- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selam 6. takımın çıtırları yarın tartı yuzunuze gülsün işallah
45derya45 kapışma başlasınnnn 1 gun kaldı hazırmısın deryammm.
valla yazdığından hiç bişey anlamadım canımmm
Sen malzemeleirni hazırla selvoşum şimdidenyarın şu yarısı kazanalım kendıme dukan lazanya yapıcaammm
selam 6. takımın çıtırları yarın tartı yuzunuze gülsün işallah
45derya45 kapışma başlasınnnn 1 gun kaldı hazırmısın deryammm.
Hahahah ee tabi yarın tartı var diye tolerelerden korkuyoruz
Yap yap canım valla bende şimdiden düşünüyorum yarın ne yesem diye :) Bir de yarın PS
Sweetdimple karnahar pilavı tavsiye etmiş onu da yaparız eksik kalmasın sakın
Merhaba kızlarr, Papillon yine gezmelerde o yüzden menüler eksik kaldı yineKaldığım yerden yazayım,
Salı günkü menüm : Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Ara : 1 elma
Öğle : az et sote, et suyuna yağsız pirinç pilavı
Akşam : yumurtasız kk
Çarşamba günkü menüm : Sabah 1/2 simit domates salatalık peynir 4 zeytin
Öğle : 1 kase et suyuna şehriye çorbası
Akşam : 1 hamburgerayran
seninle herşeye varım bennnnn... sonuna kadarbittin sennn
En güzel spor yürüyüş ve ip atlama meleğimm fırsat buldukça değerlendirmen güzelll gel ge iki hafta sonra listedesinnnn
evet gizli tehlikelerden biri malesef o ölçüye dikkat etmeyince diyete uygunda olsa kilo almak kaçınılmaz
ayy mesaj o kadar uzunduki şimdi ben me yazcagımı unuttum iyimi
Burası bağımlılık yapıyor selvoşum ayrılma tabiii bak ben ayrılmamak için kaptan oldumKapalı takımlardan birine de seni kaptan yaparız ne dersinn diyet dönemi bitene dek insan prof oluyor burda resimler kurtulmuş ya o önemli dukan tarifleri heryerde var zaten kendinede uydurabilirsin
teşekkrüler meleğimmm enfeksiyon olmadğı sürece korkumuz yok şimdilik iyi şükür yarın gideceğiz annemin kontrolü var sabahtan ordan direk denizlicepten takip ederim artık
Geçmiş olsun prensesimmmmÖğretmeninizin mekanı cennet olsun inş rabbim kalanlara sabır versinn kuzuları çok küçükmüş
Kaşe kaşe
Maşllah cecom iyi dayanmışsın bravoo sana.Evet tatlım saat fikrini tuttum bu minik hediyeler ne kadar zor başardığımızı sürekli hatırlatıyor gördükçe o zaman dikkati elden bırakmıyoruz bende çok etkili olduBoyama kitabını @BayilanBayilana kraliçe de süper boyamıştı elleirne sağlık cnmm zevkli hakikaten
Kuzucumm yurt koşullarında edebildiğin kadar dikkat ediyorsun yapacak birşey yok ama öğle yemeğine güzel bir yer bulabilrisen akşamı salata yoğurtla geçirebilirisn ama sen ayran stoğu yap tatlım aç uyuman olmaz
Afiyetolsun cnmmm
oreo yerine bir yeşil elma yesen daha güzel olmazmı meleğimmmmmsuyu az içiyorsun sanırım yazmadığına göre
Biliyorum kuzummmm
Oyyy kıyamam sana sabahı zor ettin desene ama pes etmedin önemli olan bu cecommmm elbette yılbaşına bomba bir rakamla gireceksinnn biraz da spor eklersennn daha hızlı gidecek eminim
Squatın bacak kalınlaştırması efsane bir söylenti bitanem yok öyle birşey ama sen dambıllarla squat yaparsan elbette kalınlaşır ağırlıksız squattan korkma spor salonu iyi fikir bitanem zamanın varsa elbette faydası olurAma squat takvimine başla bence gidene dek
Hoşgeldin balım çok geçmiş olsun bitanemmm ben sırt ağrısı ve bel ağrısı için koridora barfiks taktım canım gelip gidip barfiks çekmesem bile sallanıyorum opmurları açıyor sanırım bele ve sırta mükemmel
Yürek ağrına gelincerabbim mutlu yuvanızı bomasın inşallah kuzum zaman en güzel ilaç
Rabbim tüm sıkıntılarını en kısa zamanda geçirsin inş balımmmDediğim gibi zamannn
