yumukum üstüme düşmüşüm kıs ...:roflol::roflol: ama aynı şeyi demişiz ...a.scanım yemeyerek değil sık sık ama kalorisiz yiyerek kilo veriliyo yemeyince bende öyle oluyorum düzenli yemeye çalış ara öğünlerini atlama sakın, ozaman verirsin..
nazlım biraz azmı yemege baldın ne ....:uhm:günaydınlar 6. takımın fıstıkları
dünkü menümü yazayım ben
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
ara
1 adet şeftali
öğlen
1 kase çoban salata
1 su bardağı yoğurt
ara
4 adet kuru kayısı
1 bardak süt
akşam
8 yemek kaşığı taze fasülye
1 su bardağı yoğurt
ara
1 bardak süt.
nilüm takıma girerken sana yazmadık demi arada bir paylaşım alanını okuman gerektigini . dur ben linkini getireyim canım vakit buldukça butün takım üyeleri lütfen paylaşım alanını okusun ....alkisalkisalkis4. mü???kaç takkım vardı buarada kızlar??
birinci olmak güzeldi??başka bi toppikte arkadaş 8. takımda biz 2. olduk söylemesi ayıp demişti bende bizde 1..iiiiiiiiiiiiiiiiiii demiştim looo)))))))))))))))listeye girmeden hava atmıştım ondamı böle oldu kinekaydirigubbakcemile3
elifim ....Şenizalkisalkisalkisdün yediklerim
sabah
gevrek ve limonata
ara
bikaç fındık
öğle
1 kepçe tavuk suyu şehriye çorbası
1 biber dolması
1 domates
ara
bikaç fındık
akşam
yaprak sarma ve yoğurt
1 saat yürüyüş yaptım tempolu
gece
1 tabak kiraz
1 fincan türk kahvesi yanında 1 parça bitter çikolatalmaz:
elifim ....Şenizalkisalkisalkis
evet sessiz atın çiftesi sıkı olurmuş ...kaydirigubbakcemile3:kedi:aebenciğim asi derinden ve sesiz olarak yarışıyor. kesin asi 1. olur.
canım dikkat et sakın az yemege alıştırma bünyeni .......aebenciğim az yemeye başlamadım sadece dün öğlen bana uygun yemek yoktu ondan öyle oldu.....
evet sessiz atın çiftesi sıkı olurmuş ...kaydirigubbakcemile3:kedi:
canım dikkat et sakın az yemege alıştırma bünyeni .......
vede hani yürüyüşlerin .... okuyamadım . naniknanikyerimseniben:mymeka::mymeka::mymeka:
bugün yediklerim
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
ara
1 adet şeftali.
olsun ilk günler için iyi nede olsa baya ara verdin yürüyüşlere ..evet dün 30 dakika yürüdüm. bugün daha fazla yürüyeceğim. :umursamaz:
nazlı monti kitabında meyve hakkında diyoki migde tamamem boşken yenecek .. bu yemekten 20 dk önce olabilirki meyvenın migdeden tamamen gectiginden emin olmak için ki meyve migdede sindirilmiyormuş ama migdede bir yiyecek varsa onunla birlikte kalıyormuşki işte o zaman degişime ugrayıp kan şekerini tavan yapıyormuş ..
yemekten sonra yememiz içinde bi 3. saat geçmesi gerkiyormuşki mide boşelsın ..
yani mide tamamen boşke . yemeklerden 20 dk önce . yemektende 3. saat sonra ... imiş .şutarafagitti aklında bulunsun ben 2. sat sonra diye biliyodum .:mymeka:
delikafaduldendelikafadulden hayrola nereye ........niye nasıl ne zaman .delikafaduldengunaydın kızlarrr nasılsınız yenı uyandım yorgunum regl oldum esyaları azalttık baya şimdi arkadaslar gelecekk ben gelemessem bikaçgun merak etmeyin pc yi sökerim orayada net ne zaman baglanır emın deilim inş. zayıflayarak dönerim aranıza
gunaydın kızlarrr nasılsınız yenı uyandım yorgunum regl oldum esyaları azalttık baya şimdi arkadaslar gelecekk ben gelemessem bikaçgun merak etmeyin pc yi sökerim orayada net ne zaman baglanır emın deilim inş. Zayıflayarak dönerim aranıza
gunaydın kızlarrr nasılsınız yenı uyandım yorgunum regl oldum esyaları azalttık baya şimdi arkadaslar gelecekk ben gelemessem bikaçgun merak etmeyin pc yi sökerim orayada net ne zaman baglanır emın deilim inş. zayıflayarak dönerim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?