O zaman yarından itibaren karataya başlıyorum, İnşallah
kendi menume ek yapayim 1 tane tavuk butu da yedim
ve 30 dk yuruyus yaptim
demek ki daha da guzellesmissin bitanm gozune batmis kv nin sen bunu iltifat olarak al derim :))
aynen suslen puslen oyle git :))
konunun buraya tasinmasi hos degildi cnm :)
olur arada oyle seyler :)
ay yok senin neren kilolu
yani alt tarafin gayet iyi sanki takinti mi yaptin bakim sen :)
patlicanli tost mu o da nepatlican kizarmis mi kozlenmis mi bakimmm cok severimm palticannn
afiyet olsun bitanemmm
yasasin karatay kardesligi
yasasin ac kalmadan zayiflamak :))
gunaydin fistikkkk :))
ayy aminnnn ben cok kotuyum wc problemi 600 gr artidayim bu hftaki rakibeme yenilmek istemiyorumm :))
ayyyyyy kızlar hani geçen hafta Kütahya ya düğüne gitmiştim de bi dünya artı ile dönmüştüm yaaaaa
hep beraber toplanmışlar 2 aile geliyolar yarın hemmm çoookk sevindim geldiklerine hemde onlarla aynı sofraya oturmak beni korkutuyor. neyse bu bi savaşşş ve ben kazanacağımmm 2 hafta daha boşa kürek çekemem. annemde kalıcaklar yemeğe beklemeyin geç olur der iş yerinde yer öyle giderim böylece yırtarım ve böylece çoookk daha güzel vakit geçiririm...
Ohhh aramıza bir karataycı daha geldiyse ne mutlu
Bugünkü menünü mutlaka yaz merak ettim şimdii
Yok sindim valla takıntı yapmadım canlı canlı görsen korkarsın
Valla face de karatay grubunda paylaşmışlar patlıcanlı tostu sonunda denedim çok güzel oldu valla
İlk başta patlıcanları tost makinesinde kızartıyoruz mu diyim ne diyim bilemedim isteyenler közde yapabilir sonra arasına domates peynir sucuk biber ne istersen koyup yiyebilirsin harika oluyor. Ben peyniride ızgara yaptım kızarmış hellimden daha güzel oldu
Ohh misafirlerin başımızın üstünde yeri var vallakuzenlerimde bayram için gelicekler cuma günü ama biz birlikte olunca tek düşündüğümüz ne yiyelim babane bize etli mantı yap höşmerim yap kadını oturtmuyoruz sonra dışarıya çıkıncada hamburgerle profiterol nasıl gider acaba diye düşünüp full yemek yiyoruz ama temiz hava acıktırıyor ya
olsun canim yazman iyi oldu bugunde baslarsin guzel guzel afiyet olsun yaramasin yediklerin :)aboww dunkiler
sabah
1sosıs mınıcık
1peynır
1pohca
1 cay
öğlen yok(hastaneye gıdıcektım endoskopi olma durumum vardı yemedım)
saat 4 gibi 3 dılım pızzaama kucuklerdı ayran yanında
aksam dogum gunu pastası hemde cıkolatalı + çay+ neskafe
ama dun baslamamaıştım daha:) son son yedım
afiyet olsun cnm patates fazla olmus sanki :)sabah:midem kotu oldugu ıcın sebze meyve yasak yemeklerımın ıyıce pısmesı gerekıyormus)
1 dılım peynır
2yk kıyma kavurma yagsız
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
1 lt su oglene kadar
öğlen
1 kepçe tarhana corba
1porsıyon koftelı patates
1 dılım ekmek
suan ıcın bu kadar
anaammm hem guzel hem cok tehlikeli :))ayyyyyy kızlar hani geçen hafta Kütahya ya düğüne gitmiştim de bi dünya artı ile dönmüştüm yaaaaa
hep beraber toplanmışlar 2 aile geliyolar yarın hemmm çoookk sevindim geldiklerine hemde onlarla aynı sofraya oturmak beni korkutuyor. neyse bu bi savaşşş ve ben kazanacağımmm 2 hafta daha boşa kürek çekemem. annemde kalıcaklar yemeğe beklemeyin geç olur der iş yerinde yer öyle giderim böylece yırtarım ve böylece çoookk daha güzel vakit geçiririm...
