e burdasın madem verem bari
öğlen 2 köfte domates
ara
çekirdek yedim amanın 60.xhayal oldu
akşam semizotu salata ekmek yok
:1shok: anam aç sın aç ..... mehmedin sütü gettiiii:mymeka::mymeka:
yemek nerde burda :1shok:
anam dalgamı geçiyonuz adammı seçiyonuz :1shok:anlamadım
sabah kahvaltımı ytazmıştım peynir zeytin domates jelapeno biber
öğlen 2 köfte bol domates salatası
ikindi akşam arası çekirdek çıtladık bahçede
akşamda semizotu YEMEĞİ bol kıvırcık salata
çekirdek haricinde kaçamak yok diyemi şaşırdınız yooosam:roflol:
okiş merakla bekliyoruz ..... yumukum canım sende bi okadar istikrarlı çıktın ha .diyeti harfiyen yapıyorsun ..... ama zafer senin olacak ..:hooray:
günaydınlarrr
yumukcum bende başladım listeye hadi hayırlısı bakalım
az önce bir dilim kızarmış ekmek ve 3 4 tane salam yedim
normalde salamı hiç sevmem ben ığğğ ama ne yapalım bu listeyi tam anlamıyla uygulamak istiyorum
bi 5.takımı okuyayım bakalım bakalım sonuçlar nasıl onlarda
bu arada moralim bozuk benim iş %99 olmuyormuş aeben ve küto anlamıştır.
herşey nasip ne yapalım kısmet
refim merhaba pek giremiyorsun bu günlerde yogunsun galiba Şeniz
ee boşe demiyoruz günlük menü yazın diye ......anam dalgamı geçiyonuz adammı seçiyonuz :1shok:anlamadım
sabah kahvaltımı ytazmıştım peynir zeytin domates jelapeno biber
öğlen 2 köfte bol domates salatası
ikindi akşam arası çekirdek çıtladık bahçede
akşamda semizotu YEMEĞİ bol kıvırcık salata
çekirdek haricinde kaçamak yok diyemi şaşırdınız yooosam:roflol:
yumukum sabaır inan ben bebelere yapıyorum ve hiç birine dokunmuyorum benim eşimde tatlı hastasıdır . ben yapmasan bile dışardan getirir inan sabretmek kolay degil . ben bazan onlarsız yemek yiyyorum mafoldumbenama her şeyin bir bedeli var işte ..irademi kontrol etmek okadar zor oluyoki anlatamam akşam ben bulyon çorba ekmeksiz fasulye ve sadece limonlu kıvırcık terken eşim ekmektir pilavdır götürüyodu ben ki pilavın hastasıyım oturup koca bi tabak yiyebilirim:1shok:ama kendimi engellemek için ölüyorum desem yeridir:çok üzgünüm: en son kıyafet faciasından sonra bırakamam imkansız ya olacak ya olacak:lepi:
delikafadulden aa nazlım bu fuar işi kötü oldu tam dönüm noktana gelmiştin 57 ye bozman kötü oldu ..:uhm: umarım bozmamışındır.:1hug:günaydınlar 6. takımın hatunları .
çok yorgunum ayaklarımın altı zonkluyor. bütün gün ayakta durup sağa sola gidip gelmekten öldüm bittim . bugün ben gitmeyeceğim fuara monti amca vuracak beni.
Herkese günaydın!
İnşallah takımdan atılmamışımdır. :) Öyle bir durum vardı ya. Dün giremedim. Pazar günü insanüstü bir çabayla işimi tamamlyıp teslim ettim. O rahatlıkla akşam lahmacun yedim cokacimcoook İlk başta çok pişman oldum üzüldüm falan ama sonra 9 gün hiç kaçamak yapmamış biri olarak bir kaçamağı hakettin dedim kendime kaydirigubbakcemile3 Siz de biliyorsunuzdur. Bunu bana hem diyetisyenim söylemişti, hem de Selahattin Dönmez. Şöyle ki; hiç kaçamak yapmadan sıkı bir rejim yaptığımızda, vücudumuz az yemeye alışırmış. Ve o kilo vermemizin durduğu zamanda daha çok takılırmışız. Ama öbür türlü hem az kalori aldığımız için kilo verirmişiz, hem de bu ara sıra yediğimiz kaçamak grubuna giren yiyecekleri vücudumuza unutturmamış olurmuşuz. Tabii yanlış anlaşılmasın, kaçamak derken 10-15 günde kaçamak yiyecek olabilir belki ama porsiyonu abartmak olmaz. naniknanik
Bu arada ben bu haftasonuna kadar o kadar yoğunum ki, nasıl altından kalkacağım diye düşünüyorum. Kaç zamandır evde bilgisayarın başıdnan kalkmıyordum ya. Bu hafta çok yakın bir arkadaşımın oğlunun sünneti var. Hafta sonuna kadar onlarla birlikte programım var. Hafta sonu da misafirim var delikafadulden
Şimdi kalkıp 20 dk yürüyüş, 20 dk pilatesimi yapıp evden çıkıyorum :) Akşama listemi yazarım. Herkese güzel bir gün diliyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?