selam millet kablomu aldım pcme kavuştum nazlıcım naptın kız gözlerim şaşı oldu valla :))))))))
hehe sen 7. takıma bi bak şaşımı olursun körmü bilemem ...kaydirigubbakcemile3 hayal cadısı açlık orucuyla eriyip bitecek ......selam millet kablomu aldım pcme kavuştum nazlıcım naptın kız gözlerim şaşı oldu valla :))))))))
hehe maytap nazlının 2.5 kilosuna şaşı olmuş kaydirigubbakcemile3 senin kiloları görünce böyle olur herhalde ..:1shok:nie kör oluyonuz gı...
hehe maytap nazlının 2.5 kilosuna şaşı olmuş kaydirigubbakcemile3 senin kiloları görünce böyle olur herhalde ..:1shok:
bu aradanasılsın iyisindir inşallah ... görünüşündede çok fark vardır hayal bi foto eklesene gülüm ..zemuszemusopuyorumnanaktan
çok yoruldum valla canım çıktı ,sag bilegimi hissetmiyorum desem ......laelaelaelaelae
eh koltukları ve halıların birazını hallettim ....
kızlar çilek reçeline şekeri 1e 1 mi koyuyosunuz?
istege baglı güzelim ben bi gece şekere yatırırım sulanır o suyuylada kaynatırım .....kızlar çilek reçeline şekeri 1e 1 mi koyuyosunuz?
naz ii gidiyo canım şükür görünüşte değişim var evet en kısa zamanda çeker bi foto koyarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?