Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar herkese iyi pazarlar gerçi pazarda geçti gidiyorya neysekaydirigubbakcemile3 ben bugün görümce kızının çeyizlerini sermeye gittim çok kalabalıktık harika oldu çok eğlendik yatak odası yengeler olarak 3 elti bize düştü ev muhteşem oldu yeni gelin evi ne güzel oluyo yaopuyorumnanaktan ama bu arada rejimde gümledi yediklerim şöyle;
sabah;
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
1 zeytin
domates
salatalık

öğlen;
1 kıymalı pide:mymeka:
2 bardak ayran

ara;
2 grissini

akşam için ızgara köfte
salata yemeyi düşünüyorum telafi edeyim öğleni:lepi:

ben pazar gününü izin ilan ettim arkadaşlar<
yediklerimi yazarak sizinde canınızı çektrimemek için pazarları yazmıyorum..alkisalkisalkis
zaten yediklerimi değil yemediklerimi yazmam lazım bu durumda..delikafadulden
yürüyüşte yapmadım..normalde bu saatler çıkıyorum ama yarından itibaren devam..

pazarları szin tabirinizle şookkk tayımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Yarın bütün gün evde yokum yazamayabilirim.
Bugün dışarıda salata yedim, evde akşam sadece ayran ve grissini yedim. Gezmede yaş pastalar ve baklavalar arasından bir çatal, yani yarımdan az baklava yedim. Ama gelin görün ki yarın için kalıba dökülen dondurma gibi bol krem şantili tarifler oluyor ya, onlardan yaptım. ıki paket krem şantiymiş ben üç biliyordum üç kullandım kalıptan taştı ben de ziyan olmasın CADIARZU diyerek bir kaç kaşık yedim. Sonra bir pişman oldum bir pişman oldum :) Sanırım ortak olarak en iyi bildiğimiz duygu bu pişmanlıklar :) Çok kötü hissediyorum çünkü benim kaşıkla yediğim miktar normal dilim kesince olan porsiyondan çok daha fazla oluyor. Donmuş değil ya. Offffffffff..
mafoldumben
Neyse hepinize güzel bir hafta diliyorum kızlar.

Bahçelievlerdeki çocuk esirgemeye gittim tatlım.Ziyaret için gittim arkadaşlarla. Grup halinde gittik öncden randevu aldık 10 dk lık bi görüşme yaptık miniklerle :) çok tatlıydılar. 10 dk dan fazla ve tek kişi olarak görüşmeye izin vermiyolar çünkü çocuklar bağlanıyo psikolojileri etkileniyo dedi görevli bayan. Sonra evlatlık edinmek istenilince o çocuk size bağlandığı için gitmek istemiyor ve üzülüyor dedi. Çok üzüldüm ya.Ailesinden şiddet gördüğü için aile elinden alınmış,baba hapiste olduğu ve anne bakamadığı için orada olan çocuklar varmış.Bebek olanlarında çoğu cami önünden yada polisin getirdiği çocuklarmış. Çooook üzüldüm. yeni yeni yürümeye çalışanlar tabiki durumun farkında değiller bizi gördüler hemen gülmeye tek dişlerini göstermeye emeklemeye şirinlikler yapmaya başladılar.Çok tatlılar..Offf Allah'ım.... pazar günleri ziyareti kabul etmiyolar annesi babası olanlar ziyarete geliyolarmış ondan. Ziyaret günleri salı ve c.tesi canım.

günaydınlar kızlar . hayırlı bir hafta diliyorum herkese

dün yediklerim

sabah

3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir

ara

1 kase kiraz

öğlen yemeği yok

akşam

2 adet mercimek köftesi
küçük bir kase makarna salatası
1 parça yalancı tavuk göğsü tatlısı

akşam menüm berbat kaynanamlara gittim en az hasarla atlatmaya çalıştım. geri kalan 5 çeşit börek kurabiye tarzı şeyleri yemedim.

kızlar dün çok güzel etekler aldım. bilerek küçük aldım zayıflayıp onların içine gireceğim. kardeşlerim benimle çok dalga geçtiler ama görecekler onlar ben onlardan daha zayıf olacağım. beni daha çok gaza getirdiler.

