Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nülüüü bakıyorum haa her hafta kilo vermişmisin vermemişmisin diyee bizim takıma geliyor listen ona göre tependeyim haaaa bir verme bak ne oluyor kayra ile ikinizi ben yerim çıtır çıtır sonra cokacimcoook
bu arada çizelgen çok güzel olmuş ama biraz fazla iştah açıçı tehlikeli yanii :roflol:

ilter dikkat et kuzum oturmuyayım midene ağırımdır ben

zemuszemus vericem ya idealim 53 kilo ya kendi kendime konuşur gibi oluyorum ama neyse
canım benim keşke bende snein kadar hafif olabilsem kuşum merak etme oturmazsın mideme senin gibi balı lokmayı yemek güzel olur bu arada nülüfer hanım nerde küstüm ona gerçekten kaçıyor benden

canlarım ben geldimm dün bütün sınavlarım bittiiiopuyorumnanaktan artık aranızdayımmmmŞeniz

diyet moduna yavaş yavaş girmeye başladım çaktırmadan yürüyüşlere çıkıyorum yeniden evde dans etmeye başladım pazartesi günü spora başlıyorum inşallah bi sorun çıkmazsa diş tellerim de çıktı artık zayıf bir ceylin olarakk başkalaşım zamanı :kedi:turkbayragi

iyi akşamlar kızlar..

bugün yediklerim
sabah;
1 dilim ekmek üstü kaşar fırında
2in1 nescafe

soda

öğlen;
250 gr yoğurt
1 salatalık
2 grissini

ara;
2 grissini
şekersiz çay

akşam;
light ton balığı 200 gr
salata

soda

ayrıca kızlar ben bu akşam görümceme gidiyorum yarın kızının çeyizleri gidecek düğün yaklaşıyodelikafadulden kilo vermem lazımsositososito

Son düzenleme:
Kızlar çocuk esirgeme kurumuna gittim. mimik minik bebeleri gördüm, taytay durmaya çalışan tek dişli şirineleri gördğm.. çok tatlılar ama çok üzüldüm yaaaaa.....

KIZLAR BUAKŞAM KAYINVALİDEDEYİM....
ACABA NE YAPTI YEMEKTE YAA mafoldumben
İŞALLAH YE YE DİYE BASKI YAPMAZ

iyi akşamlar hatunlar

bugün yediklerim

sabah
1adet domates
1adet salatalık
3 dilim tam buğday ekmeği
k.k. kadar beyaz peynir

ara

1 adet şeftali

öğlen

1 tabak türlü ( sadece patlıcan ve kabağından aldım )
2 yemek kaşığı yoğyrt

ara

5 adet kayısı

akşam

yumurta salatası ( içinde 2 adet haşlanmış yumurta , 1 adet salatalık , 1 adet domates az maydanoz ve yeşil soğan vardı. )
1 bardak süt

ara olarakta 1 kase kiraz yiyeceğim.

KIZLAR BUAKŞAM KAYINVALİDEDEYİM....
ACABA NE YAPTI YEMEKTE YAA mafoldumben
İŞALLAH YE YE DİYE BASKI YAPMAZ

bizde yarın kaynanamlara iadeyi ziyaret yapacağız. inşallah beni zorlamazlar ye diye . yoksa benim monti güme gider.lmaz::sinifsinif:

oohh neyse oldu galiba takvim..resimde rastgele valla sinirden neyi seçtiğimi bilmiyorum bintane denedim))))
neyse şimdilik bana iyi akşamlarr...
öptüm sizi canlarım...hafta sonu soklama yapcazmı acaba mideye bilmem...inşallah olmaz...
ii tatillerrr..........

takvimin güzel olmuş nilüüü haftasonu kaçamak yapma sakın. kaynananın tahriklerine kapılma en az hasarla atlat.:jeyyar:

ıyi geceler herkese.
listemi vermeyince kendimi kötü hissediyorum ama şimdi vericem daha da kötü hissedicem :)

Sabah
menemen
2 dilim çavdar
şekersiz çay

ara
sütlü nescafe (şekerli)

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 dilim çavdar

Ara
max :)

Akşam bir tabak taze fasulye
1 dilim çavdar

Ara
yok

Kendini niye kötü hissediyorsun derseniz iki sebebi var. Birincisi, karnım sebepsiz yere şişti, kendimi çok şişman hissediyorum. ıkincisi yemek saatlerim 1-2 saat ileri kaydı.. üçüncüsü de varmış: salata yapamadım bugün. Evin şeklini falan değiştirdim vaktim yoktu. Sanki tabak tabak salata yiyince diyet yaptığımı hissediyorum size de öyle oluyor mu? Ve salata yapmak benim için en zor yemeği yapmaktan daha zorrrrr. Hiç sevmiyorumm. Hatta 5 yıllık evliliğimizde bir kaç kere salata yapmışımdır o derece yani.. mafoldumben

Herkese iyi pazarlar! yerimseniben

kızlar dün yediklerim

kahvaltı saat 10:30
1dilim k.ekmeği,az domates,az peynir,3 zeytin,1 haş.yumurta

akşam saat 19:00
1 tabak tavuklu patates yemeği,salata,1 dilim kep.ekmeği,1 kase yoğurt

ara saat 19 :30
4 dilm karpuz

saat 21.30
orta şekerli türk kahvesi

hayırlı pazarlar 6. takım hatunlarııııı
bu sabah kardeşimi össye götürdüm fena degilmiş bakalım sonuçlar gelince anlayacagızzz.tam diyet modundayım başka ugraşacak birşeyim kalmadı çünkü,szi hemenbugünlük liseteyi vereyim:=))

sabah 1 dilim kepek ekmek biraz beynir
bolca su
öglen birazcık pilav
meyve
şimdilik bu kadar hala yasaklar var ama yavaş yavaş onları da kaldıracagım

Kızlar çocuk esirgeme kurumuna gittim. mimik minik bebeleri gördüm, taytay durmaya çalışan tek dişli şirineleri gördğm.. çok tatlılar ama çok üzüldüm yaaaaa.....

canım hangi çocuk esirgeme kurumuna gittin vee ne için gittinn özel bi sebebi var onun için soruyorummm anlatırımmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…