dersin sonunda, birgün eliniz taşa gider kaldırıp atmak istersiniz, sakın o taşı atmayın 1 saniye durun düşünün rabbinize seslenin ve taşı yere bırakın dermiş. her dersin sonunda söylenen bu kelimeleri öğrenciler çok anlamazmış, ama öğüdü akıllarına kazınmış. günlerden birgün o öğrencilerden biri bir sebepten yolda giderken biriyle tartışmış, karşı taraf ana avrat küfür etmiş, tabi edince öğrenci hemen yerden taş almış tam kaldırmış atacakken, hocasının öğüdü gelmiş aklına, hemen o saniye rabbinin sesine kulak vermiş dua edip taşı yere bırakmış. bırakmasıyal sözlü saldırıda bulunan kişi yere yığılmış, kalp krizinden ölmüş. öğrenci şok olmuş. ben bu taşı atsaydım bu ölüme sebep olacaktım demiş. ve hocasının hikayesinden kendine çokkkk ders çıkarmış. ömrü boyunca hep sevmiş sevilmiş o taşa bidaha sarılmamış.

taşa sopaya sarılmak kavga etmek çare değil dostlar. hepimiz sukunette kalmalıyız.
dun biz soz okumustum cok hosuma gitti bi unlu paylasmisti sanirim " Ömrü cephede savaşarak geçmiş bir adam yurtta baris cihanda baris diyorsa vardir bir bildigi" insallah olum haberleri almayiz artik. Aglayan anneleri gormeyiz..

Konuyla alakasi yok ama neslimin yazdigi hikayeyi okuyunca lisedeyken rehberlik ogretmenimden aldigim ders geldi aklima..
Biz ortaokuldan beri ayrilmayan 5 kiz arkadastik. Komik ama simdi sebebini hatirlamiyorum aramiz bozuldu. Selam bile vermz olduk birbirimize. Hep beraber rehber hocamiza gider kitap alir okurduk. O gun bn yanliz gittim hoca eee dedi devamin yokmu alismis bizi 5 kisi gormeye.. Biz artik dost degiliz hocam dedim. Adam sok oldu konu ne dedi bosverin dedim ciktim. Ertesi gun idareden cagiriliyosun dediler gittim bulent hoca diger kizlari toplamis. Aldi bizi karsisina barisin dedi barismayiz dedik hep bir agizdan. Tamam dedi size bi test yapicam bu testin sonunda hala barismak istemiyorsaniz ben pes edecem kabul ettik. Kac tane kus oldugunuz kisi varsa bi posete o sayida buyukce patates koyun dedi yarin kontrol edicem yanima gelin. Patateslerimizle karsisindaydik ertesi gunu. 15 gun boyunca her gittiginiz yere bu patatesleri tasiyacaksiniz dedi hic birakmak yok markete gezmeye okula her yere bunlarla gideceksiniz tamam dedik. İlk bir kac gun zorlanmadim. Sonra yuk olmaya basladi bana o patatesler. Bu yukle gezmek zor gelmeye basladi 15 gun doldu patatesler posetin icinde bozulmus kokuyodu. Gittik bulent hocanin yanina. Nasil dedi kolaymiymis posetle gezmek. İste dedi her kus oldugunuz her dusmanlik beslediginiz insan ruhunuza boyle yuk olur icinizi boyle kokutur. Hammal gibi bu yuku tasimak yerine sevgi icinde guzl guzel gecinmk daha iyi degilmi dedi. Biz baristik o gun. Zaten cok ozlemisiz birbirimizi. O gunden sonra ne zaman birine kizip kinlensem aklima o bozuk patates kokusu geliyor. Gerek yok diyorum icimi kokutup dusmanlik beslemeye ne hali varsa gorsunler..
Ogretmenlik kutsal bir meslek ne guzel seyler kattilar bize..

dun biz soz okumustum cok hosuma gitti bi unlu paylasmisti sanirim " Ömrü cephede savaşarak geçmiş bir adam yurtta baris cihanda baris diyorsa vardir bir bildigi" insallah olum haberleri almayiz artik. Aglayan anneleri gormeyiz..

