ben zaten ona yakın bişiyler verdimmmreglken 1 kilo 100 gr verdigimi biliriim :))
Çok sağol. İnşallah , canımİki takim arasinda eslesme oldu canim yaris icinde yaris gibi dusun. Hem takim olarak yarisiosun hem birysel olarak :) ben bunu anladim.ya yanlis anladiysamistedigin kadar soru sorabilirsin birgun sorulara cevap verdigin gunlerde gelicek
valla senden bekliyoru^m bol eksi canimm iyi yolculuklar simdiden bol dinlenmeler gezmeler tadini cikar :)Yarin ankaraya gidiuorum neslim. Sonra bayram okul telasi 2 hafta izin aldim. Diyetimi birakmiyorum tabiki. Bol eksiyle gelicem insallah :)
tum yazmak istediklerimi yazmissin deryammm
ay sen don sana en zorlu rakibi veririiz 14, takimdan :))
eger benim gibi cok heves etiysen basla 90 gune sonra nasilsa sikilacaksin :)) karataya baslarsin arkasindan :)Kitabı okudum ve çox hoşuma gitti ama 90 günlük diyetle arasında kaldım
ayy ben izleyip stress oluyorum o kizlar kadar zayif olsam mumya ya donerim :))İste benim stilim basliyorizleyip bende sizin gibi citir olcam diyorum hergun izleyin izleyin iyi motive olursunuz
estagfurullah bitanem tabi ki sen soru soracaksin bizde cevaplicaz askolsun asla oyle dusunme hepimiz ilk geldigimiz zamanlar soru sordukKızlar, bu eşleşme ne? Yarışıyomusunuz? Biliyorum çox soru soruyorum ama beni mazur görün malum yeniyim
masallah saana Allah nazarlardan saklasin :))Basladigim.hafta kilo vermey basladim ben. Ustelik hic sabit kaldigim hafta olmadi. Ama sporumu hic aksatmadim 22 kilonun 14 unu karatayla verdim
Dedin dedincanımm yaaaa yoğunluktan sana hoş geldin dedim mi unuttum valla
aminniradeeeee azim farkı canım o. senin sporun düzenin harika tez zamanda kavuş istediğin kiloya inşallah
vay masallah aslanim benimm :))ben zaten ona yakın bişiyler verdimmmbirinciyim diyoz herhalde sevgili 14. takım kaptanı gaz veren nesliii
ama şimdi artıya dönerse durum vahimmmm
aslanım ben dimiiiiiiiaminn
vay masallah aslanim benimm :))
benim meshur lafim var yaa :)aslanım ben dimiiiiiii
Çok isterim, yarışlar hep motive edici oluyovalla senden bekliyoru^m bol eksi canimm iyi yolculuklar simdiden bol dinlenmeler gezmeler tadini cikar :)
bide ben dogurduktan sonra daha mezun olamadiysan benle de eslesirsin :)) ay cok heyecanlii :))
eger benim gibi cok heves etiysen basla 90 gune sonra nasilsa sikilacaksin :)) karataya baslarsin arkasindan :)
bende surekli diyet degistirip hep karatay teyzeme donus yapiyorum da :)
ayy ben izleyip stress oluyorum o kizlar kadar zayif olsam mumya ya donerim :))
estagfurullah bitanem tabi ki sen soru soracaksin bizde cevaplicaz askolsun asla oyle dusunme hepimiz ilk geldigimiz zamanlar soru sorduk
eslesmeye gelecek olursak bizim kardes takimlarimiz var 3, takim 14, takim gibi
suanda sevgiliRengarenkNesli nin takimi olan 14, takimla ben ve 45derya45 yarisiyoruz onun 2 uyesi ile eger istersen bu hafta cuma gunu seni de eslestiririz karsilikli Tatli Tatli atisip motive oluyoruz
birbrimizin menulerini sporlarini takip ediyoruz :)
masallah saana Allah nazarlardan saklasin :))
AYNEN CANIM ok cumaya seni de eklerizÇok isterim, yarışlar hep motive edici oluyo
benim meshur lafim var yaa :)
ASLANSIN KAPLANSIN YAPARSIN :))
hahahahaha az once bende aklimdan onu geciriyodumm :)))
aksama ne yemek var dukan amcanin menusunden :)heee biliyom o lafı diye diye oldummm
yemek yokkkk yaaaa.. bakıcaz artık bişeyler.... balık var aslında yanımda şimdi onu yicem akşamada yoğurt yer bastırırım diyorum...aksama ne yemek var dukan amcanin menusunden :)
ya balik ile yogurt hakkinda bi soylenti var ya acaba kotu olmasinyemek yokkkk yaaaa.. bakıcaz artık bişeyler.... balık var aslında yanımda şimdi onu yicem akşamada yoğurt yer bastırırım diyorum...
Beraber ulascaz deryam birakmam pesiniiradeeeee azim farkı canım o. senin sporun düzenin harika tez zamanda kavuş istediğin kiloya inşallah
eksideyim zaten suan +1 ile donsem.bile ankaradan hemen toparlarim planimi yaptim bilevalla senden bekliyoru^m bol eksi canimm iyi yolculuklar simdiden bol dinlenmeler gezmeler tadini cikar :)
bide ben dogurduktan sonra daha mezun olamadiysan benle de eslesirsin :)) ay cok heyecanlii :))
eger benim gibi cok heves etiysen basla 90 gune sonra nasilsa sikilacaksin :)) karataya baslarsin arkasindan :)
bende surekli diyet degistirip hep karatay teyzeme donus yapiyorum da :)
ayy ben izleyip stress oluyorum o kizlar kadar zayif olsam mumya ya donerim :))
estagfurullah bitanem tabi ki sen soru soracaksin bizde cevaplicaz askolsun asla oyle dusunme hepimiz ilk geldigimiz zamanlar soru sorduk
eslesmeye gelecek olursak bizim kardes takimlarimiz var 3, takim 14, takim gibi
suanda sevgiliRengarenkNesli nin takimi olan 14, takimla ben ve 45derya45 yarisiyoruz onun 2 uyesi ile eger istersen bu hafta cuma gunu seni de eslestiririz karsilikli Tatli Tatli atisip motive oluyoruz
birbrimizin menulerini sporlarini takip ediyoruz :)
masallah saana Allah nazarlardan saklasin :))
tum dukancilar mistik iciyor nurammm odem atiomus her aksam.iciyorumbende camasirlari bitirdim bi yandan mistik cayimi yudumluyorum keyifle kulaklarin cinlasinSelvos88 o da seviyodu bu cayii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?