Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlım süpersin gene . sporunda .......

yumukum okudum canım kavaltını afiyet olsun ......

özgem üzülme canım . bugün devammı ve kilonda bi degişiklik yokmu regllinde bitti . eger bu diyetlede kilo veremessen bir dr. görün tatlım .......

sağol aebenciğim çok teşekkür ediyorum. bu sefer bozmıycam diyetimi.

aebenciğim ben enson pınarla msn de konuşmuştum. 81,5 ile ayrılmıştı bizden 4 kilo aldığını ama 1 kilosunu verdiğini söylemişti canım.opuyorumnanaktan
desene geçensene tatilden geldigi kilosuyla tekrar gene tatilden gelecek .85 le ..kaydirigubbakcemile3benim gibi oda koca sene boşa kürek çekenlerden oldu ..kaydirigubbakcemile

aebencim tartılmıyorum cuma sabahına kadar tartılmayacağım karar aldım:roflol:
herkes zayıfladın diyor ama bilmiyorum resimleri yüklersem görürsünüz:)

aebenciğim senin kilo ne alemde canım. varmı gelişme kilo verebildin mi ?

aebencim tartılmıyorum cuma sabahına kadar tartılmayacağım karar aldım:roflol:
herkes zayıfladın diyor ama bilmiyorum resimleri yüklersem görürsünüz:)
tamam bakalım nasıl incelmişin ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aebenciğim senin kilo ne alemde canım. varmı gelişme kilo verebildin mi ?
nazlım ben diyetden çıktım canım fark edersen artık menüde vermiyorum kafamçokkarıştı hafta sonu böreker baklavalar uçuştu havada .. normale dönmeye çalişıyorum ...-tatlicadiarzu-
ben pınara rep veremiyorum ya dolandım geldim yine olmuyor.
dolan nazlım paylaşım alanını 8. takımı 5. takımı kim önüne gelirse reple .....kaydirigubbakcemile3 aslında pınar gelene kadar onu en az 3. bin yapsak . hediye olur ona ......CADIARZU
onun şifresini biliyorum arada onun yerine yazayım sizde repleyin anacım ..:1shok::roflol::roflol:ben onun bu rep hastalıgından dolayı püsküte bile ricada bulunmuştum .:1rolleyesda beni kırmamıştı .:1hug:Şeniz o verinde 100 puan birden veriyordu ..:1hug:
ay pınar yüzünden bende manyadım galiba . ne yapayım onu sevindirmeyi seviyorum ....:1hug:
selam guzelller hepnize boreksiz guzel diyetler dilerim
yoksam yaptinizmi? o boregi
ooo asyam börek yeneli çokkk oldu yaf ...

nilü dün yaptığı yemeklerden yiyip mide vesadı falan mı geçirdi acaba misafirleride gelmedi . bunlara klava: göstermek lazım bence kötükedihüso

ceylinim pazartesiden itibaren tam gaz aranızdayım dedi bugün oldu ses soluk yok . bişey olmamıştır inşallah.

nilü dün yaptığı yemeklerden yiyip mide vesadı falan mı geçirdi acaba misafirleride gelmedi . bunlara klava: göstermek lazım bence kötükedihüso

)):roflol:
yok valla yemedim ...
dün yediklerimi sıralıyorum...
sabah....
4/1 peynirli gözleme.
2 bardak çay
öğlen...
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane çokoprens delikafadulden
ara..... 3 kayısı
akşam...
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça domatezli biftek
2 yemek.kaş. mantar kavurma
3-4 tane patatez kızartması
karpuz
akşam yürüyüş ve koşu yaptım...tempolu yürüyüşe koşuda ekledim ...

bugün yediklerim....
sabah
4/1 gözleme
1 bardak çay
domatez
ara...
1 muz
öğlen...
1 kepçe ezogelin çorbası
çarşaf böreği ıspanaklı(başka yemek yoktu börek açmış kadınlar napim biraz yedim)mecburiyettennnnn:)
akşam...
yine 1 mercimek içerim(dünden kalan)
barbunya yapacağım 1 tabakyerim
karpuz..

yediğin çokoprensler hariç menün güzel nilü. ben artık her akşam yürüyeceüim pazartesi günü başladım tekrar yürümeye . bir zamanlar koşu bandında günde 100 dk yürüyordum. ama şimdi koşubandı bana çok sıkıcı geliyor.bende sahile inip orda yürüyorum artıkın.:lepi:

afiyet olsun nilücüğüm böreği akşam yürüyüşte eritirsin canım. okadarcıktan bişey olmaz.

abenciğim buarada biftekler nefis oldu sütte bekletince yumuşacıktı...benimki çok beğendi süper olmuş falan dedi:):)alkisalkisalkisalkisalkisalkissağol canımvereliniortak bundan sonra ben bu sosu yaparım vallazemuszemus

afiyet olsun nilücüğüm böreği akşam yürüyüşte eritirsin canım. okadarcıktan bişey olmaz.

evt canım akşama kadar gider dimi...canımda hiç istemiyordu valla hayret ama ..gider artık..
yürüyüş çok iyi ama ya kendimi acayip iyi hissediyorum yürüyüşümü yapınca...
başla canım sende..ilk bi ço üşeniyorda insan sonra alışıyosun

eve gittiğimde çok üşeniyorum dışarı çıkmaya ama dışarı çıkınca hiçbir şey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…