Konuyla alakasi yok ama neslimin yazdigi hikayeyi okuyunca lisedeyken rehberlik ogretmenimden aldigim ders geldi aklima..
Biz ortaokuldan beri ayrilmayan 5 kiz arkadastik. Komik ama simdi sebebini hatirlamiyorum aramiz bozuldu. Selam bile vermz olduk birbirimize. Hep beraber rehber hocamiza gider kitap alir okurduk. O gun bn yanliz gittim hoca eee dedi devamin yokmu alismis bizi 5 kisi gormeye.. Biz artik dost degiliz hocam dedim. Adam sok oldu konu ne dedi bosverin dedim ciktim. Ertesi gun idareden cagiriliyosun dediler gittim bulent hoca diger kizlari toplamis. Aldi bizi karsisina barisin dedi barismayiz dedik hep bir agizdan. Tamam dedi size bi test yapicam bu testin sonunda hala barismak istemiyorsaniz ben pes edecem kabul ettik. Kac tane kus oldugunuz kisi varsa bi posete o sayida buyukce patates koyun dedi yarin kontrol edicem yanima gelin. Patateslerimizle karsisindaydik ertesi gunu. 15 gun boyunca her gittiginiz yere bu patatesleri tasiyacaksiniz dedi hic birakmak yok markete gezmeye okula her yere bunlarla gideceksiniz tamam dedik. İlk bir kac gun zorlanmadim. Sonra yuk olmaya basladi bana o patatesler. Bu yukle gezmek zor gelmeye basladi 15 gun doldu patatesler posetin icinde bozulmus kokuyodu. Gittik bulent hocanin yanina. Nasil dedi kolaymiymis posetle gezmek. İste dedi her kus oldugunuz her dusmanlik beslediginiz insan ruhunuza boyle yuk olur icinizi boyle kokutur. Hammal gibi bu yuku tasimak yerine sevgi icinde guzl guzel gecinmk daha iyi degilmi dedi. Biz baristik o gun. Zaten cok ozlemisiz birbirimizi. O gunden sonra ne zaman birine kizip kinlensem aklima o bozuk patates kokusu geliyor. Gerek yok diyorum icimi kokutup dusmanlik beslemeye ne hali varsa gorsunler..
SELVOSUM COK GUZEL BI YAZI HERKESE ORNEK OLSUN CNM ICINDE INSAN SEVGISI KALANLARA IYI OLUR BU GERCEKTEN ORNEK ALMAK LAZIMMM

[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrr :21:

Çok şükür bugünüde kaçamaksız ve çok rahat bitirdim inşallah karşılığınıda alırım :KK66:
Umarım bundan sonrada her günüm aynı şekilde geçerde şu bir türlü kendini göstermeyen 99u tez zamanda görürüm :KK53:

Bugün yediklerimide paylaşayım;

Sabah; 4 -5 tane minik nektarinlerden ( hani şu erikten az büyük olanlardan )
Öğlen; 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak patates salatası ( özlemişim )
Akşam; 1 ufak kase Patates salatası ( saat 17:00de yedim )

20:00 gibide şekersiz sütsüz nescafemi içtim ve cidden patates yememe rağmen hiç acıkmadım :21:

Yemek konusunda bende katıyım :KK53: Sofra kurulduğunda bazen tabletle oynayabilirmiyim diyor bende diyorum valla sofra toplanana kadar yedin yedin yemediğin an aç yatarsın diye :KK48: aslında aç bırakacağımdan değilde kuralları öğrensin düzenli bir hayatı olsun :KK66: bugün öğle yemeğinden sonra Anneciğim patates salatsı çok güzel olmuş bir tabak daha versene dedi ( daha 1 saat olmamıştı yiyeli ve çok sever :KK16: ) yinede daha yediğini hazmetmedin açıkmış olman imkansız az sabretmesini öğren biraz vakit geçsin yine veririm dedim :KK48: ( millet yediremez ben istediği halde vermiyorum sırf midesi genişlemesin diye :KK66: zaten şu anda yumurta kadar mideleri var çocukların genişletmenin alemi yok :KK66: )
Aradan 2 - 3 saat geçti acıktıysan mercimek çorbası vereyim 1 kase daha dedim yok ben tokum dedi ( o anki açlığı sadece can sıkıntısındandı demekki )