Kışa okumaktan bıkacaksınız emin ol
Şimdiden kışı getirdiniz
Birden unutmak mümkün değil elbette balım ama kuzularınız var onların hatırına ikiniz de elinziden geleni yapmalısınız rabbim bozmasın bir yuva kolay kurulmuyor
Şekrcimm evde izinli barbim oğluşuna diş buğdayı yapmış ama hafta başı yarışı hatırlattım maksimum dikkat edecek bu hafta iyi şükür
Maşllah barbimeeee
Olurmu barbimmm yılbaşına mezunlarımız olacak elbet ama sizler geri döneceksiniz gamze ponçiğim sen
Baskının kralını yapmışsınız
Maşallah meleklerime hep böyle olun inşallah
Olurmu hiç ne kusuru tatlım her zaman beklerizzz
Spor olmasın tabiii o da neymişşşş
Siz biz yokki bitanem hepimizin amaç aynı her zaman bekleriz
Hg şeker bu duaya kocaman bir amin demek düşerrr
Hibisküsü yazın soğuk içtik şimdi sıcak içmeye başlarız selvoşum
Maşallh desinler cecomm bak nazara geliyorsunnnn bu güzel tepkilere alışşşş kuzummm derdim ya sana hep hedefine ulaştığında kitabını yazacaksın bu işin bence
Bravoooo meleğimmmm eksileri duydukça her gün tartıldığınıza kızamıyorumama haftaya her gün tartılmak yok
Sabahın çok güçsüz meleğim lütfen kahvaltını düzelt öğle ve akşamı hafiğf geçir bitanem
Allah zihin açıklığı versin bülbülümmmmm tempon çok yoğun hakikatennn
Ayra depola en güzeli tatlımmm ooo su 100 ml daha artmış
Elbette herşey güzel olacak balımmmm herşey senin elinde yine eskisi gibi olacaksınız hiç şüphem yok
Sabah yürüyüşlerine başlamışsınnn
Geçmiş olsun prensesimize cecommmm
Çok iyi yapmışsın bitirmemekle barbim allah korusunnnn
Sen hislerinde yanılmazsınnnnn
İki hafta sonra listedesin inşallah tatlımm çok teşekkürlerKartnabahr kısırı da karnabahrın çiğ pilavıda süperdir afiyetolsun
pilavını da dene selvoşummmgerçi rondoda geçirip çiğden salatası ama pilav gibi duruyor
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş o hesap meleğim en güzel cevabı abi vermişş sen yoluna devammmm
Budurrrrr
Geçmiş olsun sana da cecommmm biraz dikkat ederse şekeri düşer canımm muhtemelen gizli yediği çikonun etkisi
Nedense doktorlarımızda Karatay fobisi başladııı bilinçli olmamız işleiine mi gelmiyor nedirİyi yapmışsın yükleme yaptırmamakla kuzum
Cecomm haklısınn ama bazı kişiler var birşey bilmediği halde çok bilmişlik yapıyorlar ya onlara gızık oluyorum o yzüden yardım edesim gelmiyor doğprusu yoska diğer herklese seve seve tabiki
Cildin hassas demekki o jele cecommHelal olsun enişteme anında müdahale Yarın buıgün olsaydı keşke
Her ikinize de geçmiş olsun meleğimmm
Çayı kaçırdıkkkkkk
Ranyamız istediyse sözümüz yokkk
Maşllahhh barbime süper gidiyorsun tatlımmmm
Yağsız kavurma dukan yaptığınzı için susuyorummmm
Geçmiş olsun selvoşummmm kıyamam sana söz sana ödül hazırlayacağımAma en azından karandfil koy dişine antiseptik özelliği var biraz rahatlarsın tatlım
Senin uğraman yeter prensesim çok geçmiş olsun çabuk iyileş dikkat et kendine
Onlar mazide kaldı son haline bayıldımmmm
Dizilsinnn tatlımmmm işin en güzel kısmı bu işte
Afiyetolsun kuzummmm tavuk yemeyeli aylar oldu
Teşekkürler kuzummmm evet gördüm gördümmmm
bizimkilerinde bildirimlerde sıkıntı yokta direnmeye başladı pis kilolarKesinlikle
Hoşgeldinnn şirinemmm valla melekleirmin günlük bildirimnleri süperrrr korkun benceSizde durumlar nasıl bakalımmmm
Hoşgeldinnnn bülbülümmmmm oh frsatı değerlendirmişsin
Hoşbuldummmm tatlımmm yok misafir başımızın tacıda üst üste olunda kendime zaman kalmıyor bide içişleri dışişleri herşey benden soruluyor malummmm
