- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
bravo sana prenses bide ogun arasi leptin calistiriyo musun kac saat var ogunlerinin arasinda dayanabiliyo musunÇok sağol, canım. O zaman en iyisi senin dediğin gibi ceviz, peynir falan. Şimdiden taze cevizi ayıklayıp yarına hazırlarım.
Ben bi bakarım face ten bulursam paylaşırım burdaface ten bulmus tarifi ben Google dan bulamadim :)
ay cok iyi olur cnm :) tesekkurlerBen bi bakarım face ten bulursam paylaşırım burda
Okulum öğlen onun için sabahı saat 10:30 gibi yedim. Sabah dedim de hatırladım derse gitmeden önce 1/3 muz yedim ki, çok acıkmayayım, unutmuşum yazmayı, muzu 13:30 gibi yedim ama akşam biraz geç oldu 20:30 gibi . Aslında normalde zor olmaz ama derste ben hep çabuk acıkırımbravo sana prenses bide ogun arasi leptin calistiriyo musun kac saat var ogunlerinin arasinda dayanabiliyo musun
yo ilk zamanlar 3 ogun yersin alisana kadar ama madem okulun ogle Zamani sabah iyi tam bir karatay kahvaltiisi yapabilirsin aslindaaOkulum öğlen onun için sabahı saat 10:30 gibi yedim. Sabah dedim de hatırladım derse gitmeden önce 1/3 muz yedim ki, çok acıkmayayım, unutmuşum yazmayı, muzu 13:30 gibi yedim ama akşam biraz geç oldu 20:30 gibi . Aslında normalde zor olmaz ama derste ben hep çabuk acıkırım. Olsun alışacağız artık .
Haklısın, canım en geç 7,8 de yemeliyiz ama dersim 7:30 bitiyo ve 8 gibi evde oluyorum o yüzden. Acilen bi çare bulursam iyi olacak.yo ilk zamanlar 3 ogun yersin alisana kadar ama madem okulun ogle Zamani sabah iyi tam bir karatay kahvaltiisi yapabilirsin aslindaa
ogle vakti de 1 meyve ve yogurt yada sut ayran icersinn ohh miss
birde aksamlari en gec 7 de yemeye Calis ben 5 ten sonra bisey yemezdim cogu zaman diyet yaptigim ara cidden cok etki ediyo hem daha hafif uyaniyosun Hemde mideni terbiye ediyosun (cunku ben baya can sikintisindan yemege sarmistim hep)
yani yavas yavas ogrendikce alistikca yapacaksin :)
hahahah gelmesin senin kuzenler vallaaa
höşmerimi pek kimse bilmez kuzum yaaa offff dukana uygun varmıdır bi araştırım... her hafta öğlen yemeğinde geliyor haftalardır geri gönderiyorum.
Kızlaaaar sonunda geldim. Dersdeydim yazamadım
Bugünkü menüm:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar peynir, 10 zeytin, 5 taze ceviz
Öğlen: 2 ikram (okuldaydım yanıma da bi şey alamadım mecburen yedim)
Akşam: 2 köfte ( 150 gr kadar) , 1 salatalık, 1 domates, 1 bardak ayran
Selam güzeller modemde sıkıntı var PC telefon hepsi coktu neyse ki bugun geldi telefonum. Buradan ayrı kalmaktan nefret ediyorum cok özledim sizi kizcelerim
Azcik geçmişe göz gezdireyim
olsun canim yazman iyi oldu bugunde baslarsin guzel guzel afiyet olsun yaramasin yediklerin :)
afiyet olsun cnm patates fazla olmus sanki :)
anaammm hem guzel hem cok tehlikeli :))
ama sen guzel bi cozum bulmussun bakalimm uygulayabilcen mi :)
bari cumaya kadar bekle :)
sana gelirlerse de heo dukan ikramlari yap azicik saglikli beslensinler :)
himmm face yok bende ama ilk isim nette arastircam ben patlican asigi oldugum icin her sekilde her turlu yerim affetmem patlicani
esim hic sevmez askerde cok yedirmisler
oglum da esim giibi zorla cocuga patlican aski asilamaya calisiyorum ama olmuyo tabi pes etmek yok :))
hg bitanemm nasilsin iyi misin keyifler yerinde mi bakalimm
yok cnm benim estagfurullah sadece ben mi atladim onu merak ettim sanirim senin hafta sonu menunu pazartesi sandimm :)
ayrica bugun toparlarsin insallah :)
afiyet olsun kuzum bide hafif spor eklesen tadindan yenmez
su da bol bol icmeyi ihmal etme :)
hg bitanemm
gozumuz yollarda kaldi :)
yok yok sen dunku menuden itibaren yaz canimm :)
@gel_pcpc canım iyiyim . Sen nasılsın? Şimdi sporumu yaptım, 45 dakika hulahoop çevirdim. Eskiden 2 saat yapardım ama şimdi birdenbire o kadar iyi olmaz diye düşüdüm azar azar çoğaltırım.
Kızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm
Çokkkk aç olmazsam yemiyorum öyle şeyler oturup salata yiyorum onlar hamburger ve gözleme menüleri götürürken
Bende höşmerime bayılırım. Bursa civarında çok yapılır ama bizde her sütün kaymağıyla mutlaka yaparız baya güzel valla
Aaa sende mi ygs ye hazırlanıyorsun kuzum
Ohhh öğlen olmasa 10 numara 5 yıldız valla. Bu arada demir eksikliğin varsa yemekle süt ve süt ürünleri ya da çay kahve içme canım bemim. Benim demir yerlerde resmen karatay 50 olursa harika olur diyor benimkisi 1 lerdeçay kahve içmeye bayılırım ayrıca yoğurt süt o yüzden sürekli hap kullanıyorum
Hoşgeldin bülbülüm çok özlemişim seniii
Valla bende patlıcan ve fasulye aşığıyım. Her hafta mutlaka yerim. Zaten tam bir sebzeciyim. Pırasa hariç hepsini yerimm
Ohh ohh maşallah hulahopu hiç çeviremem hemen düşer
Bende öğlen okulda kalıcaksam yanıma meyve peynir zeytin ceviz fındık fıstık falan alırdım. Ama @gel_pcpc ninde dediği gibi eğer her gün yemiceksen çokda kasmaa gerek yok bence
Doğru vallaha. Ben sadece içine kaşar yerine domates peynir koydum diğerinede sucukla domates baya güzel oldu
Hosbuldum tatlımm bende cok özledimHoşgeldin bülbülüm çok özlemişim seniii
damlam hoşgeldin bitanem. tebrik ederim yeni kariyerini tekrarGünaydın güzellerim gününüz güzel gecsin bool eksili sıfır kaçamaklı.şimdiii spor zamanı metabolizmamı bir dürteyim
seni face de nasıl bulucaz özelden bana yazarsan sevinirim canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Dün akşam fırsat bulupta uğrayamadımÇok meşguldüm çoook
Malum 90 gün diyetini yapıyorum ve facede bununla ilgili grup kurdumhem bizim takımdaki arkadaşlarla daha rahat o diyetle ilgili iletişime geçebilelim hemde başkalarınada katkımız olsun istedim Sağ olsun Fıstık Adayları bana çok destek oldular Ben Çıban başı onlarda çıban yardımcıları olarak başkalarınada faydamız olsun dedik
Şükür dünüde hasarsız liste dışına çıkmadan atlattım
Allahın izniylede cuma çok güzel bir rakam göreceğimi umuyorum
Birazdan kahvaltımı hafifce yapayım ( bugün Meyve / sebzede oluyormuş / günüm)
Bİr iki saat sonrada keyif kahvemi içer küçük kuzumla kendimi pazara atarımUzun zamandır bizim buranın sosyete pazarına gitmemiştim, hem yürümüş olurum hemde dönüşü kuzuyu parkta eğlendiririm Yani anlıyacağınız bugünde Oynakbaşı yollarda havalar soğmak üzere son günlerin tadını çıkartayım ki daha sonra nasılsa evde sporumu yapmak zorunda kalacağım
Yok canım facedeAslında aklımda yoktu öyle birşey hatta bir grup vardı onu takip edeyim dedim ( bu diyetle ilgili tek gruptu zaten ) Admin evet çok güzel kilolar vermiş ama soru sorana, paylaşımı ona danışmadan yapana hatta ve hatta sadece okuyanlara bile fırça atan bir hatun
Geçen gece en tatlı halimle bak size zorluk oluyor acaba yemekleri gününe uygun albümlere mı atsak deme gafletinde buldundum hatun kendi kendine; yok buradakilere iyilik yaramaz, işte eskiden bir ara öyle yapmıştım biri bile Allah razı olsun demedi, yok efendim bana sanki paramı veriyorlar da uğraşacağım, başkası olsa çeker gider de işte ben insanlığımdan buradan falan yazdı cevap olarak
İçimden ulen bumu insanlık önüne gelene fırça atıp sonra kimse Allah razı olsun demiyor bana diye trip atmakmı
Benide iki kere tersleyince 3 günlük üyelik maceram orada son buldu ve madem öyle bende bu işi kendim yaparım olması gerektiği gibi dedim ve arkadaşlarında gazıyla açtım grubuBelki sadece ilk zamanlar 10 kişi oluruz ama zaten popüler olalım herkes grubu konuşsun diye yola çıkmadık