himmm face yok bende ama ilk isim nette arastircam ben patlican asigi oldugum icin her sekilde her turlu yerim affetmem patlicaniOhhh aramıza bir karataycı daha geldiyse ne mutlu
Bugünkü menünü mutlaka yaz merak ettim şimdii
Yok sindim valla takıntı yapmadım canlı canlı görsen korkarsın
Valla face de karatay grubunda paylaşmışlar patlıcanlı tostu sonunda denedim çok güzel oldu valla
İlk başta patlıcanları tost makinesinde kızartıyoruz mu diyim ne diyim bilemedim isteyenler közde yapabilir sonra arasına domates peynir sucuk biber ne istersen koyup yiyebilirsin harika oluyor. Ben peyniride ızgara yaptım kızarmış hellimden daha güzel oldu
Ohh misafirlerin başımızın üstünde yeri var vallakuzenlerimde bayram için gelicekler cuma günü ama biz birlikte olunca tek düşündüğümüz ne yiyelim babane bize etli mantı yap höşmerim yap kadını oturtmuyoruz sonra dışarıya çıkıncada hamburgerle profiterol nasıl gider acaba diye düşünüp full yemek yiyoruz ama temiz hava acıktırıyor ya
hg bitanemm nasilsin iyi misin keyifler yerinde mi bakalimmKızlaaaar sonunda geldim. Dersdeydim yazamadım
yok cnm benim estagfurullah sadece ben mi atladim onu merak ettim sanirim senin hafta sonu menunu pazartesi sandimm :)Dünki menüm:
Sabah: 1 haşlama yumurta, bir kaç ceviz
Öğlen : bir kaç dilim salam,2-3 galeta ekmeği
Akşam: tam bir facia
@gel_pcpc özür dilerim dersde yazamadım
afiyet olsun kuzum bide hafif spor eklesen tadindan yenmezBugünkü menüm:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar peynir, 10 zeytin, 5 taze ceviz
Öğlen: 2 ikram (okuldaydım yanıma da bi şey alamadım mecburen yedim)
Akşam: 2 köfte ( 150 gr kadar) , 1 salatalık, 1 domates, 1 bardak ayran
hg bitanemmSelam güzeller modemde sıkıntı var PC telefon hepsi coktu neyse ki bugun geldi telefonum. Buradan ayrı kalmaktan nefret ediyorum cok özledim sizi kizcelerim
Azcik geçmişe göz gezdireyim
yok yok sen dunku menuden itibaren yaz canimm :)Geçmiş menulerimi not etmedim kızlar zaten çok da uygunsuz menulerdi ben en iyisi yarindan itibaren düzenli bir şekilde yazayım kaçamaksiz
vayyy supersin cnm eskiden bende cok guzel cevirirdim gecen yil allem ettim kallem ettim beceremedim ama acaba kilodan dolayi mi ki bilemedim :))@gel_pcpc canım iyiyim . Sen nasılsın? Şimdi sporumu yaptım, 45 dakika hulahoop çevirdim. Eskiden 2 saat yapardım ama şimdi birdenbire o kadar iyi olmaz diye düşüdüm azar azar çoğaltırım.
Küçük olmuş ola bilir, o zaman çeviremiyosunvayyy supersin cnm eskiden bende cok guzel cevirirdim gecen yil allem ettim kallem ettim beceremedim ama acaba kilodan dolayi mi ki bilemedim :))
suan ki bunyeye bile uygun dusun o kadar buyuk aldim hahahahhaKüçük olmuş ola bilir, o zaman çeviremiyosun
yani hergun yemeyeceksen cokta zorlamamak lazim arada olur peynirli domatesli hatta bak bizimKızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm
face ten bulmus tarifi ben Google dan bulamadim :)Kızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm
Çok sağol, canım. O zaman en iyisi senin dediğin gibi ceviz, peynir falan. Şimdiden taze cevizi ayıklayıp yarına hazırlarım.yani hergun yemeyeceksen cokta zorlamamak lazim arada olur peynirli domatesli hatta bak bizimsenasevval patlicanli kesfetmis ona da bi bak istersen ama iste hergun olmamak sartiyla
okula yanina yumurta alirsan da zor olur belki
ama peynir domates ceviz zeytin alabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?