Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağolun canlarım yaa öyle oldu bi kaza işteee:çok üzgünüm:
nazlım darsı başıma fıstıgım yaaa ama bende bu bogaz varken biraz zorr valla takıma da faydam olmuyor çıakrsam hepten bırakıyorum napcam bilmiorum

ben koltuklara geri dönüyorum ..
ha kıslar gitmeden yazayım ......

bakın 5. takımdan getirdigim diyet çok güzel sonuçlar veriyor . ba hafya yapanlar gine süper kilolar vermişler . özkemi bile kilo verdirdiyse . eger yapmak isterlerse .....

bende pazartesiden beridir kendime uyarladım ara ögünlerle yapmaya gayrat ediyorum .. pazartesi 67.5 kilo idim . bugün . 66 .
tabi ben ara vermem gerek tam kilo vermeye başlamışken .... misafir ve tatil yüzünden .

Ceylıncım Çok geÇmıŞ olsun canım dılerım bır an Önce ıyıleŞır yanık gerÇekten Çok tehlıkelı arkadaŞımın 1 yaŞındakı ÇocuĞu yanmıŞtı boynunda ve kolunda ız kaldı ŞÜkÜr yÜzÜne bıŞey olmadı ama o bıle ınsanı mahfedıyor ...

selam millet kablomu aldım pcme kavuştum nazlıcım naptın kız gözlerim şaşı oldu valla :))))))))
hehe sen 7. takıma bi bak şaşımı olursun körmü bilemem ...kaydirigubbakcemile3 hayal cadısı açlık orucuyla eriyip bitecek ......

nie kör oluyonuz gı ...
hehe maytap nazlının 2.5 kilosuna şaşı olmuş kaydirigubbakcemile3 senin kiloları görünce böyle olur herhalde ..:1shok:

bu arada nasılsın iyisindir inşallah ... görünüşündede çok fark vardır hayal bi foto eklesene gülüm ..zemuszemusopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok yoruldum valla canım çıktı ,sag bilegimi hissetmiyorum desem ......laelaelaelaelae

eh koltukları ve halıların birazını hallettim ....

hayal nasıl gidiyor diyet
görünüşte değişiklik varmı canım. bende foto istiyorum.

,
ablam şükürler olsun çok iyiyim valla,inş dahada ii olcam...
çok yoruldum valla canım çıktı ,sag bilegimi hissetmiyorum desem ......laelaelaelaelae

eh koltukları ve halıların birazını hallettim ....

kolay gele aplam bende başlayacam ama ne vakıt bakalım oy tilledim ...

kızlar çilek reçeline şekeri 1e 1 mi koyuyosunuz?
istege baglı güzelim ben bi gece şekere yatırırım sulanır o suyuylada kaynatırım .....

geçen seneden 2. kavonoz hala dolapta . demekki benden başka reçel yiyen yokmuş evde ...:1shok::1ninca:

AebencıĞım Özge cadısı ıle ası cadısı bız takımdan ayrılmak ıstıyoruz dedıler ama ben onların karŞısına bıŞey yazmadım. Bana yaz dedıler ama kımse bır yere gıdemez vururum hepsını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…