Canım KKdada bu diyetle ilgili topik var ama eğer istersen facede bul beni :) 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz adı altında geçiyoruzkapalı grup yani senin yazdıklarını arkadaşlarından gören olmaz erkek sinek dahi kabul etmiyoruz yani gayet rahat bir ortam olacağını umuyorum
düzenli katılım da ancak bu kadar oluyo işte.evime geçmeden işim bitmeyecek burda anlaşılanbende seni canim benim madem mazeretin vardi tabi ki yardimci olucam
ama bu hafta bi bahanen kalmadi duzenli katilim ve motivasyon bekliyorum senden ona gore :))
bitterdi bitanem :))
o zamann sen cuma gunleri kilo bildirim altina adimi etiketle ben eklerim bitanem seni :)
ok bitanem o zaman sen tam donene kadar listeden adini cikarcam donunce eklerim yine olur mu :)
oh oh ne guzel kizin da iltifatlara baslamis insallah 42 40 bedenleri de gorceksin canim benim masallah sana
ayakkabida cidden cook pahali :)
ohhh sonunda bitti demek insallah hemen birikmez tekrar :))
ellerinize saglik bitanemm
bende dun esim evdeyken koltuklari yemek masasini cektirdim bende supurdum sildim
iyi bi temizlik yaptim iyi oldu :))
hoşgeldingünaydıınn uzuuuunca bı aradan sonra yıne geldımm:) yaından ıtıbren menuler ve guncel kılomu paylasacagımm:) nsılsınız bakalım
sana güveniyoruz hadi bakalım. yapamayacağın şey yok senindaha eşleşmeden onu geçirmiştim içimden, kestirmiştim gözümeeee. şans bu ya işte neslimde onu uygun görmüş... ezip geçicemmmmm
@gel_pcpc şimdi bu kilo benim eylül ayının başındaki kilom değil.bu hafta 87 i gördüm. hedef ancak 1 kilo koyabilirim ay sonuna kadar oda yüzde 2 yi karşılamaz eylül ayının başındaki kiloyu baz almamız gerekmiyo mu?6, Takim Eylul Ayi Kilo Hedefi
ange_angel 59,6-------
45derya45 79,1 ---------
baldandane 87 ----------
battaniye1 71,5---------
bülbül-e bismil 83,4---------
gel_pcpc 88,5-------- 87
selvoss 73-------
miss_wong 74-------
oynakbasi 102,4----------
sena_sevval 52,5---------
üzüldüm gidişine canım.herşey gönlünce olsunOncelikle ilk msjinda listeyi verip en az olan uye yapacak gibi bi cumle kullanman cok yanlisti vekil olarak. O yuzden onemsemeyip cvp bile vermedim o gun bugunse yazdigini begendim bile ki orda niye ismimi yazdigini biliyorum kaptanla gorutukten sonra..
Seninle yasadigim tartismadan sonra beni gormezden gelip he he diyip gecmen gerek bunu yazmayip hala devam ediyosun. Burda bi arkadas senin ilk msjda beni kastedip isim yazmamana cok sasirmis ozelden sordu diger ortamda ozelden yazanlara cvp vermeyip engelledim su gun sen bu olayi uzatmasan burdaki arkadasada burdan cvp vermezdim
Evt arkadaslar pcpc ile aramda diger ortamda bi tartisma huzursuzluk oldu nedeni sehit haberlerinden sonra onun bazi cumleleri kullanmasi idi ki bende hdpli oldugunu bildigim icin tartistim niyeti iyidir kotudur sudur budur asla dusunmedim arkasindanda insanligina falan asla laf etmedim tartistigimiz konu hdp-sehitler konusuydu. Iki devlet karsilikli savasir onlar hicbisey pcpc zaten huzursuzluk karsilikli savassalardan cikti...herkes inandigi dogrular degerler cercevesinde yasar benim ve herkesin yaptigi gibi.. Burda goruyorumki bu durum devam edecek rahatsiz etmeye veya edilmeye kimsenin hakki yok en iyisi hesabin aktifliginide kapatip gitmek diger ortamdan yaptigim gibi. Sosyal ortamda cnmlar cicimler bebegimler askimlar....gercekten gozumde bi samimiyetiniz vardi bu yok oldu bu olayla beraber yusuf yusuf olanlar hicbi yazdiginizi pcpc ye gondermedim gondermicemde sadece benim gozumde ne oldugunuz belli ki buda cok onemli bisey degil aslinda cok onemli birisi degilim.