En güzel spor yürüyüş ve ip atlama meleğimm fırsat buldukça değerlendirmen güzelll gel ge iki hafta sonra listedesinnnn
Geçmiş olsun kuzucummm kullanılan yağlar neler bilinmiyor tabikii evin gibi olması imkansız balık fikri güzel canım konservde olsa hiç yoktan iyidir
Afiyetoslun kuzummm
evet gizli tehlikelerden biri malesef o ölçüye dikkat etmeyince diyete uygunda olsa kilo almak kaçınılmaz
Şirinemmm valla son cümleni 3 kez okudum anlayamadım iyimiii devrelermi yandıki
O güznler çok yakın selvoşummmm
Kolay gelsin meleğimmm alşlah zihin açıklığı versin başarılar ve bol şans
Evet canım ya aslında evde akşamları ip atlama ve mekik yapsam birazda squat süper olacak bakalım inşallah fırsat bulurum :) aynen 1 hafta tolere cezası vermeyi düşünüyorum kendime valla
yazcaktım sakın raw yapma diyeee
Valla neslimin sağı sollu belli olmaz dderyacımmm rawa yüklendimi en az 2,5 cepte
ayy mesaj o kadar uzunduki şimdi ben me yazcagımı unuttum iyimi
kaptanlık yapabilirmiyim bilmiyorum ama uzman oldugumuz bı gercek deneyimlerimizle
dukanın mantıgını cozdum tarıflere pek ıhtıyacım kalmadı cunku malzeme bellı tatlı tuzlu yapmak bana kalmıs artık
karnıbahara bayıldım cok guzel olmustu yarın yine yaparım bugun saf gunum
kaptanım gormen lazım resmen akma uydum vurur yuze ıfadesi 95 kilonun bıtanesı yaptım kendıme ınanamadım
bizimkilerinde bildirimlerde sıkıntı yokta direnmeye başladı pis kilolar
Alıntılardan okudum ne biçim arkadaş o gerilip gerilip kafa atilmalik dedim ama bizim akıllı tel işte
az once kardesımle per shopa gittik selcuk balık ıstedı aldık hızlıca giyindim normalde korse gıbı atletım var onu giyiyorum jöle gibi sarkmasın etlerim diye aceleden giyemedm farkettm arabadan inerken hiç bi yerim portlememiiş kendımı sevmeye basladım ınsanın yuruyusu bıle degısıo valla bu son diyet yolculugum hıssedıyorummKesinlikle
Hoşgeldinnn şirinemmm valla melekleirmin günlük bildirimnleri süperrrr korkun benceSizde durumlar nasıl bakalımmmm
Hoşgeldinnnn bülbülümmmmm oh frsatı değerlendirmişsin
Hoşbuldummmm tatlımmm yok misafir başımızın tacıda üst üste olunda kendime zaman kalmıyor bide içişleri dışişleri herşey benden soruluyor malummmm
Geçmiş olsun kuzucummm kullanılan yağlar neler bilinmiyor tabikii evin gibi olması imkansız balık fikri güzel canım konservde olsa hiç yoktan iyidir
Afiyetoslun kuzummm
Şirinemmm valla son cümleni 3 kez okudum anlayamadım iyimiii devrelermi yandıki
O güznler çok yakın selvoşummmm
Kolay gelsin meleğimmm alşlah zihin açıklığı versin başarılar ve bol şans
az once kardesımle per shopa gittik selcuk balık ıstedı aldık hızlıca giyindim normalde korse gıbı atletım var onu giyiyorum jöle gibi sarkmasın etlerim diye aceleden giyemedm farkettm arabadan inerken hiç bi yerim portlememiiş kendımı sevmeye basladım ınsanın yuruyusu bıle degısıo valla bu son diyet yolculugum hıssedıyorumm
İnşallahı maşallahı yok kuzummmm düşünmeyi bırak eyleme geç bas cezayı kendine elini korkak alıştırma
Burası bağımlılık yapıyor selvoşum ayrılma tabiii bak ben ayrılmamak için kaptan oldumKapalı takımlardan birine de seni kaptan yaparız ne dersinn diyet dönemi bitene dek insan prof oluyor burda resimler kurtulmuş ya o önemli dukan tarifleri heryerde var zaten kendinede uydurabilirsin
teşekkrüler meleğimmm enfeksiyon olmadğı sürece korkumuz yok şimdilik iyi şükür yarın gideceğiz annemin kontrolü var sabahtan ordan direk denizlicepten takip ederim artık
