Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar selam nasılsınız
bedişcim çok kolay gelsin ben sana dedim biz yardıma gelelim diye :roflol:

dün akşam kayınvalidemlerdeydik
ve eltim fırında köfteli patates yapmış annemde koca bir tepsi börek inanılmaz börek yapar bu arada menü çok güzeldi anlayacağınız

ama ben gittim eve kendi yemeğimi yedim
yani
1 kase bulyon çorba
1 tabak salata
3 tane köfte
köfte ızgarada olacakmış ama ben alüminyum folyoya sarıp öyle pişiriyiorum eşit değerde sayılır dimi yağsız sonuçta
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
kendimi takdir ettim çünkü çooookk ısrar ettiler yemem için olmaz dedim:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

sabahta 1 dilim ekmek ve peynir yedim soda içtim şimdi
bugün 5. gündeyim reglm bitsede bende meyvalarımı toplamaya başlasam artıkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam kızlar bugün fizik tedavi sabah 8 deydi ondan buraya biraz geç geldim.
dünkü yediklerim

sabah saat 10:00
1 dilim k.ekmeği,şekersiz çay,1 domates,az peynir,2 zeytin

ara saat 15:00
1 kase kiraz

saat 16:00
orta şekerli türk kahvesi

öğlen saat 18:30
1 dilim k.ekmeği,az peynir,3 zeytin

akşam saat 20:00
1 dilim k.ekmeği,1 tabak patatesli tavuk yemeği,1 kase yoğurt

ara saat 21:00
3 dilim yada 4 dilim karpuz :)

selam kızlar ...
ben öğlen 3 tane minik tulumba tatlısı yedim..(hergün tatlı var valla bana komplo gibi..kışın hiç çıkmazdı yaa)

1servis kaş. taze fasulye
1 yemek kaşığı yoğurt
1 kepce mercimek çorba

selam kızlar
dünden beri kaç seferdir yazıp yazıp gönderemeden çıkmak zorunda kaldım.
inşallah bunu göndermek nasip olur :kedi:
özgecim bravo sana. en kötüsü de sen iradene sahip olup yemeyeceğin halde ısrarlara dayanamamak. ben öyleyim yani. sıkılıyorum çok ısrar alınca :umursamaz:
elifim benim hedefimi sormuşsun. ilk başta hedefim 55 ti. ama baktım yaklaştım ve hala memnun değilim halimden 53 olsun bari dedim kaydirigubbakcemile evlenirken 51 kiloydum. facedeki nişan resmimde 48 civarıydım. nişan üzeri stresten çok yememe ve ramazan olmasına rağmen çok kilo vermiştim. ama ne tuhaftırki o zaman bile kendimi şişko hissediyordum. nişanlık alırken göbeğim çıktı mı kollarım kalın durdu mu diye soruyordum :sinifsinif: bir de hamilelikten sonra doğal olarak şu an 51 bile olsam evlendiğimdeki gibi görünemeyeceğimi biliyorum. vücut esnedi ne de olsa. nurhayat demiş ya kilomu göstermiyorum etim sıkı diye. benim de tam tersi işte. gevşek ve fazla gösteriyorum
eee yarışın şu an birinci gibiyim. süper yaaa :lepi: ama daha 2 hafta var. benim bu barajı aşmam çok zor. geçen seneden beri 1 arpa boyu yol alamadım sositososito ama ne olur belli olmaz tabii :dance: acayip gazlandım :teytey:
şimdi bu lafın üstüne bu söylenmez ama dün çok kötü şeyler yedim. yemekçi bana yemek göndermedi. öğlende pide yemek zorunda kaldım. akşam da yarım tabak makarna yedim. bir de geç saatte uyuz kociş peynirli yumurta istedi. bende bir kaç lokma ekmekle beraber peynirli yumurta + acıka yedim. bir de yatmaya yakın 2 avuç falan şam fıstığı kaydirigubbakcemile doğal olarak sabah 57 kilo çıktım. ama bugün telafi edeceğim inanıyorum :sm_cool:

kızlar yaa bende bir sorun mu var anlayamadım. pazartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum. biliyorsunuz bu ay reglim 10 gün kadar gecikti. soğan suyuna bağladım. ama dün akşamdan beri az az kanamam var. reglim biteli 4 gün oldu :1ninca: inşallah kötü bir şey yoktur mafoldumben

kızlar takvimim nasılzemuszemuszemuszemus
başkasından çaldım takvimi yapıştırdım kendime.))))hehehehe))).:roflol:ay dünden beri yaptıklarım çıkmıyo yaaa..:dilcikar:
baktım kiloma en yakın bu arkideş vardı ama bir sorun 74 yazıyor ben 71 le başlamıştım...nasıl yapcaz bilmem

yok yok canım bişi olmaz..soğan suyu kullananlarda ilk etapta o kahverengi akıntılar kanama gibi hatta geliyor...o içerdeki nevar neyoksa temizliyorda o yüzden...
hamile kalmak isteyenlerde bi çok kişi soğan suyunu kullanıyordu ve hepsi aynı şeyi yaşıyordu....

çok güzel canım
ama başkasından çaldığın haram takvim sana hayır getirmez bilesin :roflol: :roflol: :roflol:
linten koypa çek. yapıştıracağın kısımda bir hata yapıyor olabilirsin sengözlerimebaksanab

regl bittikten sonra mı geliyordu onlarda da :uhm:

anam bu soğan suyu da mahvetti beni bu ay. bir daha kesinlikle içmem :umursamaz: tamda tekrar başlasam mı diyordum lmaz:

regl bittikten sonra mı geliyordu onlarda da :uhm:

anam bu soğan suyu da mahvetti beni bu ay. bir daha kesinlikle içmem :umursamaz: tamda tekrar başlasam mı diyordum lmaz:

hamilede kalabilirsin heee :CüvCüv:dikkat et istemiyorsanalkisalkisalkis

bende istiyorum ondan nilümmm

k.a.y.r.a.+, nilüfer79+ yakaladım ikinizde kaçakar sizi öyle olsun bakalım küstüm size lülülülülülü
bu arada herkese merhaba ben 8 takımdanım yuani kardeş takımız bir bakayım dedim kimler var kimler yok diye ama bizim kızları burda yakaladım laelaelaelaelae

ayyy bide ters tepki yapmasın kilo alırım valla:kedi:
valla aynen bakıyorum yapıştırırken adrese nasıl bi hata olabilir..
your link yazıyo....karşısındaki adresi yapıştırıyorum ama anlamadım..
eskiden hep yapardım ben bu işi çıkardı takvim..taktım valla..başkasından alayım yapıştırayım çıkacakmı dedim oldu valla....
ben yine kendi takvimim için uğraşayım ya şöyle sexi bişi düşünüyorum amakaydirigubbakcemile3

anammm iltoşşşş yavrımmm naber kıs...hoşgeldin çay iç gülüm

:kedi: yakalandık desene
yakalandınız tabiii klava:klava: nerdebeni m oklavamm çabuk getirin bana oklavamı delikafadulden

anammm iltoşşşş yavrımmm naber kıs...hoşgeldin çay iç gülüm
çok iyiyim cadııı adetim geldi hiç ilğilenmedin sen benle bu gün n küstüm sana çaylamı kandıracan beni şimdi sen klava:klava:Şeniz

ben biraz fasulye yedim
2 bardak su
1 domates 1 salatalık söğüş

akşama da
yarım tabak pilav
1 kase çorba
salata

yatmadan önce 1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…