- 2 Ekim 2015
- 464
- 1.382
- 113
tolere kullanmya korkuyorum ben hemen arti goruyorum sinir oluyorum o yuzden kullanmadm bu hafta hic hafta bi kendimi odullendircem onun disinda sut tozu bile pek kullanmiyorum pita ekmegi favorim hem bereketli hemde sifir tolere bide bugun yaptigim oppsie ekmeklerim muthis sandvic yaptim sabah kendi yaptgm mayonezdende koydum biri yese hayatta diyet olduguna inanmaz o derece
Gerçekten çok güzel oluyor tatlım dene mutlaka seversin
Hoşgeldin leydimmmmm senin trafik yoğun benim gibi leyleği havadamı gördük bu sene acaba
Hamburgeri elamızın canı çekmiştir kesinnnnn sen masumsunnn
En güzeli kullanmamak ama arada nefsini öldürmek için değişiklikler güzel olabiliyor selvoşum zaten sen onu güzel dengelemişsin .Hmmm şimdi jeton düştütolere kullanmya korkuyorum ben hemen arti goruyorum sinir oluyorum o yuzden kullanmadm bu hafta hic hafta bi kendimi odullendircem onun disinda sut tozu bile pek kullanmiyorum pita ekmegi favorim hem bereketli hemde sifir tolere bide bugun yaptigim oppsie ekmeklerim muthis sandvic yaptim sabah kendi yaptgm mayonezdende koydum biri yese hayatta diyet olduguna inanmaz o derece
malzemelerim hazir kaptanimm
Yanlis yazmadim kaptanim hani su sarkiya surekli uyarlama yapiolar ya bende "vurur yuze ifadesi 95 kilonun bitanesi" yaptim kizlara yolladim kendimele alay etmeye basladim
aynalarla baristim telimde hic fotom yoktumesela simdi bi suru oldu :) esimin kiskancligi gun gectikce artmaya basladi ilgisi bile degisti :)
Bizimde 4 yil once vardi olunce uzulmustum bidaha almauyiz dedik ama bu hafta dunya hayvanlari koruma haftasiymis okula evcil hayvanlatinizi getirim demis ogretmen arkadaslari goturunce selcukta istedi aslinda iki kopegimiz var ama okula gidecek cinsten degiller
Herkes burda olunca ne guzel senlik oluo yaaaa cikin cikin gelin kk ya kaybolmayinnn @gel_pcpc bebisimm sen nerdesinnn
Bu sene öyle oldu canım ama bu son olacak artık sanırım, yeni doktorum sık takip etmek istiyor kavga dövüş kaçtım resmen bu kezİlla tutturdu çarşamba muayeneden sonra cuma da gel tansiyonunu takip edeyim. Ben de ölçebiliyorum şükür sırf onun için de programımı iptal edemem ya Ama zor ikna ettim artık bir daha izin vermez herhalde.. Evet canım ben de öyle düşündüm dedim elamı kırmayayım yiyeyim bari napayım
Yap yap hemen yapppAyy bende yapim yaa çok övdünüz madem hemde toleresiz kepeksiz ohh miss :)
bende cok seviyorumm kk yi sizleride:) kiskanilmak guzel hosuma gidiyorEn güzeli kullanmamak ama arada nefsini öldürmek için değişiklikler güzel olabiliyor selvoşum zaten sen onu güzel dengelemişsin .Hmmm şimdi jeton düştü
