Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gnaydın iyi hafta sonları ......

aaa sizin yarışta asüda vardı dimi ... bak hiç sesi çıkmıyor bu konuda .....

nilüm canım akşam yemek yemedigin için canım kilon fazla çıktı . 2 lokma olsun yeseydın bak tartı ne diycekti ...

canım yemeyerek değil sık sık ama kalorisiz yiyerek kilo veriliyo yemeyince bende öyle oluyorum düzenli yemeye çalış ara öğünlerini atlama sakın, ozaman verirsin..
yumukum üstüme düşmüşüm kıs ...:roflol::roflol: ama aynı şeyi demişiz ...a.s
aç kalırsanız kilo alırsınız .kafamçokkarıştı

nazlım biraz azmı yemege baldın ne ....:uhm:
nilüm takıma girerken sana yazmadık demi arada bir paylaşım alanını okuman gerektigini . dur ben linkini getireyim canım vakit buldukça butün takım üyeleri lütfen paylaşım alanını okusun ....alkisalkisalkis
elifim ....Şenizalkisalkisalkis

aebenciğim az yemeye başlamadım sadece dün öğlen bana uygun yemek yoktu ondan öyle oldu.....

bugün yediklerim

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir

ara

1 adet şeftali.

aebenciğim asi derinden ve sesiz olarak yarışıyor. kesin asi 1. olur.
evet sessiz atın çiftesi sıkı olurmuş ...kaydirigubbakcemile3:kedi:
aebenciğim az yemeye başlamadım sadece dün öğlen bana uygun yemek yoktu ondan öyle oldu.....
canım dikkat et sakın az yemege alıştırma bünyeni .......

vede hani yürüyüşlerin .... okuyamadım . naniknanikyerimseniben:mymeka::mymeka::mymeka:

evet dün 30 dakika yürüdüm. bugün daha fazla yürüyeceğim. :umursamaz:

bugün yediklerim

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir

ara

1 adet şeftali.

nazlı monti kitabında meyve hakkında diyoki migde tamamem boşken yenecek .. bu yemekten 20 dk önce olabilirki meyvenın migdeden tamamen gectiginden emin olmak için ki meyve migdede sindirilmiyormuş ama migdede bir yiyecek varsa onunla birlikte kalıyormuşki işte o zaman degişime ugrayıp kan şekerini tavan yapıyormuş ..
yemekten sonra yememiz içinde bi 3. saat geçmesi gerkiyormuşki mide boşelsın ..

yani mide tamamen boşke . yemeklerden 20 dk önce . yemektende 3. saat sonra ... imiş .şutarafagitti aklında bulunsun ben 2. sat sonra diye biliyodum .:mymeka:

aebenciğim bende 2 saat 45 dakika sonra yedim tam 3 saati tamamlayamamışım bundan sonra daha çok dikkat ederim. :1hug:

gunaydın kızlarrr nasılsınız yenı uyandım yorgunum regl oldum esyaları azalttık baya şimdi arkadaslar gelecekk ben gelemessem bikaçgun merak etmeyin pc yi sökerim orayada net ne zaman baglanır emın deilim inş. zayıflayarak dönerim aranıza

delikafaduldendelikafadulden hayrola nereye ........niye nasıl ne zaman .delikafadulden

günaydın kütocuğum . Kolay gelsin canım çok yorma kendini temizliği yavaş yavaş yap.

günaydın bedişçim kolay gelsin
taşınıyo musun hemen?

kıslar bediş taşınma işi 1 ay sonraya ertelendi dememişmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa köydeki evemi gidiyor . aa biri bana yazssın ya .

ben çıkıyrum kıslar malum bebeler sırada artık .......iyi hafta sonları sizlere ......

ev sahibi aradı ilk konuşma gibi bu pazara döndü iş yarın tasınıyoz yani akşamada köye gidecek eşyaları ya gönderecez arkadasıyla yada bizde burayı bırakıp köye gideriz ev biti biz göremedik daha işte böle

niye nasıla gelince yenı evımız mustakıl garajlı bahceli catı katıda var eli yuzu duzgun bu ev ufacıktı zaten 1 odasınada ev sahibi esyalarını kilitlemiş yetmıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…