Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar.
Evet Nilüfer düştü de şu doktorlar kafamı karıştırmasa olmayacak ne güzeldi dün moralim içine ettiler hee..

opuyorumnanaktan canım benim bende sizleri çoooook özledim..arkadaşım exodeks e başlamadım...kardeşime aldık bakalım artık...??? opuyorumnanaktan
ben kremlerimi sürmeye başladım 2 ay ara vermiştim,yürüyüşede gidiyorum sabahları,4 kilo almıştım 1 kilosu gitti şükür .diğerlerinide verip gelirim inşallah...öptüm mucccuuukkkk.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaaaa benim canım çok sıkılıyor. neden kimse yok bugün . benim koçum maytabım gelmiyo kaç gündür. mehmet akif hastalanmıştı. ondan mı acaba iğleşmedimi hala mehmet.

slm kızlar. yeni nikin hayırlı olsun nazcığımŞeniz
ben yarın artık abbas yolcuyum. bazı sebeleden dolayı erteleme oldu:sinifsinif:
gitmesine gideceğimde kene çokmuş.-tatlicadiarzu- açıkcası korkuyorum. kaynanamlara kalsa o bizim keneymiş bişi yapmıyormuşdelikafadulden sanki akrabamız hay allahım yaaa:roflol::roflol:
hepinizi tek tek öpüyorum. 10 gün sonra pazartesi görüşürüz inşallahhh:Saruboceq:

günaydın kızlar.
maytap az önce bana mesaj çekmiş.
pc si bozulmuş
kilosunu bildiriyorum

61.6 / 60.5 /1.1/1.79%

günaydın kızlar kilom aynı acayip şişkinlik hissediyorum ayrıca dün hariç diyet güzel gitmesine rağmen regl olacağım için kilo verememişim..

kahvaltım;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim salam
2si birarada neskafe

günay dın kızlar..ben de bu hafta vere vere 200 gr.vermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
68.5 kıloyum canlarım...
öğleden sonrayola çıkcağız çok işim var öğlene kadar hazırlık yapacağım..ama önce toppiğimize uğrayayım dedim...gerçi dünde yazmıştım belki b aksilik çıkar diye allahtan gelebildim ....alkisalkisalkis

yumukcum sen o dietle kesin veriyorsundur canım...merak etme...zaten adet olacağımız zamanda 1-2 kılo fazla çıkar ya senin aynı geldiğine göre 2 kılo kesın gitmiştir..adet olup bitince 3-4 kılo eksık çıkarsın bence..süperrr yaa..ben sana özeniyorum yaw nasıl yapıon arkadaşım yaaa..iradne hayranım..bende daha sıkı yapmak istiyorum arada dondurma çokoprens falan kaçıo benim ya:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…