hayırlı pazarlar 6. takım hatunlarııııı
bu sabah kardeşimi össye götürdüm fena degilmiş bakalım sonuçlar gelince anlayacagızzz.tam diyet modundayım başka ugraşacak birşeyim kalmadı çünkü,szi hemenbugünlük liseteyi vereyim:=))
sabah 1 dilim kepek ekmek biraz beynir
bolca su
öglen birazcık pilav
meyve
şimdilik bu kadar hala yasaklar var ama yavaş yavaş onları da kaldıracagım
canım hangi çocuk esirgeme kurumuna gittin vee ne için gittinn özel bi sebebi var onun için soruyorummm anlatırımmmŞeniz
Bahçelievlerdeki çocuk esirgemeye gittim tatlım.Ziyaret için gittim arkadaşlarla. Grup halinde gittik öncden randevu aldık 10 dk lık bi görüşme yaptık miniklerle :) çok tatlıydılar. 10 dk dan fazla ve tek kişi olarak görüşmeye izin vermiyolar çünkü çocuklar bağlanıyo psikolojileri etkileniyo dedi görevli bayan. Sonra evlatlık edinmek istenilince o çocuk size bağlandığı için gitmek istemiyor ve üzülüyor dedi. Çok üzüldüm ya.Ailesinden şiddet gördüğü için aile elinden alınmış,baba hapiste olduğu ve anne bakamadığı için orada olan çocuklar varmış.Bebek olanlarında çoğu cami önünden yada polisin getirdiği çocuklarmış. Çooook üzüldüm. yeni yeni yürümeye çalışanlar tabiki durumun farkında değiller bizi gördüler hemen gülmeye tek dişlerini göstermeye emeklemeye şirinlikler yapmaya başladılar.Çok tatlılar..Offf Allah'ım.... pazar günleri ziyareti kabul etmiyolar annesi babası olanlar ziyarete geliyolarmış ondan. Ziyaret günleri salı ve c.tesi canım.
hayırlı olsun canım eteklerin
günaydın kızlar berbat bi hafta sonunun ardından gene zombi gibiyim yediklerimi yazayım
uğrayamadım mehmet akif hala hasta
cts kahvaltı
peynir
domates salatalık
zeytin
2dil.tam ekmek
1 koca tabak patates kızarttım 1 tane bile yemedim
öğle
çocukları satıp balıkçıya kaçtık
yanıma 2 dl tam ekmek aldım
yarım uskumru ızgara
salata
kocam midye söledi 4 tane yedim ama hayır desydim rüyalarıma girerdi
akşam
1 kase kısır
aslında balığı geç yedik akşam bişe yemiicektim amamisafirlikteydişk kekler börekler havada uçtu ben en zararsız kısırı gördüm
pazar sabah
1omlet
peynir domates salatalık
2 dl ekmek
çay
öğlen geç oldubiraz saat 4dü daha acıkmamıştık gerçi ama erken yiyelim dedik
4 küçük köfte
1 domates soğan söğüş
1 biber
2 çubuk patetes (kocamı kırmak istemedim
1 bardak ayran 1 dil ekmek
bana göre güzel bi hafta sonuyduı
günaydınlar kızlar . hayırlı bir hafta diliyorum herkese
dün yediklerim
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
ara
1 kase kiraz
öğlen yemeği yok
akşam
2 adet mercimek köftesi
küçük bir kase makarna salatası
1 parça yalancı tavuk göğsü tatlısı
akşam menüm berbat kaynanamlara gittim en az hasarla atlatmaya çalıştım. geri kalan 5 çeşit börek kurabiye tarzı şeyleri yemedim.
koçum senin kahvaltın güzel ama öğlen öğününü atlayarak hataya başlamışsın akşamı saymıyorum gerçi makarna salatası haricinde tavuk göğüsü sütlü tatlı mercimek köfteside 2 tane çokzararlı olmaz ama sen monti yaptığın için monti bozulmuş sanki biraz demi Şeniz
yaw hiç beceremiyorum yaa şunu yeme bunu yeme demeyi
herkese günaydın hayırlı ve ii haftalar...
günaydın nazlım tatlım sadece 1 kilo oldu ama ne bulduysam yedim miğdem baya küçülmüş ama 2 lokmada tokluk hissim oldu ben dinlermiyim hayır zorlaya zorlaya yedimDD,
o 1 kiloda içim boşken olan normal hali yane zaten onu verilenden saymadık desek yeri aslında güzelim,
bugün tekrar başladım oda akşam gider aynı duruma gelir...
bide bende şişlikler oluyo die baya yakınıyordum ben buna başlamadan önce ayaklarım şişti vs diye,bunu yaptığım hafta ne şişlik oldu ne rahatsızlık ,
perişembe akşam yemeye başladım cuma akşam eve gidene kadar ayaklarım gene öle bi şiştiki ayakkabılar oturdu ayağıma valla yaz için süper bencec,
ama tavsiye etmiyorum hele kontrolsüz yapılacaksa aslaaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?