Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman yarından itibaren karataya başlıyorum, İnşallah

Ohhh aramıza bir karataycı daha geldiyse ne mutlu
Bugünkü menünü mutlaka yaz merak ettim şimdii

Yok sindim valla takıntı yapmadım canlı canlı görsen korkarsın
Valla face de karatay grubunda paylaşmışlar patlıcanlı tostu sonunda denedim çok güzel oldu valla
İlk başta patlıcanları tost makinesinde kızartıyoruz mu diyim ne diyim bilemedim isteyenler közde yapabilir sonra arasına domates peynir sucuk biber ne istersen koyup yiyebilirsin harika oluyor. Ben peyniride ızgara yaptım kızarmış hellimden daha güzel oldu

Ohh misafirlerin başımızın üstünde yeri var valla kuzenlerimde bayram için gelicekler cuma günü ama biz birlikte olunca tek düşündüğümüz ne yiyelim babane bize etli mantı yap höşmerim yap kadını oturtmuyoruz sonra dışarıya çıkıncada hamburgerle profiterol nasıl gider acaba diye düşünüp full yemek yiyoruz ama temiz hava acıktırıyor ya

hahahah gelmesin senin kuzenler vallaaa

höşmerimi pek kimse bilmez kuzum yaaa offff dukana uygun varmıdır bi araştırım... her hafta öğlen yemeğinde geliyor haftalardır geri gönderiyorum.

Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş kendimi tanitayim 24 yasindayim 95 kg ile basladigim kilo verme macerama 83 kg ile devam eder gibi yapmaktayım zira hazirandan beri düzgün kilo vermedim buradan uzak kalınca bende düzen kalmıyor mümkün olduğunca karatay sağlıklı beslenmesine uymaya çalışıyorum ben çok yararını gordum tavsiyede ederim

6, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

olsun canim yazman iyi oldu bugunde baslarsin guzel guzel afiyet olsun yaramasin yediklerin :)
afiyet olsun cnm patates fazla olmus sanki :)
anaammm hem guzel hem cok tehlikeli :))
ama sen guzel bi cozum bulmussun bakalimm uygulayabilcen mi :)
bari cumaya kadar bekle :)
sana gelirlerse de heo dukan ikramlari yap azicik saglikli beslensinler :)
himmm face yok bende ama ilk isim nette arastircam ben patlican asigi oldugum icin her sekilde her turlu yerim affetmem patlicani
esim hic sevmez askerde cok yedirmisler
oglum da esim giibi zorla cocuga patlican aski asilamaya calisiyorum ama olmuyo tabi pes etmek yok :))
Kızlaaaar sonunda geldim. Dersdeydim yazamadım
hg bitanemm nasilsin iyi misin keyifler yerinde mi bakalimm
Dünki menüm:
Sabah: 1 haşlama yumurta, bir kaç ceviz
Öğlen : bir kaç dilim salam,2-3 galeta ekmeği
Akşam: tam bir facia
@gel_pcpc özür dilerim dersde yazamadım
yok cnm benim estagfurullah sadece ben mi atladim onu merak ettim sanirim senin hafta sonu menunu pazartesi sandimm :)
ayrica bugun toparlarsin insallah :)
afiyet olsun kuzum bide hafif spor eklesen tadindan yenmez
su da bol bol icmeyi ihmal etme :)
Selam güzeller modemde sıkıntı var PC telefon hepsi coktu neyse ki bugun geldi telefonum. Buradan ayrı kalmaktan nefret ediyorum cok özledim sizi kizcelerim
Azcik geçmişe göz gezdireyim
hg bitanemm
gozumuz yollarda kaldi :)
Geçmiş menulerimi not etmedim kızlar zaten çok da uygunsuz menulerdi ben en iyisi yarindan itibaren düzenli bir şekilde yazayım kaçamaksiz
yok yok sen dunku menuden itibaren yaz canimm :)

sali gunun menusu
kahvalti-ogle
peynirli domatesli tost

ogle
1 minik elma
sut

aksam
1 kase mercimek corbasi
2 firin kofte
(midem bu gunlerde cok siskin dolu bunlari zoraki yiyorumm hic yiyesim yok neden anlamadim ac oldugumu hissetsem bile mide dolu gibi cok tuhaff)
su 2 litre

@gel_pcpc canım iyiyim . Sen nasılsın? Şimdi sporumu yaptım, 45 dakika hulahoop çevirdim. Eskiden 2 saat yapardım ama şimdi birdenbire o kadar iyi olmaz diye düşüdüm azar azar çoğaltırım.
vayyy supersin cnm eskiden bende cok guzel cevirirdim gecen yil allem ettim kallem ettim beceremedim ama acaba kilodan dolayi mi ki bilemedim :))

Kızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm
yani hergun yemeyeceksen cokta zorlamamak lazim arada olur peynirli domatesli hatta bak bizim senasevval patlicanli kesfetmis ona da bi bak istersen ama iste hergun olmamak sartiyla
okula yanina yumurta alirsan da zor olur belki
ama peynir domates ceviz zeytin alabilirsin bence

Çok sağol, canım. O zaman en iyisi senin dediğin gibi ceviz, peynir falan. Şimdiden taze cevizi ayıklayıp yarına hazırlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…