Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkum o ki kaptan aforoz edecek bizievet yaaa super oldu
aaa nerden taniyosun beni sennn
hosgeldinn tekrar hep beraber yarisip motive olup mezun olucaz
Ayy insallah
meyve zaten dukanda yok zencefilli tarcinli falan bisiler denicem yesillik alisverisi yapcam ptesi
kaptan bizi topluca sutlarmis![]()
Yapmazzz o kiyamaz bizee cok tatli masumuz bizzkorkum o ki kaptan aforoz edecek bizi![]()
Yapmazzz o kiyamaz bizee cok tatli masumuz bizz![]()
![]()
![]()
Bide kiyarmisheee biz tatlı cadılar o melek kıyamaz kiii![]()
Merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhabalar :)
Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg![]()
Biz de tanıtalım kendimizi, benim ismim Gamze. 28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim bir de bebişim olacak Allahın izniyle.Evet doğru öyle damdan düşer gibi geldim sahi
Yaşım 26,kasımda 27 olcam :) istanbulda yaşıyorum evliyim ve bir oğlum var 4.5 yaşında.Çalışmaya da başladık şimdi diyete de devam hadi bakalım hayırlısı diyorum.
Hadi ben kuralları okuyayım bari![]()
dimiii amaaa gamzemHahaha kızlar çok tatlısınız, yok yok kaptancığım hiiç birinize kıyamaz. Sağlıklı olduğu sürece, kilolardan kurtulduğunuz sürece ne yapsanız kabulü bence![]()
aynen balimmmHahaha kızlar çok tatlısınız, yok yok kaptancığım hiiç birinize kıyamaz. Sağlıklı olduğu sürece, kilolardan kurtulduğunuz sürece ne yapsanız kabulü bence![]()
Zorluyorum bende kendimi ama içmemiz lazım olmaz böyleAy canım sen benden daha iyisin ya, ben 500 bile içemiyorum
Bugün 500 ml daha arttırdım suyu ama gitgide düzene koycamHoşbuldum meleğimmmm bende çok özledim bitanemmm burada olmayı her ne kadar okusamda yazamamak kötüydüSu olayını çözmen lazım seninde canımmm
Makinayı iyi düşünmüşsün pratik olur senin için yurt ortamında yapabildiğin kadar artık kuzum şartlar kısıtlı
Doğum günü kutlu olsun yavrunun nice mutlu sağlıklı ömürlereİyi geceler kızlar bugub cok yoruldum ama değdi :) tabi işler biter mi bitmez
2 ekim oğluşumun doğum günü 4 yaşına girdi bebeğim pamuğummm.. :)
2 3 hafta sonra doğum günü yapcaktım bi akraba delirdin mi dedi ne uğraşcan yemek pasta misafir dedi o zamana 8 bucjk aylık hamile oluyorum bende oğluşuma güzel anı olsjn diye istedim yapmak
Sonra az önce annem doğum günü kutlaması için aradı niye Ali'nin arkadaslarını çağırıp doğum günü yapmıypsjn dedi
Bizim komşu cocukların doğum günü yapılmıştı sade bi pasta biraz abur cubur hem cocuklarla olunca daha cok eğlenir alişim dedi hak verdim doğrusu hem cok uzun da sürmez
İnşalah salı günü yapmayı düşünüyorum hem benim için daha rahat hemde ali sevdikleri arkadaşları ile vakit geçirecek bakalım artık :)
Yatağa girdim sonra anamm bugun perşembe yarın tartı var dedim listeyi Paylaşmak için girdim bi baktım kaptan halletmiş :) unuttum bian kaptanın döndüğünü ellerine sağlık kaptanım :) yarın size bol eksi ler diliyorum canlarım iyi geceler hepinize öpüldünüz ben büyğk ihtimal saat 4 te uyanır 6 -7 ye kadar kalır sonra tekrar yatıp geç uyanırum bu ara böyle bi uyku düzenim var karışık :)
çok sağol bebeğimBülbülümün bildirimini yaptım hadi az daha kestireyim :)
Merhaba aramıza hoşgeldinMerhabalar :)
ben raw yaparken evde ne kadar yeşillik varsa havuç hariç suyu sıkıyordum katı meyve sıkacağında tatlım kış döneminde yapmıştım gerçekten birza limon ve çok minik taze zencefilde ekleyince süper içimi oluyor yalnız pancar sıkacaksan çok az koy içmesi zor oluyorsaolunn :)
nasil yaptin neslimm tarif alsamm sebze gunlerimde denerim
canım sanki sebzeyi öğütünce ölçü olarak proteinden fazla tüketmiş olmaz mıyız. uyar mı ki bize
smothiler hertür beslenmeye takviye niteleiği taşır uymayacak bi tarafı yok deryam uyar tabi
sen gönlünü ferah tut sorun olamz üstelik pişmemiş sebze olduğu için etkilemezcanım şimdi bizim protein miktarımız sebzeden fazla olmalı ya malum bir bardak için bayağı sebze lazım o kafamı karıştırdı. ne bilim bi öçmek gerek
Aynen katılıyorum zor kilo veren ben 6 günlük sebze suları ve rawla 2,5 kilo vermiştim değilmibişi değil. o sebze suları acayip toksin atıyor bedeni arındırıyor denenmiş her seferinde başarılı olunmuştur tarafımdan![]()
denicem bu hafta neslimm robotta yapsam olurmu peki
aynen deryammm
Merhabalar :)
Evet doğru öyle damdan düşer gibi geldim sahi
Yaşım 26,kasımda 27 olcam :) istanbulda yaşıyorum evliyim ve bir oğlum var 4.5 yaşında.Çalışmaya da başladık şimdi diyete de devam hadi bakalım hayırlısı diyorum.