Benim kızkardeşim o konuda hiç öyle değil aksine çocuklar gece 11de kek istiyoruz desinler hemen kalkıp yapar yeterki yesinler diye ama pişince yarım dilim ancak yerler sıcakken sonrada ağızlarına sürmezler ( neymiş keki sıcakken seviyorlarmış soğuduğunda yenmezmiş bayat olurmuş :KK67: yani anlıyacağın sadece şımarıklık başka hiç birşey değil :KK67: )
Annem hep diyor kızım ablan bak ne güzel her konuda kurallarını koymuş çocuklar hem sakin hemde nerede ne yapmaları gerektiğini biliyorlar sende örnek al diye :KK48: tabi o zamanda kızıyor devamlı ablamı bana örnek gösterme benim çocuklarım hashas dediklerini yapmayınca ağlarken morarıyorlar diye ( aslında bariz numara yapıp kardeşimi parmaklarında oynatıyorlar :KK57: hani bir film vardı ya yabancı :KK48: yaramaz çocuğu çocuk esirgemeden aile alınca kurumdaki bakıcılar dahil balonlar ucurup çocuğun gidişini kutluyorlar okadar yaramaz olduğu için :KK48: bizim ikizlerde o hesap :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sırf onların yaramazlıkları yüzünden eşinin ailesi hiç bir ortama çağırmıyor onları ama hala ay bizi çekemedikleri için çağırmıyorlar zaten bizde meraklı değildik diye kendilerini kandırıyorlar :KK70: )
Hep diyorum Allah yardımcısı olsun çünkü ileride böyle devam ederse cidden çok başı ağrıyacak Allah korusun o_O
AY SEN ALMAN DISIPLINI UYGULADIN AMA COK DOGRU YAPIYOSUN INSALLAH BENDE EN YAKIN ZAMANDA TAM UYGULAYABILRIIM CNM MASALLAH SANA
pazartesi menü
sabah karatay
öğle zeytinyağlı patlıcan
akşam 1 kase domates çorba,1 adet biber dolma
3 lt su
spor yok
AFIYET OLSUN CNM
salı menü
sabah karatay kahvaltısı
akşam:1 adet lahmacun,1 kaşık kısır ,1 kaşık rus salatası
3,5 lt su
45 dk persian zumba
OHH PERSIAN ZUMBA DEMEK NE GUZEL AFIYET OLSUN
iyi akşamlar kızlar bugün kabus gibi bir gün geçirdim ama diyorum sanırım Rabbim beni sınıyor şükret bülbül mükafatını alacaksın. yarın adanaya gidicem mülakat için buyüzden nerdeyse bir haftadır kendimi koruyorum aman iş yapmayım aman ağır kaldırmayım da rahatsızlığım tetiklenmesin diye bu sabah bir uyandım ağrı içindeyim omuzlarım boynum sol elimin son üç parmağını hissetmiyodum akşama kadar yok kremler yok ilaçlar en azından elim açıldı çok korkuyorum bu mulakatı kazansamda yakamı bırakmıycak bu ağrılar yüzünden annem bir şansını dene olmazsa dondurursun diyor iki yıldır sırf buyüzden evdeyim çünkü. ah kızlar sizde olmasanız kime açıcam ben dertlerimi. iyi dileklerinizi benden eksik etmeyin kızlar ve tabi dualarınızıda alnımın akıyla halledeyim yarınıda
CANIM ALLAH SIFA VERSIN BITANEMM KOTU DUSUNME HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH
bu arada çok mahcubum @gel_pcpc ve diğer takım arkadaşlarım menü listesini yapıcağımı söylemiştim ama fırsatım olmadı kusuruma bakmayın :oops:
YOK BITANEM ONEMLI DEGIL NASILSA DAHA BURADASIN DAHA COOOKK YAPARSIN :))
bugünün menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: 3-4 beypazarı kurusu
akşam: yoğurt çorbası, bulgur pilavı, turşu, salata
su: 3 lt
AFIYET OLSUN CNM
günaydın dostlar. sevgi barış dolu günler diliyorumm

BİR GÜN BİR HİKAYE DİNLEMİŞTİM ZAATTIN BİRİNDEN paylaşmadan geçmimm dedim

bir hoca öğrencilerine her dersin sonunda, birgün eliniz taşa gider kaldırıp atmak istersiniz, sakın o taşı atmayın 1 saniye durun düşünün rabbinize seslenin ve taşı yere bırakın dermiş. her dersin sonunda söylenen bu kelimeleri öğrenciler çok anlamazmış, ama öğüdü akıllarına kazınmış. günlerden birgün o öğrencilerden biri bir sebepten yolda giderken biriyle tartışmış, karşı taraf ana avrat küfür etmiş, tabi edince öğrenci hemen yerden taş almış tam kaldırmış atacakken, hocasının öğüdü gelmiş aklına, hemen o saniye rabbinin sesine kulak vermiş dua edip taşı yere bırakmış. bırakmasıyal sözlü saldırıda bulunan kişi yere yığılmış, kalp krizinden ölmüş. öğrenci şok olmuş. ben bu taşı atsaydım bu ölüme sebep olacaktım demiş. ve hocasının hikayesinden kendine çokkkk ders çıkarmış. ömrü boyunca hep sevmiş sevilmiş o taşa bidaha sarılmamış.

taşa sopaya sarılmak kavga etmek çare değil dostlar. hepimiz sukunette kalmalıyız.
COK BEGENDIM NESLIMM

[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR]

ay bu hıkayeye bayıldım ne kadar doğru. bir benzerinide ben dinlemiştim
e ozaman mevlana yakışır bunca guzel sohbete..
hz.mevlana.webp

OYY KIYAMAM SANA BEN 2 GUNDUR GIREMEDIM CNM SIMDI FIRSATIM OLDU DAHA EV ISLERI DURUYO :))
SEN YENI TELEFINU NASIL BECERDIN COKERTTIN ACABA :))
DAHA SIFIR TLF :))

AFIYET OLSUN DERYAMM
VALLA BENDE ANCA FIRSAT BULDUM GELDIMM

AFFIYET OLSUN CECOM SENIN ISVEC NOLDU DEVAM MI
haoahaha ya manyaklık parayla mı pcpc'im... oyle boyle yaptım cokerttım:KK54::KK53:

iyibir öğretmen topluma yararlı bireyler yetiştirebiliyor işte.ne kadar öngörüsü yüksek bir öğretmenmiş ve sen de bundan alman gereken dersi ne güzel almışsın

Eki Görüntüle 1627549
:KK9::KK9:

Eki Görüntüle 1627549
cok guzel neslimmm :)

iyibir öğretmen topluma yararlı bireyler yetiştirebiliyor işte.ne kadar öngörüsü yüksek bir öğretmenmiş ve sen de bundan alman gereken dersi ne güzel almışsın

:KK9::KK9:
cok iyi bi adamdi annemlere gittigimde bi ziyaretine gitcem aklima gelmisken

Back
X