günaydın kızlarrr
bu diyet süper değil muhteşem kelimelerle anlatılmaz ya ilk günden faydasını görür mü insan görür belki de pazar günü faciasının etkilerini yok etmekti ama bence güzel bir diyet severek yapıyorum hepiniz yapın bence
dün ne yediğimi yazmıştım bu sabah ta bir dilim kızarmış ekmek bir parça peynir yedim çayda vardı içmeyi unutmuşum:roflol: şimdi yeşil çay içiyorum afiyet olsun bana
nilüüü süpersin tatlım oh bende yürüyüş yapabilsem keşke sabah ve akşamları işe yürüyerek gelmek dışında yürüyemiyorum ne yazıkki ama mekik çekeceğim akşam inşallah
hayırdır bediş ne taşınması . ve neden .....:1ninca:kızlar komşumla yurume işinden bahsetmiştim bugun haber saldım yarın başlıyoz akşamda markete gidim erzaklarımı ayarlıyım dur diyorum kötü gidişe bi gaza gelsem yaparım biliyoum biliyosunuzz 22 kilo yu ben vermedimmi sanki zamanında tartı bu sabah 80( ama regl baya bi gecikti 78 dir inş.
ben kalkayımda evi adam ediyim azcık
ha birde tasınma işimiz var gundemde dun bi eve baktık bugun ev sahibi gelir olur derse 5 gune tasınırız hersey üstüste bu ara
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3banamı dedin .....nilüüükaydirigubbakcemile3karşında o purogmamın ve pilatesin ablası duruyor ...opuyorumnanaktanbizim takımdaki kızlar bilir o purogrami ve sattini çünkü az itelemedim bende onları ...annem ebru şallıyla birlikte her sabah plates yapıyor tv8 deymiş.çok zor hareketleri diyor ..yengemde yapayım demiş yapamamış..sırnaşık şeyama hersabah yapıyor..bende evde olsam kesin yaparım..:lepi:
ev hanımları isterseniz tv 8 den takipedin sabahları..çok sıkılaştırıyormuş vücudu...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
umarım işe yarar ya .kötükedihüsobence en güzelini yapmışın aebenciğim . az zararla atlatmışsın yemeği . ne güzel. alkisalkisalkis:1hug:
:Saruboceq:bencede çok güzel yapmışsın aebenim inşallah sonuç alacaksın:lepi:
kıslar bu hafta deneme haftasında olan cadı kimdi..kılementini yazdık bu hafta listeye dimi ...
kıslar bu hafta deneme haftasında olan cadı kimdi..kılementini yazdık bu hafta listeye dimi ...
kızlar dün ne oldu .
şimdi ben dışarda yemeyim kazaya gitmeyim diye evde öyle yemegimi yadim ...... taki dişçiden sonra babamızın önemli görüşmesi vermiş bizde tekrar kızılayda kaldık . tabi benim tosunu bilen bilir ...sıkıştirmaya başladı .. düşündüm en hasarsız nasıl atlatabilirim diye . en iyisi döner dedim içini yerim ..banim ekmekçiyede yakındı . hosta diye biryer . oturduk baktim ekmegi yiyemem .içiylede doymıycam . siz oturun dedim bebelere ben gittim yandan . benim entegrel ekmekten aldım içini ona yerleştirdim yedim .....şimdi size soruyorum ben normalmiyim .:gitme:
kızım diyoki anne sende iyce abarttın sonuç alsan bari ...mafoldumbenmafoldumben
:1hug:
Hımmmmmmmmmmlmaz::umursamaz: Aabenim bencede biraz abartılı ben o giibi durumlarda genelde ekmeğin içini aldırıyorum. Bazen o da olmazsa çeyrek ekmeğe yarım ekmeklik iç koyduruyorum işte böyle ama önemli olan senin içinin rahat etmesi şekerim o yüzden takma kafanaaa :1hug:
bende dünkü menümü yazayım ....
3 kuru kayısı .
kavaltı
2. dl ekmek ...
k.k peynir .
1 zeytin .
sügüş .
ara . 1. şeftali 1 erik .
öylen .
1 t. çorba
. salata ..
ara.
