- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
istege baglı güzelim ben bi gece şekere yatırırım sulanır o suyuylada kaynatırım .....
geçen seneden 2. kavonoz hala dolapta . demekki benden başka reçel yiyen yokmuş evde ...:1shok::1ninca:
biliyorum güzelim onlarda bir yere gitmiyorlar sedece biraz izin istiyorlar . galiba ......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben anlıyorum onları , konuştum zaten ...nasıl rahat edeceklerse öyle yapsınlar .....:1hug: ama dönüşümüz muhteşem olacak .....kaydirigubbakcemile5AebencİĞİm Özge cadısı İle asİ cadısı bİz takımdan ayrılmak İstİyoruz dedİler ama ben onların karŞısına bİŞey yazmadım. Bana yaz dedİler ama kİmse bİr yere gİdemez vururum hepsİnİ.
biliyorum güzelim onlarda bir yere gitmiyorlar sedece biraz izin istiyorlar . galiba ......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben anlıyorum onları , konuştum zaten ...nasıl rahat edeceklerse öyle yapsınlar .....:1hug: ama dönüşümüz muhteşem olacak .....kaydirigubbakcemile5
tabi enson karar gine kendilerinin ....
zaten asüm böyle giderse yakında mezun olur .....:hooray:
diyete ara verdiğin zamanlar nasıl besleniyorsun canım.
istege baglı güzelim ben bi gece şekere yatırırım sulanır o suyuylada kaynatırım .....
geçen seneden 2. kavonoz hala dolapta . demekki benden başka reçel yiyen yokmuş evde ...:1shok::1ninca:
:roflol::roflol::roflol::roflol:niyükü hepsini senmi yiyyomuşun ....:roflol::roflol::roflol::roflol:bi görsen güzelim
durumuma göre değişii:roflol:...
bizim evdede ekmek az gidiyo gı apladelikafaduldendelikafadulden...
asinin az kaldı. ama özgeciğim kilo vermeye başladı. izinli olmak istiyorlarsa izne ayıralım kızları :gitme:
Bencede ama ginede kendileri bilir ....lmaz:..ya takım içi izne ayrılsınlar yada yanlarına haftaya geri dönmek üzere yaz. yerlerinede kimseyi almayalım ....gamyoncuiremsu
bu arada yeni kıslar pek paylaşımda görmüyorum ... takım sana kalıyor nazlım ...
paylaşım sadece yedini içtini yazıp gitmek demek degildir .lmaz:
bir üyeyle degil herkes birbiriyle iletişim içinde olmalı denetlemeli yeri gelince eleştirmeli vereliniortakolmuyor bence böyle ....:1no2:
yumukcum sen o dietle kesin veriyorsundur canım...merak etme...zaten adet olacağımız zamanda 1-2 kılo fazla çıkar ya senin aynı geldiğine göre 2 kılo kesın gitmiştir..adet olup bitince 3-4 kılo eksık çıkarsın bence..süperrr yaa..ben sana özeniyorum yaw nasıl yapıon arkadaşım yaaa..iradne hayranım..bende daha sıkı yapmak istiyorum arada dondurma çokoprens falan kaçıo benim ya:çok üzgünüm:
canlarım geç kaldıgım için çok özür dilerimm herkestenn zaten kilomda bi değişiklik olmadı bu hafta ama neden geç kaldıgmı hemen açıklayayım:elimin üstüne kaynar çay döküldü vee damar nerdeyse dışarı çıakcak gibi olduu(( çok acıdı ama şimdi daha iyi....
maytabım koç sadece bi kaç kişi .. ama koçlar sadece kendi koçulla yazışmıyorki bak ben herkese maydonoz uluyorum yanlışları varsa söylüyürüm sen yanlış anladın galiba nazlı senin koçun olabilir ama sen başlarınada yorum yapmalısın ....çok yoruldum imdaaaaaaaaattttttttt
belim kopyuo
özgecim sen gidersen o giderse kimse kalmaz canım o zamanda hiç paylaşım olmaz bence bu koçluk meselesinden kimse birbiriyle ilgilenmiyo herkes kendi koçu olduğu kişiye bişeyler yazıyo kalksa olmazmı
Vİtaminler konusunda bir bilgim yok nurom ama B12 bol miktarda tam ekmekte bulunuyor ..kıslar bacağı kırık köpekler gibi gezdim bugün :) geldim tartıldım.. 1 kilo gitmiş :))) 79 olmuşum :)) bunu bu sabah görseydim iyi olacaktı ama yine de güzel. Bu hafta sonuna kadar biraz daha gider inşallah. Buarada bacağım uyuşuyoduya doktor magnezyum ve B12 vitaminleri verdi. Acaba kilo aldırırmıki bu vitaminler?
işte çıkma isteğimin nedeni bu
6.takım çok özel bir takım bence sadece kiloyu paylaşmadığımız aile olduğumuz sıcacık ...
ama eskisi gibi değilmafoldumben
ancak kişiye özel yazılırsa cevap verilen bir yer halini aldı sıradan bir zayıflama takımı gibi
yabancı ne bileyim işte off:umursamaz::umursamaz:
pınar asi sen küto dönmeden dönmeyeceğim rejim inanılmaz güzel bir rejim zayıflıyorum çok şükür devam ederim ama siz gelince listeye girmek istiyorum
o sürece kadar da geri dönmek üzere ayrıldı yazılsın lütfen yerim benimdir
ona göre zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bencede ama ginede kendileri bilir ....lmaz:..ya takım içi izne ayrılsınlar yada yanlarına haftaya geri dönmek üzere yaz. yerlerinede kimseyi almayalım ....gamyoncuiremsu
bu arada yeni kıslar pek paylaşımda görmüyorum ... takım sana kalıyor nazlım ...
paylaşım sadece yedini içtini yazıp gitmek demek degildir .lmaz:
bir üyeyle degil herkes birbiriyle iletişim içinde olmalı denetlemeli yeri gelince eleştirmeli vereliniortakolmuyor bence böyle ....:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?