Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çokoprenside canım çekti ya uzun süredir yemiyordum negüzel şeymiş..bitane yedim kesmedi bitane daha yuvarladım.:mymeka:yemek yemedim onu yiyincede...:tomato:

eve gittiğimde çok üşeniyorum dışarı çıkmaya ama dışarı çıkınca hiçbir şey kalmıyor.

evt aynen...allahtan eşimde beni gaza getiriyor..hadi çık bozma düzeni falan diyorkaydirigubbakcemile...dün oda çıktı benle çok iyi oldu..koşturdu beni:):)heheh:)kiloyu hiç sevmiyor antrenörüm:roflol:

çokoprenside canım çekti ya uzun süredir yemiyordum negüzel şeymiş..bitane yedim kesmedi bitane daha yuvarladım.:mymeka:yemek yemedim onu yiyincede...:tomato:

AYYY BENDE ÇOK SEVERİM ÇOKOPRENSİ CANIM ÇEKTİ BAK ŞİMDİ AMA BEN YİYEMEM DİYETİMİ BOZMAMAM LAZIM AĞUSTOSTA NİŞANIM OLACAK BİR 5 KİLO DAHA VERMEM LAZIM.:çok üzgünüm:

evt aynen...allahtan eşimde beni gaza getiriyor..hadi çık bozma düzeni falan diyorkaydirigubbakcemile...dün oda çıktı benle çok iyi oldu..koşturdu beni:):)heheh:)kiloyu hiç sevmiyor antrenörüm:roflol:

bende kardeşimle beraber yürüyorum. oda beni koşturuyor. onun kilo suorunu yok sırf yemek istediği herşeyi yesin diye yürüyor. formunu koruyormuş öyle.Çok üzgünüm çoook

AYYY BENDE ÇOK SEVERİM ÇOKOPRENSİ CANIM ÇEKTİ BAK ŞİMDİ AMA BEN YİYEMEM DİYETİMİ BOZMAMAM LAZIM AĞUSTOSTA NİŞANIM OLACAK BİR 5 KİLO DAHA VERMEM LAZIM.:çok üzgünüm:
ayy bak nekadar iradelisin sen afferin canım.alkisalkisalkis..demek nişanın olacak..geçen sene bu zamanlar bende rejımdeydım ağustosta düğünüm olmuştu ayyhhh ne güzel günlerdi yaw inceciktim bide en son düğün günü 59U görmüştü tartısırnaşık şey
bende kardeşimle beraber yürüyorum. oda beni koşturuyor. onun kilo suorunu yok sırf yemek istediği herşeyi yesin diye yürüyor. formunu koruyormuş öyle.Çok üzgünüm çoook

oh negüzel..üşenmiyormu...ay negüzel almaz tabi kilo...herkez benmi..düğünden sonra kılo verdim diye yiyip içip yatmıştım işte...:tomato:

yok hiç üşenmiyor dışarı çıkmadığı günler evde koşubandında yürüyor. plates yapıyor. ben üşeniyorum son zamanlarda plates yapmaya.

rejime girmeseydim böyle olmaya başlamıştım...

alemsin nilüüü maşallah sen ilk hafta iyi kilo verdin inşallah hep böyle devam edersin canım. ben 70 e kadar çıkmıştım bir ara bende başlamasaydım herhalde 80 falan olurdum ama çok şükür 57,5 oldum şimdi.

bak sen iyi vermişsin canım inşallah bende veririm bakalım.....ben 58 olsam inceceğik olurum:)

senın boy kaçtı canım??ben 60 olsam 38 beden oluyorum tam yani..boyumda 169...

bak sen iyi vermişsin canım inşallah bende veririm bakalım.....ben 58 olsam inceceğik olurum:)

senın boy kaçtı canım??ben 60 olsam 38 beden oluyorum tam yani..boyumda 169...

benim boy 1,60 canım senin boy iyiymiş benim ideal kilom 52 falan ben baya uğraştım kilo verirken verdim aldım. çok pes ettim .o kadar uğraşıp bir sonuç alamayınca sinir oluyordum hemen bırakıyordum diyeti ama bu sefer öyle yapmadım. yapmıycamda hiç pes etmiycem takıldığım kilolarıda belli bir süre sonra geride bırakabileceğimi gördüm.