Eeeeeee bunlara alışşş kıskançlık krizleirnin başlaması normalll daha çok kıskanacakBenim de ispanyoll cookerim vardı rahmetli oldu selvoşum ama evde bakmak hakikaten zor eve bağlıyor insanı balıklar iyi şimdilik
Valla beni bırak tüm gün çıkmam kkdan selvoşum çoks eviyorum ama şartlar işte
iyi yolculuklar kaptanimmmBana müsade şekerler dışarı çıkmam lazım boş gidilmez memlekete akşama görüşrüüz
ay ben yemek yaptim o saatte kuzum se mesaj yazarken erken yapayim yemegi dedim keske ozelden yazaydiniz damlardim hemen :))Herkes burda olunca ne guzel senlik oluo yaaaa cikin cikin gelin kk ya kaybolmayinnn @gel_pcpc bebisimm sen nerdesinnn
bazen aklım gıdıo neden teldn yazmadıysamay ben yemek yaptim o saatte kuzum se mesaj yazarken erken yapayim yemegi dedim keske ozelden yazaydiniz damlardim hemen :))
bitanem hosgeldinn gecmis olsun insallah toparlarsin en yakin zamanda :)Selam kızlar. Pazartesiden beri gelemiyorum. Ama hem yoğunum hem de çok hastayım ceco gibi. Hem grip var hrm de sesim çıkmıyor. Dünden beri ballı yemediğim şey kalmadıalıntılarım vardı ama vaktim yok şimdi kusura bakmayın kendinize çokkk ciciş bakın
insallah verririm bitanem :)vallaya nasıldı dunku 95 kilo hahaa
verirsin sen kuzum haftada yarım kılo
gecmiş olaun canım
ayy selvinin ablasi gibi duruyo o foto he guzelligine sadece guzellik katildi yine guzeldi ama o gidi gitti ya sahane afet i devran oldu masallah:))hahaha tombik selviii
bende patlamak üzereymişim ama hiiiççç bide pozlar pozlar
oh oh afiyet olsun evet footosunu gordum baya guzel biseye benziyo :))oppsie ekmek diye bişey var kuzum ondan yaptık sadece yumurta ve peynirden... bide üstüne pizza yaptım ben 2 tanesine
aminn insallah:))Hadi bakalım kuzum çok heyecanlıyım hepimize tartıda bool eksili birgün olsun o zaman:)
kaptanimm hosgeldin cnmm :)))Slm fıstıklarımmmm şükür gelebildimmmmm teyzem ameliyat oldu bizim ev dolup taşıyor bu nasıl iş anlamadımtam yarış haftası uzak kaldımmm ama öyle muhteşemsinizki gece okuyup çok güldüm hele 10, takıma baskınınız muhteşemdi meleklerimin içinden tatlı cadılar mı çıktı acaba Hemn bir 14, sayfacık geçmiş yapıp dönüyorum
ayol sana feda olsun sen yeter ki incel ver eminim seve seve tekrar gardiropu doldurursun :)))Olmaya başladı bile kemerlerde ceketlerde yeni ilikler falanTüm gardolap baştan dizilecek bu gidişle
Bu daha başlangıç mücadeleye devam
darisi basimiza insallah :)yakında bunlarda olmıcak kuzum. resmen ellerim titredi heyecandan bugün düğmelerle uğraşırken...
