Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırdır nazlıcım niye sıkkın canın?

iş yok en büyük etkenlerden biri o . 2.si ise kızlar takımdan ayrılmak istiyor. eğer öyle olursa bende haftaya mezun olmak isteyeceğim. onun için takıma kaptan yardımcısı ayarlamam gerekiyor. kim yapmak ister acaba kaptan yardımcılığını kütom kaptanımda yok. ne yapacağımı bilmiyorum.

nasıl yaa napıyorsunuz siz kızlar yaa olmaz ama böyle

mmmf anam gerisini hatırlayamadım :)))),
azim bebeğim azim ,
nazcım bende seni hayatım mck...

teşekkür ederim ayrıca fıstıklar hepinize...

toparlanalım o zaman nazcım bunun çözümü ayrılmak olmamalı bence

hoşgeldin hayalcim 2 haftada 10 kg verdin sırrını sölesene neler yiyosun bakalım

bencede hayla hiç bişey yemiyorki maytabım sadece meyve ve sebze suyu içiyorlar. sağlık orucu yapıyorlar.

merhabalar fıstıklar..........

hım okudum biraz herkes kendince haklı .......

ama takımı böyle bırakamayız ....toparlanmak lazım .... evet farkındaysanız herkes ayni şeyi söylüyor ......:sm_confused: ama farkındamısınız bilmem ama çözümmü herkes birazda kendinde aramalı .. :dilcikar:evet kimse fazla yazmıyor çünkü kimse yazmıyor neden o yazmıyor diye .-tatlicadiarzu- sizce bu biraz bencillik degilmi :mymeka:

bu yazdıklarımı sizlerle samimiyetime iyi niyetimi bildiginiz için ablanız olarak .yazıyorum ...a.s.

Özge kuşum . ve asiii.. şurda bir ay sabredin geri toparlanacagız ...fakat farkında olmanız gereken sizin kendinizinde yazmaması :mymeka:kendiniz yazmazken başkalarını eleştirmeniz biraz bencilce ..:1hug:

bediş yakında gelir ....:1ninca:

pınarda burda olur yakında .Şeniz

ceylinin sende en kısa zamanda kendini toplayıp takıma yazmaya ve diyete başlıyorsun ......:umursamaz: yoksa kilo falan veremessin gülüm bunu sende biliyorsun .:1hug:

yumukum ne kadar çalışsada mutlaka girip yedigini içtigini yazıyor ....kaydirigubbakcemile5ve kilosunuda veriyor ..sositososito

kılementin bana kızma canım ama böyle devam edersen seni takımdan çıkarmak zorunda kalacagız canım . :gitme: gerekli paylaşımda bulunmuyorsun takıma girerken sana kuralları yazmıştık tatlım ..

bana gelince kıslar takım ve sizler için bi süre sonra ye tekrar dönecegim ve başkanlıgı yeniden devralacagım tabi isterseniz ......vereliniortak takımın bu şekilde dagılmasına gönlüm razı olmuyor ....:1hug::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…