Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:1shok: anam aç sın aç ..... mehmedin sütü gettiiii:mymeka::mymeka:

yemek nerde burda :1shok:

anam dalgamı geçiyonuz adammı seçiyonuz :1shok:anlamadım
sabah kahvaltımı ytazmıştım peynir zeytin domates jelapeno biber
öğlen 2 köfte bol domates salatası
ikindi akşam arası çekirdek çıtladık bahçede

akşamda semizotu YEMEĞİ bol kıvırcık salata
çekirdek haricinde kaçamak yok diyemi şaşırdınız yooosam:roflol:

1. jelapone midir nedir o ne kaydirigubbakcemile3
2. yemek yok diyem şaşurdum tekrarlıyom kaydirigubbakcemile3

jelpeno bırmeksıka bıberıdır elsecımm tadıda mÜthıŞtır
acıdırrrrr
dılım dılım yapıp kavanozla satıyolar

okiş merakla bekliyoruz ..... yumukum canım sende bi okadar istikrarlı çıktın ha .diyeti harfiyen yapıyorsun ..... ama zafer senin olacak ..:hooray:

irademi kontrol etmek okadar zor oluyoki anlatamam akşam ben bulyon çorba ekmeksiz fasulye ve sadece limonlu kıvırcık terken eşim ekmektir pilavdır götürüyodu ben ki pilavın hastasıyım oturup koca bi tabak yiyebilirim:1shok:ama kendimi engellemek için ölüyorum desem yeridir:çok üzgünüm: en son kıyafet faciasından sonra bırakamam imkansız ya olacak ya olacak:lepi:

günaydınlar 6. takımın hatunları .

çok yorgunum ayaklarımın altı zonkluyor. bütün gün ayakta durup sağa sola gidip gelmekten öldüm bittim . bugün ben gitmeyeceğim fuara monti amca vuracak beni.

Herkese günaydın!
ınşallah takımdan atılmamışımdır. :) Öyle bir durum vardı ya. Dün giremedim. Pazar günü insanüstü bir çabayla işimi tamamlyıp teslim ettim. O rahatlıkla akşam lahmacun yedim cokacimcoook ılk başta çok pişman oldum üzüldüm falan ama sonra 9 gün hiç kaçamak yapmamış biri olarak bir kaçamağı hakettin dedim kendime kaydirigubbakcemile3 Siz de biliyorsunuzdur. Bunu bana hem diyetisyenim söylemişti, hem de Selahattin Dönmez. Şöyle ki; hiç kaçamak yapmadan sıkı bir rejim yaptığımızda, vücudumuz az yemeye alışırmış. Ve o kilo vermemizin durduğu zamanda daha çok takılırmışız. Ama öbür türlü hem az kalori aldığımız için kilo verirmişiz, hem de bu ara sıra yediğimiz kaçamak grubuna giren yiyecekleri vücudumuza unutturmamış olurmuşuz. Tabii yanlış anlaşılmasın, kaçamak derken 10-15 günde kaçamak yiyecek olabilir belki ama porsiyonu abartmak olmaz. naniknanik
Bu arada ben bu haftasonuna kadar o kadar yoğunum ki, nasıl altından kalkacağım diye düşünüyorum. Kaç zamandır evde bilgisayarın başıdnan kalkmıyordum ya. Bu hafta çok yakın bir arkadaşımın oğlunun sünneti var. Hafta sonuna kadar onlarla birlikte programım var. Hafta sonu da misafirim var delikafadulden

Şimdi kalkıp 20 dk yürüyüş, 20 dk pilatesimi yapıp evden çıkıyorum :) Akşama listemi yazarım. Herkese güzel bir gün diliyorum!

koçum maytabım bakıyorum ben yokum diye liste vermemeler. ben yoksam kapı gibi aebenim var. vur kafasına kafasına aebenim. benimde kafama vurun .klava: ya ben sinir oldum şu fuara gitmelere yemek tercihleri çok olmadığı için bozdum diyeti. ama bende nazlıysam bugün eski düzenime geri dönüyorum. monti amca beni afet

sabah kahvaltım

kahvaltınan 30 dakika önce 3 adet kuru kayısı

yarım domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

günaydınlarrr

yumukcum bende başladım listeye hadi hayırlısı bakalım

az önce bir dilim kızarmış ekmek ve 3 4 tane salam yedim
normalde salamı hiç sevmem ben ığğğ ama ne yapalım bu listeyi tam anlamıyla uygulamak istiyorum

bi 5.takımı okuyayım bakalım bakalım sonuçlar nasıl onlarda

bu arada moralim bozuk benim iş %99 olmuyormuş aeben ve küto anlamıştır.
herşey nasip ne yapalım kısmet

refim merhaba pek giremiyorsun bu günlerde yogunsun galiba Şeniz[/QUOTE]

