Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy ders deme benim de başlamam lazım.nasıl çıkcam bu tatil modundan bilmiyom sana da kolay gelsin canım
aayyyy valla bu kadar yoğun olcağını bilseydim o kadar hevesli olmazdım

AY YARALI DEME COK HUZUNLU OLDU BITANEMM KIYAMAM SANA
oyyy bitanem benim

1 BUCUK BARDAK HIBISKUS (2. BARDAGIN YARISINDA NETTEN HIBISKUSUN ZARARINI OKURKEN DUSUK YAPAR YAZISINI GORDUGUM GIBI HEMEN BIRAKTIM USTUNE 1 LITRE DAHA SU ICTIM NOLUR NOLMAZ DIYE )
hiiii Allah muhafaza aman dikkat kuzum şeytan kulağına kurşun iyi ki bakmışsın etkilerine
afiyet olsun tatlım. aah heleki şu regl öncesi nasıl çekici geliyor nasıl çağırıyor dukan kekler beni kendimi dukan amcanın şefkatli kollarına bırakmak istiyorum

aaaa bak sen şu hadsizeee güzel almış ama cevabını kıskançlık işte hep bunlar ama takmıyoruz ablacım ne diyoruz çekemeyenler anten taksııınnnn

ceco abla senin diyetde bana yandan yandan göz kırpıyor ha maşallah ne güzel gidiyosun daim olsun

heyecan dorukta benim için kötü bi zamana denk geldi karnım şiş davul gibiyim reglim gecikti ha oldum ha olcam artık suya vurdum kendimi 2 lt içtim şimdiye kadar akşama kadar da 1-1,5 daha içerim
çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

hoşgeldin kaptancıkıııımmmm çok geçmiş olsun ablam hiç kurtulamadın bu sene sen misafirden Allah yardımcın olsun

iyi yapmışsın canım hoşgeldin :)
ne sporu yapıyorsun,ayy bende çok istiyorum ama ev,iş çocuk derken fırsat olmuyo bi türlü sadece elimden geldiğince yolumu uzatıp yürüyorum bende..

Evet bu hafta yarışa dahil olamasamda bende acayip gaza geldim valla

dünkü menümü yazmadan evvel salı günü başıma geleni aktarmak istiyorum. buranın yemeklerine alışamadım bir türlü yurtta çok fena baharatlı pişiriyorlar salı gece midemin ağrısından mahvoldum okadar fenaydı ki ağladım o derece o yüzden iki gündür diyet dışına çıkmak zorunda kaldım bugün öğlen yiycek bişey bulamayınca dürüm söyledim yine ama şuan midem yine ağrıyor akşama ne yapıcam bilmiyorum olmazsa konserve balık filetolardan falan alıyım diyorum ama bakalım öyle yani

bülbülün çarşamba menüsü
sabah: biraz peynir, salatalık, bir dilim ekmeğe tereyağ, bal, süt
öğle: kaşarlı tost, süt
akşam: bir kepçe mercimek çorbası, 2 yk bulgur,2-3 kaşık kabak yemeği
su: 2,5 lt

afiyet olsun tatlım. aah heleki şu regl öncesi nasıl çekici geliyor nasıl çağırıyor dukan kekler beni kendimi dukan amcanın şefkatli kollarına bırakmak istiyorum

Teşekkür ederim canım valla ben dukana başladım herşey iyi güzelde zaten düzensiz olan reglim hepten gitti
hehehe dimi ya zaten o albenisi beni benden alıyor dukanı seviyorum çünkü istediğimi kendim pişirip zevkime göre yiyorum :)
Ama işte onuda çok abartmamak lazım abartınca ya artı görüyosun ya da duraklama oluyor maalesef

hmm yurt zor tabi ya,çok geçmiş olsun canım..
İnşallah toparlarsın biran önce.

bende kendimde hal buldukça yürüyorum en iyi yürümek geliyor aslında. basit egzersiz hareketleri var kollar için bacaklar için basen için 25 dklık onları yapıyorum
ayyy olmaz inşallah tam gaz devam edersiniz

Burası bağımlılık yapıyor selvoşum ayrılma tabiii bak ben ayrılmamak için kaptan oldumKapalı takımlardan birine de seni kaptan yaparız ne dersinn diyet dönemi bitene dek insan prof oluyor burda resimler kurtulmuş ya o önemli dukan tarifleri heryerde var zaten kendinede uydurabilirsin

sebze stoğu yaptım bugun sporda tamam bu mac bizim hamside aldım her aksam balık 45derya45 Sweetdimple

teyzeciğine de rabbim acil şifa versin kaptanım. şu 1 ayı steril atlattı mı şükür çabuk toparlanır.

