Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oooherkesi kaynana stresi sarmış :roflol:
aman boşverin sizi beğenen almış kaynanalar ne karışır :roflol:

delikafaduldenözkem RABBIM HAYIRLISINI versin güzelim ....:teselli::teselli:

fark etmemmi refim hepinizin yeri ayrı .:1hug:

ogluşa çok geçmiş olsun canım ya senenin yarısını hasta geçirdi yavrum ...

refim yeme istegini ben kan şekeri göstergesi yiyeceklerle aşıyorum canım ve karnım doyuncada zateb canım bişi çekmiyor tatlı bile alkisalkisalkis
yabilelirsen sanda montiyi öneririm .yapamassan bile sana önerim sabah bol ekmekli kavaltı yap karnını doyur . ve diger ögünlerde ekmek yeme ...şekerini yükseltmeyen şeylerden bol yiyebilirsin ...:1hug:

bende dünkü menümü vereyim ama bi yanlış yaptım dün ve hemen tartıda göründü . akşam yemegini yürüyüşe gittigim için 9 da yaptım ve biraz fazla kaçtı galiba . ve akşam yemegi öncesi aç kaldım . bunlar benım yaptıgım ve tespit ettihim yanlış lar ...akşam yemegini yürüşe gitmeden 7 gibi yapsaydım çok güzel olcaktı .....

sabak şeftali kiraz .
kavaltı
3 dl. ekmek .
k.k. peynir .
sögüş.
2 zeytin .

ara....yok . buda dünkü 2. hatam . hastenede oldugum için geçiktim yanımada bişi almayı unutmuşum .
öylen
çorba
1 t. patlıcan .
cacık . 2 kanat ..
ara .
5 t. malta erigi .
ara.
4 ceviz 3 kuru kayısı
ara .
1 erik ...

akşam .
2 tabak . yeşil mercimekli yogurt çorbası .
salata .

yatarkende y. br. süt ...

menün çok güzel aebenciğim ama dediğin gibi akşam geç saatte yemen kötü olmuş. aslında öyle çok bozmadım diyeti . sadece 2 kaşık pilav yedim oda doğal olarak yasak yasak. bugün gitmedim fuara yarında gitmem banane ya......

canım sagsun nazlım onuda telefi edersin . ben montiyi yeniden hatmediyorum ....gözümden kaçan birçok nokta olmuş . özellikle meyve hakkında . monti amçam meyveyi mide temen boşken yiyin diyor buda 3. saatte oluyormuş ...ve yemek listelerini yeni keşfettim karışık yazıldıgı için rarlarda çizgi olmadıgından karştırıyordum . şimdi bol bol seçenek görüyürum 106 107 sayfalarda en az 20 akşam akşam ve öyle yemegi menüsü var . mesele her peynirle biten yerde 1. günlük menü var daha önce dikkat etmemiştim.buyrunnnnnnnnn
sen hatalarını yazmışın zaten aebencim bize bişwey kalmamış yazacak
evet maytabım hatayı gördüm ama hata oldu .

bide kızlar paylaşım alanında bişi sorulmuş . ve ben cevapladım biliyorumki sizde öyle düşünüyorsunuz ginede haber vereyim dedim ...

bide kızlar paylaşım alanında bişi sorulmuş . Ve ben cevapladım biliyorumki sizde öyle düşünüyorsunuz ginede haber vereyim dedim ...

bende bakayım şimdi paylaşım alanına 3 gündür bakamadım şu fuar yüzünden

kıslar ben bugün yokum akşam üstü kızın dişciyle randevusu var erken gidicen kızılayı bi turluycam ...... hayırlı günler size....

selam kızlar
öldü mü kaldı mı diye hiç mi merak edenimniz yok beni ya
hiç mi kıymetim yoktu yanınızda????

selam kızlar..günaydınlaaarrr..
dün yediklerim
kahvaltı (saat 12:00)
1 domates,az peynir,3 zeytin, şekersiz çay, 1 dilim k. ekmeği
ara (saat 16:00)
karpuz peynir
akşam(saat 20:30)
tadımlık su böreği,şekersiz çay
ara(saat 22:00)
irmik helvası dondurma tadımlık

ıyıyım hayal sen nasılsın canım sahalara gerı dÖnmÜŞsÜn Çok sevındım canım. Patlama beklıyorum cumaya senden.

selam kızlar
sabah kahvaltımı yazayım

bir dilim kızarmış ekmek

3-4 tane salam hiçde sevmem ama ne yapalım el mahkum :roflol:

merhaba kızlar...ben dünakşam menemen bir dl ekmek bide bol salata yedim..(menemenle salata hiç gitmiyor buarada)) 1 saat sonrada 3 parça karpuz yedim...(iyimi??menemen nasıl rejimde gider dimi)

sabah
1 dl kızarmış ekmek
domatez salatalık yeşilbiber
peynir ve 1 brd çay(yarım şekerli)

öğlen
1 kepçe domatez çorba(kaşar üzerine)
1 kepçe kuru fasulye
yarım dl ekmek.

akşamda
taze fasulye yapmayı düşünüyorum.yanına yoğurt çıkaracağım..

bugün arada yiteceğim meyveleri evde unutmuşum...
artık akşam karpuz yerim yemekten sonra...

buarada ben aralarda çay içiyorum günde 6 bardak çay içiyorum yarım şekerden 3 şeker yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…