- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ohh aebenim keşke bende gelebilsem kızılayı çok özledim yaa...
birden içimden sana sarılmak geldi nedenki acep opuyorumnanaktan
nazlım akşam nerde .....kaydirigubbakcemilegünaydınlar 6 . takımın fıstıkları
dün yediklerim
kahvaltıdan yarım saat önce 3 adet kuru kayısı
1 adet salatalık
yarım domates
k.k. kadar beyaz peynir
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
öğlen
1 tabak nohut
1 kase cacık
ara
4 adet kuru kayısı
akşam
1 kase yeşil erik.
aa bak kılaementin benden önce sormuş Şeniz bak çözdün işi ....zemuszemusNazılı, kimse söylemeden ben söyleyeyim: Akşam yemeğin nerde? :) Bir de benim bildiğim kadarıyla öğünlerde yarım dilim bile olsa ekmek yemelisin. Tabii ekmekten önce öğününde yemek yemelisin :)
çok geçmiş olsun canım ya ....:1hug:selam kızlar ben geldim. bel fıtığı teşhisi kondubugün fizik tedaviye başladım.
buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis yanlız 1. kilo kirazmı orayı anlayamadım ...laelaelaelaelae yedinmi peki :1shok:Nurhayat, çok geçmiş olsun. Bel fıtığında hep ağrı bacağa vururmuş. Benim annem de ameliyat olmuştu oradan biliyorum. Şimdi biraz dikkat etmese yine beliyle birlikte bacağı ağrıyor. Çok dikkat etmek lazım. Ama senin bacağın ağrımıyormuş uyuşuyormuş onu hiç duymamıştım.
Listemi de vereyim:
Sabah kalkınca 1 orta boy elma (granny smith)
Kahvaltı: K flakes
Öğlen: 1 simit, peynir, domates
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 1 tabak taze fasulye, 2 dilim çavdar, salata
Ara: 1 kilo kiraz yemeyi düşünüyorum :)))
Sabah 20 dk yürüyüş, 20 dk pilates
Ebru Şallı'nın programını ilk bölümden itibaren indirmeye başladım. bakalım.
evet ölcüsü alındı . 2. senelik moraton başladı nazlım .....her ay gidilecek artık . ama çok egriydi dişleri . kızımın .a.sgünaydın aebenim kızın dişlerine telmi takılacak doktor ne dedi.
NİYEKÜNE kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizilk karşılaştıgımızda böyle olacak özkem eminim .....delikafaduldenama tatil pilanları kara denize dogru galiba :kedi:ohh aebenim keşke bende gelebilsem kızılayı çok özledim yaa...
birden içimden sana sarılmak geldi nedenki acep opuyorumnanaktan
aebencim bu sabah kahvaltı yapmayı da başardım
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
gece de yürüyüşten sonra mekik çektim ve bacak hareketleri yaptım
günaydın kızlar
harikulade bir program buldum eğer püsküütten onay gelirse linkleri içeren konu açmayı planlıyorum
evde yürüyüş programın adı
benim gibi hergün fırsat bulup yürüyüşe gidemeyenler için tasarlanmış
sabah 1-2 millik olanını yaptım diğerlerinide indiriyorum
neysem dün öğleden sonra fena cozuttum yazmııcam ne yediğimi
ama sabah tartı çok şükürki aynı gösterdi
yoksa bu vijdan azabıyla fazla yaşamazdımben
bu sabah
omlet
domates
peynir zeytin ekmek yedim
öğlen semizotu
akşama allah kerim
AFERİN ELİFİM BAK NE GÜZEL OLUYOR ALKIŞLIYORUM VE ÖPÜYORUM SENİopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
koçum maytabım öokmu cozuttun kız cu cuma değil haftaya cuma yarışmamızın son haftası unutma sakın.:umursamaz:klava:
:1shok::1shok:elif sen ha . hem kavaltı hem spor . aştın sen güzelim aştın ...alkisalkisalkisalkisalkisalkiskavaltında süper olmuşşş ...hihoyyytaebencim bu sabah kahvaltı yapmayı da başardım
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
gece de yürüyüşten sonra mekik çektim ve bacak hareketleri yaptım
maytabım önemli olan kaçamakdan sonra dagıtmamak canım . u dönüşü yapmak ...sengözlerimebaksanabvereliniortakgünaydın kızlar
harikulade bir program buldum eğer püsküütten onay gelirse linkleri içeren konu açmayı planlıyorum
evde yürüyüş programın adı
benim gibi hergün fırsat bulup yürüyüşe gidemeyenler için tasarlanmış
sabah 1-2 millik olanını yaptım diğerlerinide indiriyorum
neysem dün öğleden sonra fena cozuttum yazmııcam ne yediğimi
ama sabah tartı çok şükürki aynı gösterdi
yoksa bu vijdan azabıyla fazla yaşamazdımben
bu sabah
omlet
domates
peynir zeytin ekmek yedim
öğlen semizotu
akşama allah kerim
evet ölcüsü alındı . 2. senelik moraton başladı nazlım .....her ay gidilecek artık . ama çok egriydi dişleri . kızımın .a.s
:1shok::1shok:elif sen ha . hem kavaltı hem spor . aştın sen güzelim aştın ...alkisalkisalkisalkisalkisalkiskavaltında süper olmuşşş ...hihoyyyt
maytabım önemli olan kaçamakdan sonra dagıtmamak canım . u dönüşü yapmak ...sengözlerimebaksanabvereliniortak
kızlar dün ne oldu .