Hadi ben kuralları okuyayım bari![]()
Kızlar bu arada ilk sayfadaki takım kurallarını okudum veee evet evet evet kabul ediyorum :)
Hep birlikte karşılıklı motivasyonla kurtulcaz kilolardan inşallah.
eski karatay topiğiiii dukancı olmuş banummm yetişş![]()
![]()
merhabalar @RengarenkNesli hoşbuldum :)
Evet kısa da olsa bir ara karataycıydım ama ama şimdi ex aşkım dukana geri döndüm mutluyum da böyle devam edicem bu sefer ideal kiloya kadar dukancıyım :)
Kizlar kendimi cok yorgun bitkin hissediyorumstres atlattm onun etkisimi var bilmiyorum hasta olacakmis gbi hissediyorum surekli bi uyku hali
yarin annemde oglene kadar uyucam valla
![]()
korkum o ki kaptan aforoz edecek bizi![]()
Yapmazzz o kiyamaz bizee cok tatli masumuz bizz![]()
![]()
![]()
heee biz tatlı cadılar o melek kıyamaz kiii![]()
Hahaha kızlar çok tatlısınız, yok yok kaptancığım hiiç birinize kıyamaz. Sağlıklı olduğu sürece, kilolardan kurtulduğunuz sürece ne yapsanız kabulü bence![]()
Bugünkü menüm,
Sabah 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek
Öğle az pirinç pilavı ile az et sote
Ara 1 tahinli kurabiye (Bu arada kv kemoterapi gördüğü için kek kurabiye falan onlara şeker koymuyoruz tahin veya bal koyuyoruz çok az, un da tam buğday unu, yağ zeytinyağı. Kalorisi oldukça düşük oluyor böylece)
Akşam 1 tabak etli kereviz yemeği salata
Kerevizi ilk defa köfteli sıcak yemeğini yedim. Ben hep zeytinyağlı garnitürlü portakal sulu pişirirdim. Kv böyle yaptırdı ama böyle de hoşuma gitti kereviz candır her türlü
Yatmadan da bir kurabiyeyle süt içerim![]()
Selam güzellerim yorgun bülbül geldi
Zorluyorum bende kendimi ama içmemiz lazım olmaz böyle
Bugün 500 ml daha arttırdım suyu ama gitgide düzene koycam
Doğum günü kutlu olsun yavrunun nice mutlu sağlıklı ömürlere
çok sağol bebeğim
Merhaba aramıza hoşgeldindukancıları üçledik karataycı kalmadı topikte maşallah
buarada kendimi tanıtayım 24 yaşındayım 95 ile karataya başladım şimdi 82 ile yurt şartlarında uyabildiğim kadar devam ediyorum
Bugün kaçamak yaptımm adet olcam canım çok tatlı istiyo dünden beri bugünde okulun yemekhanesinde tulumba görünce dayanamadım
Sabah: karatat k yumurtasız
Öğle: yayla çorbası, iki parça fırında tavuk, iki kşk bulgur pilavı, salata,turşu, iki tane tulumba
Akşam: fındık lahmacun
Birazdamda kahve içmeyi düşünüyorum