nazlım süpersin gene . sporunda .......
yumukum okudum canım kavaltını afiyet olsun ......
özgem üzülme canım . bugün devammı ve kilonda bi degişiklik yokmu regllinde bitti . eger bu diyetlede kilo veremessen bir dr. görün tatlım .......
desene geçensene tatilden geldigi kilosuyla tekrar gene tatilden gelecek .85 le ..kaydirigubbakcemile3benim gibi oda koca sene boşa kürek çekenlerden oldu ..kaydirigubbakcemileaebenciğim ben enson pınarla msn de konuşmuştum. 81,5 ile ayrılmıştı bizden 4 kilo aldığını ama 1 kilosunu verdiğini söylemişti canım.opuyorumnanaktan
a bu arada pınarıma rep verin ..... hehe .
tamam bakalım nasıl incelmişin ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisaebencim tartılmıyorum cuma sabahına kadar tartılmayacağım karar aldım:roflol:
herkes zayıfladın diyor ama bilmiyorum resimleri yüklersem görürsünüz:)
nazlım ben diyetden çıktım canım fark edersen artık menüde vermiyorum kafamçokkarıştı hafta sonu böreker baklavalar uçuştu havada .. normale dönmeye çalişıyorum ...-tatlicadiarzu-aebenciğim senin kilo ne alemde canım. varmı gelişme kilo verebildin mi ?
dolan nazlım paylaşım alanını 8. takımı 5. takımı kim önüne gelirse reple .....kaydirigubbakcemile3 aslında pınar gelene kadar onu en az 3. bin yapsak . hediye olur ona ......CADIARZUben pınara rep veremiyorum ya dolandım geldim yine olmuyor.
ooo asyam börek yeneli çokkk oldu yaf ...selam guzelller hepnize boreksiz guzel diyetler dilerim
yoksam yaptinizmi? o boregi
evet ya iyce astılar bunlar yine ...bizim kızlar nerelerde bugün kimsecikler gelmedi ......
nilü dün yaptığı yemeklerden yiyip mide vesadı falan mı geçirdi acaba misafirleride gelmedi . bunlaraklava: göstermek lazım bence kötükedihüso
)):roflol:
yok valla yemedim ...
dün yediklerimi sıralıyorum...
sabah....
4/1 peynirli gözleme.
2 bardak çay
öğlen...
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane çokoprens delikafadulden
ara..... 3 kayısı
akşam...
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça domatezli biftek
2 yemek.kaş. mantar kavurma
3-4 tane patatez kızartması
karpuz
akşam yürüyüş ve koşu yaptım...tempolu yürüyüşe koşuda ekledim ...
bugün yediklerim....
sabah
4/1 gözleme
1 bardak çay
domatez
ara...
1 muz
öğlen...
1 kepçe ezogelin çorbası
çarşaf böreği ıspanaklı(başka yemek yoktu börek açmış kadınlar napim biraz yedim)mecburiyettennnnn:)
akşam...
yine 1 mercimek içerim(dünden kalan)
barbunya yapacağım 1 tabakyerim
karpuz..
afiyet olsun nilücüğüm böreği akşam yürüyüşte eritirsin canım. okadarcıktan bişey olmaz.
evt canım akşama kadar gider dimi...canımda hiç istemiyordu valla hayret ama ..gider artık..
yürüyüş çok iyi ama ya kendimi acayip iyi hissediyorum yürüyüşümü yapınca...
başla canım sende..ilk bi ço üşeniyorda insan sonra alışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?