- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Herkese iyi haftalar dilerim canlarım umarım herkes iyidirDünkü menümü paylaşayım,
Sabah domatesli peynirli omlet ile kk kahvatltısı ama tıka basa yedim sarıyerde kahvaltıya gittik o manzaraya bakınca bile iştahı açılıyor insanıntek kaçamağım çikolatalı kruvasan oldu kahvaltıda
Öğle 1/2 kase kabak çekirdeği
Ara 1 avuç ceviz badem
Akşam 1 porsiyon urfa kebap, 2 sıkım çiğköfte, ayran
tatlım hayırlı ugurlu olsun bebısın hayırlısıyl kucagına al ınsallah430.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]
[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]
cnm kaptanla telden gorustum bılgım var gerı donuyorum sahalara:)hosgeldin arkadasim sen burdan izinli mi gittin takima tekrar dondun yarismaya gircen mi
kaptanimiz tatilde suan
istee buuu :))) git bunu 14, takimda da yaz :)
ay bu ne hersey dukan mamulleri insan Boyle gorunce de heeves ediyo hee :) afiyet olsunn
ohh afiyet olsun cnmmm yarasin bebise :))
cnm ya nereye gıdıyosun gıtme ne gusel muhabbet edıyodukOncelikle ilk msjinda listeyi verip en az olan uye yapacak gibi bi cumle kullanman cok yanlisti vekil olarak. O yuzden onemsemeyip cvp bile vermedim o gun bugunse yazdigini begendim bile ki orda niye ismimi yazdigini biliyorum kaptanla gorutukten sonra..
Seninle yasadigim tartismadan sonra beni gormezden gelip he he diyip gecmen gerek bunu yazmayip hala devam ediyosun. Burda bi arkadas senin ilk msjda beni kastedip isim yazmamana cok sasirmis ozelden sordu diger ortamda ozelden yazanlara cvp vermeyip engelledim su gun sen bu olayi uzatmasan burdaki arkadasada burdan cvp vermezdim
Evt arkadaslar pcpc ile aramda diger ortamda bi tartisma huzursuzluk oldu nedeni sehit haberlerinden sonra onun bazi cumleleri kullanmasi idi ki bende hdpli oldugunu bildigim icin tartistim niyeti iyidir kotudur sudur budur asla dusunmedim arkasindanda insanligina falan asla laf etmedim tartistigimiz konu hdp-sehitler konusuydu. Iki devlet karsilikli savasir onlar hicbisey pcpc zaten huzursuzluk karsilikli savassalardan cikti...herkes inandigi dogrular degerler cercevesinde yasar benim ve herkesin yaptigi gibi.. Burda goruyorumki bu durum devam edecek rahatsiz etmeye veya edilmeye kimsenin hakki yok en iyisi hesabin aktifliginide kapatip gitmek diger ortamdan yaptigim gibi. Sosyal ortamda cnmlar cicimler bebegimler askimlar....gercekten gozumde bi samimiyetiniz vardi bu yok oldu bu olayla beraber yusuf yusuf olanlar hicbi yazdiginizi pcpc ye gondermedim gondermicemde sadece benim gozumde ne oldugunuz belli ki buda cok onemli bisey degil aslinda cok onemli birisi degilim.
Koalisyonlar:) agiz aramalar , ikiyuzlulukler, uzerine vazife olmayanlar..kanli canli tanistigim insanlarla yasayacagim bes yillik tecrubeyi yasattiniz saolun
Ayrica kaptanin kisisel rahatsizliginda diger ortamda 24 saate 20 saat aktiftiniz ve buralar bombostu nedense kimsecikler yoktu... Ve eminim ben cikinca degerli degil DEPdegerli olacak buralar ( bunuda kaptanla paylasmistim o zamanlar yeni bi dusunce , bu olaylardan sonra edindigim bi dusunce degil)
Kaptanim senin asiri israrin olmasa zaten burdanda cikacaktim ve suan en sagliklisi bu
Herkes Allah a emanet olsun
evet cnm eskılerdenım dogum yaptım tekrar basladım sonr agene bıraktım sımdık tekrar basladım oglumubn dogum gunune kadar 10 kılo vermem gerekHosgeldjn eskilerdnmisin?
oyyy manti makarnaaaa
:) valla yazcaklarmi unuttm son mesajlardan dolayi
hoş geldin canım umarım en kısa sürede sağlıkla kurtulursun fazlalıklardantatlım hayırlı ugurlu olsun bebısın hayırlısıyl kucagına al ınsallah
cnm kaptanla telden gorustum bılgım var gerı donuyorum sahalara:)
cnm ya nereye gıdıyosun gıtme ne gusel muhabbet edıyoduk
evet cnm eskılerdenım dogum yaptım tekrar basladım sonr agene bıraktım sımdık tekrar basladım oglumubn dogum gunune kadar 10 kılo vermem gerek
kendi menume ek yapayim 1 tane tavuk butu da yedimbugunku menumm:
kahvalti:
1 dilim ekmek
beyaz peynir
dmates bol salatalik
ikindi
mistik cay
aksam ¨
bulgur pilavi
salata
(bende yemegi yaptim yazayim simdiden )
demek ki daha da guzellesmissin bitanm gozune batmis kv nin sen bunu iltifat olarak al derim :))@gel_pcpc45derya45 alinti yapmistim manyak tarayici kendi kendini kapatti boyle ywzim bari. Cocugumu sevmiyor yaa durmadan aglatiyor cocukla resmen inatlasiyor tatil oncesi tadim kacmasin diye susuyorum. Sabah bana zayifladikca cirkinlesion dedi ya sabir diyorum ama bazen dayanamiyorum yaa kocis sabah bana acik somon rengi bi gomlek almis hediye onada laf etti ankarada daha uygun fiyata alirdin ne gerek var dedi. Bende eve geldim maske yaptim kaslarimi aldim yarin cicilerimi giyimde gider ayak bi kudursun
konunun buraya tasinmasi hos degildi cnm :)Merhabalar çıtırlardünden beri görüşemedik bugün sabahtan bir bakayım kimler ne yazmış diye dedim alıntılarımı da hazırladım ama sonra eve misafir geldi kahve falan yaptım onlara sonra unuttum nasılsınız? Hafif bir gerginlik olmuş ama olur böyle şeyler aile arasında bile fikir ayrılıkları oluyor önemli olan hoşgörü
ay yok senin neren kiloluOhh afiyet olsun kuzum ama akşam az olmuş sanki. Cevizli peynirli çok güzel salata yapabilirdin bak canım çekti şimdi
Bende yaklaşık 1 buçuk senedir karatay yapıyorum. Eğer düşünürsen her bakımdan yardımcı olabilirim.