Koalisyonlar:) agiz aramalar , ikiyuzlulukler, uzerine vazife olmayanlar..kanli canli tanistigim insanlarla yasayacagim bes yillik tecrubeyi yasattiniz saolun
Ayrica kaptanin kisisel rahatsizliginda diger ortamda 24 saate 20 saat aktiftiniz ve buralar bombostu nedense kimsecikler yoktu... Ve eminim ben cikinca degerli degil DEPdegerli olacak buralar ( bunuda kaptanla paylasmistim o zamanlar yeni bi dusunce , bu olaylardan sonra edindigim bi dusunce degil)
Kaptanim senin asiri israrin olmasa zaten burdanda cikacaktim ve suan en sagliklisi bu
Herkes Allah a emanet olsun
işte geldim burdayım.ya ne olur okullar açılana kadar biraz daha idare edin benibaldandane canimmm hani nerelerdesinn gozumuz yollarda kaldi :))
artık ne kadar uykulu yorgun çıktıysan evden kıyamam ben sana yaAyyyy kızlar sabah beri balık canım istemiyo yanında bişey içemicem diye yemedim bekleyip duruyorum. en sonunda karar verdim dedim yiyeyim. bi açtım eşime ayırdığım et sote tabağını alıp gelmişim yaaa. yedim birazını artık
ooo hedefler baya büyük bakalım ben de okullar açılınca evime geçeyim daha iyi hedefler koymayı istiyorum.ayrıca hakkında hiç öyle düşünmüyorum çok iyi görünüyorsun kendine haksızlık etmekızlar dün kendime m beden penye bir ceket aldım öncesi ve sonrası fotoları için giydim foto çekindim. şu an alsam xl almam gerekir 2 beden sonrası bakalım nasıl olacak gerçi benim üstümle ilgili çok sıkıntım yok ama alt taraf felaket
3 ay da verilebilecek bi hedef iradene kuvvet canımHedefim en geç ocak ayına kadar 65 canım 14 kilo gibi cumaya göreeee
sen onu takma kıskanıyo seni .pozitif enerjıni emmeye çalışıyo.evet daha süslü daha bakımlı ol. çatlasın elalem@gel_pcpc @45derya45 alinti yapmistim manyak tarayici kendi kendini kapatti boyle ywzim bari. Cocugumu sevmiyor yaa durmadan aglatiyor cocukla resmen inatlasiyor tatil oncesi tadim kacmasin diye susuyorum. Sabah bana zayifladikca cirkinlesion dedi ya sabir diyorum ama bazen dayanamiyorum yaakocis sabah bana acik somon rengi bi gomlek almis hediye onada laf etti ankarada daha uygun fiyata alirdin ne gerek var dedi. Bende eve geldim maske yaptim kaslarimi aldim yarin cicilerimi giyimde gider ayak bi kudursun
evet karataycıların arasına hoşgeldinO zaman yarından itibaren karataya başlıyorum, İnşallah
haydi derya haydi derya haydi.göster ona derya haydi .maç sloganı atıyomuş gibi hissettim yaolur öyle cumaya bişey kalmaz, benim rakipte hırslanmış pek fena
iyi bir çözüm olabilir bu.2 haftadır yaşadığın pişmanlığıda göz önünde bulundur.allah yardımcın olsun canım.iradene kuvvetayyyyyy kızlar hani geçen hafta Kütahya ya düğüne gitmiştim de bi dünya artı ile dönmüştüm yaaaaa
hep beraber toplanmışlar 2 aile geliyolar yarın hemmm çoookk sevindim geldiklerine hemde onlarla aynı sofraya oturmak beni korkutuyor. neyse bu bi savaşşş ve ben kazanacağımmm 2 hafta daha boşa kürek çekemem. annemde kalıcaklar yemeğe beklemeyin geç olur der iş yerinde yer öyle giderim böylece yırtarım ve böylece çoookk daha güzel vakit geçiririm...
seni sık sık görmek istiyoruz canım özleniliyorsunSelam güzeller modemde sıkıntı var PC telefon hepsi coktu neyse ki bugun geldi telefonum. Buradan ayrı kalmaktan nefret ediyorum cok özledim sizi kizcelerim
Azcik geçmişe göz gezdireyim
@gel_pcpc canım iyiyim . Sen nasılsın? Şimdi sporumu yaptım, 45 dakika hulahoop çevirdim. Eskiden 2 saat yapardım ama şimdi birdenbire o kadar iyi olmaz diye düşüdüm azar azar çoğaltırım.
lavaşla yapabilirsin. ama taze kaşarda yasak unutma.Kızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?