- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
tebrik ederim canım hedefine az kaldışaka bi yana doğru diyosun canımmm... şükürler olsun ki 70 leri gördüm 60 lara gidiyorum...
Daha çook var balım ama olsun. durmak yok yola devam sen naptın toparlandınmı biraz..tebrik ederim canım hedefine az kaldı
a.s. balım kaymağıımmmmmselam 6. takımın çıtırları
şaka bi yana doğru diyosun canımmm... şükürler olsun ki 70 leri gördüm 60 lara gidiyorum...
evet canım kafa da bi dünya bakalım toparlanıcaz inş.dediğim gbi haftaya bir hafta şöyle sebzelerle yaşayayım diyorum tetiklenmem ve motive olmam lazım
Ooo bi rawci daha geldi denicem bende sebze sularini
moral bozmak bizim kitabimizda yok baharim
çooookkk
sağol banum bitanem hep beraber
Hoşgeldin gökkuşağımmm slm doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu fit nice güzel yıllar diliyorummm
Yalnız değilmişimmmm
Sen malzemeleirni hazırla selvoşum şimdiden
seninle herşeye varım bennnnn... sonuna kadarbittin sennn
Valla neslimin sağı sollu belli olmaz dderyacımmm rawa yüklendimi en az 2,5 cepte
iyi fikir haaaa bu hafta musaitimde aslındayazcaktım sakın raw yapma diyeee
hoşbulduk tatlım.Selam canım hoşgeldinn
sağol banum bitanem hep beraber
iyi fikir haaaa bu hafta musaitimde aslındaraw yapayım ben
Daha çook var balım ama olsun. durmak yok yola devam sen naptın toparlandınmı biraz..
sana da selam güzellikselam 6. takımın çıtırları
iyi olmana sevindim canımmm. elbette öyle önüne bakacaksın. ve hep derim kendini düşün sen iyi olursan herşey olur...dün gece sahile gittik karadeniz kudurmuştu acayip dalga vardı sanki yüklerimi aldı götürdü bugün çok iyi kalktım.önüme bakmalıyım artık geçmişte yaşamak bana göre değil.eski gülen beni de özledim.seninle konuşmakta ferahlatmiıştı baya.ayrıca bu stres bana kilo olarak döner diyede korkuyorum.tparlanmalıyım.sen nasılsın canım
herşey gönlünce olsun canım senin deiyi olmana sevindim canımmm. elbette öyle önüne bakacaksın. ve hep derim kendini düşün sen iyi olursan herşey olur...
şükür bende artı olmandan korkuyordum ben ne zaman üzülsem etkiler çünkü... bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi herşey..
sonuçlar belli olmadı mı daha @45dery45 kaç kişi var bildirim yapmayan.diğer takımın belli mi yüzdesi
neslimm nsislsin dun dogum gununmuydu?selam 6. takımın çıtırları
neee buu kalpler ask boculeriiiha şunu bileydin
hadi bakalım hayırlısı canım booll eksiler olsun inşallah tartıda
bilmem birileri45derya45 fena dağıttı da
BEN DAHA ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKK
neee buu kalpler ask boculeriii
neslimm nsislsin dun dogum gununmuydu?
neee buu kalpler ask boculeriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?