- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar yaa bende bir sorun mu var anlayamadım. pazartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum. biliyorsunuz bu ay reglim 10 gün kadar gecikti. soğan suyuna bağladım. ama dün akşamdan beri az az kanamam var. reglim biteli 4 gün oldu :1ninca: inşallah kötü bir şey yoktur mafoldumben
kızlar takvimim nasılzemuszemuszemuszemus
başkasından çaldım takvimi yapıştırdım kendime.))))hehehehe))).:roflol:ay dünden beri yaptıklarım çıkmıyo yaaa..:dilcikar:
baktım kiloma en yakın bu arkideş vardı ama bir sorun 74 yazıyor ben 71 le başlamıştım...nasıl yapcaz bilmem
yok yok canım bişi olmaz..soğan suyu kullananlarda ilk etapta o kahverengi akıntılar kanama gibi hatta geliyor...o içerdeki nevar neyoksa temizliyorda o yüzden...
hamile kalmak isteyenlerde bi çok kişi soğan suyunu kullanıyordu ve hepsi aynı şeyi yaşıyordu....
regl bittikten sonra mı geliyordu onlarda da :uhm:
anam bu soğan suyu da mahvetti beni bu ay. bir daha kesinlikle içmem :umursamaz: tamda tekrar başlasam mı diyordumlmaz:
kızlar takvimim nasılzemuszemuszemuszemus
başkasından çaldım takvimi yapıştırdım kendime.))))hehehehe))).:roflol:ay dünden beri yaptıklarım çıkmıyo yaaa..:dilcikar:
baktım kiloma en yakın bu arkideş vardı ama bir sorun 74 yazıyor ben 71 le başlamıştım...nasıl yapcaz bilmem
hamilede kalabilirsin heee :CüvCüv:dikkat et istemiyorsanalkisalkisalkis
çok güzel canım
ama başkasından çaldığın haram takvim sana hayır getirmez bilesin :roflol: :roflol: :roflol:
linten koypa çek. yapıştıracağın kısımda bir hata yapıyor olabilirsin sengözlerimebaksanab
k.a.y.r.a.+, nilüfer79+ yakaladım ikinizde kaçakar sizi öyle olsun bakalım küstüm size lülülülülülü
bu arada herkese merhaba ben 8 takımdanım yuani kardeş takımız bir bakayım dedim kimler var kimler yok diye ama bizim kızları burda yakaladım laelaelaelaelae
yakalandınız tabiii:kedi: yakalandık desene
çok iyiyim cadııı adetim geldi hiç ilğilenmedin sen benle bu gün n küstüm sana çaylamı kandıracan beni şimdi senanammm iltoşşşş yavrımmm naber kıs...hoşgeldin çay iç gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?