- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
derdin varsa hala ozelden yazOncelikle ilk msjinda listeyi verip en az olan uye yapacak gibi bi cumle kullanman cok yanlisti vekil olarak. O yuzden onemsemeyip cvp bile vermedim o gun bugunse yazdigini begendim bile ki orda niye ismimi yazdigini biliyorum kaptanla gorutukten sonra..
Seninle yasadigim tartismadan sonra beni gormezden gelip he he diyip gecmen gerek bunu yazmayip hala devam ediyosun. Burda bi arkadas senin ilk msjda beni kastedip isim yazmamana cok sasirmis ozelden sordu diger ortamda ozelden yazanlara cvp vermeyip engelledim su gun sen bu olayi uzatmasan burdaki arkadasada burdan cvp vermezdim
Evt arkadaslar pcpc ile aramda diger ortamda bi tartisma huzursuzluk oldu nedeni sehit haberlerinden sonra onun bazi cumleleri kullanmasi idi ki bende hdpli oldugunu bildigim icin tartistim niyeti iyidir kotudur sudur budur asla dusunmedim arkasindanda insanligina falan asla laf etmedim tartistigimiz konu hdp-sehitler konusuydu. Iki devlet karsilikli savasir onlar hicbisey pcpc zaten huzursuzluk karsilikli savassalardan cikti...herkes inandigi dogrular degerler cercevesinde yasar benim ve herkesin yaptigi gibi.. Burda goruyorumki bu durum devam edecek rahatsiz etmeye veya edilmeye kimsenin hakki yok en iyisi hesabin aktifliginide kapatip gitmek diger ortamdan yaptigim gibi. Sosyal ortamda cnmlar cicimler bebegimler askimlar....gercekten gozumde bi samimiyetiniz vardi bu yok oldu bu olayla beraber yusuf yusuf olanlar hicbi yazdiginizi pcpc ye gondermedim gondermicemde sadece benim gozumde ne oldugunuz belli ki buda cok onemli bisey degil aslinda cok onemli birisi degilim.
Koalisyonlar:) agiz aramalar , ikiyuzlulukler, uzerine vazife olmayanlar..kanli canli tanistigim insanlarla yasayacagim bes yillik tecrubeyi yasattiniz saolun
Ayrica kaptanin kisisel rahatsizliginda diger ortamda 24 saate 20 saat aktiftiniz ve buralar bombostu nedense kimsecikler yoktu... Ve eminim ben cikinca degerli degil DEPdegerli olacak buralar ( bunuda kaptanla paylasmistim o zamanlar yeni bi dusunce , bu olaylardan sonra edindigim bi dusunce degil)
Kaptanim senin asiri israrin olmasa zaten burdanda cikacaktim ve suan en sagliklisi bu
Herkes Allah a emanet olsun
Hosgeldjn eskilerdnmisin?günaydıınn uzuuuunca bı aradan sonra yıne geldımm:) yaından ıtıbren menuler ve guncel kılomu paylasacagımm:) nsılsınız bakalım
oyyy manti makarnaaaaönce eksik menüleri tamamlıyayım. çok boşum var
perşembe
sabah: 2 yumurta peynir ve domates dukan bazlama
öğle : yoğurt ve sulu köfte
akşam : balık ve soğan
cuma :
sabah : 1 yumurtadan omlet ( kuru domatesli ) kahvaltılık sos, domates salatalık peynir 2 zeytin
öğle : yoğurtlu kuru biber kavurması, tavuk çorbası
akşam : domates salatalık peynir çay (kahvaltı gibi geçiştirdik)
cumartesi
sabah : yumurta, peynir, 2 zeytin yeşilçay
öğle : dukan mantı yoğurtlu
akşam : hindi yahni ve yoğurt
pazar
sabah : domates salatalık, dukan kek ve çikooooooo
öğle : kepekli makarna ve yoğurt
akşam : az balık ve salata
:) valla yazcaklarmi unuttm son mesajlardan dolayi
bişi olmaz selvoşum olur arada böle şeyler. eee iznemi ayrıldın sen neler yapıyorsun kilo alıp gelmeyesinTakim yok olup gitcek bu gidisle
ok cnm ayrica Dogru yazmissin@gel_pcpc canım şimdi geliyo menüler . Bundan sonra her gün bi önceki günün menüsünü yazıcam İnşallah. Kilo hedefimi yazdım doğru yapmışmıyım?
afiet olsun cnmCumartesi menüm:
Sabah:2 dilim beyaz ekmek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Öğlen: 5-6 kaşık sebze yemeği, salatalık, domates
Akşam: öğlenin aynısı
gayet guzel afiyet olsunPazar menüm:
Sabah: 1 katı yumurta
Öğlen: 5 küçük ızgara köfte, 2 orta boy fırında baharatlı patates, ayran
Akşam: 3-4 tane taze ceviz
ben karatay yapmistim cnm bize cok uygun ama iyice arastir sevgiliYarından itibaren artık tam bi diyet uygulamak istiyorum, İnşallah. Akşam inceleyip birini seçicem.
Oyyy oyyyy tam kapışma haftası regl mi olunur yaaaaaaaa
regl mi olddun :) sansa bak ama unutma metabolizman hizlancak bunu firsata cevirr :)Oyyy oyyyy tam kapışma haftası regl mi olunur yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?