çok güzel birşey yapmışsın canım...
bende üzüldüm şimdi yaa...o miniklerin ne suçu var yaa...hele ki o bebekler..:1no2:.allahım ne acı ya zavallılar....umarım orada güzel bakılıyorlardır.

günaydın kızlar berbat bi hafta sonunun ardından gene zombi gibiyim yediklerimi yazayım
uğrayamadım mehmet akif hala hasta
cts kahvaltı
peynir
domates salatalık
zeytin
2dil.tam ekmek
1 koca tabak patates kızarttım 1 tane bile yemedim
öğle

çocukları satıp balıkçıya kaçtık
yanıma 2 dl tam ekmek aldım
yarım uskumru ızgara
salata
kocam midye söledi 4 tane yedim ama hayır desydim rüyalarıma girerdi

akşam
1 kase kısır
aslında balığı geç yedik akşam bişe yemiicektim amamisafirlikteydişk kekler börekler havada uçtu ben en zararsız kısırı gördüm

pazar sabah

1omlet
peynir domates salatalık
2 dl ekmek
çay

öğlen geç oldubiraz saat 4dü daha acıkmamıştık gerçi ama erken yiyelim dedik
4 küçük köfte
1 domates soğan söğüş
1 biber
2 çubuk patetes (kocamı kırmak istemedim
1 bardak ayran 1 dil ekmek

bana göre güzel bi hafta sonuyduı

günaydın koçum maytabım. menülerin bence kötü değil güzel canım. mehmet akifçiğimede tekrar çok geçmiş olsun canım ya kıyamam ben ona.opuyorumnanaktan

koçum senin kahvaltın güzel ama öğlen öğününü atlayarak hataya başlamışsın akşamı saymıyorum gerçi makarna salatası haricinde tavuk göğüsü sütlü tatlı mercimek köfteside 2 tane çokzararlı olmaz ama sen monti yaptığın için monti bozulmuş sanki biraz demi Şeniz

yaw hiç beceremiyorum yaa şunu yeme bunu yeme demeyi

sabah saat 11 gibi kahvaltı yaptım. daha sonra dışarı çıktım saat 3,5 ta falan eve geldim gelirken kiraz aldım onu yedim. akşam için hazırlanırken hiç bişey yiyemedim. montim bozuldu. ama bugün tekrar başladım. şu kardeşlerim yokmu onlara inat bu sefer tam anlamıyla hiç bozmadan yapıcam. gittiğim yerlerdede ayıp olmasın diye yemeyeceğim.

GÜnaydın hayal cadısı saĞlık orucunu bıraktıktan sonra kılonda deĞıŞıklık oldu mu ?

bende montiye yapıyorum monti değil :))))))))))
montide kaçamak yok bikere bozdunmu herşeybaştan başlıyo diye okumuştum bi sayfada o yüzden hafiften kendime uyarladım daha çok işimeyarıyo

günaydın nazlım tatlım sadece 1 kilo oldu ama ne bulduysam yedim miğdem baya küçülmüş ama 2 lokmada tokluk hissim oldu ben dinlermiyim hayır zorlaya zorlaya yedim DD,
o 1 kiloda içim boşken olan normal hali yane zaten onu verilenden saymadık desek yeri aslında güzelim,
bugün tekrar başladım oda akşam gider aynı duruma gelir...
bide bende şişlikler oluyo die baya yakınıyordum ben buna başlamadan önce ayaklarım şişti vs diye,bunu yaptığım hafta ne şişlik oldu ne rahatsızlık ,
perişembe akşam yemeye başladım cuma akşam eve gidene kadar ayaklarım gene öle bi şiştiki ayakkabılar oturdu ayağıma valla yaz için süper bencec,
ama tavsiye etmiyorum hele kontrolsüz yapılacaksa aslaaaaaaaa...

maşallah hayalciğim sen iyi yapıyorsun o diyeti . ben hayatta yapamam sevindim kiloların geri gelmemesine canım inşallah en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın canım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…