çok doğru dedin canım..........:gitme::sinifsinifyaz tatili nedeniyle kapalıyız
nazlım yaz dükkanın kapısına
yaz tatili nedeniyle kapalıyız
nazlım yaz dükkanın kapısına
selam kızlar
kilom 56,2 :teytey:
bende takımdan ayrılmak istiyorum. şu an vaktim yok.
bana da geri dönmek üzere ayrıldı yazın kızlar
8. TAKIM * *109.ETAP SONUÇLARI**
selma12 ( 81,8 ) / 80,9 / 0,9 / 1,10% )
azrasıla ( 99,2 ) / 99,0 / 0,2 / 0,20% )
azra_sila ( 115,7 ) / 115,7 / 0,0 / 0,00% )
llaybasak ( 61,5 ) / 61,5 / 0,0 / 0,00% )
üzgünkız ( 65,5 ) / 64,0 / 1,5 / 2,29% )
hamsikolonisi ( 92,0 ) / 92,0 / 0,0 / 0,00% )
ilterçakir ( 72,7 ) / 72,5 / 0,2 / 0,28% )
neslihan165 ( 82,3 ) / 82,0 0,3 0,36% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 670,7 ) / 667,6 / 3,1 / 0,46% )
kızlar bi kontrol edermsnza.s.
azracığım listen tamam canım sorun yok.
tmm cnm teşkkürler
kusura bakma
bugün szn listeyii kontrol eden olmucakk
bi problem olmaz inşallah
çook afedersn:kedi:
Ayy kusura bakma Nazcığım. Ama tickerda 15 kg yazıyordu ve 58 kilo gösteriyordu. Ben de 55 kilo için 3 daha ekleyincee 18 oldu. :kedi: Uyku sersemliğinden mi öyle gördüm acaba, şimdi de değiştirmişsin tickerı ne olacak şimdi kaydirigubbakcemile3
rica ederim azracığım ben hallederim canım sen takma kafana .
nazlı gelmeyenleri aynı yaz bedişin pc yok belli ceylinde işi olmasa gelirdi . bilmiyorum .....ceylinim nerelerde. kütom kaç kilo oldu acaba aynımı yazsam ceylin ve kütoyu. ne yapsam acaba.
ay ay ay .. canım ya sen görülmeyecek hatunmusun ...naniknanik:dilcikar:aeben hanım, 15 dakikadır sizi altta görmekteyim ama beni farketmediniz galiba tessüfler:dilcikar:
canlarım geç kaldıgım için çok özür dilerimm herkestenn zaten kilomda bi değişiklik olmadı bu hafta ama neden geç kaldıgmı hemen açıklayayım:elimin üstüne kaynar çay döküldü vee damar nerdeyse dışarı çıakcak gibi olduu(( çok acıdı ama şimdi daha iyi....
ay gelinim benim çok geçmişler olsun .. :1shok:a.s.canlarım geç kaldıgım için çok özür dilerimm herkestenn zaten kilomda bi değişiklik olmadı bu hafta ama neden geç kaldıgmı hemen açıklayayım:elimin üstüne kaynar çay döküldü vee damar nerdeyse dışarı çıakcak gibi olduu(( çok acıdı ama şimdi daha iyi....
evet nazlıda laram gibi montiyle mezun oluyor yakında ...naz,nazlımız mı bizimm kızzz şeytanın bacagını kırdın sonunda galibaa 55. lere inmişsinnn vallaa tebrik ederimmm:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?