5 fındık
beyaz leblebi .
akşam .
yarım döner.
domates.
1 br. ayran ...
ara.
4 kuru kayısı .
6 fındık .
en az 4. saatte yürüyüş.
nazlı eger kilo vermen böyle devam ediyorsa fazla üzülme güzelim kilon durdugunda koz olarak kullanırsınyerimsenibenkaydirigubbakcemile2yine süpersin aebenim. ya ben şu yürüyüşlereime başlayamıyorum bir türlü . vurun beni.mafoldumben
bende dünkü menümü yazayım ....
3 kuru kayısı .
kavaltı
2. dl ekmek ...
k.k peynir .
1 zeytin .
sügüş .
ara . 1. şeftali 1 erik .
öylen .
1 t. çorba
. salata ..
ara.
5 fındık
beyaz leblebi .
akşam .
yarım döner.
domates.
1 br. ayran ...
ara.
4 kuru kayısı .
6 fındık .
en az 4. saatte yürüyüş.
refim haklısın ama sorun ekmegin olsından çok beyaz ekmek olmasıydı yaptıgım kadarıyla monti yapmaya çalışıyorumda ö yüzden yoksa dedigin gibi yapardım bende . içini çıkarır yerdim ..a.svereliniortak
kaydirigubbakcemile5 ben monti yaptığını bilmiyordum bacım o zaman haklısın tabi kurallara uymak gerek :)delikafaduldenturkbayragi
ŞenizŞenizsüpersin koçum süppeeerr..iradene hayranııımmm :kedi:
yapabildigim ve dr. verdigi kadarıylagamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5 ben monti yaptığını bilmiyordum bacım o zaman haklısın tabi kurallara uymak gerek :)delikafaduldenturkbayragi
:jeyyar:Şenizrefim akşamdan kalmasın sanırım :içelim:
ŞenizŞeniz
kıslar ben bugün biraz derin temizlik yapayım . alkisalkisalkis
hatta benim bebeler başladı bile .. ne dedim biliyormusunuz .:1shok:herkes dolabını döküp hepsini katlıycaklar . ve ve ve ben en güzel katlayana ödül verecegim nakit olaraktan .delikafaduldensırnaşık şey ve şu an harıl harıl kıyafetlerini katlıyorlar .:1shok:
nasılım ama :jeyyar:sengözlerimebaksanab:roflol:
canım sen bana vermişti sanki numaranı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Günaydın güzel kızlarrrrr :)))) benmde tartı bu sabah biraz eksi verdi çok şükür :))) Aslında ben boğazımı bir tutabilsem ahhh kimbilir nasılda hızlı kilo vericem bu arada cuma günü internete giremeyebilirim denetimde olucam firmanın ortamını bilemiyorum. Birinizin cabi lazım ama daha önce aldım sanıyorum baktım kimsenin cebi yok kızlarcım biriniz numaranızı verinde mesaj atayım sabah olurmu? NAzlıcım seninki olabilir sayın başkan yardımcım.:))))))))))))) Bu arada bu cumartesi Samsuna tatile gidiyorum taaa 21 gibi dönücez 1 hafta yokum kızlar beni aynı yazarsınız haftaya çünkü orada tartı bulsamda aynı sonucu vermez ev kıyafeti olmayacağı için ama orada inşallah spor yapıpta 2 hafta sonrada + yerine - 2 kilo derim :))) Hayal işteeee
canım benim sanada sarılıyorum :1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizbana da sarıl banada :1hug: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne yapalım kısmet ama belki biz o taraflara geliriz nasip elbet birgün buluşacağız aebenim:gitme::gitme:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanNİYEKÜNE kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizilk karşılaştıgımızda böyle olacak özkem eminim .....delikafaduldenama tatil pilanları kara denize dogru galiba :kedi:
bu adamlar bazen inanılmaz gıcık oluyorlarŞeniz Şeniz Şeniz
önceki gece kociş kilo konusunda çok ciddi bi konuşma yaptı da mafoldumben mafoldumben
dikkat et biraz kendine özen göster diye senağlama
sağlığımı düşünmeliymişim a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?