Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aben bide bişey diyeceğim..yürüyüşü yemekten sonra yapmak en doğrusuymuş...yediklerimiz eriyor yani...ben zayıflamayla ilgili uyarılar diye bir bölümde okudum...
bide meyvesuyuyla soda için yazıyordu dikkatimi çekmişti oda...

tadımlık derken 1 çatalmı demek istedin kuşum:dance::dance:
öyleyse zararsız....tat alma duyun kaç çatalda oluşur??sırnaşık şey

yemeklerden 1 saat sonra yürüyüş yapmak gerekiyor. maden suyu ve ve meyvesuyyuyla ilgili bişey duymadım ama yürüşten önce yeşil çay içmek iyiymiş. bu arada menülerin iyi gidiyor . diyet için menemen yiyebilirsin bir sakıncası yok. sende istenbuldansın sanırım istanbulun neresinde oturuyorsun nilüfer.

günaydınlar kızlarrrr

refim gecmiş olsun bu sefer hemencık atlatırsınız inş.

ösgem hayırlısı canımyaa üzüp durma artık kendini kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş sabırrr...........yumukla senın diyete benıde alın ama salam kıyma yumurta olmuyo bana yogurt peynir yapsam olur galiba

maytabım bi avuc cekirdege takılıyosun sabah öglen iyi gecmiş işte ama iyi bişiy vicdan azabını kaybedince ipin ucu kaçıp gidiyo

naslım yoruldun dimii monti amca senın gibi bi yegen bulmuş affetmexmi hiç

niluu zaman zaman herkesin yogunlugu oluyo üzülme dediğinde dogru arada kaçamak bizdede uygun görülür hatta adı şok gunu az yemege bunye alışmasın die

kayra hoş geldin canım sendee

fatummm askolsun biz senı özgur bıraktık ama aklımızdasın biliyoruzki işlk fırsatta bize gelirsin

aebenım yardım melegem süpersin sennn enerjik heryere yetişen bi hatunsun abi hakkaten sanslı tetemede gecmiş olsun agrısız sızısız hallolur inş.

dorammm evt foto istiyoz bizzz ayrıca benıde hasur husur esofmana özendirdin anneme 1 aydır ulaşamıom ilk ulaştıgımda gene isticem :)) isteyenın 1 yuzu vermeyen zenci

yumuk maşşallah diom başkada bişi demiyom sana

nurhaya asim pınarım ceylinim ve aklıma gelmeyen kim varsa cok öpüldünüsss

bende tam tersini okumuştum tok yurursek sadece yediğimizi ac yurursek ac derken 1 2 saat sonra depodan yakarsınız die biliyorum ve ilk yarım saat yuruyuste ısınma sonraki zaman yag yakımı başlıyor diyodu ve yesil çay sporun etkisini 2 ye katlıyo die biliyorum birde uyumadan yogurt yemek göbek eriyomuş

tadımlık derken 1 çatalmı demek istedin kuşum:dance::dance:
öyleyse zararsız....tat alma duyun kaç çatalda oluşur??sırnaşık şey

şimdi şöyle söyliiimm..dün alışveriş merkezine gittik dolaştık dolaştık anam ağladı başım döndüüü ellerim titremeye başladı biyere oturduk ben yemicem dedim çünkü yiyebileceğim bişey yoktu (tatlıcı tombaktı oturduğumuz yer) eşim 1 dilim su böreği istedi..su böreğini kare kare bölmüşler ben ondan 2 kare yedim :) o bile fayda etmedi dönüşte taksiye atladık geldik o derece fena oldum yani.. sonra aldıklarımızı kaynanaya gösterelim dedi benim herif çünkü eşime alışveriş yapmıştık.. gittik kaynanada irmik tatlısı yapmış olmaz yeyinde yeyin hiç olmazsa tadın dedi işte ondanda 2 çatal tattım üzerindede dondurma vardı dondurmadanda 2 çatal aldım okadar zemuszemus

kızlar komşumla yurume işinden bahsetmiştim bugun haber saldım yarın başlıyoz akşamda markete gidim erzaklarımı ayarlıyım dur diyorum kötü gidişe bi gaza gelsem yaparım biliyoum biliyosunuzz 22 kilo yu ben vermedimmi sanki zamanında tartı bu sabah 80 ( ama regl baya bi gecikti 78 dir inş.

ben kalkayımda evi adam ediyim azcık

ha birde tasınma işimiz var gundemde dun bi eve baktık bugun ev sahibi gelir olur derse 5 gune tasınırız hersey üstüste bu ara

evet :jeyyar: ben hafta sonu şok yaptım :jeyyar:

yok hayatım istanbula sık sık gezmeye geliriz ama ben bursadayım..
menülerim iyi demek..tama ozaman..bazen içim rahat etmiyor ama doğrumu değilmi diye...inşallah veririm....

hayırlı olsun kütom yürüşlerine başla bide güzel bir şekilde beslenmeye başlarsan verirsin sen 22 kilo vermiş gacısın sen 10 kilomu veremeyeceksin. yakın olsaydık yardıma gelirdim sana taşınma işinde .

evt benimde demek istediğim mesela akşam yemeklerinden 1 saat sonra..zaten karnımız tamamen tokken yer yemez yürümek sakıncalıymış..insanın apandistinede ağrı giriyor...
ayy evet yeşilçay alacağım bende mutlaka....unutuyorum 2 gündür almayı....
yoğurt ilginç geldi..bende göbek var biraz...basen eriten bişi varmıkaydirigubbakcemile2??benim derdim basensenağlama

basen eritmek için bol bol yürü ve plateste basen eritmek için çok güzel hareketler var. onlara internetten bakabilirsin.

benım bısıkletim vardı basen süper eritiyo birde plates cok etkili bişiy sorunlu bölgeye calısınca inan bir ayda dev fark oluyo ben kısın süper diyet süper platesle baya göbegi fark ettirmiştim ama gittiii işte 1 ayda 5 santım desem anlaşılır durum az deil yanı

neysee ben kaçarrr süpürge toz bezi bekliyo ayıp olmasın haydi görüşürükkkk

offff kızlar ya benim şu nişan olsada kurtulsam tarihe birtürlü karar veremiyoruz. ağustos 8 veya 15 olacak. amcamın kızı 13 ağustosta gelicek almanyadan o bende görmek istiyorum 15 inde olsun diyor. nişanlımın abisi 8 inde olsun diyormuş. beyefendi tatile gidecekmiş 15 inde burdan çıkmış olması gerekiyormuş . sinir oluyorum ya ne yapsam ben nerelere gitsem. nasıl haledicem ben bu işi .

basen eritmek için bol bol yürü ve plateste basen eritmek için çok güzel hareketler var. onlara internetten bakabilirsin.

annem ebru şallıyla birlikte her sabah plates yapıyor tv8 deymiş.çok zor hareketleri diyor ..yengemde yapayım demiş yapamamış..sırnaşık şeyama hersabah yapıyor..bende evde olsam kesin yaparım..:lepi:
ev hanımları isterseniz tv 8 den takipedin sabahları..çok sıkılaştırıyormuş vücudu...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…