Geçmiş olsun prensesimmmmÖğretmeninizin mekanı cennet olsun inş rabbim kalanlara sabır versinn kuzuları çok küçükmüş
Kaşe kaşe
Maşllah cecom iyi dayanmışsın bravoo sana.Evet tatlım saat fikrini tuttum bu minik hediyeler ne kadar zor başardığımızı sürekli hatırlatıyor gördükçe o zaman dikkati elden bırakmıyoruz bende çok etkili olduBoyama kitabını @BayilanBayilana kraliçe de süper boyamıştı elleirne sağlık cnmm zevkli hakikaten
Kuzucumm yurt koşullarında edebildiğin kadar dikkat ediyorsun yapacak birşey yok ama öğle yemeğine güzel bir yer bulabilrisen akşamı salata yoğurtla geçirebilirisn ama sen ayran stoğu yap tatlım aç uyuman olmaz
Afiyetolsun cnmmm
oreo yerine bir yeşil elma yesen daha güzel olmazmı meleğimmmmmsuyu az içiyorsun sanırım yazmadığına göre
Biliyorum kuzummmm
Oyyy kıyamam sana sabahı zor ettin desene ama pes etmedin önemli olan bu cecommmm elbette yılbaşına bomba bir rakamla gireceksinnn biraz da spor eklersennn daha hızlı gidecek eminim
Squatın bacak kalınlaştırması efsane bir söylenti bitanem yok öyle birşey ama sen dambıllarla squat yaparsan elbette kalınlaşır ağırlıksız squattan korkma spor salonu iyi fikir bitanem zamanın varsa elbette faydası olurAma squat takvimine başla bence gidene dek
Hoşgeldin balım çok geçmiş olsun bitanemmm ben sırt ağrısı ve bel ağrısı için koridora barfiks taktım canım gelip gidip barfiks çekmesem bile sallanıyorum opmurları açıyor sanırım bele ve sırta mükemmel
Yürek ağrına gelincerabbim mutlu yuvanızı bomasın inşallah kuzum zaman en güzel ilaç
Rabbim tüm sıkıntılarını en kısa zamanda geçirsin inş balımmmDediğim gibi zamannn
Kışa okumaktan bıkacaksınız emin ol
Şimdiden kışı getirdiniz
Birden unutmak mümkün değil elbette balım ama kuzularınız var onların hatırına ikiniz de elinziden geleni yapmalısınız rabbim bozmasın bir yuva kolay kurulmuyor
Şekrcimm evde izinli barbim oğluşuna diş buğdayı yapmış ama hafta başı yarışı hatırlattım maksimum dikkat edecek bu hafta iyi şükür
Maşllah barbimeeee
Olurmu barbimmm yılbaşına mezunlarımız olacak elbet ama sizler geri döneceksiniz gamze ponçiğim sen
Baskının kralını yapmışsınız
Maşallah meleklerime hep böyle olun inşallah
Olurmu hiç ne kusuru tatlım her zaman beklerizzz
Spor olmasın tabiii o da neymişşşş
Siz biz yokki bitanem hepimizin amaç aynı her zaman bekleriz
Hg şeker bu duaya kocaman bir amin demek düşerrr
Hibisküsü yazın soğuk içtik şimdi sıcak içmeye başlarız selvoşum
Maşallh desinler cecomm bak nazara geliyorsunnnn bu güzel tepkilere alışşşş kuzummm derdim ya sana hep hedefine ulaştığında kitabını yazacaksın bu işin bence
Bravoooo meleğimmmm eksileri duydukça her gün tartıldığınıza kızamıyorumama haftaya her gün tartılmak yok
Sabahın çok güçsüz meleğim lütfen kahvaltını düzelt öğle ve akşamı hafiğf geçir bitanem
Allah zihin açıklığı versin bülbülümmmmm tempon çok yoğun hakikatennn
Ayra depola en güzeli tatlımmm ooo su 100 ml daha artmış
Elbette herşey güzel olacak balımmmm herşey senin elinde yine eskisi gibi olacaksınız hiç şüphem yok
Sabah yürüyüşlerine başlamışsınnn
Geçmiş olsun prensesimize cecommmm
Çok iyi yapmışsın bitirmemekle barbim allah korusunnnn
Sen hislerinde yanılmazsınnnnn
İki hafta sonra listedesin inşallah tatlımm çok teşekkürlerKartnabahr kısırı da karnabahrın çiğ pilavıda süperdir afiyetolsun
pilavını da dene selvoşummmgerçi rondoda geçirip çiğden salatası ama pilav gibi duruyor
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş o hesap meleğim en güzel cevabı abi vermişş sen yoluna devammmm
Budurrrrr