evt pes etmezsen veriyorsun..yeri geliyor 3 hafta aynı kiloda çıkıp sonra 1 haftada 3 kilo birden gidip takip edeb haftalardadada 1er 1 er gittiğini yaşamıştım bende..ama işte o kılo vermediğin 3 hafta insan hiç veremeyeceğğini düşünüp yemeye başlıyor....bende yapmayacağım inşallah...bu ay sonuna kadar 3 kılo gider diyorum ben ama inşallah.....3 kılo giderse 1 ayda 6 kıo vermiş olurum.:lepi:..2 kıloda gitse olur canım..5 kılo uygundur dıyorumzemuszemus

kızlar bi mail gelmiş bana şimdi kopyalıyorum ama bu maile inanmayalım dimiiiiilmaz:

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

ıcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

ıç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SıZ KEBAP, CıĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MıS GıBı FISTIKLI BAKLAVA YEYıN.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu mail banada gelmişti ama sonunda diyarbakırdan bi kebap salonunun reklamı çıkmıştı:roflol:

iyi akşamlar kızlar eşim istanbula uçtu bu akşam yalnızım eğer bilet bulabilirse gece dönecek bulamazsa :çok üzgünüm: neyse önce bugün yediklerimle başlıyım
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim salam
şekersiz çay

öğlen;
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış sosis
1 söğüş domates

ara;
2 girissini
şekersiz sade neskafe

akşam;
1 kase bulynlu şehriye çorbası
1 bardak garnitür sebze
1 adet yağsız tavada biftek
1 kase cacık

gece;
yeşil elma

bu arada sabha ve öğlen sodalarını unuttum:1ninca: akşamı birazdan içeyim bari,ayrıca bugün sünnet düğünü varmış kayınvaldem görümcem falan gitcekmişik eşimde yok beni zorla götürüyolarmirmirmirmir yorgunum dedim analamıyolar mecbur gitcez benneyaptımki

selam kızlar..hastaneye gitmeden önce buraya yazdım ama gönderemedim hata verdi durdu site. Alelacele çıktım kan testi sonucum 13 olmuş sevindim dönüşte arkadaşıma gittim başka arkadaşıda geldi kısır yaptı ekler almış kurabiye vardı gofret vardııı.. :) ben 1 tabak kısır yedim bide eklerden 1 tane yedim gerisine dokunmadım hiç :) akam yemeğide yemicem karnım tok zaten. Ordayken benim doktorum değilde başka kadın doğum doktoru aradı sanırım benim doktorum müsait değildi ona arattırdı değeriniz 13 olmuş 10 gün yafa 1 hafta sonra tekrarlayın düşmezse ilaç tedavisine başlayacağız dedi başka türlü bu hastalığı kurutamayız dedi olan moralimin içine etti tam anlamıyla mafoldumben içim sıkıldııı üzüldüüüümmm.. ondan sonra dediklerini duymadım zaten çöktüm resmen tamam dedim kapadım.. sinir yaaa.. yarın ben nasıl olsa o hastaneye yine gideceğim o latif beyi bulup sorgu yağmuruna tutmazmıyım

günaydınlar kızlar ......

dün yediklerim

sabah
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

ara

1 adet şeftali

öğlen

sulu köfte ( sadece köftesinden yedim 6 adet küçük köfte )
1 su bardağı yoğurt

ara

1 adet şeftali

akşam

1 tabak makarna ( az haşlanmış )
1 su bardağı yoğurt

ara

1 adet armut.

günaydın herkeze..bugün meyve yemeyi düşünüyorum.tartı hiç oynamıyor bu hafta yerinden.yürüyüşler koşular nafile işe yaramıuyormu ne anlamadım...bugün bende meyve yiyeceğim....kızlar yarın izmire gidiyoruz biz düğün var....sabah girmeye çalışacağım..gelemezsem eğer 68.500 çıkıyorum..yinede yazayım dedim...

nurhayat değerlerin düşmüş yine çok sevindim..demekki son zamanlarında ilaç kullanmak lazım canım yani kullanınca geçecek demekki.....kafana takma yinede baya bi düşmüş değerin..umarım biran önce kurtulursun canımcım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…