Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saat 9 olmuş canım yemek geç kalıyo galiba senin

benimkini bekliyorum ama yesemmi acaba???
işten çok geç geliyor...
ben biraz erken gemiştim bugün yemek yapmak için...
şimdide yersem yalnız kalcak ama yiyeyim barii ....

slm kızlar. aebenciğim inanın en kısazamanda bir resim yükleyeceğim ama kıza diyorum flaşdiskim bozukkötükedihüso
adama diyorum bulutut çalışmıyorkötükedihüso beni sinir ediyorlar.:jeyyar:
ama bir yerden bulayım söz yükleyeceğimsırnaşık şey

benimkini bekliyorum ama yesemmi acaba???
işten çok geç geliyor...
ben biraz erken gemiştim bugün yemek yapmak için...
şimdide yersem yalnız kalcak ama yiyeyim barii ....

geç bile kalmışın bu saate yemek bırakılırmı kuşum. neyse fazla yeme bari atıştır kalk.delikafadulden

süpersin yumukum sen meyvalarını da toplamaya başladın darısı başıma birde ben 1.5 litre su içtim eve gidince de içerim 2 - 2.5 a tamamlarım inşallah

saol cnm inşallah cumaya görcez bakalım kaç çıkcam tartıda:kedi: bu arada bende bugün 2 lt su içtim ayrıca akşamki menümde 3 köfte yedim 5 yerine 1 kase domates çorbası içtimyani menü şöyle oldu;
1 kase domates çorba
3 ızgara köfte
1 haşlanmış patates
salata

sende cumaya görceksin mükafatını eminim kaydirigubbakcemile5

günaydınlar 6 . takımın fıstıkları

dün yediklerim

kahvaltıdan yarım saat önce 3 adet kuru kayısı

1 adet salatalık
yarım domates
k.k. kadar beyaz peynir
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

öğlen

1 tabak nohut
1 kase cacık

ara
4 adet kuru kayısı

akşam
1 kase yeşil erik.

Günaydıın!
Bugün arkadaşımın oğlunun sünnetinin ilk ayağı var :) Birazdan kuaföre gideceğim. Oradan da akşama kadar yokum. Akşama görüşürüz inş.
Hepinize hakettiğiniz gibi güzel bir gün diliyorum.

Nazılı, kimse söylemeden ben söyleyeyim: Akşam yemeğin nerde? :) Bir de benim bildiğim kadarıyla öğünlerde yarım dilim bile olsa ekmek yemelisin. Tabii ekmekten önce öğününde yemek yemelisin :)

nazılı, kimse söylemeden ben söyleyeyim: Akşam yemeğin nerde? :) bir de benim bildiğim kadarıyla öğünlerde yarım dilim bile olsa ekmek yemelisin. Tabii ekmekten önce öğününde yemek yemelisin :)

akşam eve çok geç gittim onun için bişey yemedim . Ben monti diyeti yapıyorum onda sadece sabah kahvaltıda ekmek yemeye izin var diğer öğünlerde izin vermiyor.

Günaydın güzel kızlarrrrr :)))) benmde tartı bu sabah biraz eksi verdi çok şükür :))) Aslında ben boğazımı bir tutabilsem ahhh kimbilir nasılda hızlı kilo vericem bu arada cuma günü internete giremeyebilirim denetimde olucam firmanın ortamını bilemiyorum. Birinizin cabi lazım ama daha önce aldım sanıyorum baktım kimsenin cebi yok kızlarcım biriniz numaranızı verinde mesaj atayım sabah olurmu? NAzlıcım seninki olabilir sayın başkan yardımcım.:))))))))))))) Bu arada bu cumartesi Samsuna tatile gidiyorum taaa 21 gibi dönücez 1 hafta yokum kızlar beni aynı yazarsınız haftaya çünkü orada tartı bulsamda aynı sonucu vermez ev kıyafeti olmayacağı için ama orada inşallah spor yapıpta 2 hafta sonrada + yerine - 2 kilo derim :))) Hayal işteeee

Bu arada dün yediklerim.
Sabah 1 simit
Ara Öğün: 4 kayısı
Öğle: 1 adet max dondurma :) tavuk ızgara 1 büyük domates
Ara: Yarım eti form
Akşam: Tavuk ve patates ama fırında kızartma değil
Akşam ara öğün çilekkkkk
40dk yürüyüş 15 dk. bisiklet 20 dk dans + 60 karın hareketi yarım mekik yaptımmm

günaydın herkeze...a.s.
ben dünakşam kızartma az biraz yedim ama sonra spor yaptım..kaydirigubbakcemile2
hızlı bir yürüyüş yaptım tam 30 dakıka...heryerimi kaşıntı tuttu valla ter içinde kaldım..koşar gibi yürüdüm..eve geldiğimde bacaklarım ve hatta popom bile ağrıyordu...sırnaşık şey
inşallah gerisi gelir bakalımsırnaşık şey

günaydınlar...
khvaltım;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim macar salamı
1 domates
şekersiz çay

nasılsınız kızlar ben süperimzemuszemus epey önce hedefimde bi pantolonum var demiştim pantolon 44 beden ama dar kesim likralı falanda değil çok severek almıştım ve 65 lerde ancak giyebiliyodum bugün içine girdimhihoyyyt:lepi: şimdilik sımsıkı ama en azından düğme kapandı fermuar çekildi çok mutluyumkaydirigubbakcemile2 ilk hedefim o pantolondu başardımopuyorumnanaktan

canım benim benim gibi tembel bi insan bile poposunu kaldırıp yürüyüş yaptıysa herkes yapar kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın reffım numaramı mesaj olarak yazdım canım sana
bu arada gÜnaydın elıfÇıĞım nılıfer yumukum ve refff

Çok sÜper yumukum hadı bakalıkm benımde kardeŞımın bır pantolonu var ona bÜyÜk gelıyor bıraz onun ıÇıne gırmek ıstıyorum.

günaydınlar . 6. takımın gülleri . nasılsınız

dün öylen 1.5 çıktık bebelerle eve geldigimizde 8.5 du . tam 7. saat ayakta gezmişiz ..... 4 saati kesin tempolu yürüyüztü . kızılayın bi ucundan diger ucune dişçiye yetişecez diye .....

o yüzden akşam giremedim ....

günaydın aebenim kızın dişlerine telmi takılacak doktor ne dedi.

günaydın kızlarrr
bu diyet süper değil muhteşem kelimelerle anlatılmaz ya ilk günden faydasını görür mü insan görür belki de pazar günü faciasının etkilerini yok etmekti ama bence güzel bir diyet severek yapıyorum hepiniz yapın bence

dün ne yediğimi yazmıştım bu sabah ta bir dilim kızarmış ekmek bir parça peynir yedim çayda vardı içmeyi unutmuşum:roflol: şimdi yeşil çay içiyorum afiyet olsun bana
nilüüü süpersin tatlım oh bende yürüyüş yapabilsem keşke sabah ve akşamları işe yürüyerek gelmek dışında yürüyemiyorum ne yazıkki ama mekik çekeceğim akşam inşallah

ohh aebenim keşke bende gelebilsem kızılayı çok özledim yaa...
birden içimden sana sarılmak geldi nedenki acep opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…