Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy bende yapim yaa çok övdünüz madem hemde toleresiz kepeksiz ohh miss :)

Bu sene öyle oldu canım ama bu son olacak artık sanırım, yeni doktorum sık takip etmek istiyor kavga dövüş kaçtım resmen bu kez İlla tutturdu çarşamba muayeneden sonra cuma da gel tansiyonunu takip edeyim. Ben de ölçebiliyorum şükür sırf onun için de programımı iptal edemem ya Ama zor ikna ettim artık bir daha izin vermez herhalde.. Evet canım ben de öyle düşündüm dedim elamı kırmayayım yiyeyim bari napayım

En güzeli kullanmamak ama arada nefsini öldürmek için değişiklikler güzel olabiliyor selvoşum zaten sen onu güzel dengelemişsin .Hmmm şimdi jeton düştü

Eeeeeee bunlara alışşş kıskançlık krizleirnin başlaması normalll daha çok kıskanacakBenim de ispanyoll cookerim vardı rahmetli oldu selvoşum ama evde bakmak hakikaten zor eve bağlıyor insanı balıklar iyi şimdilik

Herkes burda olunca ne guzel senlik oluo yaaaa cikin cikin gelin kk ya kaybolmayinnn @gel_pcpc bebisimm sen nerdesinnn

Valla beni bırak tüm gün çıkmam kkdan selvoşum çoks eviyorum ama şartlar işte

Sırf tansiyon için tabiki iptal etmeye gerek yok kuzum.Kırma kuzumuzu tabiiii ama her istediğini de yapma şimdiden şımarmasın prenses

Ayy bende yapim yaa çok övdünüz madem hemde toleresiz kepeksiz ohh miss :)
Yap yap hemen yappp
bende cok seviyorumm kk yi sizleride:) kiskanilmak guzel hosuma gidiyor

Bana müsade şekerler dışarı çıkmam lazım boş gidilmez memlekete akşama görüşrüüz
iyi yolculuklar kaptanimmm

bitanem hosgeldinn gecmis olsun insallah toparlarsin en yakin zamanda :)
vallaya nasıldı dunku 95 kilo hahaa

verirsin sen kuzum haftada yarım kılo

gecmiş olaun canım
insallah verririm bitanem :)
hahaha tombik selviii
bende patlamak üzereymişim ama hiiiççç bide pozlar pozlar
ayy selvinin ablasi gibi duruyo o foto he guzelligine sadece guzellik katildi yine guzeldi ama o gidi gitti ya sahane afet i devran oldu masallah:))
oppsie ekmek diye bişey var kuzum ondan yaptık sadece yumurta ve peynirden... bide üstüne pizza yaptım ben 2 tanesine
oh oh afiyet olsun evet footosunu gordum baya guzel biseye benziyo :))
Hadi bakalım kuzum çok heyecanlıyım hepimize tartıda bool eksili birgün olsun o zaman :)
aminn insallah:))
kaptanimm hosgeldin cnmm :)))
Olmaya başladı bile kemerlerde ceketlerde yeni ilikler falan Tüm gardolap baştan dizilecek bu gidişle

Bu daha başlangıç mücadeleye devam
ayol sana feda olsun sen yeter ki incel ver eminim seve seve tekrar gardiropu doldurursun :)))
yakında bunlarda olmıcak kuzum. resmen ellerim titredi heyecandan bugün düğmelerle uğraşırken...
darisi basimiza insallah :)
sıradaki hedefim senin bana aldığın pantolon sorunsuz kapanmasını bekliyorummmmm akşam denedim biraz fermuar sıkıntılı ama olacak 2 hafta en geç
ooooo olacak olacak eminimmm :))
afiyet olsun cnmm :)
ne guzel siivilarini ihmal etmiyosun :)
ben 38 e de raziyim hatta 40 a :))
Slm 6takimin melekleri Nasılsınız yarın tartı günü :
bizler bomba gibiyiz sukur sizi sormali eriigim :)
ohh super spr da yapilmis bu ara biri beni de bir durtuklese kalk yuru diye allahim hic kipirdayasim yok sadece yan gelip yatasim var guya bu hafta hep yuruyecektimm neyse onumuzdeki haftaya artik :))
kiz gel hem yap su 90 gunu :))

yaa gecmis olsun cnmm dikkat et kendine
benimde kizkardesim is yerinin yemek hanesinden yemek yedi mi midesi kotu oluyo tum is arkdaslari yiyolar bi sorun yok kizkardesim yedi mi kotu oluyo dikkat etmek lazimmm (
insallah bi yol bulursun
afiyet olsun bitanemm :)
ya bence de herseyin fazlasi zarar :) dikkat etmek gerek :)
ama bu dkan tariflerini de emzirme donemim bitince yapcam :))
hadi ben kaçtım güzellerim ders çalışmam lazım yarin ilk defa ingilizce olarak sunum yapıcam çok iyi hazırlanmam lazım şans dileyin bana
ayy insallah guzel gecer sunumun cnm bnm :)
sen bu gidisle enisteyi delirtcen eminim benn :) masallah sana
ay aayri bi hava katiyo o ozguvenli basin dik omuz geride yuruyurusu :))
Yap yap hemen yappp
bende cok seviyorumm kk yi sizleride:) kiskanilmak guzel hosuma gidiyor

iyi yolculuklar kaptanimmm
bende cok seviyorum kk yi sizi evet ara ara insanin motivesi dusuyo yuzu olmuyo girmeye ama yinede insan vazgecemiyo
bugunku menu
sabah: 3 tane oppsıe sandvic
ogle: kofte ayran
aksam: oppsıe kofte

3 litre su yesil cay beyaz cay hibiskus sutlu kahve
afiyet olsun jillian da dinlenme gunu bugun mu yaptin cnm
Bugünkü menüm,
Sabah 1 çikolatalı kruvasan, sütlü neskafe
Öğle 1 kase cacık az pilav nohut bir küçük salkım kırmızı üzüm
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1/2 tavuk but az pilav salata
aiyet olsun cnm :)
bazen aklım gıdıo neden teldn yazmadıysam
bi dahaki sefere artik hatta Boyle organize olalim ben kk ya gircem hadi gel falan yapalim ki sohbet guzel olusn :))
toplasiriz

***6.TAKIM 435. Etap***

ange_angel(59,6 / / /% )
45derya45 ( 76,6 / / /% )
baldandane (87 / / / % )
bülbül-e bismil ( 82.2 / / / % )
selvos88 ( 72.1 / / / % )
sekerkiz67(81 / / /% )

6.Takım Ortalaması:%

***Free Takım***

gel_pcpc( 89,8 / / / % )
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34( 98,6/ / /% )
Papillon(? / / /% )
Rengarenknesli (75,8/ / / % )
senasevval (52,5 / / /% )
Sweetdimple(64,8/ / /% )

Free Takım ortalaması:%

o benim ablamdı zaten kızlar sıze şaka yaptım yıllardr ben catlıyorum bırazda enişte catlasınn
ya aslında bı saat belırlesek toplaşsak bile olur nuram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…