ooooo olacak olacak eminimmm :))sıradaki hedefim senin bana aldığın pantolon sorunsuz kapanmasını bekliyorummmmm akşam denedim biraz fermuar sıkıntılı ama olacak 2 hafta en geç
afiyet olsun cnmm :)Unutmadan Çarşamba Menümü de yazayım
Sabah : 4 kreple yaptığım peynirli ve füme etli gözlemelerim ve çay
Öğlen : Tavuk ve 1 yumurta (alakasız ama ofiste ne varsa o :) )
Akşam : Yoğurt ve öğleden kalan tavuktan yedim
*Gün içinde yeşilçay,beyaz çay yatmadan önce 1/2 sütlü mistik çayım 2 lt suyumda içiliyor hergün
Bu arada ne çok tavuk yiyom yav bugünde tavuk var yakında gıdaklarım
ben 38 e de raziyim hatta 40 a :))36 beden olcaz
bizler bomba gibiyiz sukur sizi sormali eriigim :)Slm 6takimin melekleri Nasılsınız yarın tartı günü :
ohh super spr da yapilmis bu ara biri beni de bir durtuklese kalk yuru diye allahim hic kipirdayasim yok sadece yan gelip yatasim var guya bu hafta hep yuruyecektimm neyse onumuzdeki haftaya artik :))selam güzellerimmmm bugün dersim iptal oldu da bir fırsat bulabildim hemen sporumu yaptım vaktim varken ooh tazelendim sonrada dedim kızçelerime bi bakayım ne yapmışlar ne etmişler maşallah bu haftaki yarış iyi geldi hepimize
kiz gel hem yap su 90 gunu :))aayyyy valla bu kadar yoğun olcağını bilseydim o kadar hevesli olmazdım
oyyy bitanem benim
hiiii Allah muhafaza aman dikkat kuzum şeytan kulağına kurşun iyi ki bakmışsın etkilerine
afiyet olsun tatlım. aah heleki şu regl öncesi nasıl çekici geliyor nasıl çağırıyor dukan kekler beni kendimi dukan amcanın şefkatli kollarına bırakmak istiyorum
aaaa bak sen şu hadsizeee güzel almış ama cevabını kıskançlık işte hep bunlar ama takmıyoruz ablacım ne diyoruz çekemeyenler anten taksııınnnn
ceco abla senin diyetde bana yandan yandan göz kırpıyor ha maşallah ne güzel gidiyosun daim olsun
heyecan dorukta benim için kötü bi zamana denk geldi karnım şiş davul gibiyim reglim gecikti ha oldum ha olcam artık suya vurdum kendimi 2 lt içtim şimdiye kadar akşama kadar da 1-1,5 daha içerim
çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
hoşgeldin kaptancıkıııımmmm çok geçmiş olsun ablam hiç kurtulamadın bu sene sen misafirden Allah yardımcın olsun
yaa gecmis olsun cnmm dikkat et kendinedünkü menümü yazmadan evvel salı günü başıma geleni aktarmak istiyorum. buranın yemeklerine alışamadım bir türlü yurtta çok fena baharatlı pişiriyorlar salı gece midemin ağrısından mahvoldum okadar fenaydı ki ağladım o derece o yüzden iki gündür diyet dışına çıkmak zorunda kaldım bugün öğlen yiycek bişey bulamayınca dürüm söyledim yine ama şuan midem yine ağrıyor akşama ne yapıcam bilmiyorum olmazsa konserve balık filetolardan falan alıyım diyorum ama bakalım öyle yani
afiyet olsun bitanemm :)bülbülün çarşamba menüsü
sabah: biraz peynir, salatalık, bir dilim ekmeğe tereyağ, bal, süt
öğle: kaşarlı tost, süt
akşam: bir kepçe mercimek çorbası, 2 yk bulgur,2-3 kaşık kabak yemeği
su: 2,5 lt
ya bence de herseyin fazlasi zarar :) dikkat etmek gerek :)Teşekkür ederim canım valla ben dukana başladım herşey iyi güzelde zaten düzensiz olan reglim hepten gitti
hehehe dimi ya zaten o albenisi beni benden alıyor dukanı seviyorum çünkü istediğimi kendim pişirip zevkime göre yiyorum :)
Ama işte onuda çok abartmamak lazım abartınca ya artı görüyosun ya da duraklama oluyor maalesef
ayy insallah guzel gecer sunumun cnm bnm :)hadi ben kaçtım güzellerim ders çalışmam lazım yarin ilk defa ingilizce olarak sunum yapıcam çok iyi hazırlanmam lazım şans dileyin bana
