Herkese iyi haftalar dilerim canlarım umarım herkes iyidirDünkü menümü paylaşayım,
Sabah domatesli peynirli omlet ile kk kahvatltısı ama tıka basa yedim sarıyerde kahvaltıya gittik o manzaraya bakınca bile iştahı açılıyor insanıntek kaçamağım çikolatalı kruvasan oldu kahvaltıda
Öğle 1/2 kase kabak çekirdeği
Ara 1 avuç ceviz badem
Akşam 1 porsiyon urfa kebap, 2 sıkım çiğköfte, ayran
Tünaydınlarrr :))günaydın 6. takımın melekleri
Sağol canımafiye olsun canımmm
Ben msj sayısı belirtilirken bu yuzden alacağım sarı Kartı almadan gecmıs haftadaki birinciliğimde geri veriyorum demiştim gözden kaçmış sanırım, Derya ya yardımcı olma acısından anca kendimi yürütürüm listede gecen hafta yaptıgım gibiyeni listemiz Hazir bu hafta eger bir mazereti yoksabattaniye1 ye emanet
hosgeldin arkadasim sen burdan izinli mi gittin takima tekrar dondun yarismaya gircen migünaydıınn uzuuuunca bı aradan sonra yıne geldımm:) yaından ıtıbren menuler ve guncel kılomu paylasacagımm:) nsılsınız bakalım
istee buuu :))) git bunu 14, takimda da yaz :)daha eşleşmeden onu geçirmiştim içimden, kestirmiştim gözümeeee. şans bu ya işte neslimde onu uygun görmüş... ezip geçicemmmmm
ay bu ne hersey dukan mamulleri insan Boyle gorunce de heeves ediyo hee :) afiyet olsunnönce eksik menüleri tamamlıyayım. çok boşum var
perşembe
sabah: 2 yumurta peynir ve domates dukan bazlama
öğle : yoğurt ve sulu köfte
akşam : balık ve soğan
cuma :
sabah : 1 yumurtadan omlet ( kuru domatesli ) kahvaltılık sos, domates salatalık peynir 2 zeytin
öğle : yoğurtlu kuru biber kavurması, tavuk çorbası
akşam : domates salatalık peynir çay (kahvaltı gibi geçiştirdik)
cumartesi
sabah : yumurta, peynir, 2 zeytin yeşilçay
öğle : dukan mantı yoğurtlu
akşam : hindi yahni ve yoğurt
pazar
sabah : domates salatalık, dukan kek ve çikooooooo
öğle : kepekli makarna ve yoğurt
akşam : az balık ve salata
ohh afiyet olsun cnmmm yarasin bebise :))Herkese iyi haftalar dilerim canlarım umarım herkes iyidirDünkü menümü paylaşayım,
Sabah domatesli peynirli omlet ile kk kahvatltısı ama tıka basa yedim sarıyerde kahvaltıya gittik o manzaraya bakınca bile iştahı açılıyor insanıntek kaçamağım çikolatalı kruvasan oldu kahvaltıda
Öğle 1/2 kase kabak çekirdeği
Ara 1 avuç ceviz badem
Akşam 1 porsiyon urfa kebap, 2 sıkım çiğköfte, ayran
Hoşgeldin kırmızı ayakkabılıgünaydıınn uzuuuunca bı aradan sonra yıne geldımm:) yaından ıtıbren menuler ve guncel kılomu paylasacagımm:) nsılsınız bakalım
yoo sadece kaptan gittikten sonra koydugumuz kurallarda mesaj sayisi az olan 1 haftaligina tabloyu yapacak demistik sari kart kirmizi kart olayi kaptan donunce yine devam edilirBen msj sayısı belirtilirken bu yuzden alacağım sarı Kartı almadan gecmıs haftadaki birinciliğimde geri veriyorum demiştim gözden kaçmış sanırım, Derya ya yardımcı olma acısından anca kendimi yürütürüm listede gecen hafta yaptıgım gibi
Listeyi yapmak sorun degil ama cezayı hakeden yapar ki kaptan tablo cezasınıda desteklemediğini söyledi senin bilgin yok sanırım, kendiminkini Yaparım kendiminkini girerken o an tamam olan menülerini gördüğümün arkadaşlarınki yapabılırım elime yapışmaz, ayrıca kural var ceza var niye ödüllendirme yok sarı kart kırmızı kart kaptanın varlığıyla var olmuyo sadeceyoo sadece kaptan gittikten sonra koydugumuz kurallarda mesaj sayisi az olan 1 haftaligina tabloyu yapacak demistik sari kart kirmizi kart olayi kaptan donunce yine devam edilir
ama yapmak istemiyosan zorlayamam sadece kurallar geregi sana kalmisti
yoo sadece kaptan gittikten sonra koydugumuz kurallarda mesaj sayisi az olan 1 haftaligina tabloyu yapacak demistik sari kart kirmizi kart olayi kaptan donunce yine devam edilir
ama yapmak istemiyosan zorlayamam sadece kurallar geregi sana kalmisti
ben de yardım ederim menulere kızlar, fatom sen denk geleni doldur.. banumdan emanet nasılsa, elden geleni yapayım verin bakem listeyiiListeyi yapmak sorun degil ama cezayı hakeden yapar ki kaptan tablo cezasınıda desteklemediğini söyledi senin bilgin yok sanırım, kendiminkini Yaparım kendiminkini girerken o an tamam olan menülerini gördüğümün arkadaşlarınki yapabılırım elime yapışmaz, ayrıca kural var ceza var niye ödüllendirme yok sarı kart kırmızı kart kaptanın varlığıyla var olmuyo sadece
canim benim menu yapmak sorun degil zaten sadece gecen haftalarda kararlar alindi ki o zaman sordum ben yine o nedenle yazdim zaten yapmak istenmiyosa da zorla yaptiramamben de yardım ederim menulere kızlar, fatom sen denk geleni doldur.. banumdan emanet nasılsa, elden geleni yapayım verin bakem listeyii
Listeyi yapmak sorun degil ama cezayı hakeden yapar ki kaptan tablo cezasınıda desteklemediğini söyledi senin bilgin yok sanırım, kendiminkini Yaparım kendiminkini girerken o an tamam olan menülerini gördüğümün arkadaşlarınki yapabılırım elime yapışmaz, ayrıca kural var ceza var niye ödüllendirme yok sarı kart kırmızı kart kaptanın varlığıyla var olmuyo sadece
kizlar adi eksik olan varsa yazsin lutfen ekleyeyimm6, Takim Eylul Ayi Kilo Hedefi
ange_angel 59,6-------
45derya45 79,1 ---------
baldandane 87 ----------
battaniye1 71,5---------
bülbül-e bismil 83,4---------
gel_pcpc 88,5-------- 87
selvoss 73-------
miss_wong 74-------
oynakbasi 102,4----------
sena_sevval 52,5---------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?