Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6.takım 109. etap sonuçları

asibulut ( 56,5
kütahya ( 79,0
cceylin ( 61,5 /
referans ( 75,5 / 75,5 / 0,00 / 0,00 % )
nazlıgüleç ( 57,5 / 55,3 / 2,2 / 3,83 % )
mmmf27 ( 61,6 / 60,5 / 1,1 / 1,79 % )
yumukum ( 75,0 / 75,0 / 0,00 / 0,00 % )
ozgekrd ( 72,3
nurhayatk ( 80,0
klementine ( 73,5
nilüfer 79 ( 68,6 / 68,5 / 0,1 / 0,15 % )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 761,0

kardeş takım şunu söleyiim bugün
öğleden sonra saat 1 de hastenede randevum var
onun için bn bildiriimii en geç saat 11:30 a kadar yapcaam
o saatten sonra bulunamıcağıım
eğer bn gidinceye kadar listenz hazır olursa kontrol ederiim
yok olmazsa yardımcım llaybaşak kontrol etcek listenzii
bilginize......

nazlımda nazım ......:1shok:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu monti seni mezun etti gittin nazlım ..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tabriklerr

günayınlar kızlar herkese hayırlı cumalar

dün yediklerim

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet salatalık
1 adet domates
k.k. kadar beyaz peynir

ara

1 adet şeftali

öğlen

2 yemek kaşığı tavuk döner
1 kase salata
1 su bardağı yoğurt

ara

1adet şeftali

akşam

1 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt

ara

2 adet şeftali

nazlımda nazım ......:1shok:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu monti seni mezun etti gittin nazlım ..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tabriklerr

evet aebenciğim 5 kilo daha versem tamamdır benim işim en kısa zamanda mezun olup giderim inşallah ve mevcut kilomuda koruyabilirim inşallah.

ay çok sevindimmmmm valla sonunda emeginin karşılıgını alıyorsun ...oh .

kıslar dün giremedim kusura bakmayın dediştim mobilyalar gelecek bende ondan sonra temizlige başlıycam diye . vallah popom ancak yataga yatınca yer gördü . bügünde halıları ve koltukları yıkıycam ....

hafta sonu istanbul işi kaldı ihale ayın 7. kalmış ozamana gidicez inşallah .... ama hafta sonu bizimki bulu abanta dogru gidelim diyo bi mani çıkmassa . ..
sonrada annemler geliyo 1. hafta kadar kalacaklar ..
giremessem kusura bakmayın merak etmeyin ....

evet aebenciğim 5 kilo daha versem tamamdır benim işim en kısa zamanda mezun olup giderim inşallah ve mevcut kilomuda koruyabilirim inşallah.
inşalla rabbım gönlüne gere verir nazlım ......zemuszemus

bence şimdiden takıma bi yardıncı ara ve hesap işlarıni ögrensin sende olmassan valla takımmın hali harap . bedişte yok olsada zaten hesabı yapamıyor ...:a015: bu konuyla bi ilgilen bakalım .:enbuyukkk:

Afiyet olsun canım evet süt eti harika yumşatıyor aklınızda olsun ...zemuszemus

tamam aebenciğim ben bakayım bir yardımcı işine mezun olup gitsem bile ben her zaman burda olurum ve yardım ederim aebenciğim benim canım 6. takımım ben bırakmam onu . ben mezun olayımda yerime sen gel yarışmaya.opuyorumnanaktan

abant çok güzel bir yer ben bayılmıştım. turla beraber gitmiştik gezmeye manzara süper.

opuyorumnanaktan canım bu yaz dolu geçecek galiba . hehe .

ama kilom şu an 66 .. zemuszemus ben hep böyle diyete kaptırıp tam kilo vermeye başlayınca bişiler olur ya misafir gelir yatılı ya biz bir terlere gideriz .....kaydirigubbakcemile3

nazlım senden bir ricam var monti linki verdiya oraya bi kaç günlük menünü ve verdigin kilo gidişatını yazabilirmisin vaktin olunca .....

benden bu günlük bukadar kıslar hayırlı cumalar . ben aslında özkenin kilosunuda merak etmiştim ama yazmadı henüz ....umarım oda güzel vermiştir ...

nazlım senden bir ricam var monti linki verdiya oraya bi kaç günlük menünü ve verdigin kilo gidişatını yazabilirmisin vaktin olunca .....

yazıcam onları aebenciğim benim aklımda bir ara fırsat bulunca yazacağım oraya

benden bu günlük bukadar kıslar hayırlı cumalar . ben aslında özkenin kilosunuda merak etmiştim ama yazmadı henüz ....umarım oda güzel vermiştir ...

ben şimdi msn den sordum yazarsa özgeciğim buraya yazarım aebenciğim.

nazlıcım türkçe'yi ne kadar düzgün kullanıyosun, hep dikkatimi çekiyo

sağol elifçiğim aslında ben türkçe veya edebiyat öğretmenliği okumayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş olmadı. baştan tercihlerimi yanlış yaptım. keşke meslek lisesine değilde düz liseye gitseydim diye hayıflanırım hep ama kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…