Deryam hiç moralini bozma kaptanım hep der regl dönemi daha avantajlıyız diye
Ayy hiç sevmiyorum valla küçük küçük kızlarda izleyip diyete giriyorlar sonra anoreksiya oluyorlarlafım kesinlikle sana değil ablacım bizlerde çocukların yanında farkında olmadan kilodan zayıflıktan konuştukca çok önemli bir şey zannediyorlar. Benim kendi yeğenlerimde diyet yapıyorda hep toplum dayatması işte
Deryam durrr balıkla yoğurt yeme dicektim de allahtan yememişsin
Ahh yolculuk daha çok yormasın yap kahveni ohh tv karşısında yat dur valla
Afiyet olsun canım valla şu dukan keklerine bende sarcam yakında hee
Afiyet olsun sindim mistik çayda içilmiş
Ohh cecom enerjine hayranım valla. Kuzuların bayramlıkları hazır hayırlı uğurlu olsun
Benimde öyle ya armutum resmen. Bel karın yok hepsi popoda bacakta
Hey allahım koca kadın küçücük çocuktan ne ister kiayy somon rengine bayılırım eminim ki çok yakışmıştır sanada
patlicanli tost mu o da nePazartesi günkü menüm
Sabah:
Sucuklu yumurta ile kuruyemişsiz kkk
Akşam:
Patlıcanlı tost
Tavuk
Salata
Turşu
Spor:100 mekik yoga 30 squat
Su:3 litre
yasasin karatay kardesligiO zaman yarından itibaren karataya başlıyorum, İnşallah
gunaydin fistikkkk :))Günaydın, 6. takım güzelleriii
ayy aminnnn ben cok kotuyum wc problemi 600 gr artidayim bu hftaki rakibeme yenilmek istemiyorumm :))günaydın kızlarrrrr
hepimize güzel bir gün oldun inşallah yarına bol eksiyle uyanabileceğimiz bi gün geçirelim.... amiiiinnnn
tatlım hayırlı ugurlu olsun bebısın hayırlısıyl kucagına al ınsallah
cnm kaptanla telden gorustum bılgım var gerı donuyorum sahalara:)
cnm ya nereye gıdıyosun gıtme ne gusel muhabbet edıyoduk
evet cnm eskılerdenım dogum yaptım tekrar basladım sonr agene bıraktım sımdık tekrar basladım oglumubn dogum gunune kadar 10 kılo vermem gerek
ah tatlım agzın -dan bal damlıyo ınsallah ya:)hoş geldin canım umarım en kısa sürede sağlıkla kurtulursun fazlalıklardan
saol cnm amın. 1 aralık tatlım oglumun dogum gunu nasıpsesagol cnm benim Allah herkesin cocugunu bagislasin saglik sihhat versinn
bende izindeyim suan dogum sonrasi sahalara doncem insallah :))
dogum gunu ne zaman oglusunun :) insallah verirsin kisa surede
ayy az kalmiss benimde dogum 15 aralik yada oncesisaol cnm amın. 1 aralık tatlım oglumun dogum gunu nasıpse
kendi menume ek yapayim 1 tane tavuk butu da yedim
ve 30 dk yuruyus yaptim
demek ki daha da guzellesmissin bitanm gozune batmis kv nin sen bunu iltifat olarak al derim :))
aynen suslen puslen oyle git :))
konunun buraya tasinmasi hos degildi cnm :)
olur arada oyle seyler :)
ay yok senin neren kilolu
yani alt tarafin gayet iyi sanki takinti mi yaptin bakim sen :)
patlicanli tost mu o da nepatlican kizarmis mi kozlenmis mi bakimmm cok severimm palticannn
afiyet olsun bitanemmm
yasasin karatay kardesligi
yasasin ac kalmadan zayiflamak :))
gunaydin fistikkkk :))
ayy aminnnn ben cok kotuyum wc problemi 600 gr artidayim bu hftaki rakibeme yenilmek istemiyorumm :))
CNM 1,63 BOY 81,5 kılo hdef 70 o gune kadar ınsallahayy az kalmiss benimde dogum 15 aralik yada oncesi
peki suan kilon yasin boyun onlari da yazar misin seni tanimayan kizlar icin
bu temiz ve guzel listemizle devam ediyoruz kizlarr :)6, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TR][/TR][/TR][TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
bende basta boy 1 81 diye anladim :))CNM 1,63 BOY 81,5 kılo hdef 70 o gune kadar ınsallah
aboww dunkilerbende basta boy 1 81 diye anladim :))
11 kiloyu 2 ayda verirsin cnm
birde dunun menusunu yazman lazim listeye ekledim seni
peehhh kim korkar orda ki hain kirazlardan hain çileklerden.bu temiz ve guzel listemizle devam ediyoruz kizlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?