teşekkrüler meleğimmm enfeksiyon olmadğı sürece korkumuz yok şimdilik iyi şükür yarın gideceğiz annemin kontrolü var sabahtan ordan direk denizli cepten takip ederim artık

bugunku menum
sabah: kepekli omlet+peynir
oğle: fırında tavuk yoğurt
ara: sutlu kahve
akşam: tonbalığı +Fume+yogurt

jilian level 1
3 litre su+ hibiskus

Geçmiş olsun prensesimmmmÖğretmeninizin mekanı cennet olsun inş rabbim kalanlara sabır versinn kuzuları çok küçükmüş

Bugunku menum,

Sabah yumurtasız kk
Öğle 1 kaşe et suyuna şehriye çorbası az zeytinyağlı barbunya
Akşam 1 kaşe tarhana çorbası az makarna

Kaşe kaşe

Maşllah cecom iyi dayanmışsın bravoo sana.Evet tatlım saat fikrini tuttum bu minik hediyeler ne kadar zor başardığımızı sürekli hatırlatıyor gördükçe o zaman dikkati elden bırakmıyoruz bende çok etkili olduBoyama kitabını @BayilanBayilana kraliçe de süper boyamıştı elleirne sağlık cnmm zevkli hakikaten

Kuzucumm yurt koşullarında edebildiğin kadar dikkat ediyorsun yapacak birşey yok ama öğle yemeğine güzel bir yer bulabilrisen akşamı salata yoğurtla geçirebilirisn ama sen ayran stoğu yap tatlım aç uyuman olmaz

bugünkü menüm
sabah: bir muz +karatay kahvaltısı
öğle: yine lavaşa tavuk döner, ayran
akşam: bir karnıyarık, iki kaşık pirinç pilavı, cacık
ara: mistik çay
su:2 lt

Afiyetolsun cnmmm

Pazartesi menüm:
Sabah: yarım salatalık
Öğlen: 2 oreo
Akşam: yarım salatalık, 1 kase mercimek çorbası, et, yarım kase yoğurt

oreo yerine bir yeşil elma yesen daha güzel olmazmı meleğimmmmm suyu az içiyorsun sanırım yazmadığına göre

Kaptanım, o ne demek. Ben sadece karışıklık olmuş ola bilir diye söylemiştim

Biliyorum kuzummmm

Oyyy kıyamam sana sabahı zor ettin desene ama pes etmedin önemli olan bu cecommmm elbette yılbaşına bomba bir rakamla gireceksinnn biraz da spor eklersennn daha hızlı gidecek eminim

Squatın bacak kalınlaştırması efsane bir söylenti bitanem yok öyle birşey ama sen dambıllarla squat yaparsan elbette kalınlaşır ağırlıksız squattan korkma spor salonu iyi fikir bitanem zamanın varsa elbette faydası olurAma squat takvimine başla bence gidene dek

Hoşgeldin balım çok geçmiş olsun bitanemmm ben sırt ağrısı ve bel ağrısı için koridora barfiks taktım canım gelip gidip barfiks çekmesem bile sallanıyorum opmurları açıyor sanırım bele ve sırta mükemmel

Yürek ağrına gelince rabbim mutlu yuvanızı bomasın inşallah kuzum zaman en güzel ilaç

pazartesi menü
sabah karatay
öğle 1 adet elma
akşam:1 kase mercimek çorba,3 y.kpatlıcan oturtma
3 lt su
45 dk persian zumba

ben de özledim seni canım. sıkıntılarım var canım o yüzden öyle dedim.aşamıyorum kendi kendime....

Rabbim tüm sıkıntılarını en kısa zamanda geçirsin inş balımmm Dediğim gibi zamannn

aynen canım... valla eski sayfalarca olan günleri özledim...

Kışa okumaktan bıkacaksınız emin ol

bu arada ıspanak çıktı kuzum Selvos88

Şimdiden kışı getirdiniz

evliliğim uçurumun kıyısından döndü. evliliğim kurtuldu ama yüreğim iyileşemiyor.