Geçmiş olsun sana da cecommmm biraz dikkat ederse şekeri düşer canımm muhtemelen gizli yediği çikonun etkisi
Nedense doktorlarımızda Karatay fobisi başladııı bilinçli olmamız işleiine mi gelmiyor nedirİyi yapmışsın yükleme yaptırmamakla kuzum
Cecomm haklısınn ama bazı kişiler var birşey bilmediği halde çok bilmişlik yapıyorlar ya onlara gızık oluyorum o yzüden yardım edesim gelmiyor doğprusu yoska diğer herklese seve seve tabiki
Cildin hassas demekki o jele cecommHelal olsun enişteme anında müdahale Yarın buıgün olsaydı keşke
Her ikinize de geçmiş olsun meleğimmm
Çayı kaçırdıkkkkkk
Ranyamız istediyse sözümüz yokkk
Maşllahhh barbime süper gidiyorsun tatlımmmm
Yağsız kavurma dukan yaptığınzı için susuyorummmm
Geçmiş olsun selvoşummmm kıyamam sana söz sana ödül hazırlayacağımAma en azından karandfil koy dişine antiseptik özelliği var biraz rahatlarsın tatlım
Senin uğraman yeter prensesim çok geçmiş olsun çabuk iyileş dikkat et kendine
Onlar mazide kaldı son haline bayıldımmmm
Dizilsinnn tatlımmmm işin en güzel kısmı bu işte
Afiyetolsun kuzummmm tavuk yemeyeli aylar oldu
Teşekkürler kuzummmm evet gördüm gördümmmm
hahahha yapim dimi haklısın acımıyım masum çocuksu yüzüme
ayyyy kuyruğundan mı tusam alıntısından mı unuttum herşeyi...
tek bilidiğim biz kazancaz
Tabikiiii acıya acıya acınacak hale düştük zamanındaHareketttttt tempoooo durmak yokkkk
Oku geç meleğim tutulacak gibi değillll
Evettt son bildiğin doğru işte
tolere kullanmya korkuyorum ben hemen arti goruyorum sinir oluyorum o yuzden kullanmadm bu hafta hic hafta bi kendimi odullendircem onun disinda sut tozu bile pek kullanmiyorum pita ekmegi favorim hem bereketli hemde sifir tolere bide bugun yaptigim oppsie ekmeklerim muthis sandvic yaptim sabah kendi yaptgm mayonezdende koydum biri yese hayatta diyet olduguna inanmaz o dereceHahahah ee tabi yarın tartı var diye tolerelerden korkuyoruz
Yap yap canım valla bende şimdiden düşünüyorum yarın ne yesem diye :) Bir de yarın PS
Sweetdimple karnahar pilavı tavsiye etmiş onu da yaparız eksik kalmasın sakın
malzemelerim hazir kaptanimm
Hoşgeldin gökkuşağımmm slm doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu fit nice güzel yıllar diliyorummm
Yalnız değilmişimmmm
Sen malzemeleirni hazırla selvoşum şimdiden
Yanlis yazmadim kaptanim hani su sarkiya surekli uyarlama yapiolar ya bende "vurur yuze ifadesi 95 kilonun bitanesi" yaptim kizlara yolladim kendimele alay etmeye basladim
Alıntıyı gönderinde dedim zaten okuyanlara kolay gelsin diye içimdenNeden yapamayasın bitanemmm kendinde gözlemlediğin deneyimleri aktaracaksın bu kadar on numara kaptan olursun bence Afiyetolsun cnmmmm
Sendemi akıllı telden yazıyosun selvoşum son cümleni yine anlamadımmmm bende var bri sorun
Oooooo durun bakalımmmm daha yeni başladınız ne direnmesiiii azmin elinde hangi dirençli kilo kurtulmuş şirinem elbet gidecek o pislerbenim akıllı telde kafayı yedi whatsup kilitleniyor arama oluyor açma yeri çıkmıyor delirmemek elde değil
aynalarla baristim telimde hic fotom yoktumesela simdi bi suru oldu :) esimin kiskancligi gun gectikce artmaya basladi ilgisi bile degisti :)
Elbette son selvoşum şüphen olmasınnnn insanın herşeyi değişiyorkiii başta duruşşş
Balık beslemek güzel benimde iki tane var 3 tü biri öldü ona bile üzüldüm insan alışıyor bir süre sonra
dimi yaaHerkes burda olunca ne guzel senlik oluo yaaaa cikin cikin gelin kk ya kaybolmayinnn @gel_pcpc bebisimm sen nerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?