Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bravo sana prenses bide ogun arasi leptin calistiriyo musun kac saat var ogunlerinin arasinda dayanabiliyo musun
Okulum öğlen onun için sabahı saat 10:30 gibi yedim. Sabah dedim de hatırladım derse gitmeden önce 1/3 muz yedim ki, çok acıkmayayım, unutmuşum yazmayı, muzu 13:30 gibi yedim ama akşam biraz geç oldu 20:30 gibi . Aslında normalde zor olmaz ama derste ben hep çabuk acıkırım . Olsun alışacağız artık.

yo ilk zamanlar 3 ogun yersin alisana kadar ama madem okulun ogle Zamani sabah iyi tam bir karatay kahvaltiisi yapabilirsin aslindaa
ogle vakti de 1 meyve ve yogurt yada sut ayran icersinn ohh miss
birde aksamlari en gec 7 de yemeye Calis ben 5 ten sonra bisey yemezdim cogu zaman diyet yaptigim ara cidden cok etki ediyo hem daha hafif uyaniyosun Hemde mideni terbiye ediyosun (cunku ben baya can sikintisindan yemege sarmistim hep)
yani yavas yavas ogrendikce alistikca yapacaksin :)

Haklısın, canım en geç 7,8 de yemeliyiz ama dersim 7:30 bitiyo ve 8 gibi evde oluyorum o yüzden. Acilen bi çare bulursam iyi olacak.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Hesapta bugün evden çıkmayacaktım ama yine planlar değişti ve akşam üzere kendimizi yine çocuklarla sokaklara attık Kızkardeşimin yoğun isteği üzerine yemeğe ona gittik ve eşim gelmeden hem yürüyüşde olsun diye biz önden gittik ( 1 saate yakın yürümüşüz )

Akşam yemeğinde herkes yemeğini yerken ben cacığımı uslu uslu yedim ( protein olarak birşey yoktu günüme uygun bende hadi yoğurt yiyeyim dedim tabi salatalıkta serbest olunca cacık geldi aklıma

Yatmadan sizlerede bir bakayım dedim tabiki

hahahah gelmesin senin kuzenler vallaaa

höşmerimi pek kimse bilmez kuzum yaaa offff dukana uygun varmıdır bi araştırım... her hafta öğlen yemeğinde geliyor haftalardır geri gönderiyorum.

Çokkkk aç olmazsam yemiyorum öyle şeyler oturup salata yiyorum onlar hamburger ve gözleme menüleri götürürken
Bende höşmerime bayılırım. Bursa civarında çok yapılır ama bizde her sütün kaymağıyla mutlaka yaparız baya güzel valla

Kızlaaaar sonunda geldim. Dersdeydim yazamadım

Aaa sende mi ygs ye hazırlanıyorsun kuzum

Ohhh öğlen olmasa 10 numara 5 yıldız valla. Bu arada demir eksikliğin varsa yemekle süt ve süt ürünleri ya da çay kahve içme canım bemim. Benim demir yerlerde resmen karatay 50 olursa harika olur diyor benimkisi 1 lerde çay kahve içmeye bayılırım ayrıca yoğurt süt o yüzden sürekli hap kullanıyorum

Selam güzeller modemde sıkıntı var PC telefon hepsi coktu neyse ki bugun geldi telefonum. Buradan ayrı kalmaktan nefret ediyorum cok özledim sizi kizcelerim
Azcik geçmişe göz gezdireyim

Hoşgeldin bülbülüm çok özlemişim seniii

Valla bende patlıcan ve fasulye aşığıyım. Her hafta mutlaka yerim. Zaten tam bir sebzeciyim. Pırasa hariç hepsini yerimm

@gel_pcpc canım iyiyim . Sen nasılsın? Şimdi sporumu yaptım, 45 dakika hulahoop çevirdim. Eskiden 2 saat yapardım ama şimdi birdenbire o kadar iyi olmaz diye düşüdüm azar azar çoğaltırım.

Ohh ohh maşallah hulahopu hiç çeviremem hemen düşer

Kızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm

Bende öğlen okulda kalıcaksam yanıma meyve peynir zeytin ceviz fındık fıstık falan alırdım. Ama @gel_pcpc ninde dediği gibi eğer her gün yemiceksen çokda kasmaa gerek yok bence

Doğru vallaha. Ben sadece içine kaşar yerine domates peynir koydum diğerinede sucukla domates baya güzel oldu

Yok, canım. Üniversitede okuyorum. Demir eksikliğim bence yok , bi doktora gitsem iyi olacak , kendim teşhis koymayayım şimdi

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayrılı ve bol eksili sabahlar

Bu sabahta yine erkenden uyandım ve yine az da olsa eksi gördüm
Kahvaltı olarak 1 adet armut yedim soğuk soğuk ( bugün akşam üzere pazardan kendime yine tazecik meyveler alacağım kahvaltılarım için )
Hemen kendimi mutfağa atıp Barbunyamıda ateşe koydumsaat 08:00de Öğlenlik yemeğimde hazır sayılır Akşamda zaten erkek kardeşim ailesiyle Almanyadan geleceği için Annemlerde olacağız onada Patates salatası siparişi verdim Bugün nişasta günüm olduğundan