Merhaba Abbencim yokluğumu farkettiğine sevindim :)
Malesef oğlan yine hasta bakalım buda 2 ay sürecek mi inşallaj sürmez çok stresliyim bir yandan da stajım vardı benim iş ile ilgili eğitim tamamlama stajı o başladı yakında başdenetçi olucam Allahın izni ile o yüzden bir yoğunluk var ama hepsi bir yana bebişim hasta olunca çöküyorum ayu gibide yedim şimdi 3-4 gün dikkat edeyimde cumaya en azından 75 olayım diyorum. Ya yumukumda yazmışya bende de acayip irsde sorunu var Abenim sen bilirsin bunu nasıl yenicem herşeyde çok gözüm kalıyor çok canım birşeyler istiyor tok olsam bile bunu nasıl yenerim. Zaten çatlak görümcem ve sevgili kayınvalidem için hedeflediğim vermek istediğim kiloları vermeden gidicem ama napim artık.:1shok:a.s.:1hug:

günaydın özgecim hayırlısı olsun kuzucum inşallah

refim merhaba pek giremiyorsun bu günlerde yogunsun galiba Şeniz

Merhaba Abbencim yokluğumu farkettiğine sevindim :)
Malesef oğlan yine hasta bakalım buda 2 ay sürecek mi inşallaj sürmez çok stresliyim bir yandan da stajım vardı benim iş ile ilgili eğitim tamamlama stajı o başladı yakında başdenetçi olucam Allahın izni ile o yüzden bir yoğunluk var ama hepsi bir yana bebişim hasta olunca çöküyorum ayu gibide yedim şimdi 3-4 gün dikkat edeyimde cumaya en azından 75 olayım diyorum. Ya yumukumda yazmışya bende de acayip irsde sorunu var Abenim sen bilirsin bunu nasıl yenicem herşeyde çok gözüm kalıyor çok canım birşeyler istiyor tok olsam bile bunu nasıl yenerim. Zaten çatlak görümcem ve sevgili kayınvalidem için hedeflediğim vermek istediğim kiloları vermeden gidicem ama napim artık.:1shok:a.s.:1hug:[/QUOTE]

günaydın refçim
geçmiş olsun oğluşuna
bende kaynanama zayıf gidemicem mafoldumben mafoldumben

günaydın lar efem hayırlı bir gün olsun umutların dolu oldugu ......

günaydın kızlar..
özgecim hayırlı olsun inşallah istediğin sonucu alırsın canımhihoyyyt

refim sanada geçmiş olsun canım, canım bugün 7. gün ve inan diyetin dışşına hiç çıkmadım o iradeyi korumak gerçekten zor oluyo ama bu sene ben kendimi aştım diyebilirimkaydirigubbakcemile3hiç bukadar azimle diyet yapmamıştım hemde bu kadar uzun süre bunun nedenini kk ya bağlıyorum ve sizlere birbirinize olan desteğinize:lepi:

ben bugün saati kapatıp geri uyumuşum-tatlicadiarzu- 09=45 te uyandım ekmeğim fırında birazdan kahvaltımı yapıcam;
1 dilim ekmek üzerine 2 kbrit kutusu kaşar fırında
şekersiz çay

klementin canım o kaçamak olayını sanırım ilk diyete başladığında en az 1 ay sonra yapman gerekiyo ben öyle yapmıştım 6 şubatta diyete başladım tam 6 martta kendime süper bi ziyafet hazırlamıştım seninki biraz erkenmi olmuş
nekaydirigubbakcemile3yerimseniben
neyse kızlar ben kahvaltımı yapıp geliyorum

ee boşe demiyoruz günlük menü yazın diye ......klava:bi ordan bi burdan yazınca anlaşılmıyor tabi ...
yumukum sabaır inan ben bebelere yapıyorum ve hiç birine dokunmuyorum benim eşimde tatlı hastasıdır . ben yapmasan bile dışardan getirir inan sabretmek kolay degil . ben bazan onlarsız yemek yiyyorum mafoldumbenama her şeyin bir bedeli var işte ..
günaydınlar 6. takımın hatunları .

çok yorgunum ayaklarımın altı zonkluyor. bütün gün ayakta durup sağa sola gidip gelmekten öldüm bittim . bugün ben gitmeyeceğim fuara monti amca vuracak beni.
delikafadulden aa nazlım bu fuar işi kötü oldu tam dönüm noktana gelmiştin 57 ye bozman kötü oldu ..:uhm: umarım bozmamışındır.:1hug:

günaydın kızlar
nazlım koçum kaç kg oldun bakiim
ben göya 60.x veriim dedim bu hafta ama hala yerimde sayıyorum
sabahta 3 minik sosis yedim yağsız salçayla haşladım sadece
peynir domates bol
1dilime tekabül tam buğday ekm

başta şunu yazayım 2. gündür giremediginin farkındayım ...benden kaçmaz yani-tatlicadiarzu-

ama tahminetmiştin yogun oldugunu :1hug: diyet konusunda haklısın arada bir abartmamak kaydıyla kaçamak yapmak lazım .:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…