Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah ve akşam yürüyorsun ya canım işte negüzel....

hayırdır bediş ne taşınması . ve neden .....:1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3banamı dedin .....nilüüükaydirigubbakcemile3karşında o purogmamın ve pilatesin ablası duruyor ...opuyorumnanaktanbizim takımdaki kızlar bilir o purogrami ve sattini çünkü az itelemedim bende onları ...
bence en güzelini yapmışın aebenciğim . az zararla atlatmışsın yemeği . ne güzel. alkisalkisalkis:1hug:
umarım işe yarar ya .kötükedihüso
bencede çok güzel yapmışsın aebenim inşallah sonuç alacaksın:lepi:
:Saruboceq:

kıslar bu hafta deneme haftasında olan cadı kimdi..kılementini yazdık bu hafta listeye dimi ...

:1hug:
Hımmmmmmmmmmlmaz::umursamaz: Aabenim bencede biraz abartılı ben o giibi durumlarda genelde ekmeğin içini aldırıyorum. Bazen o da olmazsa çeyrek ekmeğe yarım ekmeklik iç koyduruyorum işte böyle ama önemli olan senin içinin rahat etmesi şekerim o yüzden takma kafanaaa :1hug:

Şu tabloya bakıınnnn süperrrrrrrrrrrrrrrrrr...

referans, aeben+, else+, nazli_gulec+, nilüfer79, NURHAYATK, ozgekrd+, yumukum

bende dünkü menümü yazayım ....

3 kuru kayısı .

kavaltı
2. dl ekmek ...
k.k peynir .
1 zeytin .
sügüş .

ara . 1. şeftali 1 erik .

öylen .
1 t. çorba
. salata ..

ara.
5 fındık
beyaz leblebi .

akşam .

yarım döner.
domates.
1 br. ayran ...

ara.
4 kuru kayısı .
6 fındık .

en az 4. saatte yürüyüş.

refim haklısın ama sorun ekmegin olsından çok beyaz ekmek olmasıydı yaptıgım kadarıyla monti yapmaya çalışıyorumda ö yüzden yoksa dedigin gibi yapardım bende . içini çıkarır yerdim ..a.svereliniortak

yine süpersin aebenim. ya ben şu yürüyüşlereime başlayamıyorum bir türlü . vurun beni.mafoldumben

yine süpersin aebenim. ya ben şu yürüyüşlereime başlayamıyorum bir türlü . vurun beni.mafoldumben
nazlı eger kilo vermen böyle devam ediyorsa fazla üzülme güzelim kilon durdugunda koz olarak kullanırsınyerimsenibenkaydirigubbakcemile2

süpersin aebenim süppeeerr..iradene hayranııımmm :kedi:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5 ben monti yaptığını bilmiyordum bacım o zaman haklısın tabi kurallara uymak gerek :)delikafaduldenturkbayragi

süpersin koçum süppeeerr..iradene hayranııımmm :kedi:
ŞenizŞeniz
kıslar ben bugün biraz derin temizlik yapayım . alkisalkisalkis
hatta benim bebeler başladı bile .. ne dedim biliyormusunuz .:1shok:herkes dolabını döküp hepsini katlıycaklar . ve ve ve ben en güzel katlayana ödül verecegim nakit olaraktan .delikafaduldensırnaşık şey ve şu an harıl harıl kıyafetlerini katlıyorlar .:1shok:
nasılım ama :jeyyar:sengözlerimebaksanab:roflol:

alemsin valla :)) süper çözüm :))

canım sen bana vermişti sanki numaranı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
desene görümcene zayıflama süprizi yapamayacaksın:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
:

bana da sarıl banada :1hug: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim sanada sarılıyorum :1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞeniz

NİYEKÜNE kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizilk karşılaştıgımızda böyle olacak özkem eminim .....delikafaduldenama tatil pilanları kara denize dogru galiba :kedi:
ne yapalım kısmet ama belki biz o taraflara geliriz nasip elbet birgün buluşacağız aebenim:gitme::gitme:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu adamlar bazen inanılmaz gıcık oluyorlar lmaz:lmaz:
anlayışsız kaba düşüncesiz sinir oluyorum ya :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
dün akşam benimki debeni gıcık etti diyorki beyinde biter herşey en basit menü bu muydu heheh gülüyo birde
bende bi kızdım seni ilgilendiren bir şey var mı ortada ben göremiyorum da dedim lmaz:lmaz::mymeka::mymeka::mymeka:
zaten sinirlerim bozuk çıkıp bi dağa bağırasım geliyo resmenkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

[

valla özgecim sinir oluyorum ama hak ta veriyorum
25 yaşındayım ama azcık hareket etsem, yürüsem nefes nefese kalıyorum 70-80 yaşında gibi
65 yaşındaki annanem benden daha çok hareket ediyo, daha rahat geziyo yürüyo valla
göbek sarktı iyice , popo desen arkada maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…