Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam 6. takımın çıtırları yarın tartı yuzunuze gülsün işallah
45derya45 kapışma başlasınnnn 1 gun kaldı hazırmısın deryammm.

Hoşgeldin gökkuşağımmm slm doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu fit nice güzel yıllar diliyorummm

valla yazdığından hiç bişey anlamadım canımmm

Yalnız değilmişimmmm

yarın şu yarısı kazanalım kendıme dukan lazanya yapıcaammm
Sen malzemeleirni hazırla selvoşum şimdiden

Gerçekten çok güzel oluyor tatlım dene mutlaka seversin

Hoşgeldin leydimmmmm senin trafik yoğun benim gibi leyleği havadamı gördük bu sene acaba

Hamburgeri elamızın canı çekmiştir kesinnnnn sen masumsunnn

Evet canım ya aslında evde akşamları ip atlama ve mekik yapsam birazda squat süper olacak bakalım inşallah fırsat bulurum :) aynen 1 hafta tolere cezası vermeyi düşünüyorum kendime valla

ayy mesaj o kadar uzunduki şimdi ben me yazcagımı unuttum iyimi
kaptanlık yapabilirmiyim bilmiyorum ama uzman oldugumuz bı gercek deneyimlerimizle
dukanın mantıgını cozdum tarıflere pek ıhtıyacım kalmadı cunku malzeme bellı tatlı tuzlu yapmak bana kalmıs artık
karnıbahara bayıldım cok guzel olmustu yarın yine yaparım bugun saf gunum
kaptanım gormen lazım resmen akma uydum vurur yuze ıfadesi 95 kilonun bıtanesı yaptım kendıme ınanamadım

bizimkilerinde bildirimlerde sıkıntı yokta direnmeye başladı pis kilolar
Alıntılardan okudum ne biçim arkadaş o gerilip gerilip kafa atilmalik dedim ama bizim akıllı tel işte

Evet canım ya aslında evde akşamları ip atlama ve mekik yapsam birazda squat süper olacak bakalım inşallah fırsat bulurum :) aynen 1 hafta tolere cezası vermeyi düşünüyorum kendime valla

İnşallahı maşallahı yok kuzummmm düşünmeyi bırak eyleme geç bas cezayı kendine elini korkak alıştırma

Alıntıyı gönderinde dedim zaten okuyanlara kolay gelsin diye içimden Neden yapamayasın bitanemmm kendinde gözlemlediğin deneyimleri aktaracaksın bu kadar on numara kaptan olursun benceAfiyetolsun cnmmmm

Sendemi akıllı telden yazıyosun selvoşum son cümleni yine anlamadımmmm bende var bri sorun

bizimkilerinde bildirimlerde sıkıntı yokta direnmeye başladı pis kilolar
Alıntılardan okudum ne biçim arkadaş o gerilip gerilip kafa atilmalik dedim ama bizim akıllı tel işte

Oooooo durun bakalımmmm daha yeni başladınız ne direnmesiiii azmin elinde hangi dirençli kilo kurtulmuş şirinem elbet gidecek o pislerbenim akıllı telde kafayı yedi whatsup kilitleniyor arama oluyor açma yeri çıkmıyor delirmemek elde değil

az once kardesımle per shopa gittik selcuk balık ıstedı aldık hızlıca giyindim normalde korse gıbı atletım var onu giyiyorum jöle gibi sarkmasın etlerim diye aceleden giyemedm farkettm arabadan inerken hiç bi yerim portlememiiş kendımı sevmeye basladım ınsanın yuruyusu bıle degısıo valla bu son diyet yolculugum hıssedıyorumm

Elbette son selvoşum şüphen olmasınnnn insanın herşeyi değişiyorkiii başta duruşşş

Balık beslemek güzel benimde iki tane var 3 tü biri öldü ona bile üzüldüm insan alışıyor bir süre sonra

ayyyy kuyruğundan mı tusam alıntısından mı unuttum herşeyi...
tek bilidiğim biz kazancaz

hahahha yapim dimi haklısın acımıyım masum çocuksu yüzüme

Tabikiiii acıya acıya acınacak hale düştük zamanında Hareketttttt tempoooo durmak yokkkk

ayyyy kuyruğundan mı tusam alıntısından mı unuttum herşeyi...
tek bilidiğim biz kazancaz

Oku geç meleğim tutulacak gibi değillll

Evettt son bildiğin doğru işte

tolere kullanmya korkuyorum ben hemen arti goruyorum sinir oluyorum o yuzden kullanmadm bu hafta hic hafta bi kendimi odullendircem onun disinda sut tozu bile pek kullanmiyorum pita ekmegi favorim hem bereketli hemde sifir tolere bide bugun yaptigim oppsie ekmeklerim muthis sandvic yaptim sabah kendi yaptgm mayonezdende koydum biri yese hayatta diyet olduguna inanmaz o derece

malzemelerim hazir kaptanimm

Yanlis yazmadim kaptanim hani su sarkiya surekli uyarlama yapiolar ya bende "vurur yuze ifadesi 95 kilonun bitanesi" yaptim kizlara yolladim kendimele alay etmeye basladim
aynalarla baristim telimde hic fotom yoktumesela simdi bi suru oldu :) esimin kiskancligi gun gectikce artmaya basladi ilgisi bile degisti :)
Bizimde 4 yil once vardi olunce uzulmustum bidaha almauyiz dedik ama bu hafta dunya hayvanlari koruma haftasiymis okula evcil hayvanlatinizi getirim demis ogretmen arkadaslari goturunce selcukta istedi aslinda iki kopegimiz var ama okula gidecek cinsten degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…