Şimdide keyif kahvamı kapıp geldim
Az keyif yapıp direk ütülerime girişeceğim bir postada makineye çamaşır attım Eğer kardeşimin Kvside gelirse ( bir iki gün kalma ihtimalleri varmış ) Annem onlar rahat etsin diye bize gelecek kalmaya Hatun titiz zaten tutturur ay dur ben yapayım şunuda diye o yüzden evde bir iş kalmasın ki kadıncağız iki günde olsa dinlensin bende sonra nasılsa yine geline hizmetcilik yapar kalan günler

gunaydın sekerler...

sabah:midem kotu oldugu ıcın sebze meyve yasak yemeklerımın ıyıce pısmesı gerekıyormus)

1 dılım peynır
2yk kıyma kavurma yagsız
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek

1 lt su oglene kadar

öğlen
1 kepçe tarhana corba
1porsıyon koftelı patates
1 dılım ekmek

ara
2 tahıllı bıskuvi
1 incir

aksam saat 6 gıbı
1 dılım balık
2 dılım ekmek

ara
1 incir

su:2 lt
spor yok ama cok hareketlıydım fırsat olmadı

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmm

Çok şükür dağ gibi ütülerimide bitirdim Gönül rahatlığı ile öğle yemeğimide yedim
Birazdan yıkanan çamaşırlarıda serip biraz dinlendikten sonra pazara atarım kendimi
Hem pazarlığımı yapar hemde yürüyüşümü yapmış olurum

Dönüşte malum Annemlere geçeceğim o yüzden sanırım ancak geç saatte gelirim ama yarın kesinlikle evdeyim biraz dinleneyim bari sonuçta her Allahın günü Acun Firarda misali bir yerlerdeyim

merhaba arkadaşlar
bu hafta çok yoğun başladı pazartesi ve salı günü misafirim olduğu için uğrayamadım.pazar günü de çocukların bayram alışverişi okul ihtiyaçları onlara koşturdum.ne muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi ya
şimdi alıntı zamanı
seni face de nasıl bulucaz özelden bana yazarsan sevinirim canım

düzenli katılım da ancak bu kadar oluyo işte.evime geçmeden işim bitmeyecek burda anlaşılan

günaydıınn uzuuuunca bı aradan sonra yıne geldımm:) yaından ıtıbren menuler ve guncel kılomu paylasacagımm:) nsılsınız bakalım
hoşgeldin

daha eşleşmeden onu geçirmiştim içimden, kestirmiştim gözümeeee. şans bu ya işte neslimde onu uygun görmüş... ezip geçicemmmmm
sana güveniyoruz hadi bakalım. yapamayacağın şey yok senin

@gel_pcpc şimdi bu kilo benim eylül ayının başındaki kilom değil.bu hafta 87 i gördüm. hedef ancak 1 kilo koyabilirim ay sonuna kadar oda yüzde 2 yi karşılamaz eylül ayının başındaki kiloyu baz almamız gerekmiyo mu?

üzüldüm gidişine canım.herşey gönlünce olsun

şimdiden diyim haftaya mesaj sayım 35++++ @gel_pcpc
bakıyorum bu hafta işi sağlama almışsın

baldandane canimmm hani nerelerdesinn gozumuz yollarda kaldi :))
işte geldim burdayım.ya ne olur okullar açılana kadar biraz daha idare edin beni

artık ne kadar uykulu yorgun çıktıysan evden kıyamam ben sana ya

ooo hedefler baya büyük bakalım ben de okullar açılınca evime geçeyim daha iyi hedefler koymayı istiyorum.ayrıca hakkında hiç öyle düşünmüyorum çok iyi görünüyorsun kendine haksızlık etme

Hedefim en geç ocak ayına kadar 65 canım 14 kilo gibi cumaya göreeee
3 ay da verilebilecek bi hedef iradene kuvvet canım

sen onu takma kıskanıyo seni .pozitif enerjıni emmeye çalışıyo.evet daha süslü daha bakımlı ol. çatlasın elalem

O zaman yarından itibaren karataya başlıyorum, İnşallah
evet karataycıların arasına hoşgeldin

olur öyle cumaya bişey kalmaz, benim rakipte hırslanmış pek fena
haydi derya haydi derya haydi.göster ona derya haydi .maç sloganı atıyomuş gibi hissettim ya
iyi bir çözüm olabilir bu.2 haftadır yaşadığın pişmanlığıda göz önünde bulundur.allah yardımcın olsun canım.iradene kuvvet

Selam güzeller modemde sıkıntı var PC telefon hepsi coktu neyse ki bugun geldi telefonum. Buradan ayrı kalmaktan nefret ediyorum cok özledim sizi kizcelerim
Azcik geçmişe göz gezdireyim
seni sık sık görmek istiyoruz canım özleniliyorsun
@gel_pcpc canım iyiyim . Sen nasılsın? Şimdi sporumu yaptım, 45 dakika hulahoop çevirdim. Eskiden 2 saat yapardım ama şimdi birdenbire o kadar iyi olmaz diye düşüdüm azar azar çoğaltırım.
45 dk harikasın seeen.ben hiç çevremiyorum bu mereti.

Kızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm
lavaşla yapabilirsin. ama taze kaşarda yasak unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…