Birden unutmak mümkün değil elbette balım ama kuzularınız var onların hatırına ikiniz de elinziden geleni yapmalısınız rabbim bozmasın bir yuva kolay kurulmuyor

@sekerkiz67 canim nerelerdesin goremedim kac gundur hersey yolundadir umarim

Şekrcimm evde izinli barbim oğluşuna diş buğdayı yapmış ama hafta başı yarışı hatırlattım maksimum dikkat edecek bu hafta iyi şükür

Maşllah barbimeeee

Olurmu barbimmm yılbaşına mezunlarımız olacak elbet ama sizler geri döneceksiniz gamze ponçiğim sen

yaaa kimse yok mu kiii bende gelin 10, takima baskin yapalim dicektim amaaa

Baskının kralını yapmışsınız

bomba gibiyim bebeğimmmm sen nasılsın..

valla aman masallah bende bomba gibiyimmm

Maşallah meleklerime hep böyle olun inşallah

Selam 6. Takimin hatunlari siz bize eli kolu baya dolu gelmissiniz ben bos geldim artik kusuruma bakmayin :))
Ama birer kahve iceriz

Olurmu hiç ne kusuru tatlım her zaman beklerizzz

Spor olmasın tabiii o da neymişşşş

aa kızlar çok özür ben direk bildirimlerden gidince bizim takım sandım burayı

Siz biz yokki bitanem hepimizin amaç aynı her zaman bekleriz

Slm 6 takım
Pastaları börekler i çekinmeden yiyin bu hafta zira nasılsa birinci biziz

Biz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olun azıcık.
Bir de beddua edeyim inşallah hepimiz ve hepiniz incelip çıtır olalım kızlar. Yağlar erisin Aksın gitsin geriye manken gibi hatunlar kalsin

Hg şeker bu duaya kocaman bir amin demek düşerrr

bugunku menum
sabah: 2 yumurta omlet(peynirli dereotlu)+2 kornişon
öğle: 2 dukan lahmacun
ara:1 soda+1 sıtlu kahve
aksam: tonbalığı yogurt

jilian level-1
3.5 litre su+2 hibiskus+1 yeşilcay

Hibisküsü yazın soğuk içtik şimdi sıcak içmeye başlarız selvoşum

Maşallh desinler cecomm bak nazara geliyorsunnnn bu güzel tepkilere alışşşş kuzummm derdim ya sana hep hedefine ulaştığında kitabını yazacaksın bu işin bence

Canım, tüm mesajları teker teker okudum ve eminlikle söylüyorum, 10. Takım bu hafta biz kazanacağııııız. Nerden biliyosun diye sorarsanız artık - 1.1 kg oldum bile

Bravoooo meleğimmmm eksileri duydukça her gün tartıldığınıza kızamıyorum ama haftaya her gün tartılmak yok

Salı menüm:
Sabah: 1 salatalık
Öğlen: 1 tabak domates soslu makarna, sosda birazcık et de vardı
Ara: 6-7 taze ceviz
Akşam: öğlenin aynısı ama çooook az

Sabahın çok güçsüz meleğim lütfen kahvaltını düzelt öğle ve akşamı hafiğf geçir bitanem

Allah zihin açıklığı versin bülbülümmmmm tempon çok yoğun hakikatennn

Ayra depola en güzeli tatlımmm ooo su 100 ml daha artmış

Elbette herşey güzel olacak balımmmm herşey senin elinde yine eskisi gibi olacaksınız hiç şüphem yok

salı menü
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle 1/2 armut la tarçınla tatlandırdığım yoğurt 1 kase
akşam:2 y.k kuru fasulye,1 y.k pilav,salata,1 kase tarhana çorbası
2 lt su

Sabah yürüyüşlerine başlamışsınnn

Geçmiş olsun prensesimize cecommmm

Çok iyi yapmışsın bitirmemekle barbim allah korusunnnn

bende cok merak ediorummm heyecan doruktaa ama kazancazz bizz hissediorummm

Sen hislerinde yanılmazsınnnnn

İki hafta sonra listedesin inşallah tatlımm çok teşekkürler Kartnabahr kısırı da karnabahrın çiğ pilavıda süperdir afiyetolsun

sonunda karnıbahar kısırı yedimm ayy hiç fark yok normal kısırdann

pilavını da dene selvoşummmgerçi rondoda geçirip çiğden salatası ama pilav gibi duruyor

Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş o hesap meleğim en güzel cevabı abi vermişş sen yoluna devammmm

Budurrrrr

Geçmiş olsun sana da cecommmm biraz dikkat ederse şekeri düşer canımm muhtemelen gizli yediği çikonun etkisi

Nedense doktorlarımızda Karatay fobisi başladııı bilinçli olmamız işleiine mi gelmiyor nedirİyi yapmışsın yükleme yaptırmamakla kuzum

Cecomm haklısınn ama bazı kişiler var birşey bilmediği halde çok bilmişlik yapıyorlar ya onlara gızık oluyorum o yzüden yardım edesim gelmiyor doğprusu yoska diğer herklese seve seve tabiki

Günaydın , canlaaaaaar

Cildin hassas demekki o jele cecommHelal olsun enişteme anında müdahaleYarın buıgün olsaydı keşke

günaydın cecom geçmiş olsun. bende aynı burun boğaz kemikler sızlıyor.. kızdan kaptım sanırım.. ama şükür o da bugün daha da iyi uyandı..

