• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hahaha eee tabi pek alışık olmadığımız durum bunlar :KK70: hayırlı olsun,elini alıştırsan iyi olur daha çok tadilat işimiz olacak çünkü :KK39::KK73:
sıradaki hedefim senin bana aldığın pantolon sorunsuz kapanmasını bekliyorummmmm akşam denedim biraz fermuar sıkıntılı ama olacak 2 hafta en geç

Unutmadan Çarşamba Menümü de yazayım :KK39::kk77:

Sabah : 4 kreple yaptığım peynirli ve füme etli gözlemelerim ve çay

Öğlen : Tavuk ve 1 yumurta (alakasız ama ofiste ne varsa o :) )

Akşam : Yoğurt ve öğleden kalan tavuktan yedim

*Gün içinde yeşilçay,beyaz çay yatmadan önce 1/2 sütlü mistik çayım 2 lt suyumda içiliyor hergün :KK39:
Bu arada ne çok tavuk yiyom yav bugünde tavuk var yakında gıdaklarım :KK70:

hahaha tombik selviii
bende patlamak üzereymişim ama hiiiççç bide pozlar pozlar :KK70::KK70::KK70::KK70:
hahah napak olekmiii :D pozdamı vermıyek :D

Slm fıstıklarımmmm şükür gelebildimmmmm teyzem ameliyat oldu bizim ev dolup taşıyor bu nasıl iş anlamadım:KK64::KK64: tam yarış haftası uzak kaldımmm ama öyle muhteşemsinizki gece okuyup çok güldüm hele 10, takıma baskınınız muhteşemdi meleklerimin içinden tatlı cadılar mı çıktı acaba:KK70:Hemn bir 14, sayfacık geçmiş yapıp dönüyorum:KK55:
gecmiş olsun kaptanımmm .. içimizde bastırılmıs hırs küpü varmış kaptanımm :D

*Gün içinde yeşilçay,beyaz çay yatmadan önce 1/2 sütlü mistik çayım 2 lt suyumda içiliyor hergün :KK39:

ya ben beyaz çay bulamadım kuzum yok migrosta
bir aydır gıdaklamadık bundan sonra da gıdaklamayız canım yaa haaaaa yumurtlarsak şaşmam :KK70::KK70::KK70::KK70:

uff hiç sorma tavuk manyağı olduk

ya ben beyaz çay bulamadım kuzum yok migrosta
bir aydır gıdaklamadık bundan sonra da gıdaklamayız canım yaa haaaaa yumurtlarsak şaşmam :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aaa burda hepsinde var hemen hemen aslında ama..
Keşke siparişlerinle birlikte ondan da alsaydın,belki gelir ama kuzum takipte kal :)
hahahah iyiki var kız bu tavuklar oyy yerim onları ben yoksa biz napardık tavuksuz,yumurtasız :KK17::-):-)

Back
X