Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlım akşam nerde .....kaydirigubbakcemile
Nazılı, kimse söylemeden ben söyleyeyim: Akşam yemeğin nerde? :) Bir de benim bildiğim kadarıyla öğünlerde yarım dilim bile olsa ekmek yemelisin. Tabii ekmekten önce öğününde yemek yemelisin :)
aa bak kılaementin benden önce sormuş Şeniz bak çözdün işi ....zemuszemus
selam kızlar ben geldim. bel fıtığı teşhisi kondu bugün fizik tedaviye başladım.
çok geçmiş olsun canım ya ....:1hug:
buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis yanlız 1. kilo kirazmı orayı anlayamadım ...laelaelaelaelae yedinmi peki :1shok:

aebencim bu sabah kahvaltı yapmayı da başardım

1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin

gece de yürüyüşten sonra mekik çektim ve bacak hareketleri yaptım

günaydın kızlar
harikulade bir program buldum eğer püsküütten onay gelirse linkleri içeren konu açmayı planlıyorum
evde yürüyüş programın adı
benim gibi hergün fırsat bulup yürüyüşe gidemeyenler için tasarlanmış
sabah 1-2 millik olanını yaptım diğerlerinide indiriyorum

neysem dün öğleden sonra fena cozuttum yazmııcam ne yediğimi
ama sabah tartı çok şükürki aynı gösterdi
yoksa bu vijdan azabıyla fazla yaşamazdımben
bu sabah
omlet
domates
peynir zeytin ekmek yedim
öğlen semizotu
akşama allah kerim

ohh aebenim keşke bende gelebilsem kızılayı çok özledim yaa...
birden içimden sana sarılmak geldi nedenki acep opuyorumnanaktan
NİYEKÜNE kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizilk karşılaştıgımızda böyle olacak özkem eminim .....delikafaduldenama tatil pilanları kara denize dogru galiba :kedi:

yarım domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin

AFERİN ELİFİM BAK NE GÜZEL OLUYOR ALKIŞLIYORUM VE ÖPÜYORUM SENİopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis

koçum maytabım öokmu cozuttun kız cu cuma değil haftaya cuma yarışmamızın son haftası unutma sakın.:umursamaz:klava:

AFERİN ELİFİM BAK NE GÜZEL OLUYOR ALKIŞLIYORUM VE ÖPÜYORUM SENİopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şeniz Şeniz Şeniz

önceki gece kociş kilo konusunda çok ciddi bi konuşma yaptı da mafoldumben mafoldumben
dikkat et biraz kendine özen göster diye senağlama
sağlığımı düşünmeliymişim a.s

yarım domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin

:1shok::1shok:elif sen ha . hem kavaltı hem spor . aştın sen güzelim aştın ...alkisalkisalkisalkisalkisalkiskavaltında süper olmuşşş ...hihoyyyt
maytabım önemli olan kaçamakdan sonra dagıtmamak canım . u dönüşü yapmak ...sengözlerimebaksanabvereliniortak

evet ölcüsü alındı . 2. senelik moraton başladı nazlım .....her ay gidilecek artık . ama çok egriydi dişleri . kızımın .a.s

hadi bakalım inşallah kızımızın dişleri inci gibi olur. alışması biraz zor olacak tellere ama sonrası çok güzel olacak inşallah. akşam yemek yiyemedim eve çok geç gittim. bugün beni fuara götüreceklerdi çamura yattım gitmedim. zaten grip olmak üzereyim. gitseydim daha fena olurdum. bide fuara hep yabancılar geldi domuz gribi kapmayayım onlardan :gitme::sinifsinif:

:kedi: :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile3

kızlar dün ne oldu .

şimdi ben dışarda yemeyim kazaya gitmeyim diye evde öyle yemegimi yadim ...... taki dişçiden sonra babamızın önemli görüşmesi vermiş bizde tekrar kızılayda kaldık . tabi benim tosunu bilen bilir ...sıkıştirmaya başladı .. düşündüm en hasarsız nasıl atlatabilirim diye . en iyisi döner dedim içini yerim ..banim ekmekçiyede yakındı . hosta diye biryer . oturduk baktim ekmegi yiyemem .içiylede doymıycam . siz oturun dedim bebelere ben gittim yandan . benim entegrel ekmekten aldım içini ona yerleştirdim yedim .....şimdi size soruyorum ben normalmiyim .:gitme:
kızım diyoki anne sende iyce abarttın sonuç alsan bari ...mafoldumbenmafoldumben

bence en güzelini yapmışın aebenciğim . az zararla atlatmışsın yemeği . ne güzel. alkisalkisalkis:1hug:

bravo özgem tebrikler hemen faydasını gördün bak aynen devam cnm pes etmek yokalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aebencim kızınada geçmiş olsun cnm bende lisedeyken bir sene tlle gezmiştim çok şükür düzeldiler ama lisede berbat bi durumdu tellerle gezmek:umursamaz:

bencede çok güzel yapmışsın aebenim inşallah sonuç alacaksın:lepi:

özkem
gürüyor .duyuyor .
okuyor
sanıyor .ve biliyorum bidenem ....:teselli::teselli:Şenizbir gün hepsini atlatıp geride bir anı olarak bırakacaksın belkide iyi olmuş diyceksin ...a.s:teselli:

evet benim kıs duymasın seneye lise 1. de....:gitme:
ama şuda varki artık baya yaygınlaştı kimse pek yadırgamıyor ..:kedi:

evet benim kıs duymasın seneye lise 1. de....:gitme:
ama şuda varki artık baya yaygınlaştı kimse pek yadırgamıyor ..:kedi:

evet benim taktığım dönemlerde kimsede yoktu dalga konusu oluyordum:çok üzgünüm: şimdi herkeste var o yüzden yadırganmıyozemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…