Her ikinize de geçmiş olsun meleğimmm

Çayı kaçırdıkkkkkk

carsambanin menusu

carsamba karbonhirat gunumdu

kahvalti
3 minik incir

ogle
3 gozleme (normalde 2 ama ben 3 yedim bebek istedi)

aksam
1 dilim biskuvili pasta
(pudingi de dahil herseyi evde yaptim)

Ranyamız istediyse sözümüz yokkk

Maşllahhh barbime süper gidiyorsun tatlımmmm

Yağsız kavurma dukan yaptığınzı için susuyorummmm

Geçmiş olsun selvoşummmm kıyamam sana söz sana ödül hazırlayacağımAma en azından karandfil koy dişine antiseptik özelliği var biraz rahatlarsın tatlım

Senin uğraman yeter prensesim çok geçmiş olsun çabuk iyileş dikkat et kendine

hahaha tombik selviii
bende patlamak üzereymişim ama hiiiççç bide pozlar pozlar

Onlar mazide kaldı son haline bayıldımmmm

Olmaya başladı bile kemerlerde ceketlerde yeni ilikler falan Tüm gardolap baştan dizilecek bu gidişle

Bu daha başlangıç mücadeleye devam

Dizilsinnn tatlımmmm işin en güzel kısmı bu işte

Afiyetolsun kuzummmm tavuk yemeyeli aylar oldu

hahah napak olekmiii pozdamı vermıyek

gecmiş olsun kaptanımmm .. içimizde bastırılmıs hırs küpü varmış kaptanımm

Teşekkürler kuzummmm evet gördüm gördümmmm

Kesinlikle
Slm 6takimin melekleri Nasılsınız yarın tartı günü :
Hoşgeldinnn şirinemmm valla melekleirmin günlük bildirimnleri süperrrr korkun benceSizde durumlar nasıl bakalımmmm

Hoşgeldinnnn bülbülümmmmm oh frsatı değerlendirmişsin

Hoşbuldummmm tatlımmm yok misafir başımızın tacıda üst üste olunda kendime zaman kalmıyor bide içişleri dışişleri herşey benden soruluyor malummmm

En güzel spor yürüyüş ve ip atlama meleğimm fırsat buldukça değerlendirmen güzelll gel ge iki hafta sonra listedesinnnn

Geçmiş olsun kuzucummm kullanılan yağlar neler bilinmiyor tabikii evin gibi olması imkansız balık fikri güzel canım konservde olsa hiç yoktan iyidir

Afiyetoslun kuzummm

evet gizli tehlikelerden biri malesef o ölçüye dikkat etmeyince diyete uygunda olsa kilo almak kaçınılmaz

hasta canım ama yağlarının son damlasına kadar(ki baya bir var) savaşacağım
Akıntıdan oluşumda o ne biçim arkadaşı ya şöyle gerilip gerilip kafa atmalik

Şirinemmm valla son cümleni 3 kez okudum anlayamadım iyimiii devrelermi yandıki
bomba gibiyizz sizden nbr

36 bedenler ne tarafta demek istiyorummm

O güznler çok yakın selvoşummmm

hadi ben kaçtım güzellerim ders çalışmam lazım yarin ilk defa ingilizce olarak sunum yapıcam çok iyi hazırlanmam lazım şans dileyin bana

Kolay gelsin meleğimmm alşlah zihin açıklığı versin başarılar ve bol şans

yarın şu yarısı kazanalım kendıme dukan lazanya yapıcaammm

Hahahah ee tabi yarın tartı var diye tolerelerden korkuyoruz
Yap yap canım valla bende şimdiden düşünüyorum yarın ne yesem diye :) Bir de yarın PS
Sweetdimple karnahar pilavı tavsiye etmiş onu da yaparız eksik kalmasın sakın

Merhaba kızlarr, Papillon yine gezmelerde o yüzden menüler eksik kaldı yine Kaldığım yerden yazayım,

Salı günkü menüm : Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Ara : 1 elma
Öğle : az et sote, et suyuna yağsız pirinç pilavı
Akşam : yumurtasız kk

Çarşamba günkü menüm : Sabah 1/2 simit domates salatalık peynir 4 zeytin
Öğle : 1 kase et suyuna şehriye çorbası
Akşam : 1 hamburger ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…