- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
aminn insallah cnmhehehe oturmuş hesap yapmışay hadi bakalım tebrikler kızlar süpersiniz
Tebrikler canım,maşallah daha da iyi sonuçlarımız olsun inşallah
valla toprak ta hemen girsin takima :))Baharim kafa gitti bizim bu haftasen takima girince bi yaris daha yapariz neslimin takimiyla
tebrik ederim balim arti cikmamissin cnm :)***6.TAKIM 435. Etap***
Ange_angel(56,9 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52
45derya45 ( 76,6 /75,3 /1,3 /% 1,7)
baldandane (87 / 86,8 / 0,2 / % 0,23 )
bülbül-e bismil ( 82.2 / 82 / 0.2/ % 0.24 )
selvos88 ( 72.1 / 71 / 1.1 / % 1,52)
sekerkiz67(81 / / /% )
6.Takım Ortalaması:%
bence gayet iyi gitmis malesef biz kadinlari hemen etkiliyo cunku ruh hali insallah tooparlayacaksin cnm bnm :)az gitmiş arkadaşlar bu hafta bu kadar sporlarımı düzenli yapamadım bu sırt ağrısı bitirdi beni beklettiğim için kusura bakmayın hepinize hayırlı cumalr ve bol eksiler.haftaya allah nasip ederse raw yapıcam biraz vücudumu tetiklemem lazım
az kaldi cnm listeye girmene :)Aynen canım bende çok istiyorum valla dahil olmayı. Ama sonuç ne olursa olsun kızlar hepiniz ayrı ayrı kendi yarışınızı kazanmışsınız unutmayın ve moralinizi bozmayın sakın
ohh ne guzell masallah sana cnm bnnm:)şaka bi yana doğru diyosun canımmm... şükürler olsun ki 70 leri gördüm 60 lara gidiyorum...
burdan kopunca insan ister istemez bozuyo balimm yasadim gordum :)evet canım kafa da bi dünya bakalım toparlanıcaz inş.dediğim gbi haftaya bir hafta şöyle sebzelerle yaşayayım diyorum tetiklenmem ve motive olmam lazım
kesinlikle denemelisin cnm cok ise yariyo insan bi yenilenmis hissediyo sadece kilo vermek olmuyo amac :)Ooo bi rawci daha geldi denicem bende sebze sularini
moral bozmak bizim kitabimizda yok baharim
dukan cok yaradi bana hosumada gitti diyette gibi degilim cok memnunumm
o zaman sana iyi gelen insanlara yakin kotu gelen insanlara da uzak ol balim:)dün gece sahile gittik karadeniz kudurmuştu acayip dalga vardı sanki yüklerimi aldı götürdü bugün çok iyi kalktım.önüme bakmalıyım artık geçmişte yaşamak bana göre değil.eski gülen beni de özledim.seninle konuşmakta ferahlatmiıştı baya.ayrıca bu stres bana kilo olarak döner diyede korkuyorum.tparlanmalıyım.sen nasılsın canım
evet selvoşum 2 çocuklu, evli mutlu, 75kg çakılı, 40. yaşıma basmış 39 yaşında genç bir kızımmmneslimm nsislsin dun dogum gununmuydu?
neee buu kalpler ask boculeriii
ama canim sen regl oldun normal kiiievet selvoşum 2 çocuklu, evli mutlu, 75kg çakılı, 40. yaşıma basmış 39 yaşında genç bir kızımmm
bu arada eklemeyi unuttum dun tam 4 bucukk litre su ictimmmpersembe menum
sabah
1 nektari
ogle
1 muz
sut 1 bardak
aksam 16:30
2 irmikli kofte
bol maydanoz
domates salatalik
aslinda dun benim meyve gunummdu ama ben degistirip yaptimm sukur kilom sabit ama wc ye cikamadim
valla bi kayboldu o kayboluş@Yasmiin17 bebegimm sen nerelerdesin nasil oldun aklim sende kaldi insallah hersey yolundadir
aynen bitanemmm acaba ameliyat mi olduvalla bi kayboldu o kayboluş
aynen bitanemmm acaba ameliyat mi oldu
deli kızz yapmışmıdır dersin. hakkında hayırlısı olsun artık biz gerekeni söyledik. şu bir gerçek beselenme alışkanlığı değişmediklçe giden kg lar geri geliyor. aslolan sağlıklı bir beslenme modeliyle ömur surmekaynen bitanemmm acaba ameliyat mi oldu
evet bitanemmm Dogru diyosundeli kızz yapmışmıdır dersin. hakkında hayırlısı olsun artık biz gerekeni söyledik. şu bir gerçek beselenme alışkanlığı değişmediklçe giden kg lar geri geliyor. aslolan sağlıklı bir beslenme modeliyle ömur surmek
ooo herkeslerde kilo vermiş***6.TAKIM 435. Etap***
Ange_angel(56,9 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52
45derya45 ( 76,6 /75,3 /1,3 /% 1,7)
baldandane (87 / 86,8 / 0,2 / % 0,23 )
bülbül-e bismil ( 82.2 / 82 / 0.2/ % 0.24 )
selvos88 ( 72.1 / 71 / 1.1 / % 1,52)
sekerkiz67(81 / / /% )
6.Takım Ortalaması:%
eveeeettooo herkeslerde kilo vermiş
valla toprak ta hemen girsin takima :))
evet selvoşum 2 çocuklu, evli mutlu, 75kg çakılı, 40. yaşıma basmış 39 yaşında genç bir kızımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?