sen bu gidisle enisteyi delirtcen eminim benn :) masallah sanaaz once kardesımle per shopa gittik selcuk balık ıstedı aldık hızlıca giyindim normalde korse gıbı atletım var onu giyiyorum jöle gibi sarkmasın etlerim diye aceleden giyemedm farkettm arabadan inerken hiç bi yerim portlememiiş kendımı sevmeye basladım ınsanın yuruyusu bıle degısıo valla bu son diyet yolculugum hıssedıyorumm
ay aayri bi hava katiyo o ozguvenli basin dik omuz geride yuruyurusu :))
Elbette son selvoşum şüphen olmasınnnn insanın herşeyi değişiyorkiii başta duruşşş
Balık beslemek güzel benimde iki tane var 3 tü biri öldü ona bile üzüldüm insan alışıyor bir süre sonra
bende cok seviyorum kk yi sizi evet ara ara insanin motivesi dusuyo yuzu olmuyo girmeye ama yinede insan vazgecemiyoYap yap hemen yappp
bende cok seviyorumm kk yi sizleride:) kiskanilmak guzel hosuma gidiyor
iyi yolculuklar kaptanimmm
afiyet olsun jillian da dinlenme gunu bugun mu yaptin cnmbugunku menu
sabah: 3 tane oppsıe sandvic
ogle: kofte ayran
aksam: oppsıe kofte
3 litre su yesil cay beyaz cay hibiskus sutlu kahve
aiyet olsun cnm :)Bugünkü menüm,
Sabah 1 çikolatalı kruvasan, sütlü neskafe
Öğle 1 kase cacık az pilav nohut bir küçük salkım kırmızı üzüm
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1/2 tavuk but az pilav salata
bi dahaki sefere artik hatta Boyle organize olalim ben kk ya gircem hadi gel falan yapalim ki sohbet guzel olusn :))bazen aklım gıdıo neden teldn yazmadıysam
hahahaha@gel_pcpc senin alıntıda kaptanı aratmamıs masallah
o benim ablamdı zaten kızlar sıze şaka yaptımbitanem hosgeldinn gecmis olsun insallah toparlarsin en yakin zamanda :)
insallah verririm bitanem :)
ayy selvinin ablasi gibi duruyo o foto he guzelligine sadece guzellik katildi yine guzeldi ama o gidi gitti ya sahane afet i devran oldu masallah:))
oh oh afiyet olsun evet footosunu gordum baya guzel biseye benziyo :))
aminn insallah:))
kaptanimm hosgeldin cnmm :)))
ayol sana feda olsun sen yeter ki incel ver eminim seve seve tekrar gardiropu doldurursun :)))
darisi basimiza insallah :)
ooooo olacak olacak eminimmm :))
afiyet olsun cnmm :)
ne guzel siivilarini ihmal etmiyosun :)
ben 38 e de raziyim hatta 40 a :))
bizler bomba gibiyiz sukur sizi sormali eriigim :)
ohh super spr da yapilmis bu ara biri beni de bir durtuklese kalk yuru diye allahim hic kipirdayasim yok sadece yan gelip yatasim var guya bu hafta hep yuruyecektimm neyse onumuzdeki haftaya artik :))
kiz gel hem yap su 90 gunu :))
yaa gecmis olsun cnmm dikkat et kendine
benimde kizkardesim is yerinin yemek hanesinden yemek yedi mi midesi kotu oluyo tum is arkdaslari yiyolar bi sorun yok kizkardesim yedi mi kotu oluyo dikkat etmek lazimmm(
insallah bi yol bulursun
afiyet olsun bitanemm :)
ya bence de herseyin fazlasi zarar :) dikkat etmek gerek :)
ama bu dkan tariflerini de emzirme donemim bitince yapcam :))
ayy insallah guzel gecer sunumun cnm bnm :)
sen bu gidisle enisteyi delirtcen eminim benn :) masallah sana
ay aayri bi hava katiyo o ozguvenli basin dik omuz geride yuruyurusu :))
bende cok seviyorum kk yi sizi evet ara ara insanin motivesi dusuyo yuzu olmuyo girmeye ama yinede insan vazgecemiyo
afiyet olsun jillian da dinlenme gunu bugun mu yaptin cnm
aiyet olsun cnm :)
bi dahaki sefere artik hatta Boyle organize olalim ben kk ya gircem hadi gel falan yapalim ki sohbet guzel olusn :))
toplasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?