• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canımmm kendini de tanıt istersen yaşın falan filannn. bakma şuan sessiz buralar gelince herkes tanısın senii:KK5::KK5::KK5:

Evet doğru öyle damdan düşer gibi geldim sahi :D

Yaşım 26,kasımda 27 olcam :) istanbulda yaşıyorum evliyim ve bir oğlum var 4.5 yaşında.Çalışmaya da başladık şimdi diyete de devam hadi bakalım hayırlısı diyorum.

Hadi ben kuralları okuyayım bari :KK25:

Evet doğru öyle damdan düşer gibi geldim sahi :KK70:

Yaşım 26,kasımda 27 olcam :) istanbulda yaşıyorum evliyim ve bir oğlum var 4.5 yaşında.Çalışmaya da başladık şimdi diyete de devam hadi bakalım hayırlısı diyorum.

Hadi ben kuralları okuyayım bari :KK25:
hangi kasımmmm :KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlarrrr dört gözle yeni bir arkadaş bekliyorum... sizlere daha önce bahsettiğim bi arkadaşım vardı yıllar önce bi zayıflama sitesinde tanışmıştık. artık can dostuzzzz... oda şu an dukan yapıyor.. birazdan aramızda inşallahhh...
bi dukanci daha super :D

Merhabalar :)

Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg :KK71:
merhaba hosgeldinn :) ben aslinda taniyorum srni deryamdan birazda tariflerinden :)

Niye pastamı alcan bana kuzumm :KK70: yaparsın bi dukan pastası artık bana :p
21 kasım canımm:KK47::KK73:

bide 21 kasım demez miiii... yerim seni bennn... yaparım yaaa pasta ne kiii ziyafet sofrası hazırlarım sana bennn. ama yanımda yoksun kiii...
kendim yapar mum üfler yerim senin yerine artıkkk :KK55::KK55::KK55:

denicem bu hafta neslimm robotta yapsam olurmu peki

aynen deryammm
robotta sularını sıkıp içebilirsin. ben blendırda posasıyla kaldığından posalı tercih ediyorum . ama suyunu içmek daha başka güzel oluyor yapabilirsin elbette
kendin değişik tatlar oluşturup kendi tariflerinide yapabilirsin eldeki yeşil sebze meyvelerle. meyve az olmak koşuluyla ;)

Merhabalar :)

Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg :KK71:
hoşgeldin toprak bende 14. takım kaptanı deryanın kankası nesli :KK70: kıskandım sizi:KK60: dermişimmmm :KK70:
hadi azmin daim olsun

robotta sularını sıkıp içebilirsin. ben blendırda posasıyla kaldığından posalı tercih ediyorum . ama suyunu içmek daha başka güzel oluyor yapabilirsin elbette
kendin değişik tatlar oluşturup kendi tariflerinide yapabilirsin eldeki yeşil sebze meyvelerle. meyve az olmak koşuluyla :KK66:

hoşgeldin toprak bende 14. takım kaptanı deryanın kankası nesli :KK70: kıskandım sizi:KK60: dermişimmmm :KK70:
hadi azmin daim olsun
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kanka manka dinlemez valla gece uyurken keser beni korkarım neslimm etme acı banaaa

eski karatay topiğiiii dukancı olmuş banummm yetişş :KK70: :KK69::KK69::KK69::KK69:

merhabalar RengarenkNesli RengarenkNesli hoşbuldum :)

Evet kısa da olsa bir ara karataycıydım ama ama şimdi ex aşkım dukana geri döndüm mutluyum da böyle devam edicem bu sefer ideal kiloya kadar dukancıyım :)

çok güzel oldu kiiiiiii
evet yaaa super oldu

İlk sayfa

Merhaba hoşbuldummm :)

Bende seni tanıyorum aslında canım hehehe ne tesadüf :KK70:
aaa nerden taniyosun beni sennn :D

Kızlar bu arada ilk sayfadaki takım kurallarını okudum veee evet evet evet kabul ediyorum :)
Hep birlikte karşılıklı motivasyonla kurtulcaz kilolardan inşallah.
hosgeldinn tekrar hep beraber yarisip motive olup mezun olucaz

bereber mezun olcazzzzzzz
Ayy insallah
kendin değişik tatlar oluşturup kendi tariflerinide yapabilirsin eldeki yeşil sebze meyvelerle. meyve az olmak koşuluyla :KK66:

hadi azmin daim olsun
meyve zaten dukanda yok zencefilli tarcinli falan bisiler denicem yesillik alisverisi yapcam ptesi

eski karatay topiğiiii dukancı olmuş banummm yetişş :KK70: :KK69::KK69::KK69::KK69:
kaptan bizi topluca sutlarmis :D

Back
X