şimdi ben dışarda yemeyim kazaya gitmeyim diye evde öyle yemegimi yadim ...... taki dişçiden sonra babamızın önemli görüşmesi vermiş bizde tekrar kızılayda kaldık . tabi benim tosunu bilen bilir ...sıkıştirmaya başladı .. düşündüm en hasarsız nasıl atlatabilirim diye . en iyisi döner dedim içini yerim ..banim ekmekçiyede yakındı . hosta diye biryer . oturduk baktim ekmegi yiyemem .içiylede doymıycam . siz oturun dedim bebelere ben gittim yandan . benim entegrel ekmekten aldım içini ona yerleştirdim yedim .....şimdi size soruyorum ben normalmiyim .:gitme:
kızım diyoki anne sende iyce abarttın sonuç alsan bari ...mafoldumbenmafoldumben
günaydın kızlarrr
bu diyet süper değil muhteşem kelimelerle anlatılmaz ya ilk günden faydasını görür mü insan görür belki de pazar günü faciasının etkilerini yok etmekti ama bence güzel bir diyet severek yapıyorum hepiniz yapın bence
dün ne yediğimi yazmıştım bu sabah ta bir dilim kızarmış ekmek bir parça peynir yedim çayda vardı içmeyi unutmuşum:roflol: şimdi yeşil çay içiyorum afiyet olsun bana
nilüüü süpersin tatlım oh bende yürüyüş yapabilsem keşke sabah ve akşamları işe yürüyerek gelmek dışında yürüyemiyorum ne yazıkki ama mekik çekeceğim akşam inşallah
kızlar dün ne oldu .
şimdi ben dışarda yemeyim kazaya gitmeyim diye evde öyle yemegimi yadim ...... taki dişçiden sonra babamızın önemli görüşmesi vermiş bizde tekrar kızılayda kaldık . tabi benim tosunu bilen bilir ...sıkıştirmaya başladı .. düşündüm en hasarsız nasıl atlatabilirim diye . en iyisi döner dedim içini yerim ..banim ekmekçiyede yakındı . hosta diye biryer . oturduk baktim ekmegi yiyemem .içiylede doymıycam . siz oturun dedim bebelere ben gittim yandan . benim entegrel ekmekten aldım içini ona yerleştirdim yedim .....şimdi size soruyorum ben normalmiyim .:gitme:
kızım diyoki anne sende iyce abarttın sonuç alsan bari ...mafoldumbenmafoldumben
özkemسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
...Ben beni bırakırsam,sen beni bırakma yarab...
Herkes Gülüşümü Görüyor
Kimse savaşımı görmüyor.
Herkes sesimi duyuyor
Düşündügümü kimse bilmiyor.
Herkes yazdiklarimi okuyor
Gözyaşlarimi kimse görmüyor.
Herkes beni tanidigini saniyor
Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor...
çok hoşuma gitti ....Alıntıdır....
evet benim kıs duymasın seneye lise 1. de....:gitme:bravo özgem tebrikler hemen faydasını gördün bak aynen devam cnm pes etmek yokalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aebencim kızınada geçmiş olsun cnm bende lisedeyken bir sene tlle gezmiştim çok şükür düzeldiler ama lisede berbat bi durumdu tellerle gezmek:umursamaz:
evet benim kıs duymasın seneye lise 1. de....:gitme:
ama şuda varki artık baya yaygınlaştı kimse pek yadırgamıyor ..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?